Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #11296    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarBaldwin....

Baldwin.  (11 svar)   4 Aug 2014 - 14:43  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: matchbesökare.
James Baldwin inte ens på bänken mot Värnamo! Ni påstår ju att Potter favoriserar engelsmän! Förklara, har inte sett någon reaktion!
 
Svar av:
  Gäst: 50/50
4 Aug 2014 - 16:33
Måste vara minst 50 % av spelartruppen som har svenskt pass... kan vara en orsak varför han inte fanns med.
 
 
  Gäst: Milenko
5 Aug 2014 - 08:15
Ursäkta? Vad exakt var oseriöst med det ? Och vari ligger det kränkande?
Är det något jag kommer att minnas Baldwin för så är det hans tveksamma ingripanden... Han hinner ju tveka både en och två gånger innan han kliver in i en duell...

Vet inte vad som är mest skrämmande? Att du tycker det är kränkande, eller att det faktiskt togs bort...




 
 
  Gäst: Haldo
5 Aug 2014 - 08:52
Det kan vara svårbedömt ibland och bestämma om man skall ta bort ett inlägg eller inte, Milenko. Ditt inlägg var ett gränsfall. Eftersom det var en läsare som tyckte att det var kränkande så refuserade jag inlägget, men ta inte illa upp för det.
 
 
  Gäst: hasse. o.
5 Aug 2014 - 18:08
Det som var kränkande i ditt inlägg var att han är en säkerhetsrisk! Det är inte seriöst att uttrycka sig så för allmän beskådning, och dessutom anonymt, mycket fegt.
 
 
  Gäst: Milenko
6 Aug 2014 - 22:44
Jag hoppas verkligen det var ett ironiskt inlägg av Hasse O där...
Annars vet jag inte hur jag ska uttrycka mig på det här forumet fortsättningsvis..... En back som inte vågar gå in i dueller.. hur kan den personen vara annat än en Säkerhetsrisk? Och då ställs frågan rent generellt, oavsett om det är elitnivå eller div 5... Och angående anonymiteten så är jag knappast mer anonym än dig.....om du lyfter blicken lite så är Milenko ett rätt förekommande namn om man råkar ha rötter i Balkan...
 
 
  Gäst: hasse. o.
7 Aug 2014 - 13:10
Att han inte skulle gå in i dueller är ju lögn och dikt, ett grovt oseriöst och respektlöst påstående! Skärpning, såna där inlägg kräver jag att de revuseras!
 
 
  Gäst: Milenko
7 Aug 2014 - 14:19
Det är vad jag sett i alla fall och det är min uppfattning.
Vad som däremot är respektlöst är att kräva att endast sin egen uppfattning får föras fram och andras skall tas bort.... Väx upp Hasse, kan du inte föra en dialog utan att kräva censur av folk som har en avvikande åsikt? Löjligt är vad det är.
 
 
  Gäst: Stora Örat
7 Aug 2014 - 20:13
Onödig diskussion, Baldwin & Sjöberg är klar för Ifk Ösd,
 
 
  Gäst: hasse. o.
8 Aug 2014 - 07:01
Milenko, att ha en avvikande uppfattning är en sak, att kränka spelare är en annan sak, att kränka en spelare är inte konstruktiv kritik, vidare är argument som väx upp uttryck som inte har i en diskussion att göra. Fram med mer sakliga och seriösa inlägg. Påhopp som säkerhetsrisk är oerhört kränkande och en kraftig förolämpning av James Baldwin.
 
 
  Gäst: Milenko
8 Aug 2014 - 18:44
Nu är det väl förvisso bara du som förefaller kränkt här....
Så du tycker jag ska be om ursäkt för detta oerhörda påhopp?
Tror inte det ...Jag visste inte att spelaren i fråga var imun när det kommer till kritik,
Även om jag nu bara tyckte att han viker undan i dueller och därför på sin backposition är en säkerhetsrisk ( dessutom tillför han inget offensivt) så tycker jag nog att jag får framföra mina åsikter om det utan att du ska bryta ihop och börja kräva ursäkter och censur.
Jag kan nog inte bli mer saklig och seriös i mina åsikter än vad jag uttryckt här ovan, sedan att du inte gillar det gör det ju inte oseriöst....
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
8 Aug 2014 - 21:52
Personligen tycker jag inte att det Milenko skrev är kränkande alls. Mycket värre har skrivits om spelare än vad han skrev. Vad sägs om "Englands mest obegåvade ben"? Ordet säkerhetsrisk har använts flera ggr som i exemplet under från 2009. Samma år kommenterade ngn att hela backlinjen i ÖFK var en säkerhetsrisk. Var det kränkande? Nej, det tycker jag inte. Varför inte ha en diskussion istället om varför spelaren inte är så dålig som Milenko säger? Tack för ordet.

Gäst: Gefvert
8 Okt 2009 - 23:41
Faktum är kanske att ÖFKs egna spelare (Ante Björkebaum och Martin Johansson undantaget) inte håller division 1 klass? Man måste också tänka på att division 1 blir bara starkare och starkare för varje år som går. Nästa säsong kommer t.ex Hammarby TFF och Dalkurd upp från division 2. Hammarby TFF har ju ett stort spelarmaterial att välja av och Dalkurd kommer faktiskt vara med och slåss om uppflyttning till Superettan direkt.

Är bara inse att lagen i norr oftast inte håller klassen. Hade division 2 inte varit geografisk hade vi nog bara sett Umeå i division1 vid det här laget.

Det är detta som den patetiska Örjan inte förstår. Han vägrar inse att ett ÖFK med Makel, Tidser, Campbell, Bergman och Andersson är klart mycket bättre än det hemvävda laget som spelade i våras. Visst fanns det lånespelare i våras också, men Ek och Bond (som spelade mest) spelade bara 6-7 av vårens 13 matcher. James Burgin och Robin Bergman spelade bara 2-3 matcher innan dom skadade sig.

En intressant jämförelse, vi ÖFK supporters håller Kristian Ek extremt högt, Som en av dom bästa som har varit här. Tongångarna bland Sundsvalls supportrar är lite annorlunda. Där ser dom Ek som en säkerhetsrisk och den allmänna uppfattningen är att han inte håller måttet. En reflektion bara på klass skillnaden mellan ett topplag i Superettan och ett bottenlag i division 1.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Idag - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook