Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #12316    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarRolf Lohse till dambasket....

Rolf Lohse till dambasket.  (11 svar)   29 Jul 2015 - 05:37  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: matchbesökare.
Loshe gör ett försök i basketen nu, efter att ha nära på fullständigt raserat Östersunds fotbollsklubb försöker Rolf med dambasket ! Det är oroväckande, men Blomgren tycker det är deras bästa värvning! Det ser mörkt ut för dambasketen i Östersund.
 
Svar av:
  Gäst: Sten Sture den äldre
29 Jul 2015 - 07:10
Rolig läsning. Gav skenet att Lohse var arkitekten till ÖFK:s framgångar som vi ser nu när sanningen är att klubben under hans ledarskap höll på att haverera. Utan Kindberg hade vi inte snackat om allsvenskan idag, men som bäst Div 2, kanske Div 1 som en lindansare.
 
 
  Gäst: Ola
29 Jul 2015 - 07:46
Jag minns när ÖFK ramlade ner i div 2 och Lohse sa att det nog var den nivå vi kunde ha i Jämtland. Sedan kom Kindberg och började snacka om spel i Europa. Vi ser facit nu vems inställning som bär frukt, det gäller att sikta mot stjärnorna och även om det aldrig skulle bli något spel i Europa så har Kindbergs ÖFK bjudit oss jämtar på något vi inte trodde var möjligt redan.
 
 
  Gäst: matchbesökare.
29 Jul 2015 - 09:49
Ja usch det var en tung tid, men sen valdes Daniel Kindberg till ordförande och då började det hända saker. Graham Potter kom och ja nu är vi i topp i superettan . Med tanke på hur Östersundsposten granskat och trakasserat Daniel Kindberg så tycker jag Östersundsposten kanske borde granska vad Rolf Loshe gjorde med Östersunds fotbollsklubb, vad hände under hans tid? Hur var arbetsklimatet i föreningen? Vad händemed fotbollssektionen som fanns i början? Varför försvann den?
Varför försvann alltfler ur styrelsen? Daniel Kindbergs avhopp var kulmen. Nu går Krister Blomgren ut och säger att det är deras bästa nyförvärv! Ska man skratta eller gråta?


 
 
  Gäst: Claes Jönsson
29 Jul 2015 - 11:37
Ja nu är allsvenskan nära, vem trodde att det skulle hända i Östersund ? Härligt iaf ! Att Ope och IFK skulle slås samman och att en ny klubb skulle startas var det nog ingen som heller trodde på i början av 90 talet. Att det till slut blev så var i mångt och mycket Lohses förtjänst. Han lade nog ner mycken tid på att få klubbarna till förhandlingsbordet plus säkert också ekonomiskt. Nu har Kindberg fört klubban vidare och med bravur gjort det. Därför är vi där vi är idag med Jämtlänsk fotboll. Så både Rolf och Daniel ska ha cred för det arbete som lagts ner. Viktigt i denna framgångstid att behålla ödmjukheten även för de som stred för klubbens / Jämtlandsfotbollens bildande. Ha även detta i åtanke innan ni sågar folk här, vid fotknölarna. Ingen, ingen vet var vi stått idag, om inte Rolf stridit för bildandet av Östersunds FK.
 
 
  Gäst: matchbesökare.
29 Jul 2015 - 11:54
Rolf Loshe var inte ensam som stred och arbetade för att Öfk bildades. Haldo Jonsson, Ulf Olsson och ej att förglömma( Terneblad har glömt förnamnet ) mfl var delaktiga. Hur som helst så räcker det inte bara att bilda en förening, den ska drivas framåt också, och det kan man konstatera att det klarade inte Rolf Loshe .

Jag förutsätter att alla somär någorlunda insatt inser att föreningen har utvecklats på alla sätt sen Daniel Kindberg blev ordförande, Rolf Loshe förde ner föreningen till div2 Norrland, detta är fakta.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
29 Jul 2015 - 12:08
Jo jag säger inte emot dej "matchbesökare" i detta, men jag delade liksom upp det hela i 2 arbetsbitar, bildandet och utvecklandet. Jag vet ex vilka tuffa förhandlingar det var i bildandet av ÖFK. Jag vet också vilket enormt arbete Kindberg lagt ner på utveckling av klubben. Så båda dessa personer har del i att ÖFK existerar idag, å återigen, ingen, absolut ingen, vet överhuvudtaget om ÖFK funnits idag om inte dessa personer, med en dåres envishet hade fått OPE och IFK till förhandlingsbordet. Vet inte din ålder "matchbesökare" men jag minns hur mycket spott och spe dessa som slogs för klubbens bildande fick utstå. Å det är sant som du säger, det var fler personer än Rolf inblandad, men han var frontfiguren.
 
 
  Gäst: matchbesökare.
30 Jul 2015 - 06:02
Ope och Ifk Östersund var hårt skuldsatta så en satsning från dem var otänkbar. Så det fanns egentligen inget val än att bilda en helt ny förening.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
30 Jul 2015 - 08:26
. Det var inte bara det ekonomiska, väldigt mycket känslomässiga åsikter också. Det var ju inte prio 1 att Rolf och gänget ville rädda Opes och IFKs ekonomi, de ville skapa ett elitlag, istället för att dessa båda klubbar fightades mot varandra , fanns ju de som ropade efter sådan sammanslagning långt innan ekonomins utseende blev uppdagat.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
30 Jul 2015 - 08:36
Men det är riktigt som du säger att ekonomin var ansträngd, så visst underlättade det i en sammanslagning. Det jag reagerade på från denna tråd är att man tappat ödmjukheten i vad föregångare till Kindberg gjort för att möjliggöra att det idag finns ett ÖFK. Å det tycker jag man ska ha i åtanke .
 
 
  Gäst: P
30 Jul 2015 - 09:56
@Claes
Vi får nog ha i åtanke att många av dagens forumskribenter knappt kunde gå under Lohses glansdagar inom ÖFK, vi får gotta oss i minnen från 98/99, där vi var en hårsmån från att kvala oss upp i eliten.
Håller helt med att vi ska vara tacksamma för det jobb som lades ned i bildandet av ÖFK, lika tacksamma som vi ska vara för utvecklingen Kindberg har gjort med klubben. De har lika stor del i dagens framgångar båda två!
 
 
  Gäst: matchbesökare.
30 Jul 2015 - 11:34
Ja nog märks det att man inte är insatt. Jag är 65 + så jag vet det mesta om det här.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Idag - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook