Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3837    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarBittrast!...

Bittrast!  (13 svar)   14 Aug 2008 - 11:41  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Diego
Tycker att Claes Jönssons "matchanalys" ska flyttas som ett inlägg i gästboken då matchanalyser bör speglas något mer nyanserat, alternativt flyttas till domarkommitens gästbok.
Kan inte någon från Frösö IF komma med en analys också???
 
Svar av:
  Berra
14 Aug 2008 - 13:06
Den var inte direkt objektiv nej... :)

"Domaren började bra första 25, men sedan hade även han en svacka. Han blev för mycket i centrum" - Hallå, ska detta vara nån nyhet? Det var ju Mr Vill vara i centrum som dömde...
 
 
  Gäst: åskådare som såg matchen
14 Aug 2008 - 13:08
Håller med fullständigt. Vilken match han såg undrar vi som såg IFK Östersund mot Frösö IF. Han kanske följde matchen via länk från IFKs bänk. För på hofvallen kan han inte ha varit.
 
 
  Gäst: Sigvard
14 Aug 2008 - 13:13
Jag tycker vi ska fråga oss vad lag som älgarna, sollefteå, syrianska, västerås med flera har gjort för att nå framgång istället för att kasta paj om domartillsättningar.
 
 
  Gäst: Åskådare
14 Aug 2008 - 13:19
Å var och när kom kravet att matchreferaten på denna sajt ska vara objektiva?
I princip allt som skrivs på fotbollz är ju personliga tyckanden i form av krönikor, foruminlägg och även matchtyckanden. Inget fel med det när ingen annat utlovats heller.
Det går väl inte vänta sig annat än färgade referat när det är tränare och spelare i lagen som skriver dem.
Men det blir ju något att läsa i alla fall. Så kom igen nu gnällspikar. Objektiva referat får ni leta någon annanstans. Finns dom över huvud taget??
 
 
  Gäst: Xpressen
14 Aug 2008 - 14:14
Oj, oj, oj vad stingslig en del kan vara, retar upp sig på ett matchreferat.
 
 
  Gäst: Neutral
14 Aug 2008 - 14:30
Sure Classes story verkar vara i ren frustration över sitt lags förlust + en del fakta fel. Sedan kan man ju förstås tycka olika om straff/frisparksituationer beroende på vad man har för position etc. Fakta är att det heter målchansutvisning (eller?) vilket är skillnad mot friläges. I denna situation håller jag fullt med domaren som bedömde att spelaren kom helt ur vinkelt etc och därav inte hade direkt målchans. Sedan får inte Wrangel varning för sin fällning (som troligen domaren bedömde som vilken frisparksfällning som helst ute på plan, där man inte heller ger varning för varje tillbud) utan för att han protesterar mot domslutet. För övrigt tyckte jag att det skulle vara 2 straffar, en för vardera men som sagt vad vet jag, vad vet jag.
 
 
  Berra
14 Aug 2008 - 15:31
Det är väl ingen som gnäller, mer påpekande..

Sen är det väl upp till Claes hur han vill uppfattas. Personligen så skulle jag utelämna allt för personliga åsikter när jag skriver ett referat, även om det är för mitt eget lags räkning. Liknande referat för ju till att man värderar alla inlägg som Hr Jönsson lägger upp på ett lite mindre seriöst sätt, vilket är synd för hittills så tycker jag att han kommit med mycket vettigt.

Så: Bra att du skriver Claes, men tänk på att publiken för dina referat har alla möjliga färger på dräkten :)
 
 
  Gäst: roligt
14 Aug 2008 - 18:35
hehe! Ja går ju tydligen hitta på lite va som helst men men! Känns som att om man ifrågasätter att de blev frispark(2-1 målet) så är man ganska desperat i att hitta fel, för den va solklar. Sen känns de som en rättvisa från första matchen där domarn tog ifrån fif matchen. Men att IFK skulle haft en straff också de kan man hålla med om.
 
 
  Gäst: Hollywood
14 Aug 2008 - 19:42
Va nog inte frisparken i sig som Claes ifrågasatte. Men FIF hade en spelare som föll så fort någon rörde honom. Lika vid frisparken som gav målet till Frösön, han faller väldigt, väldigt lätt.
 
 
  Gäst: Okänd
14 Aug 2008 - 21:08
Enligt mig så var frisparken som resulterade i IFK.s ledningsmål den största filmingen under matchen, har svårt att se att man ska snurra ett och ett halvt varv i luften av en sån touch. Sen anser jag att det är skillnad på att filma och förstärka.


Satt för övrigt på bästa plats vid frösöns straffsituation, mer solklart än så blir de inte. Om Wrangel nu slog bort bollen, varför ändrade den inte riktning?
Sen att pajasen i ifk-båset från 60 meter ser något som ingen annan ser, får han nog söka för. Ser man inte vad som händer så är det bara onödigt att spekulera!
 
 
  Gäst: Haldo Jonsson
14 Aug 2008 - 22:01
Så här är det: Tankarna med fotbollz.se är att ALLA i föreningarna får skriva referat och kommentarer. Det är inget hinder när två lag möts att båda lagen skriver referat. Då blir det extra intressant. Det är ens egen tolkning som gäller när man skriver. Det som är kul med denna sajt är att man kan kommentera vad som skrivits, om det sker i vettig form, utan att någon behöver ta illa upp för det. Jag blir ibland kritiserad för att jag är för positiv mot ÖFK i mina referat. Låt så vara, men det är min tolkning. Det är väl det som är kul med fotbollen att man kan ha olika tolkningar liksom den bedömning på plan som domaren inte gör alltid stämmer överens med publiken. Då kan det vara skönt att här få skälla lite på domaren och kanske på referenten. Men det bästa är att skriva ett eget referat.


 
Uppdaterad: 14 Aug 2008 - 22:04
 
  Gäst: dåså
14 Aug 2008 - 22:10
okey, så en som faller lätt ska inte få frispark. Inte konstigt att jämtland står still när man vägrar släppa sparka å spring stilen. Stor och stark sparka så långt som möjligt. Heja
 
 
  Gäst: Nuså
14 Aug 2008 - 22:12
Mera Totti !
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
2
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 09:44
Dags för Frösö IF at
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook