Publicerad 1 Feb 2019 - 14:41 Uppdaterad 2 Feb 2019 - 11:28

Jack Lahne till Amiens

Amiens ligger på kvalplats för nedflyttning. Man har vunnit bara en match av sju av de senaste matcherna och det är inget bra facit. Man söker förstärkning. Amiens var ute efter Djurgårdens Aliou Badji men det gick om intet.

Jack Lahne från Brommapojkarna är klar för Amiens

Han lånas ut men med möjlighet till köp. Avsikten med Lahne borde vara att man tror på att han kan vara en spelare som höjer anfallnivån i Amiens? I så fall måste han konkurrera med bl.a. Saman Ghoddos.

Det gäller att få fart på spelet och på målskyttet i Amiens. Trots att Saman Ghoddos varit borta med Iran en månad och missat fem seriematcher för landskampsspel så ligger han fortfarande nästan topp i den interna skytteligan på tre mål. Endast E. Gnahoré är bättre på fyra mål. Jämförelsevis har skytteligaledaren Kylian Mbappé gjort 18 mål.

Inom parentes kan nämnas att Iran förlorade klart mot Japan i semifinalen i de asiatiska mästerskapen och är därmed utslagna. Det blir Japan och Quatar som möts i finalen.

Ghoddos är på hemväg till Amiens, men om han som nyligen hemkommen kommer att spela imorgon är i hög grad ovisst.

Ken Sema
hade rejält fått upp ångan ett tag. Efter en serie starter var han märkligt nog utanför truppen i en match för två omgångar sedan. I förra matchen mot Tottenham satt han hela matchen på bänken. Watford såg ut att gå mot segern, men Tottenham kom tillbaka och gjorde två mål sista kvarten.

Modou Barrow
har ofta startat på sistone. Laget spelar rätt bra, men har haft oflyt och tappat poäng i sista minuterna av matcherna. Så blev det även i senaste matchen mot Bolton på bortaplan. Bolton gjorde mål i 90:e minuten. Reading ligger för närvande på nedflyttningsplats och hade behövt segern mot likaledes bottenlaget Bolton.