Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3728    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarGoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooal!!!...

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooal!!!!! Vi  (6 svar)   30 Jun 2008 - 00:40  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: #1
Helt rätt och en räddning för framtidens fotboll!!! Bland de första gångerna någonsin som jag blivit så lycklig över att ett lag vinner en stor titel som EM eller VM. Säkra pass och ett tillslag samt härlig rörelse. Jag fick nästan rätt även om en del felade och gnetlagen kan ställa till det (de lag som bara tänker på resultat och inte vågar bjuda upp till dans). Men äntligen vann fotbollen!!! Inte bara Spanien!!! Fotbollen vann en stor seger ikväll!!! Jag sade innan att om det mest skickliga och trevliga laget ska vinna så är det antingen Spanien, Ryssland eller Holland. Min drömsluttabell var följande (inte så illa pinkat med tanke på vad som skedde): "Holland: Spanien, Ryssland, Kroatien,Tyskland, Portugal, Turkiet, Italien. vi får väl se när de"

Som det känns nu så är slutställningarna kanske helt rättvisa och önskade. Holland höll inte hela vägen och sedan var det många saker som var märkliga (ungefär som i Div1 Norra, man blir brydd och fattar inget). Men det är väl ett tecken på att som jag tidigare sagt att fotbollen på den här nivån är så jämn att det är ytterst lite och tillfälligheter som avgör. En dålig dag kan inte ett lag ha, då är det kört för dem (lite samma i ÖFKs serie mellan lagen där som det verkar, man måste vara på tå annars är det kört).

Men jag blir såååå lycklig över att Spanien vann. Enda som hade varit bättre var om finalen kanske hade varit emot Ryssland istället. Nej detta var en av de bästa turneringar jag sett hittills kvalitetsmässigt och det kan vi tacka alla inblandade lag. Men framfrö allt Spanien, Holland, Ryssland, Turkiet (för sin kämpaglöd sin vilja att trumma på tills domaren har blåst, ett föredöme för alla lag inkluderat ÖFK när det gäller inställning).

Viva Espania!!!!!! Jag fick nästan rysningar när jag såg dem spela idag (vissa stunder). Som sagt kanske även nummer 1 i världen (Koreanerna är i och för sig underskattade och det är svårt att veta var vi har Brasilien och afrikanska lagen) just nu!! Allt sker i högt tempo, ett tillslag, teknik (enkla lösningar dock ändå) och full fart framåt (men ändå inte så bråttom att man tappar bollen onödigt mycket) med härliga djupledsstickare och vägspel (ser många gånger ut som kvadraten fast på full plan).

M
 
Svar av:
  Gäst: #1
30 Jun 2008 - 00:46
Ouups det blev visst något fel på sidan så att samma blev inlagt aldeles för många gåner!!

Sunemase (förlåt på Japanese)
 
 
  Gäst: #1
30 Jun 2008 - 00:55
Framför allt fick jag rysningar när de lyfte bucklan. Jag blev så lycklig att jag nästan började gråta av lycka, även fast jag inte hållit på Spanien förut. För det var en seger för den riktiga fotbollen!!! (som kommer att locka publik och göra så att fotbollen består som underhållning).

Tack Spanien, Ryssland, Holland och i viss mån Turkiet för att ni finns och sätter eld på ett fotbollshjärta!!!

Utbilda svenska spelare och lag på alla nivåer så att vi blir som Spanska ligan till inställning och spelsätt. Kan de så kan vi. Vi är tillräckligt många i detta land (även om det är litet) för att göra detta. Sluta leta talanger!!! (de är ytterst få som har milljön runt sig från födseln att bli det). Skapa de istället!!! Lämna inget åt slumpen som idag, utan jobba och utbilda systematiskt på alla nivåer för att bli världens bästa fotbollsnation. Är vi bättre på att utbilda våra spelare än de andra länderna så kommer vi att bli det.
Så många är vi faktiskt i detta landet att vi kan hitta tillräckligt många som vill lägga tid och ork för att genomgå den utbildning som krävs.
 
 
  Gäst: Karl-Heinz
30 Jun 2008 - 08:56
Lite väl mycket plussande för den "fina" fotbollen. Tyskarna är värda mycket respekt för att de alltid tar sig så långt i turneringarna. De är oerhört mentalt starka och kan även spela fin fotboll. Se vilka mål de gjort under turneringen; Lahm mot turkarna, Ballacks frispark och Podolskis vänsterkanoner. Självklart är Spanien värdiga mästare men tysk effektivitet (inte i finalen) är väl värd all beundran!

Weltmeisterschaft 2010!!!
 
 
  teo
30 Jun 2008 - 11:45
Aragones talar klarspråk.

"Mot Italien var den riktiga finalen"

http://www.gazzetta.it/Speciali/Europei/2008/Primo_Piano/2008/06_Giugno/30/postfinale.shtml
 
 
  Gäst: #1
2 Jul 2008 - 04:08
Finalen höll klart högre klass än Italienmatchen. Håller med om att tyskarna är ruggigt effektiva. Det fick ju Sverige känna på i VM (Sverige ha sämst effektivitet i EM) senast. Dock är det väl lite si och så även med tyskarnas psyke. Men de skall ha all heder att de går långt. Och de spelar ju betydligt roligare än Sverige oftast. Men Sveriges första halvlek mot Spanien var jag stolt över att vara svensk supporter, men i andra behöver jag inte ens kommentera. Spaniorerna är dock just nu kanske det bästa laget (dock har de spelare som tidigare bildat Spaniens trupp som det verkar inte haft stabilaste psykena, vi får väl se framöver om dessa kan hålla sina i shack, för då blir det kanske även VM-guld). Dock finns det en del lag utifrån Europa som kan hota och ifrån Europa Ryssland (om de är psykiskt i balans), Turkarna om de öser på som mot Tyskland (springer för varandra som alla lag borde) samt Holland (om deras laganda och psyke håller).

Men åter Viva Espan
 
 
  teo
2 Jul 2008 - 22:57
Italien var det lag som var närmast att betvinga spanjorerna. Hade bara Camoranesi klarat att skjuta in den i tom bur så?
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
1
kommentar
Startelvan i dag
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 11:12
Arnold Origi, Kevin Jablinski, Ali
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook