Startsidan
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
  O'Learys-tipset 2018 Ny!
- Lämna nytt tips
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Medlemserbjudande
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
 test >åäö<
ÖFK Supporters
Tabell Tabell Skytteliga Skytteliga
Allsvenskan  Tabell Skytteliga
- Östersunds FK  
Div 1 Norrland - Damer  Tabell Skytteliga
- IFK Östersund
Div 2 Norrland - Herrar  Tabell Skytteliga
- IFK Östersund Gästbok
- Ytterhogdals IK Gästbok
Div 2 M:a Norrland - Dam  Tabell Skytteliga
- Häggenås SK
- Krokom/Dvärsätt IF
- Ope IF
- IFK Östersund 2
Div 3 M:a Norrland - Herr  Tabell Skytteliga
- Alsens IF Gästbok
- Frösö IF Gästbok
- Lillhärdals IF
Div 3 Damer  Tabell Skytteliga
- Brunflo FK
- IFK Strömsund
- Järpens IF
- IFK Östersund 3
- Hede/Vemdalen
- Ope IF 2
- Ope IF 3
- Svegs IK
Div 4 Herrar  Tabell Skytteliga
- Brunflo FK
- Hede IK
- Järpens IF
- Offerdals IF Gästbok
- Ope IF Gästbok
- Stuguns BK Gästbok
- Tandsbyns FK Gästbok
- Alsens IF 2
- IFK Östersund 2
- IFK Strömsund
 
Övriga serier
Övrigt
Förbund, domare m fl
J/H Fotbollsdomarklubb
Ettan fotboll
fotbolly.se
 
Saknar Du din förening? Tryck här...
 
besök Space2u
 

OPE IF - KB 65 2-1 (1-1)
Publicerad 7 Okt 2017 - 16:18 Uppdaterad 7 Okt 2017 - 22:45


Ope med en man utvisad i andra halvlek vann rättvist första matchen i kvalet till div 3. Mål av Petter Magnusson och 15- årige Majed Saedi

Kvalmatch 2: Sund - Höga Kusten 5-0

Första halvlek: Fotbollz.se:s observatör meddelar att Ope var det bättre laget och bemödade sig att rulla bollen efter marken och spela sig fram till farligheterna. KB 65 satsade mera på kontringar och rakare bollar. Ope startade bra, men KB tog så småningom över och lyckade göra 1-0. Opes Petter Magnusson reducerade till 1-1 och det blev en bra injektion för Ope. Hemmalaget tog över spelet och trillade fotboll riktigt bra och kom fram i en hel del farligheter. Ope tränare Leif Widegren blev uppvisad till "läktaren" efter en del åsikter som inte domaren gillade. Ope var framgångsrika från vänsterkanten varifrån många anfall skapades.

I andra halvlek fanns ingen observatör på plats för fotbollz.se. Enligt uppgift spelade Ope klokt. KB 65 skapade trots övertaget inte så mycket och kunde inte utnyttja övertaget med en man mer på banan.

3 Varning Niclas Gabrielsson
18’0-1 Niclas Öberg
43’ Varning Filip Lindgren
46’David Millner (ut)
Filip Finke (in)
51 2-1 Majed Saedi
57 Utvisning Niclas Gabrielsson
57 Majed Saedi (ut)
Jorge Christian Chirinos Perez (in)
58’Erik Nordlander (ut)
Joel Antonsson (in)
63’ Varning Agust Lindgren
70’ Varning Viktor Edmark
87’ Varning Victor AnderssonOpe IF

30. Joacim Bergström (MV)
2. Agust Lindgren
3. Johan Andfjäll (K)
4. Niclas Gabrielsson
5. Oscar Nässén
8. Filip Lindgren
11. Petter Magnusson
14. Igor Murengerantwari
24. Jonathan Roos
32. Joakim Starkman
33. David Millner 46’


Ersättare

15. Felix Fastesson
17. Filip Finke 46’
22. Elias Gabrielsson
23. Majed Saedi 57’
26. Jorge Christian Chirinos Perez 57’
29. Anton Blom

 
30 Kommentarer:
Gäst: Tapas skrev | 9 Okt 2017 - 15:37
Svagt:
Det behövs fler folk som du inom de ideela föreningarna! Utgår från att du redan är involverad i någon förening med tanke på det du säger om en Div.4(!)-förening. Om inte så är det bara att kontakta valfri förening så tar de säkert din obetalda hjälp med glädje.
7
Gäst: Gammal Opeit skrev | 9 Okt 2017 - 09:36
Tycker killarna gjorde en bra match sett över 90 min. Roligt att se så många unga spelare med gamla Petter M som ankare. Målvakten gjorde en mkt bra match och kanske matchens lirare....hoppas det håller hela vägen. Lycka till Ope!!
16
Gäst: Ope:it skrev | 8 Okt 2017 - 14:22
Vad fan klagar man på? Kan inte respektive frakta sina feta arslen till hockeyarenan hundra meter bort, där fanns det fika, jag var där och fikat var jävligt bra med varm korv och toast etc. Sluta och klaga för fan!
28
Gäst: Tj skrev | 8 Okt 2017 - 10:33
Andersson har varit en Raderad text journalist i många år som inte vet ett smack om fotboll och klankat ner på Ope titt som tätt, det är väl inget nytt? Att man inte kan förstå att man måste anpassa sig till vilka planer som finns och förutsättningar?
14
Gäst: Svagt skrev | 8 Okt 2017 - 00:30
I alla fall en idé.
2
Gäst: Heja fotboll skrev | 7 Okt 2017 - 23:58
Ope med flera spelare födda -98,-99 och -00 gör en bra match, försöker spela fin fotboll
och Vinner med 2-1. Ändå är det som avhandlas efter match att det inte fanns speaker och klocka.
Vad är det för fel på vissa människor. Som Svagt och Hans Andersson. Ska klubben lägga ut tio tusentals kronor i en resultattavla? För en match?
Vilken verklighet lever ni i? Sen att använda megafon som speakersystem. Är det den bästa idén du hade? En megafon? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

