Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3713    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarny forward...

ny forward  (13 svar)   24 Jun 2008 - 01:14  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: mrx
hoppas alla vill ha ett div ett lag å då måste ju alla vara med att sattsa pengar så öfk och kalle kan värva en ny forward
 
Svar av:
  Berra
24 Jun 2008 - 11:30
Nu tror jag att man klarar div 1 status utan att värva en ny forward. Dock så måste man nog få in näringslivet för att klara sig till superettan.

Jag skulle gärna se att några starka män går ihop och bildar ett externt riskkapital bolag som köper in spelare åt ÖFK till nästa säsong. Så har man gjort på många av de nuvarande superettan orterna och kapital krävs om du ska bli en semi-professionell klubb.

Om en extern finansiär står för spelarna så kan klubben frisläppa mer resurser åt tränarutveckling och spelarutveckling på ungdomssidan vilket är den väg ÖFK måste vandra för att kunna bli en stabil elitklubb.
 
 
  Gäst: Burken
24 Jun 2008 - 12:29
ÖFK är så långt ifrån superettan att dom inte verkar fatta det själv. Om det inte händer något stort så kommer dom aldrig nå dit. Att vara ett botten eller mittenlag i serien är långt från att kriga om seriesegern. ÖFK behöver mer och bättre folk i styrelsen. Funkar inte med 2 st som bestämer allt utan att kunna fotboll.
 
 
  Gäst: Örjan S
24 Jun 2008 - 13:09
Ja, näringslivet bidrar ju bra redan nu och har så gjort hela tiden. Minns jag inte fel så är det första året man spränger 3 millioners vallen i sponsormedel. Titta på Boden, dom har värvat om någon i den här serien. Åtta heltidsproffs och man ligger för tillfället under strecket. Vad tror ni sponsorena tycker om deras värvningar? Hur länge vill de ställa upp om de fortsätter gå dåligt? De knorras säkert ganska ordentligt bland dem som lagt dit pengarna. BBK och övriga lag inser nog att ska man nå framgångar kan man inte bara värva och värva, en stomme av egna spelare från regionen är nödvändig. Visst får man räkna med att värva några spelare, men inte särskilt många. Vinst borta mot Brage trots att anfallsstjärnan, ( enligt många i allafall) inte var med. Bobo och Jakob W nätade.


 
 
  Berra
24 Jun 2008 - 14:18
Absolut Örjan. Det jag menar är att via ett externt bolag kan du friställa medel som kan användas till den långsiktiga och riktiga vägen, nämligen utveckling av egna spelare och höja träningskvalité genom bra utbildade tränare. Även organisation bör tas in i det hela, allt för att lägga till rätta så mycket som möjligt för spelarna.

Tilläggas bör även att man vid utlandsförvärv måste få in ett fadder system så att de nya spelarna inte bara sätts i en lägenhet och förväntas klara sig själva. Det är sällan receptet för att lyckas...
 
 
  teo
24 Jun 2008 - 14:35
Paul Shields kan ha varit den bästa investeringen i ÖFK:s historia, han räddade laget kvar i division ett, så jag tycker han förtjänar all respekt. Sponsorerna ser säkert att det är ett måste att värva ifall man vill hänga med i ettan.
 
 
  Gäst: Örjan S
24 Jun 2008 - 15:16
Paul S bidrog i allra högsta grad till att ÖFK spelar i Div1 i år. Men ,Men, det var" en annan" Paul S då, mycket bättre. Men så klart han hade ju varit bra att ha i höst, förhoppningsvis hade han visat bättre form då.
 
 
  Gäst: Örjan S
24 Jun 2008 - 15:21
På tal om nya spelare så kanske Per Magnusson kommer med i ÖFK till höstsäsongen. Per M kommer ju från superettanlaget Väsby. Per kan bli en attraktion om han väljer ÖFK!
 
 
  Gäst: Liten frågande....
25 Jun 2008 - 20:51
Jag måste säga att jag tycker att Kalle borde ha lyckats bättre med årets ÖFK. Han har alla proffs från seriestart till skillnad från senaste åren när de kommit till typ sista 8 matcherna. Han har full uppbackning med fystränare, massör m.m De får flyga till borta matcher som ger mer viktig vila.... Minns jag inte fel så har ÖFK inte fler poäng idag än vid samma tidpunkt förra året och serien är dessutom sämre i år. Kan inte låta bli att tänka på hur det sett ut ifall Regebro och Makin haft samma förutsättningar vilka de efterfrågade .......? Hoppas Per väljer ÖFK!!!
 
 
  Gäst: Nalle
25 Jun 2008 - 21:34
Ligger mycket i det. Dessutom har dom haft konstgräset hela vintern istället för I5 grus.
 
 
  Gäst: SnickSnack
25 Jun 2008 - 22:54
Ja, låt oss snarast dumpa karln. In med en ny tränare. Helst utan en egen spelidé och gärna med en assisterande på neandertalnivå.
 
 
  Gäst: Anonym
26 Jun 2008 - 08:48
Kalle gör nog det bästa av detta lag. Sluta att gnälla. Ibland kan det ta lite tid. Vad har han gjort tidigare?
 
 
  Berra
26 Jun 2008 - 12:50
Ett nyckelord för alla klubbar som lyckats är kontinuitet. Det är något som inte ÖFK haft varken på tränarsidan eller spelarsidan.

Det tydligaste exemplet i svensk fotboll är väl Magnus Haglund som inledde med 9 matcher utan seger med Elfsborg för att ett par år senare vinna serien och vara ett stabilt topplag.

Man måste få till en tydlig plan för de närmaste 3 åren, signera nyckelspelare till längre kontrakt och behålla tränararen i flera år. Det positiva med KGB är väl att eftersom han har en tjänst på skolan så ligger det väl till grund för att han kan stanna här i en hel del år.

Tror att vi i år får fokusera på hur de enskilda spelarna utvecklas och i höst kan vi nog göra en bättre evaluering om hur spelare och spelidé utvecklats. Har inget för dom som tycker att tränaren ska gå nu, kom tillbaka i höst med mer kött på benen!
 
 
  teo
26 Jun 2008 - 13:24
Vad jag minns hade inte ÖFK en lika hög placering som nu på hela förra säsongen?
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook