Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3872    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarBBK :s Proffs....

BBK :s Proffs.  (12 svar)   29 Aug 2008 - 09:15  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
Under onsdagskvällen kunde man beskåda Boden på Jämtkraft Arena som med stor säkerhet har en av Norrettans dyraste spelartrupper. BBK hade under våromgången hela ÅTTA heltidsproffs, tror inte det är färre nu. Men av de kunde man inte se ute på plan, BBK var nämligen sorgligt dåliga och skapade inte särskilt mycket. ÖFK:s mittbackspar som blott är nitton år tog allt som kom i deras väg, de uppträdde som Proffs däremot. BBK har ju Erik Lanto och Radoslav och dem var väl bäst i BBK utan att på något vis glänsa. Radoslav som vanligt stark i huvudspelet, Erik L lite mer strukturerad i sitt spel än tidigare men fick inte ut särskilt mycket, lite mindre bolltransporter än tidigare vilket jag hälsar med tillfredsställelse som under två säsonger i ÖFK utgjorde en påtaglig säkerhetsrisk när motståndarna utnyttjade och skapade farliga lägen.

Nej Boden är ingen höjdare, BBK är skräckexemplet där man tror att man kan nå framgång med dyra värvningar, jag är säker på att de finns spelare i föreningarna kring Boden som är lika bra och bättre än många av de dyra proffs BBK har, Ersboda är väl raka motsatsen till BBK , de går inte så dåligt för Ersboda fast man i jämförelse med BBK nog kan prata om ett lågbudget lag, man ligger ju före BBK.

ÖFK har under hösten bara ett proffs Le Makel, och man har bara förlorat en match under höstomgången och gjort NIO mål, det är bara tre upp till hela våromgångens totala målskörd på tolv, man har tagit fem poäng mot lag man tappade mot i våras, på söndag har man Ersboda, blir ingen lätt match, men stor chans till poäng finns.
 
Svar av:
  Gäst: Besserwisser
29 Aug 2008 - 09:23
ALLA spelare i ÖFK har proffskontrakt...
 
 
  Gäst: Jan banan
29 Aug 2008 - 09:27
Är det proffs du inte gillar eller är det spelare som inte presterar du retar dig på? Du hackar gärna på vissa proffs men verkar gilla Lee. Håller med dig i att bara för att en spelare har bra betalt så betyder det inte att de presterar bättre för det men tittar man på en av dina hack kycklingar så har han säkert fått bättre betalt i Ljungskile än han hade i ÖFK och där presterar han ganska bra.

Jag tycker inte heller att ÖFK genom åren gjort speciellt många bra proffs värvningar och du har rätt i att just nu klarar sig ÖFK bra men jag håller inte med dig när du börjar svinga yxan hej vilt och prata om andra föreningar.

Hur tror du lagen högre upp i serierna fungerar? Hur många Göteborgare eller amatörer fanns det i blåvitts förstauppställning som vann SM i fjol? Hur många är födda i Milano i Inter?

Håll dig till den verklighet som finns i Östersund för där håller jag med dig om mycket av det du säger men frågan är också om du inte skulle försöka utveckla dina åsikter lite. Den sista månaden har du skrivit samma sak i inlägg efter inlägg.
 
 
  Berra
29 Aug 2008 - 10:15
Att såga en spelare för att han har bra betalt är ju totalt bananas. Om du skulle fråga alla spelare i ÖFK så kan jag garantera att de gärna skulle varit heltidsbetalda också.

Så som du Örjan skriver så framstår fotboll som heltidsyrke som någonting negativt och dåligt även fast det är exakt den utvecklingen som på sikt måste till även i ÖFK för att klubben ska bli en elitklubb.

Boden sparkade sin (enligt mig, ej tillräckligt kvalificerad) tränare Gidlund under säsongen och ersatte honom med andra oerfarna krafter.

Det är knappast spelarnas löner som är problemet i BBK. Mer troligt så är det ett dåligt träningsupplägg under en längre period kopplat till dåligt självförtroende och inkompetens i organisationen.

Visst gör ÖFK's spelare det bra med tanke på de dåliga ekonomiska förutsättningarna. Men att racka ner på andra klubbar och fotbollsspelare bara för att de har bättre betalt, det blir bara pinsamt. Är det jantelagen som spökar? Avundsjukan?
 
 
  Gäst: jokke
30 Aug 2008 - 10:38
Kalle har väl ända sedan han tog laget sagt att det är på hösten vi kommer att se resultat av det hela. Många nya spelare i år och ett nytt sätt att träna och spela, så är det inte så konstigt att det blir bättre och bättre, skulle man nu dessutom som i våras ha tillgång till samma lag så skulle ÖFK definitivt vara med och kriga på ö vre halvan. Trots allt Örjan, så låg ÖFK 6:a innan Shields skada och så länge alla var friska och kunde spela så var dom ett topp 5 lag
 
 
  Gäst: Q
30 Aug 2008 - 18:17
Det går ju faktiskt vända på det resonemanget jokke. Om ÖFK haft samma lag i våras som nu, utan spelskickliga men otränade Shields, och Smyile oftast på uselt humör med onödigt gult kort som följd. Vilken plats hade vi då varit på vid sommaruppehållet ? Jag tror faktiskt att vi varit någon placering högre upp då, för det blev ju inget riktigt "flyt" i spelet med proffsen. I morgon kommer dessutom grabbarna att visa att dom fixar tre poäng utan Makel. Så de så !!
 
 
  Gäst: jokke
31 Aug 2008 - 23:06
ja, så de så
 
 
  Gäst: Q
1 Sep 2008 - 15:34
Ha ha ha. Så var det med den "helganalysen". En av dom skakigaste insatserna hittills på fasta lägen. Inte bra. Men vad tror du om resonemanget med "egna grabbar" från start. Skulle vi inte fixat ungefär samma nivå ? Det blir ju ett hypotetiskt resonemang och kanske lite onödigt också, men jag tycker ändå det är ett inressant spösmål. Nästa match, då blir det säkert en trepoängare !!
 
 
  Gäst: Lee Makel
2 Sep 2008 - 00:12
Utan Makel hade det nog redan varit kört...
 
 
  Gäst: Örjan S
4 Sep 2008 - 10:15
Vissa har lite svårt att tolka vad jag skriver, jag sågar ingen spelare för att han har bra betalt, utan de faktum att jag för väntar mig att HELTIDSPROFFS ska tillföra laget ÖFK något. Vad gäller ÖFK i år så är det bara ETT av heltidsproffsen som tillfört något av värde. Tycker ni att det är OK att ÖFK betalar tre heltidsproffs där två stycken inte på något vis höjer nivån så är det naturligtvis så att ni får tycka de. Tycker ni det är väl använda pengar när Darryl S går gratis till Ljungskile mitt under säsongen när han börjar visa lite takter när kontraktet går ut? Det är inte väl använda pengar. Samtidigt har man hört och sett uttalanden i pressen att man inte har eller hade några pengar, jag lite svårt att få den ekvationen att gå ihop.
 
 
  Gäst: Goofy*
4 Sep 2008 - 11:26
Det där att Smylie och Shields inte tillför något är din åsikt, jag har en annan. Det är inte så att vi (i varje fall jag) tycker att det är ok att betalda heltidsproffs inte höjer nivån. Det som skiljer min åsikt från din är att jag tycker att de tillförde en hel del. Tillför de inget eller om de inte höjer laget är det en dålig investering. Sedan att Smylie gick utan ersättning tror jag inte att ÖFK kunde göra något åt. Om jag förstått saken rätt hade han det i sitt kontrakt, att han var fri att gå om han fick ett kontraktsförslag från Allsvenskan. Då kan man kanske tycka att man inte skall ha sådana klausuler i kontrakten, men det kan i så fall vara så att Smylie inte kommit alls om han inte haft den klausulen.
 
 
  Gäst: Kent B
4 Sep 2008 - 13:06
Ja, det är nog så att Örjan S är tämligen ensam om åsikten att Smylie och Shields inte tillförde något.
 
 
  Gäst: M.
4 Sep 2008 - 14:20
Amen!
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
4
kommentarer
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 11:01
Storförlust för Ope IF
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 09:44
Ytterhohgdal upp på kvalplats
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook