meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -18
- Återblick -17
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
Falkenbergs FF Östersunds FK
1 0

Läs mer... Läs mer...
 
Örebro Östersunds FK

2019-09-25 19:00
Behrn Arena
 

 BO OTTOSSON TOG HAND OM ORDFÖRANDEKLUBBAN
av Haldo Jonsson
Publicerad 12 Apr 2019 - 23:02 Uppdaterad 12 Apr 2019 - 23:05

Extra årsmöte hör till ovanligheterna, men i kväll fick vi uppleva det och en ny ordförande blev det. Många medlemmar kunde stolta lämna mötet med känslan att nu är det äntligen klart.

Ett fåtal har tidigare kommit på ÖFK:s årsmöten. Nu har mötena blivit superintressanta. 100 röstberättigade medlemmar hade mött upp på Storsjö teaterns Fredsal som för övrigt är en utmärkt lokal för ändamålet.

Jag har många gånger hävdat att det händer alltid något runt ÖFK. Den ena dagen är ofta den andra inte lik. Så har det alltid varit och så kommer det nog att förbli.

Två kanditader till ordförandeposten fanns. Förutom valberedningens förslag, Bo Ottosson, fanns en motkandidat, som presenterades under mötet. Det var Mathias Rasteby. Plötsligt fanns två meriterade kandidater att ta ställning till. Båda fick möjlighet att presentera sig.

Det blev votering och en sluten omröstning. Kvällens ordförande var Börje Olsson, som på ett skickligt och humoristiskt sätt genomförde mötet. På karakteristiskt melodifestivalmanér gjorde han presentation av den nye ordföranden: -Mina damer och herrar, vi har ett resultat. Det blev Bo Ottosson han vann med röstsiffrorna 57 – 31.

Ottosson var glad över att ha blivit vald till det mest hedersamma uppdraget som fanns, nämligen att bli vald till ÖFK:s ordförande. - "ÖFK är speciella, de är Östersunds ÖFK".

Lite kuriosa är, att under en period under drygt 20 års tid, har ÖFK haft bara två ordföranden. Först var det Rolf Lohse och därefter Daniel Kindberg. Det förpliktar Bo Ottosson...

Alla medlemmar kunde lämna mötet stolta över att vara medlem i en så fin förening som ÖFK är med framtidssyn och förhoppning. Målet är att ÖFK åter skall vara ett lag ute i Europa. Det är högt ställda mål, men den nya styrelsen med ordföranden i spetsen är helt inne på att det ska genomföras. Jag pratade med Maj Britt Ringvall och Britt Bohlin som är två av ÖFK:s styrelse och jag blev återigen styrkt av att ÖFK har fått en bra styrelse.

Både Ringvall och Bohlin berättade för forbollz.se att, nu när det nu var klart med ny ordförande, så kände de arbetsro inför det kommande styrelsearbetet.

Mötet kunde genomföras ganska så smärtfritt. Vissa medlemmar tog upp ifrågasättande stadgediskussioner om bl.a. rösträtt, men mötet beslutade med stor majoritet, att det fanns ingen erinran mot att inte mötet skulle genomföras under kvällen.

Givetvis är det ett hälsotecken för ÖFK att så många medlemmar infinner sig. Stor uppskattning fick spelarna med ledare när det infann sig i möteslokalen. Man blir nästan varm inombords när man ser att medlemmarna har så fin känsla och stöd till alla spelare. Det är de verkligen värda.

Aly Keita tippade att ÖFK skulle vinna söndagens match mot Malmö FF med 2-0. Målskyttar skulle bli Dino Islamovic och Tesfaldet Tekie på ett långskott. Lagkaptenen Tom Pettersson tog på ett förtroendegivande sätt till orda om att ÖFK i vanligt ordning kommer att göra allt för att vinna. Det blev även omröstning om vem som skulle vinna matchen på söndag. Vad jag såg var det ingen som trodde på förlust för ÖFK. Saken är klar..

Mötets sekreterare Maj Britt Ringvall och ordförande Börje Olsson. Foto: Haldo Jonsson

Styrelsekandidaten Mathias Rastby. Foto: Haldo Jonsson


 
45 Kommentarer:
Gäst: Läs igen skrev | 15 Apr 2019 - 22:29
Jo RF har visst synpunkter. Man tydliggör att rösträtten inte förändras beroende på vilket möte det är (tvärtemot vad ÖFK meddelat genom sin presschef). Man tydliggör också att man inte kan ändra information strax inför ett möte. Så visst har RF synpunkter.

Vad gäller karenstid kan man ju ha det, i ÖFKs fall har man inte det.

Skönt att beslut kan prövas om det inte gått rätt till.
6
Gäst: @Märkligt skrev | 15 Apr 2019 - 21:18
RF har inte synpunkter på ÖFK utan säger att man brukar rekommendera 2 månaders karens! Det är upp till föreningar att bestämma själva.
0
Gäst: Märkligt skrev | 15 Apr 2019 - 20:46
Ytterst märkligt att även RF verkar ha synpunkter på hur ÖFKs årsmöten gått till gällande rösträtt ocn kallelse samt att även de har åsikten att beslut kan bli ogitliga om det inte gått rätt till...

Tillhör också RF de som bedriver en kampanj mot ÖFK? Eller kan det helt enkelt vara så att man inte följt reglerna runt hur årsmöten ska gå till...
6
Gäst: Försoning skrev | 14 Apr 2019 - 09:20
Nivån på inläggen blir allt lägre. Tills dess att det kommer någon ny fakta om Kindberg så kommer det att fortsätta så. För att inte göra sprickan i klubben irreparabel så måste Kindberg ta en time-out på riktigt.

För mig och en överväldigande majoritet (tror jag) kommer Kindberg för alltid att vara förknippad med ekonomiskt fiffel och båg. Det är som med Sigvard Marjasin. För andra är det tvärt om och menar att han är utsatt för en häxjakt.
Därför är det intressant att höra vad ni tycker skall hända när han blir dömd. Hur ser ni på honom om han blir friad? Om han blir fälld - är han välkommen tillbaka efter avtjänat straff?Om han blir friad i juni men det dyker upp fler åtal?
22
Gäst: Ö.s. skrev | 14 Apr 2019 - 08:36
Jag kommer utbrista! Hurra hurra! Rättvisan har segrat! Rätthaveristerna kryp tillbaka under stenen!
1
Gäst: Bra skrev | 14 Apr 2019 - 07:57
Kindberg är inte dömd, vad säger alla när han blir frikänd! Rättssamhället måste råda! Att döma innan är att gå öp ärende! Nu hejar vi fram laget och hoppas att det går bra för kindberg!
3
Gäst: Ö.s. skrev | 14 Apr 2019 - 07:57
Till rent spel. Vilket eller vilka brott är Daniel Kindberg dömd för? Var finns domen? Är jag inte felunderrättad så börjar rättegången 24 april och pågår till Juni.
3
Gäst: Jäst skrev | 14 Apr 2019 - 04:39
Hoppet finns. Har tyckt att inläggen varit ganska ensidiga i er avgudadyrkan. Ser nu av både inlägg och gillanden att ni vaknat upp och ser vad som händer och vad som är på väg. Hade inte möjlighet att vara på årsmötet, men av det jag läst och hört från närvarande så hade nog Rasteby majoritet bland de icke styrda rösterna. Sedan påstår någon att demokratin segrat. Jag tar mig för pannan men med tummen invikt. Den håller ja trots allt för laget mot MFF. Laget är bra, liksom spelarna. Mén det vore nog bäst för dem att vara neutrala.
25
Gäst: Rent spel skrev | 13 Apr 2019 - 20:47
Troligtvis Varför, att han , Kindberg klantat till det. . Vårt samhälle vill få stopp på brottslighet i alla dess former. Så hur kan man då försvara brottslighet ? För att han heter Daniel Kindberg, nä nä, Det funkar inte !
18
Gäst: Återigen fel skrev | 13 Apr 2019 - 20:46
Givetvis kan beslut prövas juridiskt! Man kan inte i stadgar skriva in regler i strid med lagar och domstolspraxis och sedan hävda att stadgarna står över lagen. Då skulle man ju i praktiken kunna fatta vilka beslut som helst på ett möte och strunta i reglerna. Som tur är har vi ett rättssystem som sätter stopp för sådant. Klandertalan kan väckas och då kommer det ske en prövning av om reglerna följts.
6
Gäst: Tommy Lundberg skrev | 13 Apr 2019 - 20:41
En förening där man inte är nöjd med ordförande och styrelse där väljer medlemmarna nytt och så skedde tydligen 2010. Högst normalt! Det fanns inga brottsanklagelser så vitt jag vet.
Efter detta, med Kindberg som ordförande och i stort sett också styrelse där Kindberg gavs möjlighet att oemotsagd driva sin linje, kom så resultaten. För mig verkar det som att en del tycker att resultaten helgar medlen. Jag ska villigt erkänna att jag har haft mycket kul på Jämtkraft Arena under denna resa men om det har skett till priset av brottslig verksamhet känns det för mig inte bra. Nu avvaktar jag rättegången som börjar nästa vecka så får vi se hur härvan kommer att redas ut. I morgon håller jag tummarna för ÖFK mot Malmö.


Gäst: Till Tommy Lundberg skrev Idag - 12:22
Men Tommy all skit är bortstädat från när förre ordförande 2010 avgick, eftersom ingen hade förtroende för den ordförande och den styrelsen, då var föreningen i div 2! Nu är vi i allsvenskan, vi har vunnit svenska cupen vi gick till slutspel i euroleauge!
10
Gäst: Varför skrev | 13 Apr 2019 - 20:33
Varför ska inte kindberg stötta laget och Ian, när laget och Ian vill det? Varför ska inte Daniel stötta vd och styrelse när de behöver det? Vad är det för folk som inte vill att kindberg som fixat arenan, fört oss från div 2 till allsvenskan som tagit oss till cupguld och ut i Europa, varför ska han inte hjälpa personer som vill ha hans hjälp? Är det för att någon enstaka sponsor som inte varit med och stöttat under resan säger det! Kindberg är inte dömd för något! Kindberg sålde spelare för 67 miljoner 2018 mest i Sverige fast han var anklagad! Kindberghatarna borde stå och skämmas! Eller finns det någon annan som klarar det kindberg gör som har spelarnas och ledarnas förtroende?
9
Gäst: ! skrev | 13 Apr 2019 - 20:23
Det går inte att föra klandertalan när allt det formella i enlighet med föreningens stadgar gjorts! Skärp intellektet och retoriken! Sluta tyck och tro! Kallelsen är rätt, underlaget rätt! Medlemmarna har tagit beslut på extra årsmöte med rätt rösträtt enligt stadgar! Vakna! Läs paragraf 7 avseende tolkning! Så allt har gått rätt till både årsmöte som extra årsmöte! Däremot har tjänstemän och /eller styrelse gjort informationsmissar! Men det har inte med detta att göra även om det är klantigt!
2
Gäst: Försoning skrev | 13 Apr 2019 - 19:29
Att klubben inte mår bra just nu är det knappast något snack om. Oavsett vad diskussionen handlar om så kommer det nästan alltid tillbaka till samma sak - Kindberg.

Nu skulle han vara kvar som bollplank. Vem bad honom om det? Inte Ottosson i alla fall. Han var ju inte i styrelsen när det beslutet togs, vem som nu tog det.

Jag har ingen aning om hur många medlemmar och supportrar som är för eller emot honom men det skulle underlätta för det stora flertalet om han bara klev åt sidan helt och hållet tills det rättsliga är avklarat. Det är ju så det brukar vara. Det hade definitivt underlättat just nu. Alla de mediamän som anklagats för våldtäkt, etc. har ju försvunnit från tv, etc. tills saken är avgjord. Nej, Kindberg har inte våldtagit någon ifall någon tolkade det så.Det jag påstår att en time-out tills efter domen är absolut nödvändig.
15
Gäst: Hh skrev | 13 Apr 2019 - 19:22
Känns som denna klubb inte kan
göra nått rätt längre.
15
Gäst: Bit i den du skrev | 13 Apr 2019 - 18:49
Nylander, anmäl alla.
3
Gäst: Klandertalan visst möjlig skrev | 13 Apr 2019 - 18:46
Det är inte stadgarna som avgör huruvida ett stämmobeslut kan klandras utan det regleras genom allmänna rättsliga principer. Det finns bl a reglerat i Föreningslagen och de finns en tydlig praxis runt att beslut på en stämma kan klandras.

Se tex här: https://lawline.se/answers/att-klandra-ett-beslut-i-en-ideell-forening

Kommentarerna runt att mötet gått rätt till att och besluten inte kan överklagas är rent nonsens.

11
Gäst: ? skrev | 13 Apr 2019 - 18:05
Var har presschef och styrelse idag uttalat sig om stadgarna och de information de givit tidigare?
1
Gäst: Inget skrev | 13 Apr 2019 - 18:02
Ingenting kan ogiltigförklaras eftersom allt gått rätt till och i enlighet med stadgarna!
4
Gäst: Läs på skrev | 13 Apr 2019 - 18:00
Läs rätt stadgar, styrelsen har kallat till extra årsmöte på rätt sätt! Röstningen genomfördes helt rätt i enlighet med stadgarna! Sen har styrelsen och/eller tjänstemän sagt fel och informerat fel, men inga formalia fel är begångna, läs på och sluta gissa och tyck utan kunskap! Dessutom finns i stadgarna reglerat att vid uppkomna tolkningsmöjligheter av tex röstning som vid ordinarie årsmöte, då kan styrelse ta beslut i frågan. Det står tydligt i stadgarna. Okunskapen på detta forum är nedslående! Kolla också i stadgarna avseende juridiska åtgärder, åhåå! Basera åtminstone tyckandet på någon form av kunskap!
7
Gäst: Gör om, gör rätt skrev | 13 Apr 2019 - 17:21
Helt uppenbart har årsmöte och extra årsmöte genomförts på ett formellt felaktigt sätt. Som medlem har man möjlighet att klandra de beslut som fattats på mötena och då kommer en juridisk prövning göras och skulle man då anse att beslut fattats felaktigt blir besluten ogiltiga.

Styrelse och ÖFKs presschef har idag gett sin förklaring till den olika synen på rösträtt och deras synpunkter är helt felaktiga.

Rösträtten kan inte ändras mellan olika möten bara utifrån vilka beslut som ska fattad utan rösträtten är alltid lika. Man kan inte heller låta ett årsmöte rösta om vilken tolkning som ska gälla utan den frågan måste vara avgjord innan. Om man dessutom lämnat felaktig information innan ett möte kan man ifrågasätta om kallelsen skett korrekt också.

Bryter man mot regler runt kallelse, rösträtt mm är det allvarliga formella fel och hela mötet bör ogiltigförklaras.
13
Gäst: Per skrev | 13 Apr 2019 - 16:24
En riktig smutsigt tillvägagångssätt av valet av ordförande. Tyvärr så blir cirkusen än mer påtaglig runt denna så kallade förening. Sorgligt!
99
Gäst: Sanningen skrev | 13 Apr 2019 - 15:35
Är att det är inte ÖP, utan Daniel Kindberg som står som åtalad för grov ekonomisk brottslighet.
17
Gäst: Men skrev | 13 Apr 2019 - 14:30
Alla är väl överens om att ingen är dömd förrän Domarens Domslut vunnit laga kraft i högsta instans i vårt rättssystem?

För det är väl inte ÖP, eller illa pålästa journalister som är domare, ej heller UG, kommunalråd eller tillförordnade VD på Östersundshem?
13
Gäst: Alltid svart eller vitt? skrev | 13 Apr 2019 - 14:02
Är väl ingen som inte förstår allt bra Kindberg har gjort för klubben? Men det betyder ju inte att man måste blunda för allt som har dykt upp senaste tiden som försätter klubben i en mycket svår sits. En mycket svår sits som Kindberg är ytterst ansvarig för. Istället för att köra huvudet i sanden så kanske man kan titta nykert på situationen?
30
Gäst: Ö.s. skrev | 13 Apr 2019 - 13:02
Exakt, Daniel Kindberg har gjort ett fantastiskt jobb, lyfte upp föreningen från div 2 till allsvenskan. Varför detta hat mot Kindberg? Det var inget dukat bord som Daniel fick ta över, Öfk hade vanstyrts under många år. Nu konspirerar man bara för att Kindberg och Bosse Ottoson suttit samma styrelse!
9
Gäst: Finns dårar skrev | 13 Apr 2019 - 12:57
Visst, men väldigt ofta här.
MASSPSYKOS.
5
Gäst: Till Tommy Lundberg skrev | 13 Apr 2019 - 12:22
Men Tommy all skit är bortstädat från när förre ordförande 2010 avgick, eftersom ingen hade förtroende för den ordförande och den styrelsen, då var föreningen i div 2! Nu är vi i allsvenskan, vi har vunnit svenska cupen vi gick till slutspel i euroleauge!

Bra städat Kindberg!
10
Gäst: Korrekt skrev | 13 Apr 2019 - 12:17
Enligt vissa så röstade flera spelare blankt! ÖFKs spelare har varit på flera ordinarie årsmöten det är inte ovanligt alls för dem! Spelarna är inte inblandade i kuppförsöket från någon okänd bankille, stöd av småsponsorer med egen agenda! Spelarna visade respekt mot föreningen och valberedningen! Ja, ungefär som alla gör!
6
Gäst: Inte där skrev | 13 Apr 2019 - 11:14
Hur vet man att alla spelare röstade på Ottosson? Det var väl sluten votering?
5
Gäst: rätt skrev | 13 Apr 2019 - 08:19
Bosse blir jättebra, han fick ordning på det mycket turbulenta reaxer! De går som tåget nu, stabila med bra resultat. Öfk mår bra av lugn och ro samt stöttning. Inte bra med sponsorer som hotar med att dra sig ur om de inte får diktera villkoren, väldigt konstigt beteende av sponsorer som lägger 2-300 tusen per år i en förening som omsätter 100 miljoner!

lugn och ro all kraft till att stötta laget!
23
Gäst: hahaha skrev | 13 Apr 2019 - 08:13
Självklart är det en kupp när kandidat kandiderar uppkommet på det extra årsmötet, detta mot valberedningens förslag! Nu blev det ett fiasko, när några gnälliga sponsorer försökte sig på föreningsarbete. Som tur var segrade föreningsdemokratin!

Det bästa är naturligtvis om Bosse känner Daniel och kan ta hjälp av honom. Det är ändå Daniel som stått bakom klubben sen 2011! Daniel fixade arenan, tog oss till allsvenskan, ut i Europa. Föreningen omsatte 140 miljoner 2018 och sålde spelare för mest pengar i Sverige 2018! ÖFK har ett eget kapital på över 25 miljoner, samt satsar på serieseger! är laget kvar i allsvenskan nästa år då får öfk pengar från nya tv avtalet! Daniel blir friad och sen kan vi rösta in honom igen i styrelsen och satsa på att vinna i Europa !
14
Gäst: Tommy Lundberg skrev | 13 Apr 2019 - 08:04
Tack Hm! Jag tror att vi är inne på samma tanke. När ska ÖFK städa bort all skit efter tidigare ordförande? Vill man det?
24
Gäst: Hm skrev | 13 Apr 2019 - 07:48
Intressant att spelartruppen är så insatta att precis alla röstade exakt lika. Man kan ju undra lite vems förlängda arm som kommer vara vår ordförande framöver.
34
Gäst: Inkompetens skrev | 13 Apr 2019 - 07:39
Gällande rösträtten är ÖFKs agerande ett stort skämt. Olika tolkningar på två möten och dessutom olika budskap genom officiella kanaler timmarna före stämman. Antingen helt inkompetent eller så medvetet syfte att luras.

Att det dyker upp en motkandidat är givetvis ingen kupp utan det är helt i enlighet med föreningsdemokratin. Det var väl vissa som inte ville att Daniels kompis Bo skulle bli ordförande.
33
Gäst: öfkare skrev | 13 Apr 2019 - 07:39
Måste det bli turbulens och skriverier om öfk varenda jävla gång något beslut skall tas att välja ordförande borde väl kunna avklaras utan olika media skall få en massa skit att frossa i
14
Gäst: Enligt skrev | 13 Apr 2019 - 07:34
Enligt stadgarna 1 år!
1
Gäst: Daniel skrev | 13 Apr 2019 - 07:28
För hur lång period är den nye ordföranden vald?
0
Gäst: ? skrev | 13 Apr 2019 - 07:08
Läs stadgarna, det är väldigt tydligt vad som gäller! Finns inga tolkningar! Se paragraf 22, sen paragraf 17, sen paragraf 18! För att förtydliga så läs paragraf 11 och 13! Alla medlemmar har tillgång till stadgarna på ÖFK hemsida! Stadgarna är tydliga finns inget utrymme för tolkning överhuvudtaget. Det är tråkigt och dåligt att medlemmar som är styrelsemedlem inte kan dessa! Att de på något orimligt sätt tolkat det såsom att medlem måste betala medlemsavgift före 31/10 för att få rösträtt på årsmöte och extra årsmöte, det är olyckligt och naturligtvis helt felaktigt! Informationen på hemsidan var felaktig sen rättades det till. Kallelsen var utlyst i rätt tid, underlaget kom ut i rätt tid och var korrekt! Rätt röstreglerna enligt stadgarna tillämpades på mötet. Det som var väldigt tydligt det var att en motkandidat försökte kuppa till sig ordförandeposten genom att helt plötsligt ställa upp som kandidat mot valberedningens och den av styrelsen stödda kandidaten! Kuppen var välplanerad, men misslyckades kapitalt. Det blev fiasko för kuppmakarna! Men det är fair och i enlighet med stadgarna och föreningsdemokratin!
11
Gäst: Ö.s. skrev | 13 Apr 2019 - 03:43
Bryt med Kindberg!??? Ha ha, Kindberg var den som lyfte föreningen ur dyn 2011 när Öfk befann sig på ruinens brant! Från div2 till allsvenskan och Europa!
9
Gäst: Säger skrev | 13 Apr 2019 - 00:34
Inte Kindberg. Det är ett som är säkert.
7
Gäst: Säg skrev | 13 Apr 2019 - 00:30
Vilka "blev fråntagna" sin rösträtt? Förklara noga Tack!
3
Gäst: LOL skrev | 12 Apr 2019 - 23:41
Vadå luktar illa? Det är ju eljest.. gå sin egen väg..hitta på lite nya grejer!
hahaha...hela Sverige skrattar!!
13
Gäst: Pinsamt skrev | 12 Apr 2019 - 23:27
Givetvis helt regelvidrigt att ändra rösträttsreglerna och det var ju uppenbart att tanken bakom var att Bo skulle väljas med stöd av spelartruppen som var där på order från högre håll. Vore rimligt att man genom de föreningsrättsliga regler som finna utreda om besluten från de två mötena är formellt korrekta.
43
Gäst: Bosse K skrev | 12 Apr 2019 - 23:14
Ja du Haldo, vi upplevde mötet på väldigt olika sätt...
Att man ändrar vilka som är röstberättigade från ett möte till ett annat luktar riktigt illa..
49
 
Sök på fotbollz.se
   
  Falkenberg - ÖFK 1-0 (1-0)  
  av Hasse Thor | Idag - 17:09  
 

vs

Femte raka förlusten, ingen ljusning i sikte för hårt prövade Östersunds Fotbollklubb. 1-0 i hemmafavör för Falkenbergs FF i en typ av match som för dom rödsvarta handlar om att vinna eller försvinna. ÖFK trillade boll riktigt bra stundtals men åkte på ett tidigt mål i baken som i det läget man befinner sig i inte är vad man önskar sig

 
  Läs matchreferat  
 


 
  Höjdpunkter från Falkenberg - ÖFK  
  av Haldo Jonsson | Idag - 16:42  
   
  Läs mer...  
 


 
  Matchens prestation  
  av Haldo Jonsson | Idag - 16:37  
 

 
  Läs mer...  
 


 
  Snart avspark  
  av Barbro Hedlund | Idag - 13:13  
 

Bilder tagna före match av Barbro Hedlund

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Idag - 12:29 Dagens startelva
Idag - 10:55 Inför matchen: Falkenberg - ÖFK
Idag - 10:54 Året då ÖFK spelade ut Falkenberg ur allsvenskan
Idag - 10:06 'Hemmaplan och gräs talar för oss'
Idag - 10:03 Följ Falkenbergs FF - ÖFK via fotbollz.se
Igår - 16:15 Många Falkar till Falkenberg
Igår - 15:25 'Jag vill inte stå i vägen'. säger Daniel Kindberg
Igår - 13:39 Tomas Falkensson ny i ÖFK Elitfotboll AB
Igår - 10:58 Östersunds kommuns val att ej stötta ÖFK är ett svek mot ska
19 Sep 2019 - 23:08 Blåstället på mot Falkenberg
19 Sep 2019 - 19:05 Jamie Hopcutt väntas lämna ÖFK efter säsongens slut.
19 Sep 2019 - 12:28 Överklagan om Dino Islamovic gick inte igenom
19 Sep 2019 - 09:58 Tom Pettersson leder Trissligan - blev Trissvinnare - igen
18 Sep 2019 - 21:00 ÖFK:s hjälp ur krisen
18 Sep 2019 - 20:59 Krönika av Miguel Exposito
18 Sep 2019 - 09:01 Nu skall vi bevisa att vi aldrig ger oss
18 Sep 2019 - 01:56 ÖFK måste skaka fram tio miljoner kronor på tio dagar!
17 Sep 2019 - 22:17 - Jag brinner för ÖFK
17 Sep 2019 - 15:43 Hur ska ÖFK ledas?
17 Sep 2019 - 09:35 Lars Larssons Tankar
 
 
 
Herrar
av: H. Umor | 19 Sep 2019 - 14:27
Tror du börjar få konkurr
Ungdom
av: DM | 11 Sep 2019 - 15:05
Final F 13: IFK Östersund - Br