Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3401    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarDagens match...

Dagens match  (22 svar)   23 Feb 2008 - 10:24  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Ops !
Såg att Ersboda har med en 93:a i dag, de va inte dåligt.
 
Svar av:
  Jazz_devil
23 Feb 2008 - 10:28
Ersboda kan nog överraska i serien, de har några spännande spelare som t ex Erik Lundström, Johan Nordell, Adam Chenouffi... Framförallt anfallsmässigt verkar de starka, sämre bakåt kanske.
 
 
  Gäst: Martin
23 Feb 2008 - 12:33
Jag tror att Ersboda är bättre än man tror, kan ÖFK spela jämt med dem idag gör man det bra sett till att ÖFK ännu inte kvalitativt har sitt bästa lag ännu. Samtidgt kommer ÖFK säkert att lufta hela laget idag vilket innebär att det blir svårt att bedöma ÖFK slagstyrka utifrån denna match.
 
 
  Gäst: Martin
23 Feb 2008 - 13:11
Vilka ingår i truppen idag?
 
 
  Gäst: Esk:are
23 Feb 2008 - 14:51
Någn som vet vad det står i halvtid?
 
 
  Gäst: Martin
23 Feb 2008 - 16:27
Någon som vet vad det blev, klarade ÖFK 1-1?
 
 
  Gäst: nicke
23 Feb 2008 - 16:47
2-1 slut
 
 
  M
23 Feb 2008 - 16:49
Det blev väl ändå 1-1 .....!!!
 
 
  Jazz_devil
23 Feb 2008 - 17:36
1-1 blev det. Målet gjordes av Ghassan Talozi. Sandahl räddade en straff. Det såg väl rätt okej ut för att vara i februari men Shields och Smylie kommer att behövas, såg lite tunnt ut framåt.
Hoppas att Martin Johansson är okej, han fick en rejäl smäll på knät (såg det ut som) och klev av tidigt i matchen.
 
 
  Gäst: Milenko
23 Feb 2008 - 17:42
Men hallå kan man få ett entydigt svar? ^^ när jag åkte därifrån så stog det 1-0 och nyss räddad straff.. nåja kuriosa.. annars syntes det ju att det var lite ungt och oroligt.. lite tendenser kunde man ju ana.. snabba omställningar verkar vara nåt som ska gälla i år...och fungerade helt ok nåra gånger men något som förvånade mig var när östersund vårdade bollen och spelade runt och den gode kgb vrålar från bänken "upp med bollen!! tempo!!!" .. vilket givetvis resulterade i en långboll från backlinjen som lätt togs ner av ume försvaret.. kändes sådär.. sen utan att hänga ut någon så var det i alla fall enligt mig en spelare på planen som absolut inet höll måttet i dag rädd i närkamperna bortslagna pass lösa pass i sidled.. men .. kanske var grym nervositet.. ? i övrigt så måste jag säga att de nya skåningarna såg bra ut ruggigt stabilt ut bakåt av backen.. centern var ju snabb som fan och såg ut att ha fin känsla.. och en liten tekniker ute till vänster som iofs verkade mer än lovligt bollkär.. blev en fint för mycket i 9 fall av 10 men sånt går ju att åtgärda .. hmm jo vad var det jag undrade,,!?? jo just det vad slutade matchen ?^^
 
 
  Gäst: Milenko
23 Feb 2008 - 17:52
Det såg inte alls roligt ut med Martins skada, det var ju ett rejält hopslag (båda satsade hårt på bollen från varsit håll) har han haft problem med knäna förut ?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
23 Feb 2008 - 18:05
Det blrv 1-1 Milenko. Ungt lag, ja men de äldsta varju med, Aliris, Skogen, Oscarsson, så vilka mer äldre som finns att tillgå kan jag inte komma på just nu. Blad då men han kanske inte räknar som äldre. Så det vi såg idag var nog de spelare man har att tillgå. Ab skåningarna är det nog bara mittbacken som får ok, tycker inte de andra håller för div 1. Sedan tycker jag Ersboda var ett trevligt lag att se, spelade ju faktiskt ut ÖFK, sista kvarten och 40 minuter av andra. Kan Ersboda fixa sista fjärde delaen av planen,offensivt, kan de bli en överraskning. Jag pratade med Stephan Kullberg efter matchen, han sa att man redan ifjol började jobba med att spela på det sätt man visade upp idag, mycket bollrull, få långbollar,den fotbollen förespråkade tränarna. Sedan så var det borta flera viktiga kuggar idag, så vi kommer att bli ännu bättre, sa han.
 
 
  Gäst: Martin
23 Feb 2008 - 18:05
Vilka spelade i ÖFK?
 
 
  Jazz_devil
23 Feb 2008 - 18:08
Ja, de nya skåningarna gjorde en bra insats, framför allt kanske Tim Andersson som mittback. Med Ghassan och Alan på kanterna kan det bli åka av.
Hoppas att man kan få Sandahl att skriva på ett kontrakt.
 
 
  Jazz_devil
23 Feb 2008 - 18:11
Sandahl - Skogen, Andersson, Aliris, Oscarsson - Widgren, Carlsson, Martin, Ghassan - Bobo, Vedat.
Så startade man matchen.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
23 Feb 2008 - 18:30
Jezz_devil, tycker du de (skåningarna), räcker till i serien. Det är ju faktiskt div 1 vi pratar om ?
 
 
  Jazz_devil
23 Feb 2008 - 18:35
De vet jag inte, har bara sett denna match. Tim och Ghassan bör vara med och slåss om en plats i startelvan.
 
 
  Gäst: Papi
23 Feb 2008 - 19:34
Öhhh???......hallå......???......Jag håller med Claes Jönsson....ÖFK var ju utrullade stora delar av matchen........av Ersboda!!......fanns inte mkt å glädja sig åt......Lasse Oscarsson gillar jag..... Men framåt?......1 skott på mål....å det gick in.....så det var ju också bra...........Nu inser även JAG hur viktig Lantto har varit för ÖFK sista åren.

 
 
  Gäst: Martin
23 Feb 2008 - 19:43
Kompletterar man med Skottarna och förhoppningsvis en till två backar till samt en mittfältare (alla av superettanklass givetvis annars är det inte lönt att värva) bör ÖFK tillhöra mittenskitet detta år.

Nästa helg skall jag se Hammarby mot Gröndal och Brage, jag lovar kommentera dessa matcher. Gröndal tror lag personligen kommer få det svårt detta år. Även Armeniska kommer få det svårt även som dom slog Enköping förra veckan (2-0), Enköping ställde inte upp med sitt ordinarie lag utan en blandning av unga lovande spelare och ordinarie spelare. Armeniska förlorade första eller om det var andra träningsmatchen mot Tyresö med 1-2, Tyresö spelar i div 3. Självklart skall man inte dra alltför stora slutsatser av detta men imponerar det gör man inte. Även Falun tror jag går mot en tung säsong, det går inte bortse från att några av deras tunga spelare flyttat till Brage, nyförvärven har jag inte hört talas om. Brage bör vara i klass med ÖFK denna säsong?!

Även Vasalund kommer få det svårt, man har förlorat många tongivande spelare. Kanske borde ÖFK försöka övertala och värva deras anfallare Nehnad (osäker på stavningen) som alltför ung lagt skorna på hyllan. Han är i mitt tycke helt klart en anfallare för allsvenskan, dominerar stort, mycket stort i de matcher han deltar, bristande motivation (?!) som man borde försöka vända (han kan utan vidare göra 20 mål i div 1).

Sylvia, VSK, Syrianska, Valsta, Umeå och Boden tillhör övre halvan denna säsong. Därefter kan ÖFK mycket väl komma med några kompetenta nyförvärv.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
23 Feb 2008 - 20:12
Martin, de du vill komplettera med är 5 spelare, det är halva laget bland utespelarna ? Jag påstår inte att du har fel, snarare att du har rätt i vad du skriver ! Så illa tycker jag det är efter att ha sett dagens match. Nu är det till sedvanlig ordning att säga - Det ju tidigt på säsongen, men det är det ju för alla lag. Spelmässigt var man långt efter Ersboda idag å då tror jag ändå att många har sett Ersboda som räddningsplanka, vet inte om jag håller med om det. Brage dock tror jag har så mycket kultur och erfarenhet av elitfotboll plus att det verkar vara en förening som reser sig efter år av nedgång, tror Brage blir bra.
 
 
  Gäst: sanningsmannen
23 Feb 2008 - 20:39
Det är väl som vanligt.Ser inte lysande ut.Men allteftersom säsongen går brukar det ordna sig.ÖFK kommer att bli farliga den dag man från början av säsongen kan ställa ett bra lag på benen.Jag är medveten om svårigheterna men hoppas att de forna samarbetsföreningarnas satsning i unionen skall ge önskat resultat.Vad tror du Claes Jönsson ? Kommer unionen att kunna producera spelare ?




 
 
  Gäst: Claes Jönsson
23 Feb 2008 - 21:25
Vet ej, har inte insynen så, men jag tror mycket väl det kan komma spelare därifrån, som kan bli något. Det är så många faktorer som spelar in. Framför allt ledaren. Jag har jobbat inom skolan i 26 år och vet vad betydelsefull ledaren är, inte alltid den grupp man har att jobba med som når de bästa resultaten, så jag vet faktiskt inte.
 
 
  teo
25 Feb 2008 - 12:22
Tycker ändå det såg ganska okej ut. Kalle Björklund hetsade spelarna att spela med ett presspel som de inte verkade vana vid. Tydligt att Björklund är en tränare som gått i Houghtons skola. ÖFK kommer inte försöka spela ut motståndarna denna säsong, man kommer snarare försöka stressa ut motståndarna. Tråkigt kanske, men kanske klokt om man ser till spelarmaterialet.

Sen håller jag inte med Jönsson om att Ersboda såg så fantastiska ut. Jag tycker inte vi skall låta oss imponeras av att deras tränare säger att de skall försöka rulla boll. Det säger alla tränare! Vem vill inte rulla boll, hur det blir i praktiken är en annan fråga. Tänk på att ÖFK spelade utan nyckelspelarna Smylie och Shields. Blad var borta, Alan och Martin spelade bara en liten del av matchen. Kanske inte konstigt att ÖFK till viss del saknade tyngd i spelet. Att Ersboda därmed var lite bättre kan man inte dra några större växlar av. Förövrigt gjorde ÖFK en mycket bättre insats mot Gefle.

Med Shields med från starten av säsongen tror jag att ÖFK med lätthet kommer hålla sig borta från botten den här säsongen.
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Idag - 10:48
På påskafton smäll
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook