Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
   
Matchreferat - SvFF seriematch   
   
         
Östersunds FK       Halmstad BK
0 - 0
(0) (0)
Sön 30 Jul 2017 15:00
 
   
Så spelade Östersunds FK :

Varningar Östersunds FK Utvisningar Östersunds FK
Tim Björkström, Alhaji Gero

Varningar Halmstad BK Utvisningar Halmstad BK
Ivo Pekalski
Arena:
Jämtkraft Arena
 
Publik:
5589
 
Domare:
Domare:
Kristoffer Karlsson, Höganäs
Ass. domare 1:
Daniel Gustavsson, Mantorp
Ass. domare 2:
Mikael Hallin, Stockholm
Fjärdedomare:
Henrik Molin, Östersund
 
Väder och vind:
Temperatur 20.3 grader, vind 1,0 m/sek., NO. luftfuktighet 42, solsken
 
 

ÖFK fick svårt mot Halmstads BK

 

VS

ÖFK - Halmstad 0-0 (0-0)

Referat av Lasse Granbacka. Nu med bilder

Fotbollskanalen: Höjdpunkter

P4 Radio Jämtland: Intervju med Johan Bertilsson

Halmstad hemsida: Kryss borta mot Östersund

 

.
Östersunds FK Halmstad BK
0 - 0
(0) (0)

2017-07-30 15:00

Målskyttar
Mål Tid Målgörare

________________________________________
Så spelade Östersunds FK:
Aly Keita, Curtis Edwards, Alhaji Gero, Darijan Bojanic(52), Jamie Hopcutt(70), Johan Bertilsson, Bobo Sollander(K), Ronald Mukiibi (45), Tim Björkström, Saliu Abdullahi Gero, Ludvig Fritzson, Sam Mensiro
Ersättare: Andrew Roberyt Mills, MV, Sotirios Papagiannopoulos, Hosam Aiesh(52), Fouad Bachirou(45), Dennis Widgren(70), Sebastian Lundbäck, Gabriel Somi

________________________________________
Så spelade Halmstad BK:
Isak Pettersson (MV,) Jesper Westerberg(84), Alexander Berntsson, Adnan Kojic, Aboubakar Keita, Nikolai Alho(66) Sead Haksabanovic, Johan Oremo, Marcus Johansson, Ivo Pekalski, Kosuke Konishita(74),
Ersättare: Malkolm Nilsson, MV, Gabriel Gudmundsson(66), Jonathan Svedberg, Alexander Ruud Tveter(74), Andreas Bengtsson(84), Simon Silverholt,

________________________________________
Varningar Östersunds FK Utvisningar Östersunds FK

47.16 min Tim Björkström
57.41 min Alhaji Gero
Varningar Halmstad BK
26.13 min Ivo Pekalski
Arena:
Jämtkraft Arena

Publik:
5589

Domare:
Domare:
Kristoffer Karlsson, Höganäs
Ass. domare 1:
Daniel Gustavsson, Mantorp
Ass. domare 2:
Mikael Hallin, Stockholm
Fjärdedomare:
Henrik Molin, Östersund

:

DAGS FÖR REVANSCH MOT HALMSTAD BK!
Åter till serielunken i allsvenskan och förhoppningsvis har ÖFK återhämtat sig från torsdagsmatchen i Europa League mot CS Fola Esch. Några frågetecken finns – Andreas Andersson borta och frågetecken fortfarande för Samman Ghoddos, Douglas Bergkvist och Gabriel Somi.
Förlust i våromgången borta mot Halmstad men sedan har det gått tungt för HBK!
Enda segern hittills i år är mot ÖFK och man har möblerat om i truppen, ny tränare och fått in en erkänd målskytt i Johan Oremo.

Första halvlek
Graham Potter stuvar om i laget där lagkaptenen Brwa Nouri inte ens finns med i truppen och Jamie Hopcutt med från start! Ett ganska avvaktande spel från båda lagen i inledningen av halvleken. Några försök från Alhaji Gero och Jamie Hopcutt men överlag många felpass från båda lagen.
ÖFK verkar ha bra koll på Johan Overmo i HBK och mycket av spelet i HBK går via Kosuke Kinoshita. Första 20 några enstaka skott från långt håll från båda lagen och inget av laget som tar tag i spelet.
I minut 26 kommer Hopcutt fri men dras ned av Ivo Pekalski som och varnas för neddragningen.
Efter 35 minuter har ÖFK några bra minuter där bl.a. Alhaji Gero och Johan Bertilsson kommer fri med skott där Jamie Hopcutt skjuter returen och det räddas på mållinjen av HBK försvarare. Curtis Edwards hade ett bra skottläge i anfallet efter men skjuter över!
Saknas någon som Fouad Bachirou i ÖFK som kan hålla i bollen och få lite längre anfall.
HBK kommer upp i några anfall i sista 5 med skott från långt håll. Som helhet en halvlek med många felpass och lågt tempo. Varmt idag men en jämn period! Bra i HBK Kosuke Kinoshita och i ÖFK ett plus för Alhaji Gero. HBK hade bollövertaget i första med 43-57% och ÖFK lyckades med 3 avslut på mål i första halvlek.



Andra halvlek
Tidiga byten från Graham Potter i andra för att ändra matchbilden då Hosam Aiesh kommer in istället för Darijan Bojanic. Ett mer offensivt ÖFK men får ändå inte till det där sista avgörande målchanserna.
I minut 56 höll Aly Keita och Curtis Edwards på att ställa till det då dem sprang ihop men lyckligtvis kunde inte HBK spelarna utnyttja chansen. En av ÖFK:s bättre spelare idag – Alhaji Gero varnas i minut 58. Jamie Hopcutt försökte vrida och vända och försöka komma loss i HBK:s målområde men hade inte en helt lyckad dag och blev utbytt i minut 70 mot Dennis Widgren. Dennis i mitten i backlinjen och Curtis Edwards ut på vänster kanten och Bobbo Sollander upp på topp. Hosam Aiesh pigg och försökte komma loss på sin kant och fick ofta till hörna för ÖFK. Kändes vid den här tidpunkten i matchen att det kunde sluta 0-0! HBK inte helt ofarliga och hade en dubbelhörna när det var 8 minuter kvar av matchen. Sista 5 försökte ÖFK pressa på mer och Johan Bertilsson neddragen i HBK:s målområde men ingen åtgärd! Bra i HBK Johan Omar och den i slutet utbytte Kosuke Kinoshita.
Jämnt i ett ÖFK med många spelare som inte fått så mycket matchtid i år men Alhaji Gero för sin prestation under hela matchen och Hosam Aiesh och Fouad Bachirou för deras andra halvlek som stärkte upp ÖFK:s offensiv. Mer bollinnehav för ÖFK i andra och totalt 54-46% och 8 avslut på mål för ÖFK.



Sammanfattning
Gäller för ÖFK att matcha sina spelare rätt i det tunga spelprogramet man har med täta matcher! Inte lätt för det spelare som fick starta idag att vara lika samspelta som de spelare som varit startspelare tidigare under säsongen. Graham Potter berömde sina spelare idag men var mycket tagen av att det fanns supportrar på läktaren som var missnöjda med honom och ÖFK. Han uttryckte sig så här: – Jag är nöjd med insatsen. Vi försökte med allt. Det är inte ett dåliga lag som kommer hit och som vi möter. Vi försöker göra vårt bästa och försöker att göra mål. Om folk tror att vi bara ska köra över lag så kan de stanna hemma och titta på tv, säger Potter på presskonferensen efter matchen. HBK:s tränare Igor Kruij var nöjd med sitt lag och framförallt första halvlek där man vågade hålla i bollen och inte enbart fick försvara sig.



Triss: 1 Alhaji Gero
2 Hosam Aiesh
3 Fouad Bachirou

Text Lasse Granbacka

Foto: Jenny Åhgren



 
Text av: Lasse Granbacka
 
 

ÖFKs matcher

Trissen mot
Östersunds FK
Trissen
sammanlagt
  1. Alhaji Gero 3
  2. Hosam Aiesh 2
  3. Fouad Bachirou 1
Ken Sema 13
Fouad Bachirou 13
Alhaji Gero 13
Sotirios Papagiannopoulus 12
Curtis Edwards 11
Tom Pettersson 10
Saman Ghoddos 8
Jamie Hopcutt 4
Aly Keita 4
Gabriel Somi 3
Douglas Bergqvist 3
Brwa Nouri 3
Andreas Andersson 2
Hosam Aiesh 4
Darijan Bojanic 1
Dennis Widgren 1


 
 
Kommentarer: Skriv kommentar
Gäst: Torvalla FF skrev | 3 Aug 2017 - 23:45
PK kan vi alla vara. Säga sanning när det behövs utan att bli kränkta, det hoppas jag att detta forum och ÖFK står för.
Gäst: Strax utanför krysset skrev | 2 Aug 2017 - 08:56
Graham Potter:
" Får jag bara påminna vad som har hänt. Vi har tre poäng till andraplatsen i allsvenskan, har vunnit Svenska cupen och är i tredje kvalrundan av Europa League med 1?0-ledning från hemmaplan. De flesta hade tyckt att det var ganska bra. Det är tufft. Ska vi ha det enkelt och stanna i division 2 i stället? Vi måste förstå att det är tuffa perioder, men vårt jobb är att göra vårt bästa. Det är så vi växer."
Gäst: gästtyckare skrev | 31 Jul 2017 - 19:05
Lika väl som man får lovord och hyllningar får man ta kritik det är en sanning som icke går att prata bort. Öfks ordförande skräder ibland inte orden heller . Hans senaste utalande var att han aldrig varit så missnöjd efter en 1-0 seger . Ganska hårda ord av en ordförande tycker jag.
Gäst: Tommy Lundberg skrev | 31 Jul 2017 - 09:09
Jag tror att det behövs skärpning på många håll nu, både på läktarna och i detta forum. Jag tycker inte att det är ok att beskylla andra som skriver här för att sakna kunskap om fotboll och t.ex. kalla dem för "pajasexperter" eller att kräva "sans och respekt" samtidigt som man kallar andra för "idioter". För mig är det inte ok.
Gäst: ? skrev | 31 Jul 2017 - 09:07
Var kan man lyssna på presskonferensen efter Halmstadmatchen ?
Gäst: . skrev | 31 Jul 2017 - 00:08
Det här är helt sjukt! Så här mycket som alla i ÖFK har gett oss i Jämtland, och så vädras det missnöje mot att en spelare väljer att vända hemmåt istället för att slå en offensiv chanspassning. Det är vad som skedde när Potter fick nog och slog ut med armarna mot publiken på östra.
Det här är inte något j*vla tv-spel!
Vad f*n är det frågan om?!
Gäst: Kim Sunding skrev | 31 Jul 2017 - 00:03
Saken med spelschemat är ju den att utan de europeiska matcherna blir det som vanligt en match i veckan. Skulle man lägga matcherna mer sällan skulle det bli orutinerade matcher på annat sätt (match för sällan). Och en glappande tabell med vissa lag som spelat två matcher mindre vill ingen ha.
Gäst: Observer skrev | 30 Jul 2017 - 22:49
Kan Potters missnöje vara ett missförstånd? Var det domaren som det vädrades missnöje mot? På västra var det inga burop utan applåder, vad säger ni på östra?
Gäst: Med skrev | 30 Jul 2017 - 22:22
femtio procent bollinnehav har ingen buss parkerats, så sväng er inte med uttryck som ni inte förstår.
Gäst: Gammelsosse skrev | 30 Jul 2017 - 22:19
Om man är en riktig supporter hejar man på sitt lag i med och motgång. I vägen mot ett mål kan man räkna med motgångar och platåer. Det är de som gör känslan så mycket skönare när man till slut är framme.
Gäst: Robert skrev | 30 Jul 2017 - 22:02
Jag förstår verkligen att Potter blir förbannad när folk i publiken buar åt spelarna i egna laget. Är man supporter gör man sitt högsta flotte att stödja laget, även om man är missnöjd med en eller flera spelare. Jag skulle aldrig bua eller busvissla mot någon spelare.

Däremot diskuterar jag gärna styrkor och svagheter på spelarna med glömmer livshotande bekanta. Men det är en helt annan sak att skrika negativa saker till spelarna som gör sitt bästa för det lag man hejar på.
Gäst: Torvalla FF skrev | 30 Jul 2017 - 21:40
ÖFK har tagit 4 poäng på 3 matcher i l Allsvenska samtidigt som vi besegrade Gala i Europa Leuage med 2-0 hemma, 1-1 borta, vinner mot Fola med 1-0 hemma.
ÖFK har 27 poäng, ligger på 5 eller 6 plats efter omgång 17. 13 omgångar kvar, med Malmö och AIK hemma.
ÖFK vann Svenska Cupen, efter första året i Allsvenskan, som vi slutade på 8:e plats...och det finns missnöje bland de flesta av forumbesökarna här!
Det är ju det Potter pratar om....för faan lite respekt och sans bör det väl finnas även bland er som inte har en aning om vad fotboll handlar om, utan går i spinn av det adrenalin som en vinst på Jämtkraft Arena ger!!!
Idioter....vi börjar få de fattigas kör liksom Djuren från Gården har!!!
Gäst: CC skrev | 30 Jul 2017 - 21:32
Jag håller med Nylander. Ingen lag kan klara så täta matcher. Spelschemat är idiotiskt upplagt. ÖFK kommer att sänka sig själv i allsvenskan. Det måste veta. Det är Kindberg med flera som har basunerat ut att ÖFK skall vinna allsvenskan och Europa league. Det är klart att folk kan bli besvikna då när ett bottenlag tar poäng. Att bua ger inga poäng. Potter kan ta det lugnt. Det kanske var en person av nästan 6 tusen som kanske buade. Det är inget att bry sig om. Jag hörde inget och inte heller på reprisen. Det går inte vara snarstucken inom fotbollen.
Gäst: Vem skrev | 30 Jul 2017 - 21:21
blev häcklad?
Gäst: Hallands Buss AB skrev | 30 Jul 2017 - 21:09
Min kommentar under Inför Matchen var klockren.
Gäst: Haldo skrev | 30 Jul 2017 - 21:04
Till Lars Larsson. Stockholm. Du ska se matchen mot Fola på bortaplan vad jag läst. Har du lust att skriva några rader om matchen och skicka till info@fotbollz.se
Gäst: Ante.e skrev | 30 Jul 2017 - 20:58
Kan säga att jag Stod bra till och hörde diverse glåpord .Ett av dom va att potter sälj Fritzon eller avgå. Oavsett om en spelare har en dålig dag så är de potter som tar ut och har förtroende för dom.tvivlar på att någon annan tränare hade kunde ställt upp öfk till vinst då HBK parkerar bussen.
Gäst: Realist skrev | 30 Jul 2017 - 20:56
Att folk har orimligt höga förväntningar (med stor besvikelse och frustration som följd en dag som denna) är delvis frukten av Kindbergs "imperialistiska" och självsäkra kommentarer. Många trodde nog att ÖFK skulle utmana om guldet på allvar redan i år.
Gäst: Gammelsosse skrev | 30 Jul 2017 - 20:26
Jag är som ni andra litet dyster över insatsen idag. Det verkade som att ingen hade lust att spela även de som inte fått mycket speltid tidigare. ÖFK har också en tendens att inte motsvara skyhöga förväntningar som idag, men att istället överraska när de är underdogs. Vi har blivit vana att matas med gladfotboll så när det uteblir kommer kommentarer av den typ vi ser nu. Nu hoppas jag på ett oavgjort resultat mot Fola Esch och om detta var en repövning för den matchen ger jag ÖFK ett godkänt betyg ;)
Gugglor skrev | 30 Jul 2017 - 20:03
Lars Larsson: På vilket sätt är en jämförelse med en annan sport relevant? Ursäkta, men det blir bara dumt! Man kan ju i stället jämföra med de lysande resultat som övriga europaspelande lag har haft i seriespelet. Nej, visst ja, AIK förlorade i dag hemma mot bottenlaget Kalmar och Peking inkasserade fjärde raka förlusten i Allsvenskan (och har dessutom redan åkt ur Europa league).

Det här var ingen bra match, men bänken gick ändå in och var klart bättre än HBKs bästa. Om vi ska leva vidare i Europa och i Allsvenskan, så behöver ha i gång truppspelarna (även om de, så klart, inte håller samma klass som Saman, Sema, Sotte och Nouri). Visst kan man kritisera sitt lag och sina spelare, men jag blir förbannad på folk som buar, så gör man fan i mig inte mot sitt lag - som naturligtvis allihop gör sitt bästa. Skämmes, ta mig fan, ni som inte kunde hålla käften om er besvikelse!
Gäst: bull skrev | 30 Jul 2017 - 19:59
År 2 i allsvenskan..svenska-cup mästare ..
omgång 3 i europacupspelet...
spelare som inte spelat match på två veckor och har
kravet på sig att prestera för att slå sig in i startelvan
inför nästa match..klarar en poäng mot ett Halmstad i poängnöd.
Och "experter" har mage att klaga...skämmes!!!!
Se till helheten och lär er fotboll...
Gäst: Fifaboy skrev | 30 Jul 2017 - 19:38
Känns som det är dags att folk lär sig rött och svart låten så vi får lite allsång på inmarschen. Man hör inte ens falkarna sjunga den och de var med att skriva låten.
Gäst: Martin Nylander skrev | 30 Jul 2017 - 19:37
Jo en sak till, varken ÖFK Norrköping eller AIK har stått att känna igen sedan EL spelet startade, det måste SvFF analysera! Det hårda schemat är knappast rättvist mot övriga lag i allsvenskan heller!
Gäst: Suck skrev | 30 Jul 2017 - 19:33
@Lars Larsson, Sthlm
Och SHL lagen spelar precis lika bra i match efter match?
Gäst: Oj vad förbannad Potter var skrev | 30 Jul 2017 - 19:33
Vilka skämde ut sig?
Vilken buades ut?
Gäst: Martin Nylander skrev | 30 Jul 2017 - 19:26
ÖFK har ett otroligt tufft schema just nu, det måste vi ta med oss när vi ser ÖFK matcher. Vad skapade HBK på 90 minuter idag, inget! Det ska ÖFK ha kred för. Att man stoppar Haksabanovic helt i matchen ska man också ha kred för, detta är en av seriens absolut bästa spelare. Återigen har ÖFK tillräckligt med chanser för att avgöra, men det är känt sedan tidigare att ÖFK har låg utdelning sett till antalet chanser, men det är bara att jobba på. Klaga inte på ÖFK prestation, det är inte ärligt, klaga på SvFF som lägger spelschemat istället. HEJA ÖFK!!!!!
Gäst: Suck skrev | 30 Jul 2017 - 19:24
Jag tycker alla ni pajasexperter som kommer fram vid minsta motgång ska titta på dagens presskonferens. Det är såna som er som Potter var fly förbannad på. Tack och lov så lär han inte läsa detta forum, då hade han nog dragit härifrån för några år sedan.
Hur är det nu? Har vi vunnit Svenska cupen, ligger vi 5:a i Allsvenskan, är vi ytterst nära att gå till Play off i Europa league?????? Detta med i princip samma trupp som inför förra säsongen tippades åka ur Allsvenskan. Notera att AIK förlorade hemma mot Kalmar i dag, det finns inga lätta matcher i Allsvenskan. Tyvärr besitter många av er inte kunskap nog för att förstå det.
Gäst: Lars Larsson, Sthlm skrev | 30 Jul 2017 - 19:22
Att se de svaga sidorna är utvecklande. Att bara se allt i ljusrött är inte utvecklande. Ingen kan med rim och reson påstå att dagens ÖFK-match var bra. Svagheterna måste lyftas fram för att bättring skall ske. Nu är det ju Potter som bestämmer detta och vad jag förstått är han nöjd med vad spelarna presterat idag. Så vi får väl se.

Och så lite om jämförelsen med hockeyn som några uppfattar är irrelevant. Det är helt riktigt att en hockeyspelare spelare i cirka 20 minuter per match, men det är intensiva minuter utan möjlighet till vila när de är på isen. En fotbollsmatch har cirka 60 minuters effektiv speltid. Varje spelare har boll i gemonsnitt knappt tre minuter per match. I övrigt rör de sig utan boll. Elitspelare springer eller joggar cirka 6-8 km per match. Det är aldrig intensivt under alla 90 minuter för någon spelare. Spelarna har lugnare perioder och intensivare perioder under en match precis som hockeyspelarna. Dock med det undantaget att de inte kan säga sig på en bänk och vila. Att bara peka på matchdeltagandetid är alltså inte rättvisande. Oavsett den fysiska nödvändiga insatsen så kan den tränas upp. Däremot är det ofta svårare med den mentala biten och där är det onekligen på det viset att hockeyn har fler matcher som kräver mental fokusering.
Gäst: Ulan bator skrev | 30 Jul 2017 - 19:05
Hur kan man tycka Ger var bra? Javisst, han sliter och kämpar, men han dribblar allt för mycket och varje gång han fick bollen i sånär fart så stannade han upp och lät Halmstad försvaret samla sig.
Gäst: Fundersam? skrev | 30 Jul 2017 - 18:35
Tragiskt att läsa detta forum och alla negativa kommentarer.
Att hockeyspelare spelar mer matcher är ju en patetisk jämförelse.
Dessa hockeyspelare gör väl aldrig en dålig match, utan presterar alltid 100% och aldrig några misstag. Tycker ni som är så negativa ska elda upp era årskort och aldrig mer besöka jämtkraft arena föränn den dagen kommer då ÖFK har en trupp med 22 spelare som vinner alla matcher oavsett startelva.
Såna lag finns det ju massor av, eller?
Gäst: Inte nöjd skrev | 30 Jul 2017 - 18:33
Jag tycker inte att det är ok att i årets allsvenska bara ta en poäng av sex möjliga mot Halmstad som ligger näst sist i tabellen. Det var inte många i dagens match som presterade vad man kan förvänta sig av dem. Ett undantag var Gero som var riktigt bra. Gero tillhör annars inte mina favoriter men idag var han bra och det kändes positivt. En stor besvikelse så här långt har Hopcutt varit, förutom de mål han har gjort. Jag hade förväntat mig mer av honom. Han verkade trött och bitvis ointresserad idag.

Jag ser att Potter har uttalat sig negativt om ÖFK:s supportrar efter matchen. Det kändes inte ok. Vad menar han? Han borde ges utrymme att förklara sig.

Något som får mig att tappa tron på dagens fotboll är alla dessa ojustheter som tillåts utan åtgärder från domaren. Då tänker jag på dragning i tröjor och armar, medvridningar som får motståndarna att tappa balansen allt i syfte att förstöra spelet. Ibland verkar det vara mera brottning än fotboll utan åtgärder från domaren och det är inte kul att se oavsett om det är ÖFK eller motståndarna som står för det. Fotboll ska spelas med fötterna och inte med armarna.

Gnälligt? Ja kanske.
Gäst: Rensarn skrev | 30 Jul 2017 - 18:29
Att jämföra hockey, där snittspeltiden är under 20 min per match, med fotboll på det där sättet är inte speciellt listigt Larsson. T o m Malmö lyckades missa serieseger för ett par år sedan när man var inne långt i CL kvalet. Och kolla hur det går för Peking som också EL kvalat.
Gäst: Rolle Stoltz skrev | 30 Jul 2017 - 18:28
Fast Lars, en hockeyspelare spelar 20-25 effektiva minuter per match och de kan därför klara av att spela flera ggr i veckan.
Gäst: Lars Larsson, Sthlm skrev | 30 Jul 2017 - 18:17
Jag håller med Erik. Alla sämre lag kanske kan vinna en match på tio mot ett på papperet bättre lag om den dagen är där, är nog så känt. Djurgårdsmatchen hemma var nog en sådan match. Att tro att spelare som tidigare knappt haft nämnvärd speltid kan upprepa sådan prestation match efter match är ett önsketänkande. Dagens match visade påtagligt detta faktum. Jag förundrades storligen över taktiken. Att från början ge bort bollinnehavet eller kanske snarare inte vara kompetent nog att kontrollera matchen var uppenbart. Vad var egentligen taktiken och vad syftade den till? Knappast att vinna matchen. Detta är ingen social verksamhet. Spelets ide' är att vinna och det bör också vara ÖFK:s målsättning oavsett vilken match och tävling det handlar om.

SHL-spelarna i hockey spelar per säsong ( beroende på hur långt de går i slutspelet) minst 45-65 matcher plus Europa-spel. ÖFK spelar 30 matcher i allsvenskan plus Max cirka 10 matcher i cupen förutom Europaspelet. Alltså ett lägre antal matcher än våra hockeyspelare. Är ÖFK för dåliga mentalt och fysiskt? Frågan måste ställas. Smekmånaden är över.
Gäst: Undrande skrev | 30 Jul 2017 - 18:06
Står det inskrivet i Dennis kontrakt att han ska få speltid varje match?
Verkligen ett geni drag att byta in han som sista byte så han fick briljera med sina passningar.
Gäst: Irriterad skrev | 30 Jul 2017 - 18:06
Spännande framöver! 2 spelare på mitten som joggade runt, de säljsimorgon ! Några duktiga gubbar som tidigare visat klass verkar tappat det mesta. Kindberg hoppas jag sitter på flyget imorgon för att ersätta en 4-5 spelare. Det här var bedrövligt att bevittna.
Gäst: Bara till att elda skrev | 30 Jul 2017 - 18:00
Det var det första han sa på Cmore efter matchen.
Gäst: Larsa skrev | 30 Jul 2017 - 17:58
Snälla Aiesh, jag orkar inte med dina svanfall...
Gäst: supporter skrev | 30 Jul 2017 - 17:52
Säg er potter att han är proud of the players efter denna match då eldar jag upp mitt års kort.
Gäst: Hm skrev | 30 Jul 2017 - 17:48
Jobbigt kryss idag. För många spelare i dagens elva som i ärlighetens namn nog inte riktigt håller allsvensk klass. Räknade till 3 st spelare som inte hör hemma i allsvenskan, en i varje lagdel.

Bäst i öfk och triss:
3p. Björkström (stabil lugn och säker, kommer p överlapp varje anfall men får aldrig bollen av hosam)
2p. Gero (kämpar och sliter)
1p. Bachirou (för kort tid för 3 plus)
Gäst: Glad Öfkare skrev | 30 Jul 2017 - 17:40
Nu räcker det tamejfan satsa på antingen allsvenskan eller europa både och funkar inte det kan vem fan som helst se . Bedrövligt att man inte tar chansen som bänkspelare när man får den.
Gäst: J.A. skrev | 30 Jul 2017 - 17:35
Nu måste Janne Andersson vakna, på riktigt.
Idag var det två jämtar som höll hög internationell klass. nä tror inte det va
Gäst: Realist skrev | 30 Jul 2017 - 17:32
Man kan inte kräva så mycket mer av ÖFK med dagens startelva. Rätt väntad matchbild och väntat resultat med tanke på förutsättningarna. Uppenbart att Potter prioterar Europaspelet i alla fall.
Gäst: Hade tur skrev | 30 Jul 2017 - 17:28
I bortamatchen mot Halmstad tänkte spelarna på cupfinalen och nu tänkte de på Europa League matchen. Inte så sexigt att spela mot Halmstad därför. Kunde ha blivit ett ändå större fiasko. Nästa år klarar de av dessa situationer bättre. Rom byggdes inte på en dag.
Gäst: Erik skrev | 30 Jul 2017 - 17:19
Pinsamt och nonchalant utav Potter och ÖFK idag.

Betala tillbaka entrépengen
Gäst: Kämpa öfk skrev | 30 Jul 2017 - 17:03
Det är tråkigt när allsvenskan hamnar i kläm på det viset som det faktiskt gör nu med dubbla matcher varje vecka. Det har pratats om en bred trupp men tyvärr kan jag inte se detta när flertalet spelare som annars inte spelat många minuter får chansen idag men absolut inte tar den. Är dom också trötta fast dom knappt spelat något på hela säsongen? Det enda man vill se är en insats att vilja, att åtminstone kämpa! Det fanns inte en tillstymmelse till detta idag förutom av Gero som spelat otroligt många minuter på senaste tiden och ändå ger allt i varje situation! Och inte att förglömma Bachirou som alltid är bra oavsett hur mycket eller lite han spelar. Har aldrig skrivit i detta forum tidigare och jag tycker att öfk är ett fantastiskt fotbollslag men jag tycker att vi har mer att kräva av spelarna i dagens match. Vart var viljan egentligen? :(
Gäst: Ulan bator skrev | 30 Jul 2017 - 17:03
Hur länge kan man skylla på post traumatik från galatasaray matcherna? De som inte ens spelade den matchen verkar lida.
Mukiibi verkar glömt bort vad en fotboll är den senaste veckan.
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
1
kommentar
Dominanten i försvaret - Ali Suljic - blev Trissvi
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 11:25
Ali Suljic Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook