Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3803    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarnyförvärv...

nyförvärv  (10 svar)   31 Jul 2008 - 05:14  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Z
Kul att ÖFK presenterade två nya spelare. Hur bra är dessa? Jag har aldrig sett någon av dom. Kliver dom in och höjer nivån i laget eller bara breddar truppen?
 
Svar av:
  Gäst: Z
31 Jul 2008 - 05:35
Skrev tidigare en gång att det känns som ÖFK är den stora förloraren i sommarens spelarcirkus. Nu några veckor senare tycker jag fortfarande det med tanke på att jag inte vet hur bra de två nya spelarna är och om dom ens tar en tröja. BK Forward har också tppat några tunga namn men i alla fall fått en riktigt bra försvarare från Trelleborg. Vasalund har tappat tre av sina bättre spelare och kommer därför få svårt att hänga på i toppen tror jag men dom riskerar ju inte ramla ur i alla fall.

Läser i dag att Botkyrka fått tre spelare från Syrianska varav i alla fall Mattias Mete kan vara riktigt bra ibland och som säkert kommer vara nyttig för dom. VSK får hem Bärlin som borde vara en mycket bra spelare på den här nivån och jag tror att dom och Syrianska kommer ha en stenhård kamp om seriesegern.
 
 
  Gäst: Publik
31 Jul 2008 - 08:29
Tror tyvärr du kommer att bli besviken på nyförvärven!

Men man förstår dem som vill ta chansen att lämna sina föreningar, som har det tufft nu, och det kanske är mer utvecklande att få möjligheten att träna på division 1-nivå istället även om det troligare blir spel i division 4 än division 3. I alla fall för den bolljagande Emil som springer på allt. Det fungerar kanske i division 3 men inte i ÖFK.

Christian kanske kommer att få fler chanser då man nu få möjlighet att ändra lite bak.

Men man får hoppas att man har fel för om ÖFK ramlar ner lär vi få leva med Lohse&Co ett tag till.
 
 
  Gäst: Larse
31 Jul 2008 - 09:25
Emil Kvarnlöf håller absolut inte måttet. Karln har ingen speluppfattning eller teknik. Om det är tänkt att han ska ingå i ÖFK framtid så blir man ju mörkrädd. Nu börjar jag verkligen bli orolig..................
 
 
  Gäst: åskådare
31 Jul 2008 - 09:52
Tycker såna där svar är bara mobbning, Kalle Björklund vet nog själv vilka som hållet måttet och det var väll därför han tog in Emil, jag tror på Emil, 21år och ni har själv klagat hela året på att ge unga talanger chansen...
 
 
  Gäst: Kent B
31 Jul 2008 - 10:12
Inget ont om nyförvärven, men helt klart är de inte några som lyfter laget. De är med för att bredda truppen.

Nej, det verkar som om ÖFK inte har någon bra koll på ekonomin. Först säger man att Smylie ska spela hela säsongen, och sedan släpper man honom frivilligt under sommaruppehållet. Och så tappar man sin ende forward av div 1-klass utan att ersätta honom. Det ser sannerligen inte ljust ut, tyvärr.
 
 
  Gäst: Z
31 Jul 2008 - 11:19
Fick höra idag att Valsta värvat 4 afrikaner som man tydligen inte vet så mycket om och därför kan vara fågel eller fisk.
 
 
  teo
31 Jul 2008 - 12:42
Emil Kvarnlöf syntes ju under matchen mot Swansea. I den matchen tyckte jag att han såg väldigt seg och otränad ut. På plussidan kan man dock sätta att han verkar vara en spelare med god inställning.

Förhoppningsvis får han högre tempo i kroppen av att vara med och träna med ÖFK
 
 
  Gäst: Örjan S
31 Jul 2008 - 16:32
DE kan säkert vara bra värvningar på lite sikt, jag hoppas det är slut på dem här kortsiktiga värvningarna, nu gäller de att knyta upp de flesta i den befintliga spelartruppen minst tre gärna fyra år. Oavsett i vilken serie ÖFK spelar i nästa år är det viktigt med kontinutet, den har saknas i ÖFK.
 
 
  Gäst: Z
31 Jul 2008 - 17:15
Håller med Örjan i att ÖFK givetvis måste försöka få en stomme spelare som har längre kontrakt men just nu skulle jag nog gärna se att man hittade några kortsiktiga lösningar som hjälpte laget kvar i div 1. Om det stämmer det man läser här så har många ÖFK spelare ganska dålig ersättning och den går knappast göra lägre för att man spelar i div 2 då den serien tar lika mycket tid att träna och spela i. Dessutom är resorna i den serien säkert nästan lika dyra så om ÖFK inte får pengarna att räcka till i år så kan det bli tufft även nästa år då man behöver ett bra lag för att vinna och gå upp igen.

Jag vet ju inte hur sponsorerna tänker men jag kan inte tänka mig att man är berädd att stötta ÖFK med mer pengar i en lägre serie SÅ ur både sportslig och ekonomisk synvinkel så skulle jag gärna se en eller två kortsiktiga lösningar för att hålla klubben kvar.

Jag kan bara tala för hur det är i Stockholm men här finns en mängd bra spelare i lägre serier eller reservlag som säkert skulle göra stor nytta i ÖFK.
 
 
  Gäst: #1
5 Aug 2008 - 00:52
Frågan är bara hur vi ska kunna behålla en stomme? Vad ska vi locka med för att kunna behålla så många som möjligt. Så att de har tålamod och arbeta så att vi kommer upp i Superettan istället för att direkt gå till ett lag som redan är där.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook