Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3861    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarWidgren...

Widgren  (30 svar)   24 Aug 2008 - 19:23  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
Widgren gör mål han!
 
Svar av:
  Gäst: Claes Jönsson
24 Aug 2008 - 19:28
Vatten på kvar`n Örjan..hehe !
 
 
  Gäst: Brage! Olsson
24 Aug 2008 - 19:48
Matchen slut; 1-1. Spöa Brage nu.
 
 
  Gäst: Örjan S
24 Aug 2008 - 20:09
Ja du Jönsson, Widgren är ingen dålig spelare, 1-1 borta mot Vasalund får vi vara nöjda med, Vasalund är ett bra lag, det är de bästa lag som jag har sett ÖFK möta i seriespelet då i våras då de blev 0-2 till Vasalund, och då tycker jag inte ÖFK gör någon dålig match. Som sagt, ÖFK behöver inte ta hit någon kraftigt överbetald och överviktig britt eller skotte va han nu var. Vi har ju Jakob Widgren!
 
 
  score
24 Aug 2008 - 20:44
vem passade till J. Han gör det knappast ensam?!
Grattis till vinsten..det gjorde ni alla bra!
 
 
  Gäst: !
25 Aug 2008 - 07:10
Makel va !
 
 
  Gäst: Örjan S
25 Aug 2008 - 07:22
De var väl en nick i ribban av Widgren, sen tar den flinke Jakob Widgren returen och stänker in den upp i nätaket! Jakob Widgren gör därmed sitt femte mål och passerar snart Shilds, egentligen så har han redan gjort de, samtliga Widgrens mål är spelmål, Shilds lyckades ju slå in en straff. ÖFK har bara förlorat EN match på höstomgången. Åtta mål på höstomgången hitills på fyra matcher är bara fyra upp till vad man gjorde på hela våromgången. Hemma förlorade ÖFK mot Vasalund med 2-0.
 
 
  Gäst: Bra gjort !
25 Aug 2008 - 07:30
Det är riktigt starkt att ta poämg borta mot ett lag som krigar om serieseger. Dessutom verkar det ju ha varit helt i sin ordning också.Hoppas på en 3 poängare på onsdag, då är vi i mitten.
 
 
  Gäst: M.
25 Aug 2008 - 09:47
Och vips var den flinke Örjan inne på forumet!
 
 
  Gäst: GG
25 Aug 2008 - 09:54
Blad snodde bollen från en motståndare, bollen gick till Makel som avlossade stora kanonen och bollen räddades till hörna. Makel slog hörnan som ledde till målet. Det är ett samarbete. Utan Blads och Makels insatser blir det heller inget mål. Inte bra att göra detta till en strid Örjan. Laget ÖFK tog en pinne mot Vasalund, det var inte Widegren ensam som gjorde det. På detta sätt delas fansen upp i grupper.
 
 
  Gäst: Jalla
25 Aug 2008 - 10:00
Såg matchen på plats då jag var på besök i Sthlm. ÖFK ska vara mer än nöjda med poängen. Långa stunder var det kattens lek med råttan. Men ÖFK höjde sig rejält efter hand. Och när kvitteringen kom var Vasalund minst sagt skärrade ett bra tag, då såg det osäkert ut!!!! Mot sltuet ökade Vasalund takten igen och borde ha gjort 1 eller 2 mål men Meijer var lika tät som kinesiska muren.

Måste också tillägga att Vasalunds 1-0 mål var dåligt försvar av ÖFK. Oscarsson tvekade i en luftduellt och ipps vipps rann de igenom. Hur som helst var det en skön poäng. Plus poäng till Martin Johansson, Meijer samt mittbackarna som jag tycker sköter detta riktiga bra i Aliris frånvaro.
 
 
  Gäst: Frågvis
25 Aug 2008 - 10:24
Ni som var där !

Efter spel va det ett rättvist resultat ?

Efter chanser va det ett rättvist resultat ?
 
 
  Gäst: Örjan S
25 Aug 2008 - 10:30
Fotboll är ett lagarbete, alla bidrar på ett eller annat sätt när de blir mål, så var det även när er hjälte Paul Shilds gjorde mål, men skillnaden var att då resonerade ni inte på samma sätt, då var de bara hans förtjänst, han var heller inte ensam, de var lika många då som bidrog när Shilds gjorde mål.
Paul Shilds fick rubrikerna i ÖP och LT sportjournalisterna var lyriska och superlativen haglade över Shilds, allt från målspruta till klasspelare och Elitspelare och veti fan allt. Dessa tragiska figurer såg med andra glasögon då än nu, nu är de inga sådana omdömen när en inomläns spelare utför samma prestation, nu förklarar man de att Widgren är ju inte ensam, en inteligent slutsats. Att hade inte Blad och Makel varit med då hade de minsann inte blivit mål, var Blad och Makel inte med på plan när Shilds gjorde mål?

Nej det är tydligen skillnad på vem det är, Jakob Widgren har gjort fem mål, samtliga spelmål, Shilds gjorde också fem mål, varav ett på straff. Shilds får benämningen målspruta, Widgren vad får han? Jo ni tragiska figurer kommer fram till att han inte är ensam på plan. ÖP och LT konstaterar att Widgren gjort fem mål, men krigsrubrikerna som Shilds fick att han är en målspruta aktar man sig för att ta fram. De pratas om att de ska bli en omorganisation på ÖP och LT sporten, ja de kan ju inte bli sämre än vad det är. Några av res tidnings sportclowner kanske försvinner men vad hjälper de?


 
 
  Gäst: M.
25 Aug 2008 - 10:46
Du verkar vara en ödmjuk och ha bra verklighetsuppfattning, kanske du ska söka en tjänst på sporten?

Kanske man skulle kunna göra ett dubbeluppslag med hemmahos besök hos Widgren varje lördag inför matchen. Örjan S tar tempen på Widgren skulle det kunna heta och vara stående hos både LT och ÖP, dom har ju trots allt samma ägare!

Hasse Anderssons dagar är räknade!
 
 
  Gäst: Ronaldo
25 Aug 2008 - 11:12
Svar till Frågvis:

Jag var där och såg matchen & jag kan säga att ÖFK ska vara väldigt glada över en pinne & tacka Tomas i mål som var helt suverän!
Det som gör mig arg är att ÖFK är så jäkla ängsliga, det verkar som om självförtroendet är helt borta.
Man kan ju om man vill sätta press på bättre lag, det syntes ju tydligt när man kvitterade men det funkar inte att några spelare: INTE går in 100% i varje närkamp, RÄDDA för att ha boll, SLARVAR när man har boll, GÖMMER sig på plan etc...

Bara för att man är i Stockholm & spelar så måste man inte vara rädd & på förhand vika ner sig. Jag skriver Stockholm p.g.a av att jag sett alla ÖFK:s matcher här nere.
Ingjut lite självförtroende i spelarna, våga göra det oväntade.
Detta var en väldigt fin poäng som man kan tacka Tomas för som sagt.
Hoppas att han får höra det också!

 
 
  Gäst: GG
25 Aug 2008 - 12:26
Jamen fortsätt att göra detta till din personliga strid då, Örjan.

Det gagnar inte Widegren alls...

Sedan det du skriver om Shields är taget helt ur luften, mig veterligen är det ingen som skrivit något om att Shields har varit ensam på plan på forumet. Du är verkligen tröttsam nu. Ge dig någon gång.
 
 
  Gäst: Språkpålisen
25 Aug 2008 - 14:10
Shilds, stavas det. S-H-I-L-D-S.
 
 
  Gäst: gammal vänsterback
25 Aug 2008 - 14:28
Oleksander M. är väl på väg att flytta till Sveg, va? Det vore väl ett bra kap för Hogdal?
 
 
  Gäst: gammal vänsterback
25 Aug 2008 - 14:35
Ursäkta, fel tråd
 
 
  Gäst: Örjan S
25 Aug 2008 - 14:37
De här blir värre och värre, ni är fega ni skriver under sign, ni vågar inte stå för någonting. Vad gäller du som var och såg matchen, vad var det du såg egentligen? Kalle Björklund anser att inställningen hos spelarna höll världsklass, nej håll skitsnacket borta från de här forumet, ni vågar ju inte ens sätta ut era namn, det är tydligen ni som är rädda och fega och gömmer sig, inte spelarna i ÖFK. Ni är fullstä'ndigt ryggradslösa. Hur var de? Har ni för dåligt självförtroende och en dålig självbild för att skriva era namn?
 
 
  Gäst: Örjan S
25 Aug 2008 - 14:49
Ursäkta mig, men vem är Widegren? Alltså ni vet inte vad ni håller på med! Kanske ni ska börja på sporten på LT eller ÖP? Verklighetsuppfattningen och objektiviteten är ju densamma.
 
 
  Berra
25 Aug 2008 - 15:00
Ja nu var det hög nivå och saklig debatt....
 
 
  Gäst: Ronaldo
25 Aug 2008 - 15:15
Örjan S:
Var du där...? Jag skriver att det jag upplevt på dessa bortamatcher i Sthlms-området
är att inställningen på NÅGRA spelare INTE är 100%. Om ALLA skulle kriga så som t.ex Martin gör så skulle ÖFK ligga högre upp i tabellen.
Jämför man självförtroende & att kriga så var Vasalund mycket bättre på alla positioner.

Jag skriver här under "alias" men gör det självklart av en anledning, av respekt för en person som är väldigt nära laget.
Har du problem med detta?
 
 
  Gäst: GG
25 Aug 2008 - 15:19
Jag förstår inte varför du Örjan hela tiden håller på att tilltala mig med ni. Jag är bara en person. Är det så att du vill nia mig skrivs i så fall ni med stort N.

Förlåt att jag skrev fel namn i hastigheten, men du visste väl ändå vem jag menade? Sedan förstår jag inte varför du är så aggresiv.
 
 
  Gäst: Jalla
25 Aug 2008 - 15:38
Kan hålla med om att det såg lite ängsligt ut på vissa fötter. Martin hade en klockren inställning matchen igenom, precis som hela hans säsong. Finns nog klubbar som vill ha honom efter denna säsong. Meijer får vi nog inte behålla länge till!
 
 
  Gäst: Björn
25 Aug 2008 - 16:13
Vem är denne Örjan S? Har han någon anknytning till fotbollsjämtland? Känner inte igen namnet. Är han bara en gnällspik? Och varför denna aggressiva framtoning. Vad vill han få fram??
 
 
  score
25 Aug 2008 - 16:31
ja du Örjan.. hade vi haft kvar både Shilds och Smylie kvar så hade vi varit topp 3 idag i tabellen..du verkar ju vara rätt så fotbollskunnig så jag förstår inte dessa påhopp om att våra engelska vänner att de inte var bra nog för att spela i ÖFK.
Allt snack om Vidgren..om han inte skulle få sådana kalaspassningar, så är jag nog man, för att säga, att han inte skulle platsa..han är ju inte speciellt snabb och har inte heller en så ok speluppfattning, inte alls som Bobo, tur att han ok nu.
Nu siktar vi in oss på Boden och sätter 3p.
Jga har alltid trott att fotboll var en lagsport.
 
 
  Gäst: !!!!!!!!!!!!
25 Aug 2008 - 16:50
Örjan S du använder an person som "slagträ" i din diskussion för att få fram dina åsikter. Tror du att han uppskattar detta ???
 
 
  Gäst: Nog nu!
25 Aug 2008 - 19:12
Ge er nu!
Örjans ståndpunkt är att det inte alltid är bättre att värva dyra proffs som kommer in sent i truppen och dessutom kanske behöver tid att acklimatisera sig fysiskt samt spelmässigt. Det kan vara bättre att vara tålmodig och lita till och satsa på lokala spelare. Där har du Örjan en poäng.
Men att som nu diskutera enskilda individer och jämföra statistik hit och dit är att dra ner en poteniellt intressant fråga till dyn.
 
 
  Gäst: M.
26 Aug 2008 - 09:44
Ser redan fram mot första uppslaget av Örjan S tar tempen på Widgren.
 
 
  Gäst: :)
18 Sep 2008 - 16:21
Denne Örjan S klagar över någon som skrev Widgren som Widegren i den här tråden. Citat:

"Ursäkta mig, men vem är Widegren? Alltså ni vet inte vad ni håller på med! Kanske ni ska börja på sporten på LT eller ÖP? Verklighetsuppfattningen och objektiviteten är ju densamma."

Att denne Örjan S själv envisas med att stava Shields som Shilds och vid några tillfällen skrivit Lee som Le bekommer honom inte det minsta. :D

 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook