Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3957    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumDamerGrattis KD...

Grattis KD  (12 svar)   14 Sep 2008 - 17:14  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Per Lagerbäck
Även om det inte är med ett glatt hjärta så måste jag naturligtvis gratulera KD till segern idag mot Ope på Torvallen. Den här gången hade KD t o m fler målchanser än Ope. Det är starkt gjort av tjejerna och ledarna att göra en så bra säsong efter så många spelarförluster. Till att börja med fortsätter Ope att kämpa om årets serieseger, och skulle inte det gå så går kampen för Ope vidare nästa år. Och om då KD av ngn anledning inte skulle vilja ta steget upp i tvåan, står naturligtvis Ope beredda att kliva upp redan inför kommande säsong.
 
Svar av:
  Gäst: Jalla
14 Sep 2008 - 18:10
känns som att damfotbollen står och stampar lite här i länet. Nu tre lag i division 2. Vart har vi spetsen?
 
 
  Gäst: Foppa krokom
14 Sep 2008 - 19:02
Tack för två fantastiska matcher mot ope
Hoppas det går vägen nu.
Det ser väldigt bra ut och visst skall tjejerna greja detta
Det är synd att en serie skall avgöras på 2 matcher
Visst vill vi gå upp
För mig personligen är en uppflyttning till 2an en härlig belöning efter 3 tuffa säsonger inom K/D.Våran ide och mål för framtiden börjar förverkligas
och många duktiga människor i klubben jobbar mot samma mål
Ett långsiktigt mål för framtidens K/D55




 
 
  Gäst: Hur är det med Ope IF?
14 Sep 2008 - 20:15
Återigen ett misslyckande. Vad har tränarna i Ope egentligen lyckats med i seniorverksamheten? Ingenting.

På 3 år har man inte lyckats få upp Ope i 2.an fastän motståndet varit si och så. I år när man bl a fick flera av Krokoms bättre spelare som också spelat i 2an lyckas man ändå inte gå upp.

Kanske dags att man börjar se över sin egen verksamhet istället för att hacka på andras.
 
 
  Gäst: lars
14 Sep 2008 - 21:01
Snälla, kan ni sluta tjata om att Ope hela tiden misslyckas. Jag tror de är väl medvetna att de själv har underpresterat. Kan ni inte bara låta de vara och glädjas åt KD istället? Är så less på allt skitsnack och allt som skrivs. Bara för att Ope nu underpresterar och inte går upp i div2 så betyder det ju inte att det är tränarnas fel. Varför ska ni hela tiden försöka hitta fel? Jag förstår inte ens hur någon som inte är "insatt" i Ope kan uttala sig om något sådant?!
Var glad för KD istället och skippa allt skitsnack om Ope.
 
 
  Gäst: Rannsaka er själva
14 Sep 2008 - 21:14
Snalla lilla lars,

Opes ledare (kanske ej tranare) ar ofta ute och predikar hur andra foreningar har misslyckats (eller aldrig lyckas) och nar det med en gang gar emot dem sjalva sa skall det vara tyst. Men snalla, ar det bredd eller elit Ope vill vara?

Jag tror att om styrelsen hade lite pondus sa hade man sagt ifran och sett till att samarbete ar det anda ratta.

Nu har jag bara via telefon hort hur matchen gick men det verkar som om ope hade valdigt svart att ha ett eget spel och det ar tranarnas uppgift att fa ur spelarna, eller?

Varfor skulle inte Ope kunna rannsaka sig sjalva och inse att man kanske inte klarar sig sjalva. Kanske det ar damsektionen som skall sanera sig sjalva for ni vinner ingenting pa envisas med att ensam ar stark.

Se bara pa odff, de klarar heller inte sig sjalva utan maste fa hjalp av andra hela tiden. Froson verkat gatt bra i ar pa egna ben men sa ar ju henka en stark person(lighet).
 
 
  Gäst: Per Lagerbäck
16 Sep 2008 - 00:39
Hej "Hur är.."/"Rannsaka.."! Hoppas att du har det bra på semestern!

När jag skriver här på Fotbollz har jag aldrig gjort det för Ope IFs räkning, utan bara som engagerad fotbollsnörd. Så är fallet även här. Men eftersom jag har god insyn i Ope dams verksamhet så använder jag den kunskapen.

*Nej, Ope har inte "återigen" misslyckats. Det är första ggn sedan "elitlaget" bildades.
*Ja, Ope ser ständigt över sin verksamhet.
*Jag känner inte till att jag eller Ope IF har hackat på ngn annan förenings verksamhet. Påminn mig gärna om jag har glömt ngt, så får jag möjlighet att uppdatera och/eller förklara mig.
*Ope har utvecklats mkt under de fyra år Robban/Thomas varit tränare. Bl a klättrat i placeringar 6, 4, 3, 2 i trean. Positiv trend.
*Ja, det är en tydlig missräkning om Ope missar att gå upp i tvåan i år.
*Den enda Opeledare som brukar uttala sig i dylika forum är väl jag, så det bör vara mig du menar. Ja, jag har påpekat skillnaden i resultat för Jämtländsk damfotboll före och efter "elitlagets" bildande. Har jag fel? Jag valde då att ifrågasätta idén, inte ÖDFFs styrelse, tränare eller verksamhet. Detta eftersom jag inte har insyn i den.
*Ope pratar inte i termerna bredd eller elit, utan att göra bästa möjliga resultat med de resurser som för tillfället står till förfogande.
*Ja, det är tränarnas uppgift att bidra till att spelarna presterar bäst möjligt, och det är sektionsstyrelsen som ska ge tränarna och spelarna bästa möjliga förutsättningar. Tyvärr har vi brustit i detta i år.
*Ja, vi rannsakar oss själva i Ope. Ständigt. Hoppas att du gör det oxå!
*Nej, Ope har valt att inte ha ngn farmarklubb, som KD, Frösön, Strömsund och ÖDFF har eller har haft. Vi tror vi klarar oss lika bra själva. Men vi kanske ska omvärdera det.
*Jo, Ope är alltid öppen för samarbete. Med de klubbar som uppträder korrekt och vill just samarbeta.

 
 
  Gäst: Tillbaks till glädjen
16 Sep 2008 - 10:55
Målsättningen med fotboll är väl i första hand att ha något meningsfullt att göra på sin fritid. Att tillsammans med andra likasinnade finna glädje och gemenskap på och utanför planen. Är övertygad om att när tjejerna i ÖDFF, Frösön, K/D och Ope träffas i olika sammanhang kramar man om varandra och har trevligt. Lite trist då att ständigt läsa all avundsjuka när något lag har nått nån viss placering eller när någon spelare lämnat för nåt annat lag. Tyvärr verkar det finnas folk runt lagen som i sin egen personliga prestige inte kan glädjas åt det stora antal tjejer som faktiskt spelar fotboll på en ansenlig nivå, något som rimligen i förlängningen bör innebära en stabilare topp.
 
 
  Gäst: En som tror på Damfotbollen.
16 Sep 2008 - 16:48
Vill verkligen gratulera K/D till uppflyttningen ? Dom måste vinna en av 3 matcher av kvarvarade något som är mycket troligt. Tycker även att lilla Mörsil ska nämnas som verkligen lyckas producera tjejer, 5st startspelare i K/Ds damlag under säsongen. Synpunkter kommer på att Ope fått flera tjejer som tillhörde dom bättre i K/D och spelade div 2 förra säsongen stämmer inte, Endast Anna E var etablerad div 2 spelare Emma S var skadad förra säsongen. Övriga tjejer 4st är alla född -93 och 3st av dom fick debutera i div 2 förra hösten både på bänken och från start. K/D har kvar flera spelare med 2 rutin än vad Ope har isin trupp. Däremot hade Ope en betydligt bredare trupp än K/D vid starten av säsongen men har tyvär drabats väldigt hårt av skador, sjukdommar. Man ska inte skylla på detta men K/D har verkligen lyckats undvika detta och kunna haft nästan identiskt samma spelare i startelvan hela hösten.
 
 
  Gäst: Kan herrar gäljas oxå?
18 Sep 2008 - 13:30
Ett experiment. Helt fräckt snor jag ett inlägg ovan och ändrar kön. Blir det ngn skillnad?

Målsättningen med fotboll är väl i första hand att ha något meningsfullt att göra på sin fritid. Att tillsammans med andra likasinnade finna glädje och gemenskap på och utanför planen. Är övertygad om att när killarna i ÖFK, Frösön, K/D och Ope träffas i olika sammanhang kramar man om varandra och har trevligt. Lite trist då att ständigt läsa all avundsjuka när något lag har nått nån viss placering eller när någon spelare lämnat för nåt annat lag. Tyvärr verkar det finnas folk runt lagen som i sin egen personliga prestige inte kan glädjas åt det stora antal killar som faktiskt spelar fotboll på en ansenlig nivå, något som rimligen i förlängningen bör innebära en stabilare topp.

 
 
  Gäst: Anonym
18 Sep 2008 - 15:33
Du får gärna sno min text, jag blir bara smickrad. Hoppas bara att du tycker lika som jag.
Hälsningar "Tillbaks till glädjen"
 
 
  Gäst: Kan herrar glädjas också?
20 Sep 2008 - 00:32
Jodå, i huvudsak håller jag med. Men vissa tjejer, liksom vissa killar, måste faktiskt ha en annan målsättning i första hand. Nämligen att främst göra bra resultat. Annars finns det ingen elitfotboll. Så bara du har samma syn på damer som på herrar så känns det bra för mig. Jag kan inte dela en ev uppfattning att damer ska vara mindre reultatinriktade än herrar.
 
 
  gäst
20 Sep 2008 - 00:43
Självklart gäller det bägge könen. Reagerade på all turbulens runt dom olika klubbarna i damfotboll. Nåt som jag tror tjejerna på plan inte har så mycket till övers för.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
4
kommentarer
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 11:01
Storförlust för Ope IF
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 09:44
Ytterhohgdal upp på kvalplats
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook