Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #10209    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarartikel...

artikel  (21 svar)   23 Sep 2013 - 21:27  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: nyfiken
Var kan man läsa Pmans fina artikel?
 
Svar av:
  Pman
23 Sep 2013 - 22:07
Kommentar till censur på fotbollz.se
Klaus och Haldo,

Förstår naturligtvis att man inte vill ha en politisk diskussion med anledning av Martins artikel här på fotbollz.se och accepterar naturligtvis detta ställningstagande.

Samtidigt känns det konstigt att ni då överhuvudtaget publicerade Martins inlägg eftersom det inte bara handlar om fotboll eller idrott eller kultur utan även i högsta grad är ett politiskt ställningstagande. Är säker på att Martins synpunkter väcker vissa reaktioner hos intresserade.

Visst är det svårt att hela tiden hålla isär idrott och politik därför att lite här och var mötas de två i samhällsdebatten - oavsett om man vill eller inte vill undvika känsliga diskussioner.

Om ni nu verkligen är så mån om att hålla fotbollz.se fri från politiska debatter då borde ni inte publicera Martins artikel heller eftersom den är en inlaga med klar politisk underton som bara kan kompletteras, bekräftas och/eller bemötas med kommentarer med politisk inriktning.
 
 
  Gäst: Boris
23 Sep 2013 - 22:13
Håller med Pman, luktar lite gamla Sovjet om det här, väldigt märkligt att publicera ett så saftigt inlägg som ingen kan kommentera!
Eller som Bert Karlsson sa- "Jag är ändå redan överens".
 
 
  Gäst: Anders T
24 Sep 2013 - 07:46
Inte första och säkert inte sista gången kritiska inlägg plockas bort. Särskilt känsligt verkar det vara om det riktas kritik mot själva forumet och dess medarbetare, eller tippare för att vara specifik.
 
 
  Gäst: kompisar
24 Sep 2013 - 08:16
Haldo och Martin är kompisar så därför gick det säkert bra.
 
 
  Gäst: Haldo Jonsson
24 Sep 2013 - 11:28
Jag tror du och jag Pman inte skall inlåta oss i några diskussioner om vad som är politik eller inte. Det är mycket roligare att prata om fotboll oss fotbollsnördar emellan. Det var jag som beslutade om att lägga ut artikeln. Jag tyckte den hade ett vällovligt syfte. Redan innan hade jag och artikelförfattaren bestämt att vi inte skulle tillåta några kommentarer, eftersom det fanns en fara för att dessa skulle bli politiska. Därför Pman skall du inte på något sätt känna dig träffad eller förfördelad. Jag uppskattar dina kloka och välavvägda inlägg om fotboll i forumet. Fortsätt gärna med det. Du får gärna bli en av oss och börja skriva för fotbollz.se. Hör av dig till mig! Nu kör vi vidare med oförminskad fart både du och jag och alla andra för fotbollens bästa och gläds åt Martins fina engagemang för alla ideellt arbetande människor inom fotbollen.
 
 
  Pman
24 Sep 2013 - 11:58
Nog vet jag vad som är politik eller inte, Haldo. Håller med om att fotboll är ett mycket roligare ämne särskilt när det handlar om våra lokala lag.

Du har säkert hört den om att släppa anden ur flaskan - Jag menar, har man sagt A måste man säga B. Jag tycker därför fortfarande att det var fel beslut av dig. Det är som om ÖP eller LT skriver positivt eller negativt om någon händelse och samtidigt stänger kommentarsfälten. Då kan man ju oemotsagt få ut vilka budskap som helst. Och så gör dom inte där. I övrigt så har jag inget emot kultur alls.

Föreslår att du nu i konsekvensens namn tar bort Martins artikel också! Men ... OK, det är ert forum. Ni bestämmer. Ska inte gaffla mer om det här sen. Jag har uttryckt min syn nu!
 
 
  Gäst: Rumsrent
24 Sep 2013 - 21:25
Det enda sättet att få det här forumet rumsrent och seriösa diskussioner är att ta bort alias och att alla folk som vill kommentera måste identifiera sig själva.

Jag kan nästan slå vad om att Pman tänkte publicera sin text under Pman, vilket inte går att ta på allvar.
 
 
  Gäst: UGN
24 Sep 2013 - 21:53
Får man fråga hur du har tänkt att det ska ske rent praktiskt "Rumsrent"? Ska fotbollz börja använda e-legitimation för att få kommentera?

Sen är det alltid lite ironiskt när folk klagar på anonymitet under ett alias.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
24 Sep 2013 - 22:20
Jag håller med Rumsrent att anonymiteten ska bort och så skriver han det med ett nick själv ;) Skämt åtsido, jag tycker att Pman har mycket rätt i sina kommentarer och jag hoppas att detta inte lägger ett lock på hans och andras kommentarer i framtiden för jag ser fram emot dem mycket.
 
 
  Gäst: @pman
24 Sep 2013 - 22:34
Skriv texten som ett vanligt inlägg i forumet?
 
 
  Gäst: Nick
24 Sep 2013 - 23:03
Du kan nog vara lugn sten... Pman, UGN, Ajrene etc. lägger nog aldrig ner...
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
24 Sep 2013 - 23:27
Det tror jag också. Var dock oroande litet snack efter matchen igår, men det var nog en tillfällighet. Sedan ska man ju också konstatera att en hel del forum i Superettan inte kommer i närhetan av 10 inlägg efter en 0-0 match så vi har vi blivit bortskämda med alla fina inlägg av Pman, Jönsson och Buster bara för att nämna några namn från en lång lista av fotbollz.se legender :)
 
 
  Pman
24 Sep 2013 - 23:43
Det är nästan sant, Nick, men bara nästan. Har egentligen skrivit färdigt här hade jag tänkt, men som vanligt är det svårt att knipa igen.
Visst kunde jag, som någon föreslog, kopiera in texten här som en tjurig unge och sen få den bortplockat en gång till av Haldo.

Det kändes inte rätt. Jag kom som alltid hit, som en vanlig besökare så att säga, via framdörren och lämnade mitt meddelande. Har hittills aldrig blivit avvisad förrän igår, men tycker ändå inte att det är läge att som en ovälkommen tjuv på natten försöka komma in bakvägen.

Kan försäkra att min kommentar inte innehöll något sensationellt upprörande. Den var inte ens skarp eller kritisk till Martins synpunkter! Den var bara menad att inspirera till att se och tänka lite längre än vad näsan räcker i första andetaget. Så ni har inte missat så mycket.

Nick, jag gör till slut i alla fall, som några andra gjort, och begränsar skrivandet här i fortsättningen till ett minimum eller inget alls och bara njuter av de fotbollsmatcher som bjuds framöver i superettan, div. 3 och 4 och förhoppningsvis även IFK's matcher i div. 2 nästa vår. Ska vi längta efter eller hoppas att slippa ett spännande kval under hösten?
Ha det!
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
25 Sep 2013 - 06:39
Pman, vad jag inte förstår är att du säger att din kommentar var till Martins artikel, men i sin artikel kommenterar han din "fina artikel" som nu har försvunnit och som jag inte har sett. Vilket kom först, kycklingen eller ägget? Detta är bara min personliga åsikt, men jag hoppas innerligt att du fortsätter med dina fina och intelligenta inlägg som verkligen berikar denna sajt. Det är alltid för tidigt att ge upp:(
 
 
  Gäst: Anders T
25 Sep 2013 - 07:47
Det är ju fullständigt meningslöst att spärra kommentarerna till en specifik artikel. Det innebär ju bara att kommentarerna hamnar i en annan tråd.
 
 
  Gäst: Rumsrent
25 Sep 2013 - 08:11
Det är väl Haldo som kommenterat Pman i Martins artikel, så har iaf jag förstått det?
Den feta texten brukar väl tillhöra "fotbollz"??!
 
 
  Gäst: Lill-Anrell
25 Sep 2013 - 11:07
Sten Sture! Platsar ju på Floskeltoppen " fina inlägg av Buster! "En legend"
Är ni polare, eller?
 
 
  Gäst: curva middle
25 Sep 2013 - 11:15
Sten Sture är nog en av de mest kunniga som skriver i forumet
 
 
  Gäst: Anders T
25 Sep 2013 - 13:34
Den har nog Sten knyckt från Ronny Eriksson och "inverterat" den.
 
 
  Gäst: Neal
25 Sep 2013 - 22:44
How did Pman get a red card without getting a yellow first?
 
 
  Gäst: @neal
25 Sep 2013 - 22:52
He talked to the referee before the game starten...
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook