Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #13282    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarsvenskt praktfiasko i EM....

svenskt praktfiasko i EM.  (17 svar)   20 Jun 2016 - 15:38  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: tv tittare.
Fiaskot börjar bli fullbordat nu, två matcher och inte ett avslut på mål! Ja det är bedrövligt dåligt, här åker man till ett mästerskap för att enbart försvara sig, Hamrén tillämpar Lagerbäck light fotboll. Anfallsspelet lyser med sin frånvaro för både Island och Sverige! Hoppas att dessa fotbollens "dödgrävare"får respass hem så fort som möjligt. Och Zlatan , ha ha ha, usel.
 
Svar av:
  Gäst: Blup
20 Jun 2016 - 17:04
Ronaldo har skjutit 20 skott under EM - mest av alla utan att göra mål. Är det bättre?
 
 
  Gäst: tv tittare
21 Jun 2016 - 05:50
Ronaldo har åtminstone kommit till avslut sen att inte bollen vill in så är det ju stundtals. Men som Zlatan och Sverige som inte har ett skott på mål på två matcher är ju så dåligt så det finns inte ord. Fiaskot för Sverige är fullbordat! Huvva va dåligt. Hoppet står till Janne Andersson som först och främst kan ta ut några fotbollsspelare och skapa ett anfallsspel! Sverige är ju Island light .
 
 
  Gäst: Blup
21 Jun 2016 - 07:42
Då är vi i helt olika uppfattning, avslut är det viktiga. Sen om dom gå mitt på målvakten eller 1 dm utanför.. "Meh", men att Island skulle vara bättre än Sverige är överdrivet och ett väldigt förskönande av Lagerbäcks mannar. Jag gillar Island, men en del skillnad på Ungern - Irland, Österike - Italien samt Portugal - Belgien.


 
 
  Gäst: tv tittare
21 Jun 2016 - 10:37
Jaså du gillardödgrävarfotboll! Zlatans och lagets insats är bedrövlig liksom Island! Inte ett skott på mål på två matcher! Men ändå så maler media på med Zlatan propaganda i bästa Goebbel stil. Det borde ju vara en storm av kritik mot Zlatan och laget.
 
 
  Gäst: tv tittare
23 Jun 2016 - 09:11
Så var det slut för den här gången, Sverige åker hem från EM utan att ha gjort ett mål! Och detta trots alla rövslickande journalister som påstår att vi har en världsstjärna i laget. Jag säger äntligen slutar alla journalister gullegris i landslaget. Sverige har inte varit framgångsrika under den tidsperiod som Zlatan varit med än tidigare. Ronaldo satte två mål, det första var ett riktigt klassmål . Ronaldo levererar.
 
 
  Gäst: Blup
23 Jun 2016 - 10:48
Den som ifrågasätter Zlatans värde i landslaget är inte värd diskussionen. Klart Ronaldo ska hyllas som gör 2 mål mot världsnationer som Island, Ungern och Österrike. (att han dessutom är den genom tiderna sämsta frisparksskytten gör det ännu bättre)

Men nått blir svårt att snacka bort även för dig är Zlarres 62 mål, måste svida sjuuuukt mycket :D

Puss och kram
Please do not reproduce.

 
 
  Gäst: tv tittare
23 Jun 2016 - 11:09
Vad har landslaget vunnit med Zlatan i laget? 1994 tog Sverige brons i VM utan Zlatan , 1958 gick vi till final i VM. Sverige har inte haft ett enda bra och mästerskap med Zlatan. Nu åker man ut ur Em utan att ha gjort ett enda mål! Det är under all kritik! Den som påstår något annat är Inte värd
att diskutera med. Skicka ytterhogdal nästa gång! Sämre kan det inte bli, dom lär väl åtminstone få iväg några skott på mål.
 
 
  Gäst: blup
23 Jun 2016 - 11:37
Vad vann Wales med Giggs eller Rush?
Vad har Portugal vunnit med Ronaldo eller Eusébio?
Vad har Nordirland vunnit med Best?
Vad vann Finland med Litmanen?
Vad vann Frankrike med Cantona?

Listan går att göra lång, the more you know.

#Tillbaka till din grotta.
 
 
  Gäst: tv tittare
27 Jun 2016 - 12:41
Blup blir visst sur när han konfronteras med fakta. Sverige har inte vunnit någonting med Zlatan landslaget. Att åka hem från ett Em och inte gjort ett mål är inget annat än fiasko. Så kryp in i grottan, du kan ta Zlatan med dig, den lille Zlatan mötte för hårt motstånd i Em, han räckte inte till. Sverige kommer bli bättre utan Zlatan.
 
 
  Gäst: Fredrik L
28 Jun 2016 - 00:16
"inte vunnit något..."

Sverige har väl egentligen bara vunnit något en gång, nämligen vid London-OS 1948. Då övriga Europa/Världen var försvagat av ett nyligen avslutat världskrig. Så att säga att Zlatan är komplett värdelös bara för att Sverige inte vunnit något tycker jag känns konstigt.
 
 
  Gäst: tv
28 Jun 2016 - 06:14
Sverige har inte vunnit något med Zlatan , vi har gjort bättre mästerskap utan den kraftigt upphausade Zlatan . Vm 1958, Vm 1994 ex. Den kraftigt upphausade Zlatan åkte från EM utan att ha gjort något av värde.
 
 
  Gäst: Rensarn
29 Jun 2016 - 14:41
Mycket märklig diskussion detta, plötsligt är Zlatan värdelös, definitivt ingen världsstjärna! OK, låt oss sansa oss.
Visst, Zlatan var inte på sitt bästa spelhumör i detta EM. Vilket stämmer även på Forsberg, Källström, Berg.... Ja, alla utom Granen, Isak och Ekdahl.
Visst, Zlatan har inte vunnit något mästerskap åt Sverige MEN det vore fan i mig en bragd att göra det med den uppställning han haf runt om sig de sista åren. Toivonen, Berg, Elmander, ja den listan kan göras lång och innehåller inte direkt några lekkamrater.
Har Messi vunnit med Argentina? Nej, och då är han ändå bäst i världen och har lite andra kompisar att leka med också.

Är Zlatan en världsstjärna? Ja, jag tror inte det finns någon mer känd svensk i världen just nu, så svaret är nog utan tvekan att så är det. Och man lirar inte i Juve, Milan, Inter, Barca, PSG, Ajax om man är en medelmåtta, han har dessutom varit den ledande spelaren i alla lag utom Barca.

Dessutom ska svensk fotboll vara stolta och glada över att ha haft en sådan reklampelare i mer än 10 år, undrar hur många extra åskådare han dragit genom åren.

Så visst, han gjorde inget toppen EM, men att han är en världsstjärna och vår bäste genom alla tider torde stå utom all rimlig tvivel.
 
 
  Gäst: Bo-helge
29 Jun 2016 - 18:28
Rensarn det bästa du skrivit nån gång, bara att hålla med i allt
 
 
  Gäst: Blup
30 Jun 2016 - 08:48
@rensarn +1
 
 
  Gäst: Storkenn
30 Jun 2016 - 20:36
Många tvtittare kan väldigt lite om fotboll, få vill skylta med det.I Jämtland finns det en.
 
 
  Gäst: tv tittare
7 Jul 2016 - 09:08
Christiano Ronaldo visade klassen! Ett mål och en assist mot Wales , nu är Portugal i final, mycket bra gjort. Portugal och Ronaldo har ju hånats av många bla experterna i Tv kanalerna.
 
 
  Gäst: Oxå tv tittare
7 Jul 2016 - 10:18
Han har ju inte blivit hånad för sitt spel. Det man ifrågasatt är väl hans uppträde mot lagkamrater och hans eviga "ramlande" för att få frispark, slå ut med armarna och grina, när han inte fått frispark, när någon råkat nuddat hans känsliga lekamen.
 
 
 
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
3
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook