meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
Motherwell Östersunds FK
1 0

Läs mer... Läs mer...
 
Teneriffa Östersunds FK

2018-01-20 
Teneriffa
 

 SMAJL SULJEVIC TESTAR MED ÖFK.
av Haldo Jonsson
Publicerad 11 Jan 2018 - 17:41 

Smajl Suljevic, f.d. GIF Sundsvall åker med på ÖFK:s träningsläger i Spanien. Det skriver flera media i dag.

Smajl Suljevic föräldrar kommer från Bosnien men Smajl föddes i Borlänge 1994.

Suljevic var som mycket ung kontrakterad av Premier League-laget Stoke City men han rev själv kontraktet och gick tillbaka till Dalkurd där han gjort ett femtiotal matcher.

Han har sedan 2016 spelat med GIF Sundsvall. Nu är han aktuell med att provträna med ÖFK och följer med på deras träningsläger i Spanien. Smajl medger själv att han vid vissa tillfällen varit lite strulig. Det skulle vara anledning till uppbrottet i Giffarna.


Det sägs att danska Bröndby och andra allsvenska lag tidigare varit intresserade av talangen Smajl. 
47 Kommentarer:
Gäst: Klaus. skrev | 14 Jan 2018 - 21:18
Det finns redan att man kan låsa sitt nickname så ingen annan kan skriva med det.

Gå in I forumet och registrera ditt eget nick.

Sedan hur man skall hindra en person att skriva med olika nickname har jag ingen aning om hur jag skall lösa.
1
Gäst: Tapas skrev | 14 Jan 2018 - 21:03
Kanske man borde införa någon sorts registrering på hemsidan så att man har sitt nickname och inte kan byta runt hur som helst. Nu känns det som att tre stycken sitter och skriver fram och tillbaka med olika namn.
2
Gäst: Jag skrev | 14 Jan 2018 - 18:40
tycker du är RÄTTRÅDIG TOMMY.Sätter dig över andra men en bra ledare av PK maffian. Minns du banderollen mot Sundsvall, hur du m.fl. förminskade dom människorna. Ni gör er riktigt löjliga men önskar er alla bögtummar.
4
Gäst: Tommy Lundberg skrev | 14 Jan 2018 - 17:42
Tack Peter, kan bara hålla med. Jag skulle sedan önska att de som skriver på detta forum kunde göra det under sitt riktiga namn och inte under nicknames som man dessutom behagar byta lite hur som helst under pågående diskussion. Jag tror att det skulle hyfsa till skrivandet så man inte skriver vad som helst, allra minst kränkande kommentarer. Det är bara fegisar som använder nicknames. Våga stå för era åsikter, i annat fall är de inte värda att framföras.
10
Gäst: Hm skrev | 14 Jan 2018 - 17:36
Allsmäktige Peter. Hur många gånger i den här tråden har jag gått till personangrepp mot någon annan användare här?
Eftersom det här forumet inte verkar vara som andra så måste jag fråga vad man får skriva här? Svenska fans och fotbollskanalen som två exempel där har vi diskussioner om fotboll och om spelare. Vad vill ni diskutera här? Ordval? Felformuleringar? Hjälp mig med detta så ska jag anpassa mig.
3
Gäst: However skrev | 14 Jan 2018 - 17:31
Är det alltid så.
Dom som förstör mest är PK-maffian, jag får på allvar allergiska problem med denna typ av människor.
2
Gäst: Peter skrev | 14 Jan 2018 - 17:04
Inte konstigt att inga vettiga personer längre vill lämna kommentarer här, när några av det här forumets deltagare nu nått ned till lägsta Hammarbyforumnivå, dels med en och annan besserwisser som t.ex. Hm, dels med folk som försöker överträffa varandra med den ena barnsligheten efter den andra.

Hm m.fl., som ständigt ska läxa upp och utmana andra till vem som är bäst på fotbollskunskap eller att med personkritik racka ned än på den ena och en på den andra spelaren har blivit riktigt tröttsam. Nu har han börjat kritisera spelare redan innan de ens har spelat sin första match för oss. Lågt! Lägg av nu!

Välkomna alla nya spelare istället och ge dom en chans!
8
Gäst: För att skrev | 14 Jan 2018 - 16:36
vara riktigt ordentligt ordmärkare så heter det väl utklassades.
Du har nått riktig sandlådenivå, nu ägnar jag resten av dagen åt att diskutera med vuxna människor.
2
Gäst: Ny mexikan? skrev | 14 Jan 2018 - 15:55
Vem är mendeola? Menar du mendiola så utklassade han av bojanic tekniskt! Vi var på betydligt lägre nivå när mendiola var här.
0
Gäst: Mendeola skrev | 14 Jan 2018 - 14:16
För att citera Zlatan. Det Bojanic kan göra med en fotboll det gjorde Mendeola med apelsiner. Kunskapen är ihålig på alltför många håll.
0
Gäst: Hm skrev | 14 Jan 2018 - 10:43
Det är absolut inte hans attityd som är det som avskräcker mest för mig. Det är att han är långsam, svag i närkampsspelet och spelar mycket för sig själv. Risken med en sån spelare är att han stannar upp tempot i spelet varje gång han får bollen (ungefär som omoh gjorde eller som hamad gör i Hammarby).

Går inte att ifrågasätta hans tekniska kunnande. Han har även bra blick för spelet men det räcker inte på öfks nivå. Det fick även bojanic känna av. Mer teknisk spelare än bojanic har öfk nog aldrig haft men det räcker inte när man saknar tempo.
2
Gäst: P skrev | 14 Jan 2018 - 10:07
@Hm
Vad mer exakt är det med Smajl som gör att du blir så upprörd att han ska få chansen att visa upp sig för en tränare som genom åren har lyckats bra med en del spelare som kommer från krångliga situationer i andra klubbar? Spelare som uppvisat dålig attityd har Potter lyckats tygla med sin sociala förmåga.
Kostnaden för att låta honom åka med på detta läger är inte stort i sammanhanget.
Har själv inte sett något alls med honom men tycker det låter som han passar in i den profil vi tidigare sökt efter (fortfarande ung, kontraktslös, talangfull)
Vi ska inte glömma att trots EL framgångarna så kan vi inte räkna med dessa inkomster varje år så vi måste fortfarande hitta spelare på frer transfer.
På din övertygelse låter det som att du genomfört en bättre profilbild än vad Kyle förmodligen gjort.
6
Gäst: Hm skrev | 14 Jan 2018 - 05:37
1996. Fortfarande inget svar angående suljevic alltså?
0
Gäst: Hej skrev | 13 Jan 2018 - 23:44
Hm:du är ju otroligt dryg,du tycket vi alla här ska tycka som dig,du tror du kan allt om fotboll,när började du följa ÖFK genom serie systemet?
8
Gäst: Så skrev | 13 Jan 2018 - 18:01
är det Hm.
Frånta inte alla dessa nya fans rätten att tycka till.
Kanske inte alltid eller rättare sagt väldigt sällan finner man kunskap i ämnet fotboll, klubben har lyckats sälja in även till dom som hänger på. Du och klubben har ju klart framfört att det är dom ni vill se på läktaren, annars räknas man inte. Om det nu blir som jag tror så lämnar Sotte och då sitter du där med 2500 åskådare hemma mot Trelleborg, jag sitter hemma kollar på Cmore. Lycka till.
2
Gäst: Hm skrev | 13 Jan 2018 - 16:36
Några av dom som inte längre skirver här: realisten, storkenn, observer, Eric, tompa. Dessa hade en gemensam nämnare att dom ville diskutera fotboll och var inte rädda för att framföra sina åsikter. Jag höll nästintill aldrig med någon av dessa men jag kan respektera att dom faktiskt diskuterade fotboll.

Den typen av diskussioner är idag långt borta. Idag ska alla eventuella nyförvärv hyllas utan att ni ens sett spelaren.

Jag frågar åter igen: vad tycker ni om suljevic? Vilka ser ni som hand styrkor och vad tror ni han kan bidra med i öfks spel?
0
Gäst: Bojanic snurrfint skrev | 13 Jan 2018 - 16:16
Jo Bojanic lämnade ju en del att önska. Han hade bedrövlig fysik och han sprang ju inte ihjäl sig precis. Men en blick för spelet och teknik som matchas av få. Jag kan inte låta bli att inte gilla en sån spelare även om jag inser att han inte riktigt håller på den här nivån.
2
Gäst: Nu skrev | 13 Jan 2018 - 14:33
Beskrev du ju Dennis där
2
Gäst: Jag skrev | 13 Jan 2018 - 14:08
minns Bojanic som en spelare som hade blick för spelet, riktigt bra frisparkar.
Totalt sett dock en chipsröv som inte tog mycket ansvar i defensiv riktning.
Detta blir ju riktigt komiskt när hm hyllade denne Bojanic men nu totalsågar samma typ av spelare.
3
Gäst: Bojanic snurrfint skrev | 13 Jan 2018 - 12:28
Att kritisera en fotbollsspelare behöver ju inte betyda att man är gnällig. Att diskutera egenskaper, prestationer, nyförvärv, m.m. är ju skitroligt! Så hm: fortsätt diskutera och tycka. Och Hej: sluta hoppa på folk för att de har en åsikt som skiljer sig från din. Hur kul skulle det vara om alla hade samma åsikt?
Men fan tar den som kritiserar Bojanic. Då blir jag upprörd på riktigt ;)

Hälsningar fotbollsprofessorn.
1
Gäst: @Hm skrev | 13 Jan 2018 - 11:33
Jag tror även att många söker sig härifrån för att nivån ibland är löjligt låg, många, däribland dig själv har ett behov av att gå i clinch med folk för att ha rätt.
Kan vi bara lägga ner det och fokusera på fotbollsdiskussionen, där alla har en personlig åsikt, få flöda tror jag vi får igång diskussionerna likt de var för ett par år sedan igen.
2
Gäst: Zlatan skrev | 13 Jan 2018 - 10:40
Ser att Robert Hammarstedt har lagt fotbollsskorna på hyllan,och blivit ass.tränare i Piteå if, div 2 !!
1
Gäst: Ö.s. skrev | 13 Jan 2018 - 05:35
Ghoddos berömde Smajl Sulevic efter träningen i går. De ni.
2
Gäst: Hm skrev | 12 Jan 2018 - 23:56
Hade jag fel att jag gillade spelartypen?
0
Gäst: Du skrev | 12 Jan 2018 - 22:29
var rätt snett ute där med. Tror därmed att just DU inte är rätt man att avgöra vilka som har rätt att beträda arenan. Bär du däremot klubbens välsignelse i dina storkäftade uttalanden så faller jag till föga, blir mycket billigare så.
0
Gäst: Hm skrev | 12 Jan 2018 - 18:17
Fantastiskt rolig fotbollsspelare att kolla på, har jag alltid tyckt. Huruvida han håller särskilt hög nivå är jag mer tveksam till. Men älskar spelartypen!
2
Gäst: Hm skrev | 12 Jan 2018 - 18:17
Fantastiskt rolig fotbollsspelare att kolla på, har jag alltid tyckt. Huruvida han håller särskilt hög nivå är jag mer tveksam till. Men älskar spelartypen!
1
Gäst: Va skrev | 12 Jan 2018 - 18:06
Inte du en av dom som avgudar Bojanic hm
0
Gäst: Hm skrev | 12 Jan 2018 - 17:11
Snyggt att någon också "stjäl" användarnamn här. Men frågan kvarstår till de som anser att suljevic skulle vara en bra värvning. Vad anser ni att han kan bidra med i öfk, vad i hans spelstil tycker ni han kan tillföra öfk?
0
Gäst: Blir skrev | 12 Jan 2018 - 17:07
Du förvirrad kring vad du ska tro på? Eller vem du ska hålla med?
0
Gäst: Subjektivt skrev | 12 Jan 2018 - 17:03
Det vore fan inte helt fel att börja inläggen med. Jag tycker. Så jobbigt med alla dessa subjektiva sanningar, vilka nästan alla är personliga åsikter.
0
Gäst: Ö.s, skrev | 12 Jan 2018 - 16:53
Smaijl Sulevic bäst på träningen idag.
1
Gäst: Roffe skrev | 12 Jan 2018 - 16:30
Sign on bonus plus lön. Ingen spelare i allsvenskan är billig. Alla vet att öfk har pengar så de kommer tvingas pressa upp lönerna vare sig de vill eller inte.
2
Gäst: Erik skrev | 12 Jan 2018 - 14:49
"Värt en chansning om han är gratis"

Nja gratis blir dom ju inte med tanke på att dom ska ha lön osv,
men förstår hur du menar.

Men känns inte som nåt "hett" nyförvärv om så skulle bli fallet,,
speciellt med tanke på hur lagen ovanför och runtomkring börjar värva för spelare nu.

2
Gäst: Hm skrev | 12 Jan 2018 - 12:27
Tänk vad mnärklgit att det är så lite kommentarer på denna sida nuförtiden. Man kan ju undra vad det beror på?

Kan väl aldrig ha att göra med att de flesta här hellre gnäller på de som vill diskutera fotboll än faktiskt diskuterar fotboll själva. Kan detta ha med total brist på kunskap att göra? Möjligen!
4
Gäst: Hm skrev | 12 Jan 2018 - 12:25
Jag är väl nästintill den enda som diskuterar fotboll här. Vad tycker du själv om det du sett av Suljevic?

Vissa verkar tro att ett forum ska handla om inbördes beundran där man inte får ifrågasätta något.

Ryck upp dig nu!
6
Gäst: Hej skrev | 12 Jan 2018 - 12:17
Hm:du tror du är professor i fotboll,sluta gnäll på denna sida!!!!!
15
Gäst: Bo-helge skrev | 12 Jan 2018 - 11:11
Helt rätt Hmm och glöm inte Bobo som tydligen är den som nu ska hjälpa nya att komma in i laget
0
Gäst: Hmm skrev | 12 Jan 2018 - 08:00
Värt en chansning om han är gratis. Är det någon som kan få fason på ett rötägg så är det Potter. Jag tror att varken han, Kindberg eller spelartruppen tillåter någon att gå runt och sprida dålig stämning.
4
Gäst: Hm skrev | 12 Jan 2018 - 00:04
Och vad tror du jag tycker om hopcut?
3
Gäst: Hej skrev | 11 Jan 2018 - 22:41
Hm:Hopcutt brukar också ha dåligt kroppsspråk,
4
Gäst: Ni skrev | 11 Jan 2018 - 21:53
Som hyllade Bojanic, räck upp en hand.
6
Gäst: oskar skrev | 11 Jan 2018 - 21:14
densa man om barrow oxå, men det gick ju bra för honom och för ÖFK
6
Gäst: Alrik8 skrev | 11 Jan 2018 - 21:06
En stor chansning av ÖFK. Avstå!
1
Gäst: Hm skrev | 11 Jan 2018 - 21:02
Såg honom tillräckligt i Sundsvall för att direkt kunna säga att han inte håller måttet. Väldigt lat spelare som spelar svårt och har dåligt kroppsspråk.

Om det är den här nivån av spelare som öfk riktar in sig på så blir jag orolig.
4
Gäst: Hej skrev | 11 Jan 2018 - 20:53
Hm:känner du honom?
1
Gäst: Hm skrev | 11 Jan 2018 - 20:31
Nej tack!
4
 
Sök på fotbollz.se
   
  Värvningen som slutade på Östersunds Central  
  av Haldo Jonsson | Igår - 22:08  
 

Gefle IF hade för asvikt att värva ÖFK:s duktige forward Paul Read, men det gick inte så bra.

 
  Läs mer...  
 


 
  Johan Bertilsson äntligen skadefri  
  av Haldo Jonsson | Igår - 15:03  
 


Trevligt att höra att måltjuven Johan Bertilsson är igång för fullt igen efter en mycket jobbig skadeperiod.

 
  Läs mer...  
 


 
  - Tidigare var allt grått i Östersund - nu är man stolt över att bo här  
  av Haldo Jonsson | 17 Jan 2018 - 14:01  
 

Det säger rekordmannen Morgan Nystrand från Frösön som står längst fram i kön för att köpa en biljett till ÖFK - Arsenal

 
  Läs mer...  
 


 
  Många stjärnor har gått från ÖFK  
  av Haldo Jonsson | 17 Jan 2018 - 09:22  
 

Hur har det påverkat ÖFK? Många har varit oroliga.

Sist i raden att gå från ÖFK är Fouad Bachirou 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
9 Jan 2018 - 09:57 Upptaktsträff i dur igår
8 Jan 2018 - 20:09 - Vi vill utvecklas som fotbollsspelare
8 Jan 2018 - 20:09 Fouad Bachirou klar för Malmö FF
8 Jan 2018 - 18:02 Kulturbäraren i ÖFK Bobo Sollander slutar men börjar på nytt
8 Jan 2018 - 16:25 Mittbacken Sonko Sundberg har skrivit på för ÖFK
8 Jan 2018 - 10:46 Trevlig nyhet - Andreas Andersson kvar i ÖFK
8 Jan 2018 - 09:46 ÖFK serverar många fotbollsgodbitar i år
7 Jan 2018 - 22:06 Sotirios Papagiannopoulos till belgisk elitklubb?
7 Jan 2018 - 16:02 Ingen Kem Sema i startelvan i kväll
7 Jan 2018 - 15:08 Graham Potter åter till sin gamla klubb?
7 Jan 2018 - 14:34 Thomas Boakye har bytt västkuststad
6 Jan 2018 - 16:54 C More storsatsar på Svenska Cupen
6 Jan 2018 - 16:48 Biljettpriserna till Arsenal satta
5 Jan 2018 - 19:48 Ingen vet vem Bengt Uno Nilsson är, men Våfflan känner alla
5 Jan 2018 - 17:08 Fouad Bachirou nära Malmö FF men Ken Sema stannar
4 Jan 2018 - 12:05 Henderson till ÖFK?
3 Jan 2018 - 23:11 Sonko Sundberg till ÖFK?
3 Jan 2018 - 18:58 Bachirou ser fram emot att spela mot Arsenal
31 Dec 2017 - 20:12 - Det skall egentligen inte vara möjligt
31 Dec 2017 - 17:49 Publiken hamnar i extas....
 
 
 
Internationell fotboll
av: gleennyy | 11 Jan 2018 - 15:45
Lyssna gärna på denna fotbollspodca
Herrar
av: kent | 10 Jan 2018 - 15:56
Vet att det finns en del klubbar ut
Damer
av: ÖDFF , minst en hund begraven ..... | 29 Dec 2017 - 22:19
Med anledning av ÖDFF,s utspel på o