27
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 23:46
Ok, jag ger mej. Skall aldrig mera ställa några krav på Ope IF ! Man har satt nivån och jag lovar att aldrig mera, kräva eller ifrågasätta något vad gäller ambitionen hos klubben.
5
Gäst: a skrev | 7 Okt 2017 - 23:45
Betänk! Ett tiotal av dessa negativa inlägg är det signaturen svagt som skrivit.
2
Gäst: Livets mening skrev | 7 Okt 2017 - 23:36
Hasse sluta skriv på Z
10
Gäst: Alltså skrev | 7 Okt 2017 - 23:34
Men herregud vilken låg nivå.
2
Gäst: Sve skrev | 7 Okt 2017 - 23:29
Precis varit på en landskamp och känner igen mig. Inget matchprogram, ingen tavla, ok en speaker men då är väl alla anställda. ..kom igen nu. Att inte en ideell förening har exemplariskt arrangemang. ..hallå
3
Gäst: Alrik8 skrev | 7 Okt 2017 - 23:28
Surjämtar i sin prydo? Kan vi inte istället för detta trams glädjas över att detta unga Ope något överraskande vann över KB?
23
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 23:27
Å det på friends , var du nöjd med det sign Sverige ? Bara för att det var dåligt där, innebär väl inte att det rättfärdigar att det är dåligt här. Resonerar man så, gör man ju aldrig framsteg eller når framgångar. På b-plan, direktsände man matchen, hur va det möjligt då ? Jo för att det finns människor som tror att det går. ÖFK, hur hade de varit idag om det inte fanns människor ( ex Kindberg) som tror att det inte går. Ja inte hade de varit i allsvenskan iaf
2
Gäst: Alltså skrev | 7 Okt 2017 - 23:22
Svagt. Välkommen in i verkligheten och berätta hur du skulle gjort och välkommen in i den ideella verksamheten. Finns säkert möjligheter men vem vad vilken o vad får det kosta? Du är välkommen in in i verksamheten och fixa detta och allt det andra.
2
Gäst: Sverige skrev | 7 Okt 2017 - 23:19
Ja det är ju en världslig sak det här. Kommer från Friends Arena där tog det en halvlek innan man lyckades få syn på en liten ljusskylt där matchtid och resultat visades. Det var stolsgrannen som upplyste om det, efter man tappat räkningen av alla mål. Ljudet var kasst, matchprogram fanns ingenstans och Sverigehalsdukarna var slutsålda. Jag hade dessutom betalat för det men det var tydligen fri entré på Arenan. Kom igen nu har man inte större problem än det här?? Kliv ur sandlådan!
4
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 23:07
Sedan finns det ju megafoner. Om det nu kostar så mycket. Låna en megafon. Genom den kan man både berätta resultat, målskyttar , matchtider och var man kan köpa fika i halvtid. Låyer som stenåldern ? Jo visst, men hellre det är inget alls !
1
Gäst: svagt skrev | 7 Okt 2017 - 23:02
LoL, du fattar inte helheten ! Som Klubb eller företag måste man marknadsföra sig. Om man inom Ope vill locka spelare att söka sig dit, måste man visa på framåtanda och engagemang. Annars väljer tänkbara spelare en klubb, där engagemanget finns. Du tror jag enbart skriver detta av en fikaanledning. det handlar om så mycket, mycket mera. Ope måste vara på offensiven, även bredvid planen, som förening OM man inte vill nöja sig med att spela div 4 och år efter år tappa sina bästa till andra klubbar exempelvis Frösön eller IFK. DÄRFÖR kan en sån sak som att visa på emgegemang i en kvalmatch vara en bit , att få en klubb att växa och locka till sig spelare. Som Kindberg säger, vi är inte nöjda utan siktar högre, men för det krävs engagemang på fler fronter än på planen. Hoppas du förstår nu att det handlar inte enbart om ett fika. Det är så mycket större, i sitt sammanhng
3
Gäst: a skrev | 7 Okt 2017 - 23:00
A -plan var upptagen och Torvallen inte spelabar. Fanns fann bara B- plan att hyra. Där finns ingen matchklocka det är sant. Kommunen har inte råd med en sådan. Matchprogram och kaffe fanns och det var gratis inträde. Ni som skriver och klagar dricker antagligen bara saft. Kaffe är för starkt.
9
Gäst: Alltså skrev | 7 Okt 2017 - 22:53
Okej vi tar d igen. Torvallen ej möjlig spelplan. DET var ej möjligt att ha speaker o tavla utan att lägga ut typ 50000kr. Matchprogram FANNS, fikamöjligheter fanns ×2. OCH om d mot förmodligen inte fanns så what...vilken nivå är vi på. Kom in i matchen.
13
Gäst: LoL skrev | 7 Okt 2017 - 22:49
Haha vad fan spelar det för roll, gå på ica maxi och fika om du är så jävla fikasugen. Fotboll räcker gott och väl när jag ska se fotboll.
12
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 22:44
Jo det finns större problem. Att lösa problemet med att engagera sig i en kvalmatch, är ett mycket mindre problem än att lösa konflikten mellan Nordkorea och USA. Där för borde man kunnat löst problemet i en kvalmatch, lätt !
1
Gäst: LääHallå skrev | 7 Okt 2017 - 22:38
Vi e saft o bullar, ursäkta att inte saften fanns. Ni är alla patetiska, kom igen nu finns d inte större problem här i världen
6
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 22:37
Om du bott i Östersund "inte på plats", så skulle du förstå varför, med tanke på hur vädret varit här senaste månaden. Men det kan ju du inte veta !
3
Gäst: var inte på plats skrev | 7 Okt 2017 - 22:32
men varför spelade man inte på sin hemma arena Torvallen??????
2
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 22:31
Å hur skulle man som KB supporter veta att det fanns ett fik, 52,5 m från b-planen. Vem skulle upplysa om det när det inte fanns någon speaker. Ja möjligtvis en skylt då med en pil, men nån sån fanns ju inte heller !
0
Gäst: svagt skrev | 7 Okt 2017 - 22:28
Å matchprogram, varför står man inte då vid grinden och delar ut dessa. Fikar gör man i halvtid, där låg matchprogrammen. Så fikar man inte i halvtid så kunde man inte veta att de fanns. Fikade man i halvtid, så upptäckte man dessa när halva matchen gått.
2
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 22:25
Skitsnack " livets mening " hade det funnits lite jävlar anamma i klubben, hade man kunnat haft matchur där. Å annat än bulle och chokladboll till kaffe. Är så jävla slött och oengagerat, en kvalmatch som man lätt kunnat gjort lite festligare och fått in några kulor extra. Korv och bröd. Hamburgare, lotteri , en speaker m.m. Du försöker bara försvara något som du innerst inne tycker Ope kunnat gjort festligare. Ta chansen Ope, gör lite fest av det hela, fler skulle kanske tycka att Ope, det är en klubb där det händer. Detta ger bara bilden av tvärtom, en klubb utan ansikte, ambition. Eloge dock till spelarna, som åtminstone visade på karaktär och vilja. Makalöst att du överhuvudtaget försöker försvara detta arangemang kring en kvalmatch !


5
Gäst: Livets mening skrev | 7 Okt 2017 - 22:04
OMG för d första vilken nivå är vi på? Sedan, det finns inga speakermöjligheter, det finns ingen klocka/tavla som funkar. Matchprogram fanns, bollkallar o kaffe mm fanns. Dessutom ca 52.5 m från plan 🅱 fanns en kiosk med diverse. Va faan. ..o den där HA vad håller du på med? Avgå NU!
12
Gäst: Svagt skrev | 7 Okt 2017 - 18:35
Håller med vissa KB folk på matchen. Skamligt dåligt arrangemang av Ope. Ingen matchklockan , ingen resultattavla. Inte ens en korv att köpa i halvtid. Så jävla B , Å detta i en kvalmatch och med mer folk än på tidigare matcher i år. Ope , skäms ! Nu va man inte på Torvallen men med lite jävlar anamma hade man kunnat fixat allt detta.
12
Gäst: Lajf skrev | 7 Okt 2017 - 16:56
Grattis ope och Petter
Förstod att du ville ut på Bleckåsvallen en gång till
17
 
Sök på fotbollz.se
   
  Alsens IF ? Kubikenborgs IF 4-1 (2-0)  
  av Bertil "Blåsa" Johansson | Idag - 16:32  
  Alsen vann för andra helgen i rad!  
  Läs mer...  
 


 
  Uppvärmning ÖFK  
  av Barbro Hedlund | Idag - 12:10  
 

 
  Läs mer...  
 


 
  Inför matchen: Sirius - ÖFK  
  av Kim Sunding | Idag - 09:16  
 

Fyra raka förluster i allsvenskan. Blir det ändring på denna formsvacka i Uppsala?

Uppdaterat med startelva.

 
  Läs mer...  
 


 
  Följ IK Sirius - ÖFK via fotbollz.se  
  av Fotbollz.se | Idag - 09:13  
 


Fotbollz.se ger alla läsare info genom referat, bilder, statistik och krönika från matchen. Du får veta resultatet i O'Learys tipset och vilka de tre bästa spelare är i Trissen. Du kan läsa Stålbergs fem. Du kan skriva och läsa i forumet och om vad andra tycker om matchen. Fotbollz.se har tre medarbetare på Jämtkraft Arena

Glöm inte O'Learys tipset

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Idag - 08:56 Krokom/Dvärsätts IF-IFK Östersund 2
Igår - 22:13 Tips helgens damfotboll
Igår - 20:35 Alsen - Kubikenborg lördag kl. 14.00 Välkommen
Igår - 16:10 Herrmatcher under helgen med tips
Igår - 13:25 Frösö IF-Höga Kusten Fotboll LAC lördag 14:00
Igår - 12:57 Svår match i helgen
Igår - 11:04 Nya favoriter
20 Sep 2018 - 21:33 Kval för Frösön?
20 Sep 2018 - 21:26 Resultat i kväll
19 Sep 2018 - 22:59 Ope IF till trean?
19 Sep 2018 - 16:28 ÖFK- spelare uppmärksammas
19 Sep 2018 - 09:59 Förlust mot Boden
18 Sep 2018 - 13:15 Blandade framgångar
18 Sep 2018 - 09:21 Dagens bild - äkta fotbollsglädje
17 Sep 2018 - 21:12 Vilket lag går upp till div 3
17 Sep 2018 - 16:07 Spelomgång 16 div.4 Jämtland
17 Sep 2018 - 11:31 ny stjärna i ÖFK - Rewan Amin blev Trissvinnare
17 Sep 2018 - 11:21 Referat: Stuguns BK - Järpens IF
17 Sep 2018 - 10:44 Trendbrott av Dvärsätt på Lövudden
17 Sep 2018 - 10:18 Vilka vill du nominera till John-Runes stipendium?
 
 
 
Internationell fotboll
av: Gå inte på berg..finns bara småsten | 11 Sep 2018 - 09:10
Brukar vara lätt att säga
Herrar
av: En som hänger med | 7 Sep 2018 - 21:25
Ha! Det fanns inget ÖFK innan!
Ungdom
av: Heja fotboll | 6 Sep 2018 - 07:29
@ UtvecklingHahaha den var rolig. M
 
14
kommentarer
Resultat Spelomgång 15 div.4 Jämtland
av Lasse Granbacka | 15 Sep 2018 - 16:04
Omgång 15 med 1 flyttad match från
9
kommentarer
Resultat Tips damfotboll
av | 15 Sep 2018 - 10:05
Brunlo - IFK Östersund 2 ännu ej r
7
kommentarer
Alsens IF - Frösö IF 4-1 (2-0)
av Bertil | 15 Sep 2018 - 14:39
Alsen fick revansch i dagens derby
6
kommentarer
ÖFK - Malmö FF 2-3 (2-2)
av Hasse Thor | 15 Sep 2018 - 22:42
Ingen hade väl egentligen på allvar
5
kommentarer
Dagens bild - äkta fotbollsglädje
av Haldo Jonsson | 18 Sep 2018 - 09:21
Att känna fotbollsglädje det är någ
 
 Skrivet den Tis 21 Aug 15:41
 
 Skrivet den Sön 16 Sep 00:07
fotbollz.se på Facebook