Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Medlemserbjudande
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
ÖFK Supporters
Tabell Tabell Skytteliga Skytteliga
Allsvenskan Tabell Skytteliga
- Östersunds FK  
Div 1 Norrland - Damer Tabell Skytteliga
- IFK Östersund
Div 2 Norrland - Herrar Tabell Skytteliga
- IFK Östersund Gästbok
- Ytterhogdals IK Gästbok
Div 2 M:a Norrland - Dam  
- Brunflo FK
- IFK Östersund 2
- Krokom/Dvärsätt IF
- Ope IF
Div 3 M:a Norrland - Herr Tabell Skytteliga
- Alsens IF Gästbok
- Frösö IF Gästbok
- Ope IF Gästbok
Div 3 Damer  
- Bergs IK
- Brunflo FK 2
- Hede/Vemdalen
- Häggenås SK
- IFK Strömsund
- IFK Östersund 3
- Järpens IF
- Ope IF 2
- Svegs IK
Div 4 Herrar  
- Alsens IF 2
- Dvärsätts BK
- IFK Strömsund
- IFK Östersund 2
- Järpens IF
- Lillhärdals IF
- Offerdals IF Gästbok
- Ope IF 2
- Stuguns BK Gästbok
- Tandsbyns FK Gästbok
 
Övriga serier
Övrigt
Förbund, domare m fl
J/H Fotbollsdomarklubb
Ettan fotboll
fotbolly.se
 
Saknar Du din förening? Tryck här...
 
besök Space2u
 

EN POÄNG OCH SPARAD ENERGI
av Agne Svärd
Publicerad 30 Jul 2017 - 21:34 

En poäng och sparad energi

Mot Halmstad gällde det för ÖFK att göra ett bra resultat med så liten energiinsats som möjligt.
Hur det gick?
Nja, sådär resultatmässigt. 0–0 mot ett av seriens sämre lag (enligt tabellen) är väl inget som jag står upp och klappar händerna över. Men med de förutsättningar som gällde för matchen är det helt okej.
Energimässigt däremot var det nästan en fullträff. Fem av lagets tyngsta pjäser (”Sotte”, Tom Pettersson, Sema, Nouri, Ghoddos) behövde inte bli svettiga över huvud taget och några (Bachirou, Aiesh, Widgren, Mukiibi) jobbade bara halvtid eller ännu mindre. De kommer därför fulltankade till torsdagens Europaspel i Luxemburg!

Graham Potter gjorde alltså som mot Djurgården för ett par veckor sedan. Inte nog med att många bänkspelare fick chansen från start. De etablerade fick, till viss del, uppträda i positioner där de inte är helt bekväma. Av det här hopplocket blev det ett ordinärt allsvenskt lag.
Vackert så. Men naturligtvis inte ett lag att kunna bedömas vara ett av seriens allra bästa. Då använder vi en felaktig måttstock, lite rättvis måste man vara.

Men det här är svårt för folk som kommer till match och förväntar sig en topprestation varje gång, utan att ta hänsyn till förutsättningarna. Och då kan det bli som i eftermiddag, 0–0 och en småseg prestation resulterade i spridda burop när spelarna lämnade banan.
Det gjorde Graham Potter urförbannad (med Potter-mått mätt, han är ju verserad även i den situationen).

Jag förstod först inte varför Potter uppträdde som han gjorde på presskonferensen, många av mina kollegor var lika förvånade. Men att i det läget lyfta fram Falkarna och samtidigt såga delar av den övriga publiken (”dom kan lika gärna stanna hemma och titta på tv”) känns inte riktigt bra. Det finns ju trots allt bara några hundra Falkar men faktiskt 5.000 andra länsbor (10.000 kom till storbildssändningen mot Galatasaray) som troget kommer till match efter match och som oftast tokhyllar både ÖFK och Potter. Att några burop riktade mot lagets prestation eller någon enskild spelare (hur vet man vad missnöjet egentligen riktade sig mot?) ska föranleda den här reaktionen tycker jag verkar en aning småaktigt, det ingår i den värld som Potter och ÖFK lever och verkar i varje dag att man gör några besvikna. Men det kan vara ett resultat av att även den vanligtvis så balanserade ÖFK-managern känner sig pressad av situationen, vad vet jag?

Några noteringar;
# Sam Mensiro (som kastades in i startelvan precis före avspark sedan Gabriel Somi tvingats avstå på grund av skada) var tillsammans med Curtis Edwards (med sina defensiva tillkortakommanden, men de känner vi sedan gammalt) överlägset främst i hemmalaget. Hemmapubliken älskar Curtis oftast så precisa crossbollar.

#Alhaji Gero kunde ha fått samma betyg. Några prestationer är av absolut högsta klass, bland annat den i mitten av andra halvlek när han tog sig fram till ett avslut som smet strax ovanför ribban. Men Geros egenkära spel blir bara för mycket för mig. Mindre jag och mera lag skulle bli mycket bättre för alla parter.

# Smekmånaden med Jamie Hopcutt är över. Nu är det dags att leverera även spelmässigt. Dagens insats gjorde ingen glad, absolut ingen.

# Ludvig Fritzson och Darijan Bojanic lider svårt av bristen på speltid. Goda intentioner blir till intet när tempot saknas.

# Tim Björkström och Bobo Sollander har inte heller spelat så mycket. Men i deras defensiva uppdrag märks inte det lika väl. Båda skötte sig klart godkänt. Än en gång; Bobos klassresa är imponerande!

# Men jag ser inte varför Potter envisas med att skicka upp Bobo på topp när ÖFK jagar ett segermål. Det ger ingenting, har inte gjort det i tidigare försök och inte den här gången heller.

# Jag gillade att Halmstad, i kraftigt behov av poäng; kom till match med en så positiv inställning, det är vi inte bortskämda med på Jämtkraft arena. Laget innehåller också många duktiga fotbollsspelare. Men här saknas spets i avsluten, Johan Oremo måste prestera mer än i dag för att hallänningarna ska överleva i Allsvenskan, det är nog den bistra sanningen.

# Vi har de domare vi har i serien, kvalitén varierar verkligen. Kristofer Karlsson från Höganäs hade en mycket snäll första halva men när det hettade till efter paus tappade han orienteringen alldeles för lätt. Som alltför många av sina kollegor visade Karlsson brist på spelförståelse, han läser helt enkelt situationerna fel. Jämför gärna med spanjoren och tysken som dömde ÖFK i Galatasaraymatcherna. På rätt plats med rätt beslut, hela tiden. Vilken skillnad!

Till sist; jag har inte ägnat alltför många timmar åt pågående EM-spelet för damer i Nederländerna (varför säger vi inte Holland längre?) men jag såg bland annat när Sverige i går kväll föll i kvartsfinalen mot värdnationen med 2–0. Nu söker experter i tv och tidningar (dom är inte få, det har jag sett) efter diverse förklaringar varför det gick som det gick. Och dom borrar verkligen på djupet. Men ingen, jag lovar, ingen säger som det är: De svenska tjejerna är för dåliga fotbollsspelare, några i laget är faktiskt riktigt usla!
Varför ska det vara så svårt att säga som det är?
Ajdå, jag glömde precis att jag lever i ett land där det inte är PK att kritisera vissa företeelser, typ damfotboll. Och får man ens säga damfotboll? Jag konstaterar att publik service (radiosporten och svt-sport) numera inte använder ordet utan säger att ”Sverige deltar i fotbolls-EM” när de menar damlandslaget medan Janne Anderssons landslag kallas för ”det svenska herrlandslaget”.
Det är där vi landat när hen-generationen tagit över makten i våra viktigaste medier. (Kan vara värt att tänka på när det gäller betydligt viktigare frågor än fotboll, det mesta presenteras med en tydlig vinkel från… Nej, så exakt ska jag inte vara, det får ni själva räkna ut! )

 
31 Kommentarer:
Gäst: Torvalla FF skrev | 3 Aug 2017 - 23:37
Må så vara att krönikörer har större rättigheter än kritiker på ett forum. Men var i någon mening var mitt borttagna inlägg kränkande, eller för i den meningen osakligt?
Om man som krönikör på Fotbollz utsäger sig med bild, namn och text, och sen inte kan ta en så simpel kritik som jag gav....då vet jag inte riktigt vart gränsen går för censur.
Sen håller jag fast vid min åsikt att krönikan var....blaha...och sen damfotboll.
2
Gäst: Nyfiken skrev | 2 Aug 2017 - 16:54
blir man ju. Vilken nivå håller damerna i högsta serien, med jämna mellanrum skriks det över brist på uppmärksamhet och ekonomisk orättvisa. Är jämförelsen med ett P17 lag rättvis eller?
3
Gäst: Agne Svärd skrev | 2 Aug 2017 - 09:31
Hej Jenny.
Tack själv!
1
Gäst: Jenny skrev | 1 Aug 2017 - 22:18
Hej Agne!
Tack för väl formulerat svar! Det var just den sortens sakliga analys av det svenska damlandslaget jag saknade i din krönika. För mig blev det sista stycket i krönikan bara tröttsamt (därav uttrycket offerkofta) då du å ena sidan ägnar i stort sett hela den delen till att hävda att man inte får kritisera just damlandslaget (och dessutom blandar in orden "PK" och "hen-generation"), men å andra sidan sammanfattar insatsen med att "de är för dåliga" och inget mer. Jag hade personligen kunnat vara utan det stycket, eller ännu hellre sett en mer omfattande analys likt den du skriver i svaret till mig.
Är helt övertygad om att man får kritisera hur fotboll spelas, oavsett kön på spelarna, så länge kritiken bygger på kunskap och saklighet. Det tror och hoppas jag att både läsare och utövare önskar.
Håller för övrigt med dig på i stort sett samtliga punkter när det gäller EM-insatsen. Även förmågan att hålla bollen inom laget lämnade mycket att önska. Under kvartsfinalen roade jag mig med att räkna hur länge det tog innan man passade fel/slog ut bollen över sidlinjen/blev av med boll. Lyckades vid ett tillfälle räkna till 7 passningar, men ofta stannade det vid 4-5 pass, på tok för dåligt på den nivån!
Ha det gott!
Mvh
Jenny
5
Gäst: Agne Svärd skrev | 1 Aug 2017 - 19:37
Hej Jenny. Simon Bank använder många ord för att beskriva tillståndet för den svenska damfotbollen, han har ju utvecklat en kröniketeknik som närmast går att beskriva som poesi. Där är inte jag (tyvärr...). När Bank skriver att ?de som vill vara med måste ha kreativa, tekniska spelare, ett grundspel som balanseras på annat än blockförsvar och kontringskraft? skriver jag, trött på att det är så svårt att säga som det är, att ?de är för dåliga fotbollsspelare?.
Om jag ska utveckla det kan jag säga så här efter att ha följt damfotbollens utveckling sedan början av 1970-talet: Målvaktsspelet är svagt (gäller inte bara i Sverige), huvudspelet obefintligt, den funktionella fotbollstekniken högst bristfällig och det taktiska kunnandet lågt. Att skylla damfotbollens problem på Uefa-pampar i slips (Bank i Sportbladet 28/7) eller svaga domare (Kosovare Asllani efter förlusten mot Nederländerna) är att göra det alldeles för enkelt för sig. Träna mer och men framförallt träna bättre är ett sätt att snabbt höja standarden! Varför tål vi inte den sanningen? Varför måste vi alltid skylla på ?någon annan??
Och dessvärre, Jenny;
# Någon offerkofta hittar jag inte i klädkammaren.
# PK och hen-generationen hade inget med det Sveriges damer presterade i EM..
8
Gäst: Manne skrev | 1 Aug 2017 - 19:17
Om det inte skall heta 11-manna,pga 'man' till kan vara kvinna, vad skall det då heta?
2
Gäst: Förslag skrev | 1 Aug 2017 - 18:44
Mitt förslag är att man, precis som i alla andra yrken, inte har någon könsindelning utan bara går efter kvalité. Då slipper man missförstånd och irritation vad gäller begrepp ("fotboll" istället för "damfotboll" och "herrfotboll").
1
Gäst: Jenny skrev | 1 Aug 2017 - 18:18
Hej Agne!
Kan rekommendera Simon Banks analyser (finns två krönikor, publicerade 29/7 och 30/7) av Sveriges uttåg ur EM. Bra analyser som på ett sakligt sätt beskriver Sveriges problem utan att behöva använda sig av uttryck som exempelvis "PK" och "hen-generationen".
Han beskriver bl a att framtiden har sprungit ifrån Sverige, och på samma sätt känns det som framtiden har sprungit ifrån krönikor där man måste ta på sig offerkoftan för att tordas skriva att spelarna är för dåliga oavsett vilket kön de har. För mig blir det bara tröttsamt och doftar forntid.
9
Gäst: Suck skrev | 31 Jul 2017 - 23:53
Nu är det ju bara 3 poäng upp till en andra plats i Allsvenskan så det är väl lite väl tidigt att prata om att hoppet står till Sv. Cupen. Att sluta top 3 känns långt ifrån omöjligt om man tittar på tabellen och även en fjärdeplats kan med stor sannolikhet sluta med en kvalplats till Europa league
6
Gäst: Fast skrev | 31 Jul 2017 - 22:12
nu är ju hel del kapabla att tänka egna tankar utan Kindbergs hjälp. Förvånande att läsa det genomslag Potter har, möjligen skrämmer han lokala journalister, och storexperter här men min åsikt är att det varit en del skitmatcher på slutet. Thats my opinion. Men vi alla hoppas väl på gruppspel och storkovan i EL. Ser ut som att resan har gjort att hoppet står till Sv. Cupen om det ska bli samma äventyr nästa säsong, jag hade hellre sett en satsning på allsvenskan. Gillar absolut inte glåpord efter spelare, kan eventuellt ha ett samband med ölserveringen. Inte skoj att se pressade tränare leva ut heller.
Det är tydligen mycket på många håll nu.
4
Gäst: Realist skrev | 31 Jul 2017 - 21:42
Tack för info. Problemet är att Kindberg och Potter delvis talar olika språk och förmedlar olika budskap. Kindberg är den kaxige som talar om att vinna SM-guld och Europacuper medan Potter har en ödmjuk och mer realistisk framtoning. Kindbergs snack, i kombination med goda resultat och fint spel, skapar stor hausse och orealistiska förväntningar. När man som Kindberg talar om att erövra Europa och besvikelsen efter 1-0 mot Fola, får man per automatik en del besvikna fans som vädrar sitt missnöje när laget kryssar hemma mot ett bottenlag i Allsvenskan. Med andra ord kan man säga att Kindbergs attityd och snack delvis är orsaken till det som Potter reagerade så starkt på igår.
4
Gäst: Fifaboy skrev | 31 Jul 2017 - 17:39
Den som tycker det är ok med oavgjort vad man än gör borde inte håka på med tävlingar. Det är bara vinst som är godkänt och det är bara vinnarna som räknas, alla andra är förlorare. Så vet inte vad för loser mentalitet folk som hejar på ÖFK ska ha? Vi är bara glad att få vara med?
5
Gäst: matchbesökare. skrev | 31 Jul 2017 - 17:09
Ni känner till Öfks spelprogram? Jasså det gör ni! Men då tycker jag att ni ska förhålla er till de och inget annat. Agne Svärd har drabbats av samma fartblinda syn som många andra nämligen att Öfk ska köra över allt motstånd som kommer hit. Det började redan efter matchen mot Fola Esch , gnället från Agne och många fler trots vinst med 1-0.
Daniel Kindberg skapade en rubrik att: jag har aldrig varit så missnöjd med en 1-0 seger!
Dumt mycket dumt utalande! Han borde veta bättre och visa lite goTT omdöme.

Att möta ett lag som Hbk är inte lätt det kommer fler lag att få erfara. Med spel i Europa leuge så är det självklart så att det blir tufft och det kommer bli fler poängtapp. Det Potter och Öfk gjort är svårslaget, från spel i div2 2011 till spel i allsvenskan 2016 lryddat med spel i Europa 2017.
Det du Agne Svärd. Där blir du lillpöjk.
6
Gäst: 150 i puls skrev | 31 Jul 2017 - 10:35
Jag ropade, 2 ggt efter varandra, "sälj xxxx,Potter' i frustration över engegemanget från denna spelare ur min synvinkel. Håller med om att enskilda spelare inte ska nämnas vid namn men irritationen var stor och pulsen hög, då kan en groda lätt slinka iväg när man är ett engagerat fan. Har sökt Graham idag för att öga mot öga framföra en ursäkt.
56
Gäst: Ante.e skrev | 31 Jul 2017 - 08:37
Jag satt bakom potter och hörde precis vad som sades.och det var direkt riktade burop mot spelare .och att potter ska avgå.om potter är så dålig som vissa individer tycker varför spelar då öfk i allsvenskan?
2
Gäst: Realist skrev | 31 Jul 2017 - 00:21
Man kan kanske tycka att en vetgirig journalist borde bett Potter precisera vad som var så stötande med publikens agerande.
9
Gäst: Saklig skrev | 31 Jul 2017 - 00:16
Njuter man av beröm i medvind måste man även kunna ta kritik och supportrars "reaktioner" i motgång. Inte okej att bua. Det är inte det jag säger. Men ÖFK:s insats på planen idag. Nä. Länge sen jag var så besviken efter en match.
9
Gäst: Realist skrev | 31 Jul 2017 - 00:09
Kan någon som var nära återge vad som faktiskt sades bakom ÖFK:s bänk? Jag satt på östra läktaren och hörde bara enstaka burop emellanåt, inget som skulle föranleda en sådan reaktion. Om det vara var vissa busvisslingar eller burop som Potter reagerade på har jag ingen förståelse för hans starka reaktion men jag misstänker att det är något mer som ligger bakom.
4
Gäst: Johan skrev | 31 Jul 2017 - 00:06
Agne har ju helt rätt, 99% av de burop som kom var på grund av domarens usla insats. Sen är det så klart en besvikelse för många att inte vissa spelare går tar chansen när de väl får den. Jag är ett oerhört stort fan av Potter men jag tycker det är fel fokus att lägga energin på ett fåtal personer på läktaren som visar besvikelse, se det som ett uttryck av engagemang istället. Förhoppningsvis är det ett sätt att flytta fokus från vissa prestationer. På torsdag ta vi nya tag!!
12
Gäst: drjs skrev | 30 Jul 2017 - 23:57
Om man har följt Jämtlands-fotbollen de senaste decennierna och öfk de senaste sex åren, och ändå inte förstår Grahams reaktion efter matchen, ja, då är det kanske dags att stanna hemma...

-- Och dina kommentarer om damfotboll och svenska-ordet hen mitt i allt detta? Herregud, det kan nog vara det sämsta journalistiska jag läst sedan... OS-silver föra året med samma lag; lite sämre prestation och utfall nu mot en inspirerad hemmanation. Det ska, och har, på ett vettigt sätt diskuterats. Men de förgångnas värld är dom helt enkelt usla fotbollsspelare.. -- Ungefär som att göra analysen att Carolina Kluft var kass för att (grabb)polarna i Trångsviken ju slår henne; att Kajsa Bergkvist var medioker för att Stefan Holms 12-åriga son redan hoppar lika högt... -- Antar slutligen att Agne skulle svara på en direkt fråga: Jaha, vad gör en journalist då? Jo, HAN skriver strunt.
20
Gäst: Cmore skrev | 30 Jul 2017 - 23:54
AIK blev utbuade efter sin match idag
1
Gäst: .... skrev | 30 Jul 2017 - 23:24
Jag gissar att du Agne inte har en aning om vad som ropades bakom ÖFK:s bänk, trots det tycker du alltså att det är småaktigt av Potter att bli förbannad.
16
Gäst: Haldo Jonsson skrev | 30 Jul 2017 - 23:09
Alla som skriver på fotbollz.se gör det utan att ha någon ersättning. Man gör det av stort fotbollsintresse och för att sprida vad som händer inom fotbollen i Jämtland. Diskutera gärna sakinnehållet i vad som skrivs, men låt skribenten som person vara i fred från att bli mer eller mindre bli påhoppad. Är man inte nöjd med vad som skrivs så kan man skriva något själv som man tycker är bättre. "Torvalla FF" är välkommen att ställa upp och skriva en krönika eller något annat.
20
Gäst: Suck skrev | 30 Jul 2017 - 22:54
Jag håller helt med Potter om att de fåtal som buade och ropade diverse oförskämdheter kan stanna hemma, Öfk behöver inte och förtjänar verkligen inte sådana "supporters". ÖFK har de senaste veckorna slagit ut Galatasaray,vunnit första mötet med Fola med 1-0 och tagit 3 av 6 poäng med mestadels bänkspelare mot ett mycket starkt Djurgården detta med många skador i truppen bla på våra två offensivt bästa spelare. Laget ska stöttas i med och motgång och 0-0 mot Halmstad är sannerligen ingen större motgång under dessa omständigheter.
25
Gäst: Torvalla FF skrev | 30 Jul 2017 - 22:47
Får se om alla kritiska inlägg tas bort...
1
Gäst: Torvalla FF skrev | 30 Jul 2017 - 22:45
Sen är det snabb censur när man kritiserar vissa personer på detta forum.
1
Gäst: Torvalla FF skrev | 30 Jul 2017 - 22:43
Jo mycket bra...Jo tjena.
1
Gäst: Tredje målis? skrev | 30 Jul 2017 - 22:21
Vem var den tredje målvakten som värmde upp i ÖFK idag?
1
Gäst: Tommy Lundberg skrev | 30 Jul 2017 - 22:09
Tack Agne! Jag tycker att det är bra att du tar upp Potters överreaktion på några få personers buanden. Agnes skrivning är inte alls riktad mot Falkarna. Falkarna gör sin del och gör det bra men den övriga publiken är nog så viktig för ÖFK.
30
Gäst: Tapas skrev | 30 Jul 2017 - 21:57
Sjukt att du väljer att klaga på att han gillar falkarna
3
Gäst: Realist skrev | 30 Jul 2017 - 21:55
Många bra iakttagelser och poänger i den där analysen.
24
 
Sök på fotbollz.se
   
  ÖFK-TV: IAN BURCHNALL INFÖR FÖRSTA TRÄNINGEN PÅ CYPERN  
  av Niclas Lidström publicerat Haldo Jonsson | Igår - 21:48  
 

Ian Burchnall. Foto: Haldo Jonsson

 
  Läs mer...  
 


 
  Glad nyhet - Charlie Colkett - Den 'nye Frank Lampard' till ÖFK?  
  av Haldo Jonsson | 14 Jan 2019 - 21:24  
 

LIVERPOOL, ENGLAND - MAY 08: (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Corey Whelan of Liverpool and Charlie Colkett of Chelsea in action during the Liverpool v Chelsea PL2 game at Anfield on May 8, 2018 in Liverpool, England. (Photo by Nick Taylor/Liverpool FC/Liverpool FC via Getty Images)
Nu närmar sig Chelseas mittfältslöfte Charlie Colkett, 22, ÖFK. Han har kallats för den nye Frank Lampard.

Enligt uppgifter vill spelaren själv till Östersund och endast detaljer återstår innan klubbarna är överens.

David Webb har åter gett avstryck!?

 
  Läs mer...  
 


 
  Bachirou aktuell för flytt - MLS-klubb med mångmiljonbud  
  av Haldo Jonsson | 14 Jan 2019 - 21:23  
 

Vidareförsäljningspengar till ÖFK?

 
  Läs mer...  
 


 
  Kinesiskt lag möter ÖFK  
  av Haldo Jonsson | 14 Jan 2019 - 16:27  
 

Bildresultat för Henan Jianye


Det blir många spännande matcher innan allsvenskan startar. ÖFK möter ett kinesiskt lag och två starka ryska och norska lag och så har vi ju Svenska Cupen

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
12 Jan 2019 - 21:57 Årets kulturprojekt en genialisk idé.
12 Jan 2019 - 21:08 Saman Ghoddos fina form består - se hans insats på video
12 Jan 2019 - 11:21 ÖFK :TV ger oss möjligheter
11 Jan 2019 - 23:16 Tesfaldet Tekie i landskampen mot Island
11 Jan 2019 - 20:08 Futsal flickor
10 Jan 2019 - 16:59 Träningsupptakt med framtidstro
10 Jan 2019 - 14:16 Fem snabba till nye fystränaren Oskar Ljungblom
10 Jan 2019 - 11:13 Tesfaldet Tekie och Sotte in från start
9 Jan 2019 - 19:05 Brytningstid i Lillhärdals IF
9 Jan 2019 - 14:07 Frank Lampardämne till ÖFK?
9 Jan 2019 - 11:54 ÖFK:s lagbygge 2019
7 Jan 2019 - 22:46 Nu ler Saman Ghoddos igen - se hans snygga mål här
7 Jan 2019 - 15:51 Järpen 2019
7 Jan 2019 - 15:15 Dagens dåliga nyhet - Gent vill ha tillbaka Tesfaldet Tekie?
7 Jan 2019 - 11:48 Hosam Aiesh landslagsman
6 Jan 2019 - 22:45 Fina ord - Tesfaldet Tekie
6 Jan 2019 - 21:20 Dagens glada nyhet - Ronald Mukiibi stannar i ÖFK
6 Jan 2019 - 19:45 Formstark Ken Sema
6 Jan 2019 - 09:55 Vad tror bettingbolagen om allsvenskan 2019?
5 Jan 2019 - 19:33 Tio år med Hasse Thor
 
 
 
Herrar
av: Rolighetsministern | Igår - 18:51
Det ska bli intressant att se om ÖF
Internationell fotboll
av: Flowsports | 2 Jan 2019 - 21:56
3-3 i paus, 6 mål från mi
14
kommentarer
ÖFK:s lagbygge 2019
av Haldo Jonsson | 9 Jan 2019 - 11:54
I morgon är det upptaktsträff för
8
kommentarer
Brytningstid i Lillhärdals IF
av Haldo Jonsson | 9 Jan 2019 - 19:05
Det förs bland spelarna diskussion
7
kommentarer
Tesfaldet Tekie i landskampen mot Island
av Haldo Jonsson | 11 Jan 2019 - 23:16
7
kommentarer
Träningsupptakt med framtidstro
av Haldo Jonsson | 10 Jan 2019 - 16:59
De nya spelarna Fransic Jno-Baptis
6
kommentarer
Bachirou aktuell för flytt - MLS-klubb med mångmiljonbud
av Haldo Jonsson | 14 Jan 2019 - 21:23
Vidareförsäljningspengar till ÖFK
fotbollz.se på Facebook