Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3398    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarTruppen...

Truppen  (10 svar)   22 Feb 2008 - 09:23  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: BoKo
Visst känns ÖFK:s trupp tunn. Jag tror dom får svårt att vinna serien i år. Undrar vad KGB tycker, han som fick höra att målsättningen var att spela i superettan senast 2010.
 
Svar av:
  Gäst: Göte
22 Feb 2008 - 12:39
På träffen på JK Arena i onsdags uttryckte sig KGB på ett mycket diplomatiskt sätt att truppen var svag, mycket svag dessutom.
I alla fall intressant att han ville få igång samarbete & göra spelarlån mellan klubbarna möjlig, stick i stäv med ÖFK:s styrelses uppfattning i fjol.
KGB menade att det var bättre för lovande juniorer att spela i trean än att harva i jämtlandsfyran.
Hoppas Rolf & Daniel tar till sig det!
 
 
  Gäst: BoKo
22 Feb 2008 - 13:54
Historien visar att det INTE är nyttigt att ha åsikter i ÖFK som går emot the big 2. Nu sjunk oddsen på ett tränarbyte under säsongen.
 
 
  Gäst: Figo
22 Feb 2008 - 14:32
Men vänta nu BoKo, Vinna serien??? jag tycker att denna trupp skulle göra det otroligt bra om de lyckas hålla sig kvar i serien. Bygg inte upp orealistiska förväntningar. Sen måste du förstå att det Kindberg å loose uttalar sig om sportsliga saker måste tas med en stor portion nypa salt, lyssna på Kalle B i stället för han har kunskap om det sportsliga.
 
 
  Gäst: ÖFK foreverandever
22 Feb 2008 - 16:46
Det går ju inte att ta humle/dumle med en nypa salt då det är dom som bestämmer. Det är ju som KGB säger vilket gör att ÖFK jobbat helt fel i plenty av år, dessutom har föreningarna tjatat om detta lika länge utan gehör. Vart i hela Sverige/världen jobbar man på detta sätt?? Självklart skall talangfulla/duktiga 16-19åringar spela/träna mot/med seniorer på en så hög nivå man bara kan och ej med lika gamla, yngre, sämre spelare i en lägre serie. Hallå världen anropar H/D, hallå ngn hemma!!
Vi kan ju ta hur många exempel som helst från förr o nu, finns knappt en enda spelare som ej spelat seniorfotboll vid 16-17 år som sedan blivit ngt. För att få en liten hum i dagsläget på unga spelare som "etablerat" sig i ÖFK-A: Pilan, Lindestig, Bladh, Sollander, Alriksson har alla valt en annan väg än ÖFK-U, vägen har varit seniorfotboll (el iaf högre nivå) från 16-17års ålder. Detta ett exempel nära tillhands men finns betydligt fler om vi går tillbaka några år eller många år, självklart har spelare som sedan lyckats varit uppe i seniorfotboll vid 16-17 års ålder och inte varit kvar i j-fotboll. Det är nästan att man tror att man inte vill få upp unga spelare till ÖFK-A, för hur dum får man bli, Hallå H/D, Hallå!!!!
 
 
  Gäst: Martin
22 Feb 2008 - 17:53
Figo och ÖFK foreverandever fundera på vad och hur ni skriver, det är inlägg från sådana som er som gjorde att ÖFK forum ständes. Vänligen höj nivån på er diskussion.

Det tycks vara så att har man inte Lantoo att tala illa om så kan man hänga ut de som är ansvariga. Var glad istället för att det finns eldsjälar som bryr sig, det dessa herrar har är ledaregenskaper, här blir det inget velande hit och dit, det finns en stringens, var glad för det, stöd det istället för att prata skit. Detsamma tycks gälla den tränare som är ansvarig i ÖFK- DETTA ÄR BRA!

Vill man ÖFK väl så börja stöd ledningen och truppen, ja hela föreningen!!!!

Annars sluta skriva på detta forum.
 
 
  Gäst: Fråga till webmaster
22 Feb 2008 - 19:11
inte kan väl kindberg och loose stänga det här gb:n också?
 
 
  Gäst: D
22 Feb 2008 - 19:16
Martin: Detta är inget ÖFKforum!
sidan heter fotbollz.se där Z som bekant står för jämtlands län.

Här ska hela fotbollsjämtland (härjedalen) diskuteras.
 
 
  Gäst: Martin
22 Feb 2008 - 19:27
Vad trött man blir på dessa negativa inlägg, höj nivån, Klanka inte på Loshe och KIndberg, dom är kompetenta och duktiga, dom brinner för ÖFK.

Inse att det är bättre om ALLA arbetar mot samma mål.
 
 
  Gäst: jag
22 Feb 2008 - 19:35
jag tycker båda dessa herrar arbetar på totalt fel sätt, dom kör med diktatur. precis som dom vill och skita i alla andra.
 
 
  Gäst: Martin
22 Feb 2008 - 19:37
Måste tillägga några saker. Ni kanske förstår att jag känner med de som brinner och arbetar för ÖFK. Jag är Jämte i grunden men bor i Stockholm sedan 22 är, jag har en bakgrund från OPE IF, jag är huvudtränare i en en av Stockholms fotbollsklubbar. Vi har denna situation inom vår klubb också, många har synpunkter och tänker högt om ledning och styrelse, men hjälper det oss? Vår styrelse har bestämt inriktning för vår klubb, det accepterar jag. Vi hjälps åt att finna spelare som passar in i vår klubb med vår ambition, det tror jag att man gör inom ÖFK också. Jag uppskattar att publik mfl har synpunkter och ventilerar sina åsilter med oss i ledningen, bara det inte blir påhopp eller anklagelser, vi gör ju faktiskt vårt bästa.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook