Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #13957    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (9 svar)   11 Mar 2017 - 12:20  
Svara
  Inlagt av:
Pman
Förstår inte ÖP/LT med deras +låsta artiklar och undrar om de verkligen uppnår sitt syfte på lång sikt.

Vi riktigt fotbolls- och ÖFK-intresserade bjuds på tillgång till den mest intressanta informationen för oss på andra håll av t.ex. fotbollz.se, svenskafans.se, osdsport.se, allsvenskan.se, fotbollskanalen.se, svenskfotboll.se, fotbolltransfers.com, m.fl.

För att inte tala om olika klubbars egna webbplatser, olika slags poddar att lysssna på och diverse tv- och streamingkanaler. Utbudet är överväldigande. Så, det är bara att välja och vraka och frågan återstår: Varför envisas ÖP/LT att låsa sina artiklar? De missar ju en hel del vakna läsare, vilka dock då å andra sidan också slipper deras reklaminslag.
 
Svar av:
  Gäst: Rensarn
11 Mar 2017 - 13:49
Det är ju inte konstigt egentligen. Förut hade "alla" papperstidningen, och vi betalade utan att det kändes konstigt. Sedan vande vi oss med att man lika gärna kunde läsa tidningen på nätet, och dessutom gratis. Då uppstår ett problem, tidningarna tjänar inte längre pengar på sina läsare. Det naturliga blir då att man igen försöker ta betalt av sina läsare, det gick bra förut och vi läsare tyckte inte att det var konstigt. Fast nu är vi vana att läsa gratis...

För att locka in oss i betaltjänster igen så låser man givetvis de mest intressanta artiklarna. Jag hade också gärna läst gratis men tidningar är ju ingen ideell verksamhet, det finns löner som ska betalas...
 
 
  Pman
11 Mar 2017 - 15:46
Håller med, det är inte konstigt vid första ögonkastet. Men fast du betalar för nättidningen måste du ändå "betala" en gång till genom behöva stå ut med reklamen sida upp och sida ned.

Jämför med tv4. Prenumererar man där så slipper man ifrån reklamen som man som ickeprenumerant annars drabbas av stup i kvart.

Men oavsett vem eller vilka som försöker utelåsa folk från tillgång till information så finns samma informationen alltid att finna via en mångfald av andra alternativa kanaler. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att förbli. ÖP/LT's metod kommer i långa loppet inte lösa pressens finansieringsproblem.
 
 
  Gäst: Fredrik L
13 Mar 2017 - 22:11
Gäst: Pman skriver:
"Vi riktigt fotbolls- och ÖFK-intresserade bjuds på tillgång till den mest intressanta informationen för oss på andra håll av t.ex. fotbollz.se, svenskafans.se, osdsport.se, allsvenskan.se, fotbollskanalen.se, svenskfotboll.se, fotbolltransfers.com, m.fl"

Jag förstår inte Pman. Om du ändå tycker att du får all information på andra vägar. Vad är då problemet med att ÖP/LT åser sina artiklar?
 
 
  Pman
14 Mar 2017 - 11:23
Det är bara en observation som väcker tankar, Fredrik. Det finns inget problem - i varje fall inte för mig. ÖP/LT's +låsta artiklar behövs inte. All intressant info finns redan på andra håll enligt exempel du citerar från mitt första inlägg.

Men det jag inte förstår intresserar mig: Varför väljer dom denna korkade metod? Allt fler kommer helt enkelt välja alternativa kanaler, allt eftersom de upptäcker sådana.

Det funkar ungefär som elektriska strömmen: De som blir varse alternativen kommer att välja den smartare vägen, nämligen minsta motståndets väg.

Slutsats: Borde de inte försöka hitta och tillämpa en annan metod för att överleva i långa loppet. Håller de kanske på att långsamt förgöra sig själva av ren desperation?
 
 
  Gäst: Fotboll
14 Mar 2017 - 16:30
Gillar att läsa om fotboll
 
 
  Gäst: Ständut Blakk
14 Maj 2017 - 16:15
Ska inte Öp o LT kunna ta betalt för sin produkt! Varför ska allt vara gratis. Sen vet
jag inte om man kan läsa det om ÖFK i lördagens (13/5)
tidning, nån annan stans?
 
 
  Gäst: Peter 2
17 Maj 2017 - 10:06
Visst låt dom ta betalt. Men det är ju ett faktum att allt om ÖFK går att läsa, höra eller se någon annanstans - förr eller senare. I övrigt är det sant att det alltid finns betydligt mer och mera trovärdig information via andra kanaler än ÖP/LT.
 
 
  Gäst: Ständut Blakk
17 Maj 2017 - 22:16
Vad gäller trovärdighet, vet jag inte. Litar nog mer på den etablerade pressen
 
 
  Gäst: Peter 2
18 Maj 2017 - 07:10
ÖP/LT kompetent fotbollsreferat? Du skojar!
fotbollz.se har oftast mycket bättre referat. Lyssna på fotbollspodden "3-5-2" och jämför med vad du ser själv. Det är bara två exempel ur mängden som ger bättre kvalitet än ÖP och LT - Gratis! Grattis!
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook