Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3854    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumDamerK/D-OPE ?...

K/D-OPE ?  (11 svar)   20 Aug 2008 - 09:54  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Jan-Erik sahlberg
Vinner inte ope mot K/D på fredag är det skandal
För 2 år sedan skulle det satsas på unga opetjejer
Vad blev det av det
fortfarande är ope unga
Några har gått till Ödff men några har även ej fått chansen
eller trivs man inte.Sedan måste ope få tillbaka hjärtat med egna produkter
Född OPE it
 
Svar av:
  Gäst: Pia S
20 Aug 2008 - 15:10
Nä håller med fullt, Ope satsar till synes ej på unga säkert en medelålder på17-18 år och satsar ej på egna heller, bara 13-14 opetjejer i A-truppen kan jag tänka.
Sedan säkert satsning (seniorspel+Gothia etc) på bara 30-40 egna spelare i lagen i åldern 15-17år. Inte bra skärpning tack!!!
 
 
  Gäst: JAN-ERIK
20 Aug 2008 - 19:05
Det jag menar är att se till att de som är lite äldre fortsätteroch inte hela tiden fylla på med 14-15 åringar se frösön som fyllt på med rutinerade spelare(som förra säsongen var medellirare)Ett tIps se till att få de äldre spelarna att trivas då finns en framtid Annars satsa enbart flickfotboll som det är nu (DVS DIV 3)
 
 
  Gäst: M.
21 Aug 2008 - 13:24
Vill minnas att flickorna i Ope var nära att vinna DM-finalen mot ÖDFFs damer. Det måste betyda att deras damer är usla eller att Opes flickor är väldigt bra. Antagligen både och.

Skulle vilja veta hur det sett ut om det varit samma visa på herrsidan.
 
 
  Gäst: Publiken
22 Aug 2008 - 22:03
Man måste fråga sig om Ope verkligen är redo för att spela i 2:an. Har man inte nerver för att spela mot lokala lag hur skall man då kunna spela i en högre serie...
 
 
  Gäst: ?
22 Aug 2008 - 23:00
Jan-Erik: Vad menar du med att det vore skandal av Ope att förlora mot K/D?
 
 
  Gäst: Dynamo
25 Aug 2008 - 07:41
På ett sätt är det naturligtvis skandal att Ope förlorar mot KD, eftersom ope är ett mkt bättre lag. men det är väl det som är tjusningen (och tragiken) med fotboll, att ett vilt kämpande sämre lag kan slå ett nervöst bättre lag. jag tror dessutom att ope har haft problem att hantera några av de nytillkomna (KD)spelarna och dess anhöriga. Där finns nog också en förklaring. Fotboll är en lagidrott, inte en individuell idrott. Se bara på Frösön. Deras framgångar beror i stor utsträckning på att LAGET alltid sätts främst. Där finns dessutom nu (förutom de 92:or som redan finns i laget) många duktiga 94:or som kommer att kunna slussas in. kanske A-laget nu kan få den förankring nedåt i föreningen som delvis saknats ett tag. Då kan Frösön bli riktigt bra.
 
 
  Gäst: .
25 Aug 2008 - 08:45
Jäkla massa bortförklarningar.

Räcker det inte att inse att Ope inte räcker till att avancera?

Att säga att K/D spelar som ett sämre lag som kämpade vilt är lågt. (kanske inte lika lågt som Gloclnet men nästan. Ope fick bra spelare ifrån KD och att säga att man har problem med anhöriga är ännu ett lågvattenmärke. Antar att det inte är pojkvänner som man syftas på men Wassdahl har klart sagt att man inte har några problem med ev föräldrar. Så skyll inte på dessa.

Det är LAGET som är bra i Krokom, så enkelt är det och nu har de nya tränarna fått ännu en tid att utveckla spelarna som är glada och duktiga.

Hitta andra ursäkter och rikta inte ljuset ifrån Opes dåliga insats genom att säga att KD är dåliga och Frösön bra.
 
 
  Gäst: Ogillar gamar
25 Aug 2008 - 10:55
Än är väl serien inte slut? Det har gått väldigt fort för en del gamar att hacka ner på Opeflickorna för att de har gjort ett par mindre lyckade insatser. Det är ju inte svårt att lista ut namnen och föreningstillhörigheten på några av de personer som ligger bakom detta. Går man in och läser på hemsidan för Ope dam så kommer de inte med några ursäkter heller utan det är en hel del självkritik. Det hade nog varit lätt för dem att skylla på spelare borta m.m. som är vanligt förekommande på andra håll.

Jag vet inte hur många i Ope som läser de olika gästböckerna och forumen, men jag har svårt att tro att det är speciellt upplyftande för dessa 15-18-åringar att få uppleva den här debatten. Risken är väl att flera tappar lusten och får ännu svårare att prestera bra, men det var kanske det som var meningen redan från början... I så fall är det väl bara att säga grattis till er för att ni har hjälpt till att föra damfotbollen i Jämtland ytterligare ett steg bakåt.
 
 
  Gäst: Foppa krokom
25 Aug 2008 - 13:08
Det var viktigt för K/D att vinna denna match mot ope
Men Serien är ju lång och det är en hel del poäng att spela om
Ope spelade inte sämre än K/D utan det var en mycket bra och underhållande match
tycker att fotbollen utvecklats de sista två åren man ser bättre pass och mottag
För K/D s del började det med Ulf Kvarnlöf och fortsatt med Eero och Beppe denna säsong.Även Robban och Tomas i ope gör ett bra jobb. Spelarna är så mycket bättre skolade rent tekniskt nu .Oavsett hur denna säsong går så finns det många duktiga tjejer i dessa lag.Men vi måste ge dem tid att utvecklas mentalt och fysiskt
Nu får vi se hur K/D pallar med att få vara jagade i serien.
Man får inte ta något för givet.Sedan måste man våga bänka etablerade spelare så att även de känner att de måste prestera mera på träning och match
Då tror jag att man kan få ut ännu mera av dessa lag
Jag är jättestolt att det går bra resultatmässigt för K/D. Men presis som i andra lag finns mycket att jobba med både på och utanför planen
K/D har en långsiktig ide som många i klubben jobbar efter
Det är nu vi skall visa om vi är mogna för serieseger
Det kommer att hända mycket under hösten, tro mig



 
 
  Gäst: Per Lagerbäck
25 Aug 2008 - 20:26
Jag får tacka Micke Forsberg, visst var det du?, för ett sansat inlägg. Absolut ska KD gratuleras för en fantastisk insats, även om jag naturligtvis lider såväl med Opetjejerna som för egen del efter resultatet i fredags. Noterbart är att Myssjö/Oviken efter en urladdning mot Ope förlorade mot Strömsund, och att KD efter sin urladdning mot Ope tydligen mkt knappt slog Brunflo. Så är det att vara ett "jagat villebråd" som Ope är detta år. Alla ger allt just i dessa matcher. Vi som håller på Ope får nu hoppas att Myssjö/Oviken har ork att skapa ytterligare spänning i damtrean genom att knipa några poäng mot KD:-)

Jag tycker det är roligt att debatten om damfotbollen tagit lite fart, det behövs, även om vi kanske skulle kunna vara utan en del inlägg.

Återigen vill jag understryka att även jag anser att det är oerhört bra för utvecklingen av damfotbollen i Jämtland att vi äntligen får fler än två lag i de nationella serierna. Jag hoppas naturligtvis att tillskottet nästa år blir Ope, som redan i år skulle ha klarat sig mkt bra i div 2. Det är jag säker på. Jag tror att det är mkt svårare för unga duktiga tjejer att leva upp till ett favoritskap, än att "slå underifrån".

Apropå Glocalnet så kan jag informera den person som skrev inlägg 08.45, troligen ngn som kallar sig Anders på flera andra håll, om ett citat från matchreferatet i lördagens ÖP: " Karolina Arvidsson och Hanna Bäckman på mittfältet får guldstjärnorna i ett vilt kämpande K/D." Jag tyckte att jag kände igen uttrycket. Ibland kanske låga uppgifter kan hämtas från media. Och jag tycker som Micke F att Ope större delen av matchen spelar mkt bra. Ibland vill bara inte bolluschlingen in i mål.

Om Anders är en och samma person som dykt upp ett flertal ggr i flera gästböcker inom damfotbollen, så måste han/hon vara en allmän fiende till att tjejer överhuvudtaget spelar fotboll.
 
 
  Gäst: Spelare
29 Aug 2008 - 19:29
Haha, detta är fjantigt!! kan ni inte bara ta det lungt? Detta är fotboll i Div 3 elit i lila jämtland, hacka inte på varandra! kd eller ope det spelar ingen roll. Som det inte är nog med att man ska va motståndare på planen ska vi va det hela tiden?? kul för oss tjejer som går i samma skola och träffar varandra titt som tätt. är det meningen att vi ska titta på varandra med mörka blickar och inte säga något till varandra eller ta det med ro och kunna prata och träffas utan att känna att man pratar med "motståndare". jag tycker det här är helt fel och det tror jag många andra spelare oxå tycker. sluta upp att fjanta er. Fotboll är kul och ska va kul både på och utanför planen!
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook