Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
  debattkrönika med kommentarer  
 
Vinst med 2-1 efter finfint inhopp
21 November 2009 klockan 08:55 av
 

Match mot San Luequeno:

Startelva: Elias Spång (MV) Christoffer Svensson (HB) Gustav Källberg (MB) Nils Nyholm (MB) Albin Jansson (VB) Loret Sadiku (DMC) Viktor Lindqvist (MC) Tobias Rosenlind (MC) Jonathan Ring (YFV) Albin Carlsson (YFH) Daniel Andersson (CF).

Avbytare: Victor Lidh, Andreas Svensson, Zammi Strömblad, Tomas Karlsson, Viktor Roos, Johan Gunnarsson och Marcus Gunnman.

Matchen: Jag tror grabbarna fick ett litet uppvaknande när San Luequeno drog igång början. Med spelare som inte hade några benskydd och tjejstrumpor och som var lika korta som Coffe men starka i kroppen som hästar drog dem igång med ett högt tempo och en hög press i början. Vi var lite skärrade första 5-10 minuterna såg det ut som men när vi bestämde oss för att hålla i bollen och börja försöka rulla så började vi komma tillbaka in i matchen. Vi höll jämt i första halvlek rent målchansmässigt, vi hade ett friläge som Jonis brände bara några centimeter utanför stolpen. Sen hade vi några skott som dock inte var till något större problem för målvakten. Dock så var det ändå det rullande laget San Luequeno som tog ledningen efter en tilltrasslad situation där Nils nickar bollen rakt upp i luften och i situationen efter missar Gurra bollen när han ska rensa och bollen går till en San Luequenospelare som chipskjuter bollen där Elias är på bollen, men orkar inte styra bort den och 0-1 är ett faktum. 7 minuter senare blåser Domaren av första halvlek där det ska tilläggas att vi hållit upp bra mot det här laget där jag anser att vi varit snäppet vassare med att komma till avslut medan San Luequeno har bättre bollinnehav.

Viktor Roos kommer in istället för Gustav Källberg då Gurra skadat foten och insett att han inte kunde spela mer trots att hans familj satt på läktaren idag. Efter halvtidspausen så böljar matchen fram och tillbaka och Jonas byter in Andreas och Zammi mot Daniel och Albin i den 60 minuten. Daniel som tyvärr drog på sig en sträckning i framsida lår var tvungen att byta. Och Albin som jobbat på bra på sin högerkant men tyvärr inte kommit upp till sin riktiga standard blir då också utbytt. Men vi ska tillägga att det här var en mycket stor skillnad från första matchen i tempo. Vårt tillskott Andreas (Född 1989 och spelar med Värnamo i vanliga fall) sätter igång och börjar löpa mot San Luequenos försvar och efter en minut får han ett läge som han precis missar. I den 65 minuten får vi en frispark 10 meter snett utanför straffområdeskanten och Andreas drar till bollen med perfekt kraft och precision där bollen precis går på flinten på en back och han skarvar den i eget mål. 1-1 och nu var vi på gång. Nu byts Tomas Karlsson (70) in också istället för Viktor Lindqvist som gjorde sin första match från start och krigade på bra i mitten idag. Zammi kliver in på Viktors plats och Tomas tar högerflanken. 10 Minuter senare så är vi framme igen och hotar San Luequeno med en bra rajd av Tomas på kanten som han senare spelar in bollen i boxen där det blir kalabalik och målvakten tappar bollen till Andreas som nickar den stillaståendes så att den med knapp styrfart studsar mot mål och på mållinjen rensar deras mittback bort bollen men förgäves, bollen är i mål! 2-1 till Rudolph 2009 och de sista 10- 15 minuterna får vi press emot oss men ett San Luequeno med en man mindre på grund av skador är inga problem för oss och vi håller undan. Domaren blåser av och Vinsten är ett faktum.

Positivt:

· Vi jobbar väldigt bra i vårt defensiva arbete. Över hela planen så jobbar vi precis som vi har sagt att vi ska göra och trots att vi blir trötta på slutet så orkar vi ändå ta jobbet för laget och det ska grabbarna ha en eloge för.

· Ingen spelare sticker ut varken positivt eller negativt, vi vinner som ett lag idag och det känns riktigt bra.

Kan förbättras:

· Trots att vi gjorde det bra idag så måste vi våga hålla i bollen och spela den inom laget mer och inte transportera boll så mycket, då nyper de den direkt. Vi måste hjälpa varandra med kommunikationen och göra det enkelt för varandra.


 
0 kommentar till “Vinst med 2-1 efter finfint inhopp” av
 

 
Lämna en kommentar
(* =Obligatoriskt fält)
 
* Namn:
 
E-post: (visas ej)
 
* Kommentar (max 750 tecken):
 
Pga en massa skräpinlägg inför vi tyvärr nu att man måste skriva en kod för att posta.

Kodbild - Kontakta info@fotbollz.se om du har problem att se denna kod.
Tryck här för att se en ny kod om den är svår att se.
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.0 Copyright ©2005-2008 Web Wiz

 
 
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Idag - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook