Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3575    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarDåligt Fotbollz!...

Dåligt Fotbollz!  (28 svar)   8 Maj 2008 - 06:34  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: ÖFK.ÖFK.ÖFK.
Gå in på Östersunds Fk:s hemsida och läs om matchen mot Forward på Lördag. Fotbollz med så stora resurser jämfört med ÖFK har ingenting om matchen. Lars Landin har en bra artikel, här finns ju ingenting trots många medarbetare.
 
Svar av:
  Gäst: Haha
8 Maj 2008 - 08:15
Och vad kallar du artilekn märkt "MATCH MOT FORWARD PÅ LÖRDAG. ETT PAR FRÅGOR TILL JACOB WIDGREN" då?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
8 Maj 2008 - 08:29
Nu har ju fotbollz lite fler lag att bevaka och vill bevaka så många lag som möjligt. Därför den stora bemanningen på medarbetare, ÖFK,ÖFK,ÖFK. Vi är nog ingen som klandrar Landin inom fotbollzgruppen för det jobb han gör.Jag vet när Haldo skötte ÖFK:s hemsida ända tills i år, vilket jobb det innebär.
Precis det du gör ÖFK,ÖFK,ÖFK är det vi behöver minst av inom fotbollen här, att trycka till andra om det finns läge, speciellt när många ropar om sammarbete. Vore bättre att du berömmer Landin för det jobb han gör i stället.

Om du lugnar dej lite så kommer det nog mer in för Forwards matchen.
 
 
  Klaus
8 Maj 2008 - 08:29
Fotbollz har Joel Andersson och Haldo som brukar skriva Inför ÖFK-matchen och detta brukar komma ca 2 dagar före matchen. Det Lasse skriver inför ÖFK-matchen tycker jag också är bra.

Men det är väl ingen 'tävling' vem som skriver först och bäst?

Fotbollz skall vara en samlingspunkt där du kan hitta information om fotbollen i Jämtland och därav att det är många som VILL hjälpa till med detta. Skitkul, tycker jag.

Roligt också att vi får referat ifrån många matcher och det är också roligt att tidningar läser vad vi skroiver och sedan refererar fotbollz.se, precis som fotbollz.se gör, refererar det som står på andra sidor.
 
Uppdaterad: 8 Maj 2008 - 08:33
 
  Gäst: ÖFK.ÖFK.ÖFK.
8 Maj 2008 - 10:33
Oj vilket jättearbete att ställa två frågor till Jakob Widgren? Ett journalistiskt praktverk tycker ni de? ÖFK har ju bara Landin men hinner med att skriva en utmärkt artukel långt före FotbollZ. Skylla på att de bara finns två som skrver håller inte. Jag har min fulla rätt att kritisera Fotbollz om jag tycker något är dåligt. Två frågor till Jakob Widgren! varför bara två frågor? Jag efterlyser mera kvalite än kvantitet. Det är viktigt med negativ kritik mot Fotbollz och inte bara hurrarop, då blir de aldrig någon ordning på Fotbollz. Två frågor till Jakob Widgren räcker liksom inte.
 
 
  Usling
8 Maj 2008 - 10:38
Du verkar ju ha läst intervjun noga..... jag hittar iallafall 7 frågor.

Vi jobbar alla helt ideelt.... känns som kommentarer är överflödiga.
 
 
  Gäst: JA
8 Maj 2008 - 10:44
Om du ÖFK.ÖFK.ÖFK. inte är nöjd med sidan då är du ju inte tvingad att läsa det som skrivs här.

 
 
  Gäst: ÖFK.ÖFK.ÖFK.
8 Maj 2008 - 10:45
Jag hoppas att Fotbollz gör en egen artikel inför matchen mot Forward och inte plankar någonting från ÖFK:S och Landins artikel, de blir ju alldeles fel för den har ju lästs av de flesta. Ni måste skapa ett eget matrial till era artiklar. Hoppas inte robriken blir: Ett par frågor till Kalle Björklund. I så fall är de inte särskilt smart. Hugaligen!
 
 
  Usling
8 Maj 2008 - 10:50
Vår målsättning är att skriva så mycket eget material som möjligt, om vi lånar texter från andra så anger vi alltid källan.
 
 
  Gäst: Surisar.
8 Maj 2008 - 10:53
Ja men Gud va sura ni blir bara för de riktas negativ kritik, tänk er för lite, ni reagerar som småbarn, frukansvärt omoget av er, ta kritiken till er och gör något bra av den, förbättra innehållet, allt kan bli bättre. Typ du behöver inte läsa Fotbollz om du tycker den är dålig, fy va barnsligt. sign Klaus hänvisar till att det är så mycket att bevaka, men då får man väl se till att ha resurser för de då.

Fotbollz går ut med att man ska bevaka hela länets fotboll, men när någon påtalar bristerdå kliver man fram och påstår att vi är bara två! Dåligt, mycket dåligt!
 
 
  Gäst: B
8 Maj 2008 - 10:56
Men lägg inte energi poå att besvara någon som bara är ute efter att provocera. Det är ju precis det han vill under nick ÖFK,ÖFK,ÖFK
 
 
  Gäst: ÖFK.ÖFK.ÖFK.
8 Maj 2008 - 11:00
Vår målsättning är att skriva så mycket som möjligt själva?! Ja vilken annan målsättning ska ni ha då? Att ni anger källan är ju värdelöst, att sitta och skriva av ex ÖFK:s hemsida är ju liksom döfött för de har man ju läst för flera dagar sen när Fotbollz behagar vakna till. De räcker inte att klappa sig på bröstet och tycka, Herre Gud va bra vi är! Nej den här kritiken får ni ta till er, det är många brister som behöver åtgärdas.
 
 
  Usling
8 Maj 2008 - 11:02
Vi tar givetvis till oss av negativ kritik om den är konstruktiv.

Om det är något som ni upplever att vi kan göra bättre så får ni mer än gärna komma med förslag på hur vi gör detta.

Vill återigen påpeka att allt arbete som läggs ner på denna sida är helt ideelt, de flesta som hjälper till med denna sida har ett heltidsjobb eller skola att tänka på oxå.

Vi försöker hela tiden att bli bättre och ge er besökare en så bra sida som möjligt.


 
 
  Berra
8 Maj 2008 - 12:34
Jag lägger in en röst för registrering på forumet.

Skulle vara kul att se hur många som törs stå för all kritik de spottar ur sig under konstiga nick... :)
 
 
  teo
8 Maj 2008 - 13:49
totalt sett finns det väl mycket mer att läsa på denna sida om man jämför med ÖFK, då har ändå ÖFK anställda kanslister som säkerligen har all tid att plita ihop artiklar.
 
 
  Berra
8 Maj 2008 - 14:29
Man får helt enkelt ta sidan för vad den är. Och om man saknar något så är det ju bara att skriva en egen artikel om det och skicka till grabbarna som gör ett bra (och gratis) jobb.

Tycker nog det är mer intressant om dagen före artiklar osv på de andra lagen förutom ÖFK. Dem kan man alltid läsa om i tidningarna eller på deras egen sida, men man hittar inte mycket info om div 3 eller div 4 lagen innan dom möts, eller efter heller för den delen =)
 
 
  Gäst: Riktiga supporters
8 Maj 2008 - 14:46
Vi är ett gäng som gillar ÖFK och tycker Fotbollz är en mycket bra hemsida som ger bra reklam för ÖFK och andra lag i distriktet.
Ni höjer intresset för fotboll i Z.
Ni som jobbar med den gör en snyggt jobb.

Sluta med dessa omogna och negativa skriverierna om fotbollsz. Vänta och skriv till du blir lite äldre.


 
 
  Tommy
8 Maj 2008 - 15:00
Jag tycker också att fotbollz är en ny alldeles förträfflig sida där olika ideella krafter gör sitt bästa för att sprida information och höja intresset för jämtländsk fotboll, även om huvudintresset helt naturligt knyts till ÖFK.
Haldo J har genom denna fått möjlighet att fortsätta sitt arbete att nära följa ÖFK, som han gjort under flera år tidigare.

Jag ser denna sida som ett mycket bra komplement till informationen man får via ÖFK:s hemsida: ÖFK:s hemsida underhålles vad jag vet i princip helt och hållet av Lars Landin som har massor av annat att försöka hinna med utöver sin heltidsanställning.

ÖFK har verkligen inte anställda kanslister som arbetar med hemsidan.






 
 
  Gäst: Forumtroll
8 Maj 2008 - 18:13
Intressant att forumtroll dyker upp överallt. Bäst är att tiga ihjäl dem. Konstruktiv kritik är något annat som går att ta till sig, men forumtroll är forumtroll - en art som lever på att förpesta tillvaron för andra forumister.

Varför bara gnälla och klandra när det görs positiva saker? Är Jämtland verklgen den trångsynta ankdamm av missunnsamhet som det beskylls för att vara av folk söderut?

Forumtroll, vik hädan!
 
 
  Gäst: ÖFK.ÖFK.ÖFK.
8 Maj 2008 - 18:24
Men snälla nån, skriv gärna på Fotbollz men skriv positivt och berätta hur duktiga de är de skriver på Fotbollz. Du som skrev om trångsynthet och ankdam du verkar inte förstå någonting. Spy gärna galla och kritisera ÖFK: styrelse eller andra, då går de väldigt bra, eller kritisera ÖFK:s värvningar går också bra, men kritisera inte Fotbollz för då ligger man illa till. Det är trångsynthet tycker jag, jag kan väl upplysa om att ÖFK.s Styrelse är också ideelt arbete, samtliga har civila jobb, men då är de inte fråga om att hänsyn ska visas, ni är en samling osakliga ligister, som verkligen visar va trångsynta ni är.
 
 
  Gäst: P-allsvenskan
8 Maj 2008 - 18:44
Ope har lämnat bidrag till text om pojkallsvenskan vad jag vet.

Har inte sett att ÖFK lämnat något men så har man också en egen sida för detta.

Fast det har ju Ope också...

Jag har inte sett att ÖFK har skrivit något här, förutom gaisarn då som skriver under på det han skriver. Man det är väl kul att fotbollz engagerar.

ÖFKx3, varför skriver/lämnar du inte något bidrag så mycket tid som du verkar ha att skriva...


 
 
  Gäst: :)
8 Maj 2008 - 20:00
Tur han/hon inte skriver ut sitt namn, så han slipper skämmas för alla pinsamma inlägg. Undrar om nån tar inläggen på allvar.

 
 
  Gäst: D
8 Maj 2008 - 20:51
Fattar egentligen inte att någon bemödar sig att svara ÖFK, ÖFK, ÖFK
Allt denna person vill är att skriva dynga, detta är inte den enda tråden ÖFKx3 förpestar tro mig.

Tycker det verkar som om större delen av fotbollz-läsarna är mycket nöjda!

keep up the good work!
 
 
  Mrs Goofy
8 Maj 2008 - 22:45
Ett citat, speciellt utvalt till ÖFKÖFKÖFK:

"Why don't you knock it off with them negative waves? Why don't you dig how beautiful it is out here? Why don't you say something righteous and hopeful for a change?"

Sagt av "Oddball" - Donald Sutherland - i Kellys hjältar.
(Citat hämtat från http://www.imdb.com/title/tt0065938/quotes)

Peace, love and understanding! :-D

//Mrs Goofy, aka "Forumtroll"
 
Uppdaterad: 8 Maj 2008 - 22:56
 
  Gäst: jag
9 Maj 2008 - 01:44
förövrigt e den filmen jävligt skön....
 
 
  Gäst: :-)
9 Maj 2008 - 08:22
Undrar vad OFK.OFK.OFK tycker om "INFÖR MATCHEN MOT BK FORWARD"

Antagligen helt värdelös och alldeles för dålig, man får ju inte ens veta vilken sorts buss som dom skall åka upp i och vad chaffisen heter. ;-)

Vi får väl se vad han ska kontra med nu, nåt fel borde han väl kunna hitta?
 
 
  Usling
9 Maj 2008 - 10:43
Vi tar gärna emot negativ kritik, men det gör ju inget om den är konstruktiv så att vi kan försöka göra något bra utav den.

Vi gör väl ett nytt försök...
- Vad är det som är dåligt, som du vill ska bli bättre? Vad har du för förslag på hur vi kan göra just detta bättre isåfall?

Vi strävar hela tiden efter att utveckla sidan, om du har några bra idéer på hur vi kan göra det så tar vi mer än gärna emot detta.
 
 
  Gäst: Kom igen !
9 Maj 2008 - 11:25
Men vad är det med dej ÖFK,ÖFK,ÖFK...har motorn på bilen rasat, förlorat på poker har tanten/flickvännen lämnat dej ? Man undrar ju hur det är ställt ? Svara Usling i stället vad som inte är bra i stället.
 
 
  Berra
9 Maj 2008 - 14:19
Hahaha!! Det här är kul att läsa, humor på "hög" nivå! :D

När kommer web-tv sändningen med ÖFKx3 och nån från Fotbollz, där snackar vi ett "debatt" program jag skulle kunna betala för att se =)
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
1
kommentar
Dominanten i försvaret - Ali Suljic - blev Trissvi
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 11:25
Ali Suljic Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook