Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3651    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarSpekulationer...

Spekulationer  (2 svar)   2 Jun 2008 - 08:46  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Claes Jönsson
Det är ju som Dala säger man måste sätta chanserna, annars vinner man inte. Sedan tycker jag i de matcher jag sett ÖFK, att man börjar ofta väldigt friskt och frejdigt men man dör efter 30 min. Anledningen kanske är att man spelar ett väldigt krävande spel, med tuff press. Kalle ropar hela tiden från bänken på att sätta press. Nu gillar jag den optimistiska inställning han har, att vilja fram. För mej är det betydligt roligare att se än att man backar hem. Att sätta press högt, säger en del fotbollsexperter vara självmord i dagens fotboll. Jag tror inte ÖFK haft mer poäng med att spela lågt. Sen gillar jag som sagt den optimism som finns. Det jag kan fundera på att man gör så lite mål är...beror det på att man lägger väldigt mycket energi på just pressen och blir inte tillräckligt kylig i avsluten, att man inte fixar den där lilla extra vrickningen för att sätta dit bollen. Sedan ska man säga i ärlighetens namn att ÖFK har flera ggr avslutat sista 15-20 min bra, kan ju bero på jakten i kvittering. Jag undrar dock vad som händer mellan minut 30-75 ? Det är min syn på matcherna hittills, å jag säger inte att jag har rätt, det är bara en teori.
 
Svar av:
  Gäst: Stanza
2 Jun 2008 - 22:52
Hej Claes! Håller med dig om analysen, men vill nog också påpeka att samtliga topplag som ÖFK mött på hemmaplan (Syrianska, Gröndal, Vasalund) faktiskt har blivit ganska så försiktiga sista 15, backat hem något och slagit vakt om poängen. Det har givit ÖFK lite andrum i bollbehandlingen och därmed nya krafter att forcera lite på slutet. Lite intressant är det eftersom man såg samma tendenser i fjol. ÖFK kom igen mot slutet mot Syrianska (nära 2-2 då), mot Gröndal (1-3 blev 3-3) och Vasalund (1-2 blev 3-2).


 
 
  Gäst: Örjan S
3 Jun 2008 - 11:08
Tycker ÖFK ska fortsätta med sitt spelsätt, med förra året i färskt minne när vi stod långt ner i banan som jag inte alls gillade så är det så här ÖFK måste spela, de var precis så här jag tyckte man skulle spela förra året, det blev bättre när Neil M kom och det betalade sig, då var de slut med att motståndaren fick bygga upp spelet i lugn och ro. Jag tycker alltså inte de finns anledning att klaga på hur ÖFK spelar.

Vad jag däremot tycker vi kan gnälla på är att vi gör för lite mål. ÖFK skapar hyggligt med målchanser men vi sätter inte chanserna de måste vi bli bättre på, lite mer bestämda större beslutsamhet och målen kommer.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook