Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #10085    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarPotter....

Potter.  (15 svar)   23 Aug 2013 - 17:13  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Buster.
Premier league intresse för Potter, när hände de här? Aldrig vill jag påstå. Han är fullständigt överlägsen övriga tränare i länet.
 
Svar av:
  Gäst: Lugn nu !
23 Aug 2013 - 17:46
Men lugn nu Buster, kontakt med PL lag, allt blir så himla uppförstorat jämt, då det skrivs om ÖFK, tänk om det handlar om ett P16 lag el ett juniorlag för någon PL klubb eller talangutveckling, svälj inte allt du hör.
 
 
  Gäst: KB
26 Aug 2013 - 09:51
Nä, att det handlar om att bli huvudtränare / manager i ett PL-lag är det nog inte någon som inbillar sig. Däremot kanske som ansvarig för reservlag eller ungdomsverksamhet eller liknande. Stort så. Och förmodligen har en sådan person en lön som är långt över vad ÖFK kan matcha.
 
 
  Gäst: Tröster
26 Aug 2013 - 21:53
Du är rolig du Buster, är det inte tränare som är värdelösa så är det GAIS-spelare etc etc Gissning: det har inte gått så bra för dig va?
 
 
  Gäst: Buster
27 Aug 2013 - 05:38
Oavsett vad, nämn någon annan tränare från länet sök fått erbjudande eller intresse från Pl? De har gått bra för mig kan jag lugna er med.
 
 
  Gäst: Buster
27 Aug 2013 - 06:42
På tal om Gais , jag har inte påstått att Gais har dåliga spelare, deras svans som hängde med och skrålade skämde ut sig. Typiskt de tror att de är någonting. Såg Hammarby igår, bedrövliga måste jag säga, någon Dennerby effekt kunde man inte se, eller vad det de vi såg? Det är närmast en skandal att inte en storstadsklubb kan bättre med de resurser som finns. Tränarbytet har inte ändrat någonting och det är ingen överraskning, Hammarby har inte spelarmatrialet helt enkelt.
 
 
  Gäst: Storstan
27 Aug 2013 - 21:50
Och Hammarby och GAIS ligger fortfarande före ÖFK i tabellen!! Trots att de är så dåliga
 
 
  Gäst: Buster
28 Aug 2013 - 10:01
Hammarby och Gais borde ju vara i allsvenskan storstan ! Två storstadsklubbar som floppar totalt! Pinsamt!
 
 
  Gäst: Per
28 Aug 2013 - 10:15
Framförallt Hammarby, vad där och såg matchen mot Falkenberg, herregud vilket lojt och i överhuvudtaget dåligt lag. Kollar man på kopplingen mellan pengar och tabellplacering så underpresterar ju Hammarby något extremt, förmodligen bland de sämsta i hela Europa i den aspekten. Arenan är däremot helt fantastisk.
 
 
  Gäst: gaisarn
28 Aug 2013 - 23:09
Buster.Floppar totalt?? Gais med ett nästan helt nytt lag och med många lovande ungdomar som är på väg upp hur kan man kalla det för flopp? Ingen har förväntat sig en topp placering i år.Sen har gais nya styrelse ihop med sina trogna fans sett till att elitlicensen är i hamn vilket är strongt gjort med den taskiga ekonomin den gamla styrelsen försatte gais i.Så kalla det för flopp nu är lite magstarkt. Ska man snacka om flopp i göteborg så är det väl frölunda med sitt stora upptagningsområde ca 100000 pers.Och som ligger i gärdsgårdserierna och harvar. I morgon blir det ett gött klassiskt derby i götet mellan Gais-Öis och som stolt Gaisare går jag dit och stöttar mitt lag.Lägger också några tjugor i insamlings hinkarna då gais behöver varje krona man kan skrapa ihop:))
 
 
  Gäst: Buster
29 Aug 2013 - 04:30
Gaisarn, du måste väl ändå hålla med om att Gais med de resurser och möjligheter som finns i en storstad är en enda stor flopp! Ekonomiskt och sportsligt är det ju katastrof! Och sen den klick publik som var här på arenan, ja vad säger man? Ska man skratta eller gråta?
 
 
  Gäst: gaisarn
29 Aug 2013 - 08:44
Ska inte ge mig in i någon diskussion med dig Buster mer då jag märker att du hatar storstäder och deras lag.Tycker som alltid illa om att det finns en klick fans som beter sig illa som tydligen några fans gjort hos er.Men som du förstår kan jag ju inte sluta älska mitt Gais för det.Vi är ganska många som går på fotboll för fotbollens skull ändå.Jag är glad för östersund skull att fotbollen äntligen kommit upp några nivåer genon öfk och Ifk Östersund som har nåt stort på gång.Lycka till Jämtland med fotbollen och jag hoppas mitt Gais får revansch nästa år mot öfk:))))
 
 
  Gäst: Buster
29 Aug 2013 - 10:06
Jag hatar deras fans som inte kan uppföra sig, Hammarby samma sak. En utbildnings och uppfostringsfråga! Ja förmodligen.
 
 
  Gäst: Buster
29 Aug 2013 - 10:24
För övrigt så var det en spelare i Gais som surade och kommenterade att de var så få Östersundare med i ÖFK , väldigt insnöat, i Göteborg har man kanske inte fattat att fotbollen är global. De var i varje fall en inskränkt kommentar.
 
 
  Gäst: Helmer2
29 Aug 2013 - 22:49
Ja Hammarbys fans skapade ingen stämning alls när de var i Östersund. Annat med ÖFK supportrarna som började heja på sitt lag när 5 min återstod av matchen i lördags.
Men utbildade och uppfostrade är de säkert.
Lycka till på lördag!
 
 
  Gäst: GG
30 Aug 2013 - 07:42
Korkat inlägg. Att skapa stämning, sjunga och stötta sitt lag med hejaramsor kan man göra utan att skrika rasistiska tillmälen eller kasta in saker på planen.
 
 
 
4
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet idag kl 09:39
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook