Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
  debattkrönika med kommentarer  
 
Saturday 13 March
14 Mars 2010 klockan 10:56 av
 

Så är en lång dag till ända.

Summeringen kommer här...

På morgonkvisten åkte Kindberg tillbaka till Sverige och Wigan spelarna hem till föräldrarna i Liverpool. Återstår att se om vi ser Callum och Joe igen, men de har i vilket fall gjort ett väldigt gott intryck på oss spelare.

Vi började som ni vet vid det här laget, med frukost kl 8 och dagens enda träning vid 10 snåret.

Träningen var 90min lång och efter uppvärmningen så ställde Lee upp samma uppspel/kombinationsövning som här om dagen. Back spelar upp till mittfältare eller forward, sedan ut med bollen på kanten och inlägg mot 3 spelare i full fart mot mål. Övningen är bra och görs i olika kombinationer och på båda sidorna.
Eftersom det är ganska lågintensivt för oss målvakter, så fick Migge slå in inlägg på den andra sidan planen mot ena målvakten.

Efter detta spelade vi 6mot6 på liten yta med väggspelare. Riktigt bra fart på spelet, även om det var lite trötta skallar idag, med en del fina mål.
Som alltid poängterar Lee att bollen ska spelas hårt och helst längs marken, med mycket rörelse och avslut när lägen finns.

Vi har förskonats mot skador så här långt, men tyvärr måste jag rapportera att Per Magnusson idag slog upp sin lårskada och är indisponibel för en tid framöver.

När lägrets sista träningspass var avslutad, väntade den gamla vanliga soppa/sandwich lunchen och därefter Fri eftermiddag och kväll. Den enda tiden att hålla var middagen 18.30. En del valde att mysa på rummen med sina datorer eller sitt Xbox, andra "kulturintresserade" individer valde att gå ut i det vackra vädret och se sig om i staden.

Undertecknad, Jacke och Per hade planerat att kika på brittiska golfmuseumet men hittade istället ett akvarium som vi kollade igenom. Därefter gled vi runt på stan och kollade några butiker och fikade, innan vi gick tillbaka till hotellet.
Efter att tottenhamsupportern Martin sett sitt lag enkelt slå tillbaka Blackburn valde han, Lankan och Lasse att vandra till något slott där de bl.a klättrat på fasaden, givetvis under kontrollerade former. Bröderna Freaklund, som nästan alltid ses i par, hade även dem sett sig om i staden och träffat en intressant brasilianare, som efter 20år i storbrittanien kunde konstatera att hemma är bäst.

I övrigt kan rapporteras att Bobo Sollander till sist, har skaffat en personlig facebook. Det krävdes dock att rumskamrat Björkebaum gjorde allt grundarbete. För ni som är intresserade - hjälp Bobo att få fler vänner :)

Lee har fått besök av familjen som kommer bo med oss resten av lägret. Två söta döttrar samt fru har därmed anslutit till truppen.

Med middagen avklarad valde undertecknad, Olle, Tom och C. Fryklund att gå upp till biografen för att se Shutter Island. En sevärd rulle i en desto sämre biograf... även bra att Olle fick tillfälle att träna på engelskan då svenska undertexter naturligtvis saknades.

Vad andra sysslade med under kvällen vet jag inte, men gissningsvis var det en kombination av följande: Surfa på internet, kolla film på datorn, spela kort/nätpoker eller Fifa 10 i Ludde och Tom's rum.

Har ingen startelva inför morgondagen men vi spelar iallafall 14.30 mot ett lokalt juniorlag uppe på träningsanläggningen. Ska naturligtvis bli spännande att se provspelande Marvin i matchspel. Han har sett ganska vass ut under dagarna.


Dagens bittraste: Per Magnusson som ständigt beklagar sig över att han inte hade med sig "bea" på burk från Sverige. Inget ont om maten här, men det finns aldrig någon sås och det kan bli lite väl torrt under måltiderna.

Dagens hemlängtan: Det är väldigt tydligt att Ante saknar sin flickvän. Inatt hade Ante i tron av att han var hemma så hade han i sömnen hållit om benet på sin rumskamrat Bobo, innan han förstod var han var och hastigt ångrade sitt beslut.

Dagens Pontus: När Ponta lånade Lankans internetinlogg på hotellet, så glömde han att logga ut. Det gjorde att Lankans införskaffade 2000minuter snabbt rann ut i sanden till ingen nytta.




 
0 kommentar till “Saturday 13 March” av
 

 
Lämna en kommentar
(* =Obligatoriskt fält)
 
* Namn:
 
E-post: (visas ej)
 
* Kommentar (max 750 tecken):
 
Pga en massa skräpinlägg inför vi tyvärr nu att man måste skriva en kod för att posta.

Kodbild - Kontakta info@fotbollz.se om du har problem att se denna kod.
Tryck här för att se en ny kod om den är svår att se.
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.0 Copyright ©2005-2008 Web Wiz

 
 
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook