Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3756    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarlugn i stormen...

lugn i stormen  (12 svar)   7 Jul 2008 - 00:00  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Z
Utan att ha sett ÖFK i år så tycker jag att det verkar gå lite väl hett till på forumet just nu. Visst är ÖFK sist vilket inte är så kul men tittar man i tabellen så är det otroligt hårt i botten och vid en vinst så klättrar man högt. Så länge allt kan ändras på en match tycker jag att det är för tidigt att skrika om kris....

Många skriver om att laget verkar sakna glädjen på planen. Med tanke på lagets situation så är inte det så konstigt. Klart killarna är under press just nu men det bästa tror jag är att Kalle och de andra ledarna i lugn och ro får jobba med killarna och förstärka deras självförtroende på träningarna.

Gissar att ÖFK har 10-12 dagars ledigt nu men när man startar upp igen så kommer säkert killarna vara på hugget igen efter lite välbehövlig vila. Lite synd att man startar med två riktigt svåra bortamatcher som ev ger 0 poäng men blir det så kan man bara fortsätta jobba hårt.

Den dagen man ger upp är allt slut, fram tills dess är det bara hårt jobb som gäller. Jag är övertygad om att ÖFK förstärker laget i sommar och att man klarar av att ta de poäng man behöver i höst.
 
Svar av:
  Gäst: Joakim von Anka
7 Jul 2008 - 00:05
Det finns inga pengar kvar att förstärka med, tyvärr...
 
 
  Gäst: Fel Joakim
7 Jul 2008 - 00:38
Det kan vara så att det finns något litet ess i skjortärmen vad gäller resurser. Jag säger att det KAN vara så. Det blir så tråkigt sen för den som är skadeglad men inte får skratta sist.
 
 
  teo
7 Jul 2008 - 00:51
Jag känner mig oerhört bedrövad över att ÖFK ligger sist, det kommer ligga som en klump i maggropen ända tills augusti, jobbigt också att man inleder med två svåra bortamatcher.

Det som är positivt är att Bobo, Blads och Makels skador får tid att läka, de lär behövas inför alla måstematcher framöver.
 
 
  Gäst: Uggla
7 Jul 2008 - 00:58
Kan man inte skicka Calle på tränarutbildning? Märkligt att man alltid hör talas om att det är så dåligt spel framåt, varför spelar man med samma spelare hela tiden då? Varför väntar man så länge med att göra byten? Varför kommer det aldrig fram hur tråkigt många i laget tycker det är att spela och träna fotboll är just nu? Vad kan det bero på? Visst var killarna som nu kommer fattas laget bra, men dåligt av öfk att inte ha bättre back up. Kanske skulle man ha haft fler av sina bänkade i spel så att det hade mer matchtid om just detta skulle hända. Nu har man spelat på några få som inte håller måttet utan Paul med fler..... Men när jag tänker efter finns det ingen riktigt vass spelare på nån position i öfk.
 
 
  teo
7 Jul 2008 - 01:00
Varenda spelare i truppen utom Elis och Vedat har spelat från start? Din kritik mot Kalle faller därme platt som en pannkaka.

Det är inte Kalles fel att tex Paul åker på en livsfarlig skada, eller att Smylie har fått psykbryt.

Förstår att det är lockande att leta efter syndabockar, men det finns inga sådana. En mängd faktorer samverkar. Och jag tycker faktiskt att Kalle fotbollsmässigt har bidragit med mycket.
 
 
  Gäst: Uggla
7 Jul 2008 - 01:16
Det är Calles fel att öfk ligger i botten, hans arbete är att få ihop det bästa laget. Tycker ni han lyckats bra? Kan sätta mycket på att om spelarna själva fick ta ut sina trupper som de tror kan göra jobbet så kommer vinsterna. Hörde flera i publiken som var upprörda över Calles skrikande helaaaa tiden. Med tanke på att han tagit ut den bästa startelvan så borde han ju kunna tagga ner lite och inte skrika så mycket. Pinsamt att han inte gjort ett bättre tränar jobb.
 
 
  Gäst: #1
7 Jul 2008 - 04:20
Kan ni inte komma med hjälp istället för gnäll. Skulle vilja se någon som gör ett bättre jobb än Kalle? Kanske någon av er olyckskorpar som kraxar här eller någon av staketexperterna på läktaren. Om de som kraxar är så bra. Varför har ni inte aspirerat till tränarjobbet för länge sen och tagit ÖFK upp som stabilt lag i Superettan minst?

Det är lätt att klanka om man nu vill. Med rätt inställning kan man komma hur långt som helst. Kolla bara på Turkiet.
 
 
  Gäst: Goofy at work
7 Jul 2008 - 09:35
Det är som vanligt på ÖFKs forum. Nu får KG skäll för att han skriker för mycket på matcherna, tidigare fick Eskil skäll för att han inte skrek eller agerade under matcherna. Det går inte att göra alla nöjda, det är ett som är säkert. Men vi skall vara glada för att vi har en tränare värd namnet, det är inte ofta vi haft någon av KGs kaliber här i Jämtland.
 
 
  Gäst: Ronaldo
7 Jul 2008 - 09:58
Jag undrar vad "Dala" har för tränarmeriter för att träna ett div.1 lag?
 
 
  Gäst: Tränare -::-
7 Jul 2008 - 10:32
Ni får väl ändå lugna ner er vad gäller Kalle, han är kompetent så det räcker men han är ingen trollkarl. Vad som saknas är en pålitlig målskytt och det är inget Kalle kan göra så mycket åt, han kan bara jobba med det han har. Jaja visst finns/fanns Shields men han har inte varit med hela vägen. Dalas meriter är inte viktiga det viktiga är vad Kalle kan och hur Daniel K kan bidra.
Halva serien ligger inom 3 poängs marginal så detta ska nog ordna sig, ÖFK har en fördel gentemot flera av de andra som är indragna i "bottenstriden" nämligen erfarenhet av vara där.
 
 
  Gäst: Uggla
7 Jul 2008 - 11:15
Det finns flera potensiala målskyttar i öfk, det gäller bara för tränaren att sätta samman rätt killar och det verkar han ju inte klara eftersom målen uteblir. Jakob kan ge mer tex med säkrare pass från mitten, nr 13 kan mer med rätt spelare att jobba med på topp. Nån som kan vinna lite luft dueller och inte fastna i nåns bröstkorg. Så jag tror att öfk kan med lite annat tänk. Grabbarna är duktiga och ger mycket av sin tid till öfk. Flera av dem har ju heltidsarbete och familj att sköta. Så det kanske inte behövs så mycket leta efter nya lånespelare. Ge de spelare man har möjlighet att dra ner på sin ordinarie arbetstid för att träna mer i stället och strunta i att åka runt och göra av med pengar på halvdåliga lösningar. Bygg mer på långsikt.
 
 
  Gäst: Tränare :-:
7 Jul 2008 - 17:00
Det gäller bara att... Det funkar inte riktigt så, problemet är att ÖFK inte haft en " #9 " = självklar naturlig målskytt. Från januari till november.
Hur många konstelationer har inte spelat på topp i år? visst finns det potential, Absolut! men de med potential är inte mogna uppgiften utan skulle också må bra av en etablerad målskytt att lära sig av. Framförallt ett år som det här året då mycket av kraft och tid går åt till att organisera försvarsspelet.
Tyvärr så är det en position det är som svårast att hitta BRA nyförvärv till.
ÖFK kan inte jobba på enbart lång sikt.
ÖFK måste jobba på två fronter; - på kort sikt för att hänga kvar och - på lång sikt för att få stabilitet i truppen med en tydlig grundstomme av lokala (billiga?) kompetenta spelare.
Inte som nu, lokala marginalspelare och ihopvärvad stomme.
Gillar tanken med semiproffs för de lokala spelarna men det kostar.
 
 
 
4
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet idag kl 09:39
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook