Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3780    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarEv nyförvärv till höstomgången....

Ev nyförvärv till höstomgången.  (16 svar)   18 Jul 2008 - 13:26  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
Vi får hoppas att ÖFK lyckas bättre med ev nyförvärv från England än vad som var fallet under våromgången. Endast Le Makel var den som på ett påtagligt vis höjde nivån i ÖFK. Darryl S och definitivt Paul Shilds är att betrakta som floppar, kom hit totalt otränade som helproffs och gjorde överlag släta figurer. En dyrbar satsning för ÖFK som inte på långa vägar betalat sig i någon form.

Det är en stor skandal som har fått passerat tämligen obemärkt förbi, ÖP och LT:s fotbollsexperter har i stort sett bara öst positiv kritik över Darryl S och Paul S trots att de inte höjt lagets slagstyrka. Faktum är att ÖFK ligger sist trots att man haft dessa sk förstärkningar, den benämningen får alla spelare i Öp och LT och från de allra flesta som kommer från de Brittiska Öarna eller från något annat håll också för den delen, och de redan innan dem har gjort sin första match i ÖFK! De måste kännas bra för dessa spelare att komma till Östersund och veta att man betraktas som förstärkningar redan innan man visat vad man kan prestera i ÖFK.
 
Svar av:
  teo
18 Jul 2008 - 13:32
Du har helt fel. Som spelare betraktat var både Smylie och Shields bland de bättre som någonsin varit i ÖFK. Det bevisades med ackuratess förra hösten då deras tillkomst vände ett hopplöst läge och gjorde att laget klarade sig kvar.

Att man inte kunde slipa bort Smylies dåliga humör är beklagligt.

Shields skada kan man bara inte förutse.

Glöm inte bort att så länge ÖFK hade alla spelare tillgängliga då låg man på den övre halvan av tabellen.

Jag för min del hoppas på att Smylie kommer tillbaka.
 
 
  Gäst: jompa
18 Jul 2008 - 13:36
Du snackar så mycket skit Örjan så jag har aldrig varit med om liknande. Hur låg ÖFK till när Shields skadades? Det är som sagt ändå han som har skapat chanser och även gjort en del mål. Att han skadades var det sämsta som kunde hända. Angående Smylie kan jag till viss del hålla med, mest med tanke på att han mest var avstängd hela tiden, men han såg bättre och bättre ut och på slutet var han den som kanske såg bäst ut. Att han är en förstärkning i ÖFK råder ingan som helst tvekan om. Men du menar på full allvar att det har sett bättre ut med Widgren ppå Smylies plats och med Emil på Paul plats?
 
 
  Gäst: Goofy*
20 Jul 2008 - 15:02
"Floppen" Smylie är tydligen tillräckligt bra för Ljungskile. ÖFK måste ha ett riktigt bra lag när en sådan spelare inte höjer lagets slagstyrka.
 
 
  Gäst: Örjan S
20 Jul 2008 - 20:50
Det är som sagt lite olika bedömningar, men jag vidhåller min uppfattning, ÖFK ligger sist trots dessa två som man kallar förstärkningar. Endast Le Makel anser jag varit en förstärkning, sist men inte minst har han spelat de flesta matcherna i ÖFK i motsats till Darryl S och Paul Shilds. Vi får väl se hur Darryl är i bottenlaget Ljungskile. Nej man kan inte vara nöjd med dessa herrars insatser under våromgången, det är faktiskt så att de varit en belastning, åtminstone delvis för ÖFK.
 
 
  Gäst: Jimpa
21 Jul 2008 - 09:09
Eller Goofy, så såg ÖFK potencialen hos Darryl, men som vanligt här hos forumets fotbollsexpeterna så gör ju ÖFK alltid fel! Tar dom hit någon så är det fel och skickar dom någon så är det fel, den attityden gör ju att det aldrig kommer att lyfta!

 
 
  Gäst: SnickSnack
21 Jul 2008 - 20:06
Darryl S som mittfältare från start mot AIK. Hitills en klok och fullgod insats från hans sida i den allsvenska debuten. Inte varit i närheten av att varnas däremot inte långt ifrån att göra mål. Har fått ett stort förtroende, slagit alla frisparkar i närheten av AIK:s straffömråde och alla hörnor. Uppenbarligen är det inte bara många ÖFK supportrar som Darryls klass. Ljungskiles tränare Wilson ser tydligen också den potential som Örjan S inte klarar av att se.
 
 
  Gäst: Alla
22 Jul 2008 - 09:08
Jaha, Örjan S. Vi väntar på din kommentar.
 
 
  Gäst: Örjan S
22 Jul 2008 - 09:52
Jag påstår inte att Darryl S har varit en flopp, men däremot Paul Shilds, det vidhåller jag. ÖFK ligger sist trots sådana" hjältar" som Paul S och Darryl S. De har alltså inte gått bättre än våromgången 2007 då hade inte vad jag kan komma ihåg ÖFK några förstärkningar. Det är bara att konstatera de har inte gått bättre i år och de beror på att Paul S och Darryl inte på ett avgörande sätt höjt nivån som avspeglar sig i tabellen. Av den anledningen anser jag fortfarande att våromgången är ett stort misslyckande, jag hade väntat mig betydligt mer av dessa sk förstärkningar.

Den enda som varit bra av förstärkningarna sett under hela våromgången är ju Le Makel han har varit bra och gjort rätt för lönen. Darryl S var hyfsad i en del matcher och bra i någon match på slutet, men för mycket kort och utvisningar för att man ska vara nöjd. Paul Shilds, ja vad säger man? Var långt långt från den nivå han hade på hösten 2007, då var han bra, men de var då de. Våromgången 2008 lämnar mycket i övrigt att önska. Var mer än lovligt otränad när han kom vilket jag tycker är skadal av ett proffs. Paul Shids får alltså inte godkänt, på en femgradig skala får han en svag etta för sina insatser i ÖFK våren 2008.

Darryl S får en tvåa för sina insatser, han blev ju bättre och bättre men gula kort och utvisningar drar ner betyget till en enkel tvåa.

Le Makel får en fyra för sina insatser, passningssäker spelare, hittar alltid bra lösningar, bra hörnläggare, bra på frisparkar, en klok spelare.

Man måste vara sträng i sin bedömning av heltidsproffs, de håller inte att komma hit och lufsa runt, man måste som proffs uträtta något också och visa att man är bättre än våra egna spelare som har arbete och skola att sköta och de är det bara Le Makel som klarat av! Nu till våra egna spelare: Martin Johansson vilken lirare! Har Martin gjort en dålig match? Martin har varit helt suverän i stort sett alla matcher. Han får en stark femma av fem möjliga. Fredrik Aliris: En mycket stark fyra. Petter Skogen, varit mycket bra: en solklar och stark trea. Tim Andersson, ja vilken inställning, ung aderton år gammal: En stark fyra. Alan Al Kadhi, en stark trea, kul att få sätta lite bra betyg på spelare som överglänst proffsen, men så har de faktiskt varit!


 
 
  Gäst: Bengt S
22 Jul 2008 - 11:15
Örjan, det är ju DU som har en bedömningsgrund för importerna och en helt annan för de inhemska spelarna.

Med så många helgjutna insatser som du beskriver så är det ju helt otroligt att laget ligger sist.
 
 
  Gäst: Milenko
23 Jul 2008 - 20:23
Citat Örjan S: "Darryl S och definitivt Paul Shilds är att betrakta som floppar"

Citat Örjan S:"Jag påstår inte att Darryl S har varit en flopp, men däremot Paul Shilds"

Hmm hur ska du ha det egentligen ?
 
 
  Gäst: peter
24 Jul 2008 - 00:40
not to sure i agree with you both paul and smylie are class players but they must play in a system that makes there game, just look at smylie at the first game in allsvenskan he played 70 min and was first class no cards , this really means that a pro playing with better players can do thbere job. well done and good luck smylie
 
 
  Gäst: Örjan S
25 Jul 2008 - 16:32
De var ett påhopp som jag knappt finner anledning att besvara och dessutom anonymt, de var ryggradslöst tycker jag, och till råga på allt hade svärsonen slutat, han fanns inte med i årets speklartrupp. Jag anser bara att Paul s har varit för dålig, och det står jag för. Är det någon som tycker han varit bra så får dom de. Jag förväntade mig i varje fall mer av ett heltidsproffs, de säger sig självt. Vad gäller Darryl så tycker jag heller inte att han glänst, hade väntat mig lite mer där. Jag hoppas att du har kurage att framträda med namn nästa gång du skriver. Ja och tycker Wilsson i Ljungskile att han är bra så är det bra om dom är nöjda, jag håller fast vid mitt omdöme. Avslutningsvis ska jag kontakta ansvariga för fotbollz med anledning av den tålmodiges inlägg, de var ryggradslöst.
 
 
  Gäst: Kent Brockman
25 Jul 2008 - 16:40
För övrigt så har även Kalle Björklund sagt i en tidningsintervju att man inte har någon som kan ersätta Paul Shields.

Men det är rätt, stå på dig, alla kan inte tycka lika.
 
 
  Gäst: Hitte Joel
25 Jul 2008 - 17:14
nu börjar vi om från början örjan.

Träningsmatch umeå på måndag? ngn som vet mer?
 
 
  Gäst: Kalle Grönros
25 Jul 2008 - 17:27
Kom just hem efter 2 år på Madagaskar. Vem är svärsonen som slutat?
 
 
  Gäst: .
28 Jul 2008 - 09:53
Gissar på Wesslan.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook