Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3982    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarPublikrekord...

Publikrekord  (19 svar)   21 Sep 2008 - 08:37  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Jalla
Allt annat än publikrekord på JK arena idag vore en flopp tycker jag. Kanonväder, viktig match, ett ÖFK i form, gratis inträde och fika! Nu vet jag inte hur den officiella siffran lyder för en match på JK arena men jag tror på 2372 personer idag. Rekord eller inte återstår att se.

ÖFK har goda möjligheter att spela ut hela sitt register idag, även om jag har en viss olustkänsla i magen, men jag tippar 3-1. Hemmasegrar rakt av idag vore inte dumt, förutom brage å syliva som gärna får spela 0-0.
 
Svar av:
  Gäst: Jalla
21 Sep 2008 - 11:12
Claes, har du stigit upp ur kartongen ännu (läs sängen). Vad tror du om dagens drabbning?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
21 Sep 2008 - 11:28
Jo då klev upp för 30 minuter sedan. Satt uppe lite för länge och spelade poker i går.
Jag har tippat precis som dej 3-1. Vilken serie det är. Om alla resutat går ÖFK:s väg idag kan man ligga 7:a. Går allt emot kan man hamna under strecket. Vi ses på matchen Jalla, kanske hejar vi på varann, vet ju ej vem du är.
 
 
  Gäst: Jalla
21 Sep 2008 - 11:36
det kanske vi gör =) ska träda fram ur mörkret nån dag framöver!

är det någon som vet, har någon teori, varför Lelle Sandahl vaktar målet nu? (jag ska dock inte säga att han gör det idag). Har Meijer varit skadad?sjuk?
Bara en fundering, tycker vi har två bra målvakter i år.
 
 
  Gäst: Jalla
21 Sep 2008 - 18:48
den där segern satt fint, precis som Ghassans kanon!
Jag måste återigen säga att jag aldrig sett ÖFK trilla boll så fint som man stundtals gör under hela ÖFKs existens. Äntligen lite sambatakter! Nu är ju långbollarna mer ett undantag än en regel, mycket roligt att se!! Nu gäller det att fortsätta våga de resterande matcherna så spelar vi i ettan även nästa säsong!

Två frågor: Vart var Alan idag? Per ut med skada?
 
 
  Gäst: OLG
21 Sep 2008 - 18:53
Vinsten kan man nog tacka gud för!
satan i gatan vilken miss av domarna som inte ser att mittbacken räddar bollen med händer på mållinjen. solen i ögonen på AD1 och huvuddomaren men hur i h....... kan AD2 missat detta?

Hade jag varit i faluns läger så hade jag nog aldrig slutat ifrågasatt det hela.

Skönt dock med ÖFK seger och Gassan fortsätter leverera, trevligt=)
 
 
  Gäst: rutte
21 Sep 2008 - 18:54
Alan skadad vad jag förstod. Ingen skada på per, yrsel hörde jag.
 
 
  Gäst: Kunnig
21 Sep 2008 - 18:56
Herregud. Första halvlek är bland det sämsta ÖFK presterat i div 1. Miniräknare krävdes för att räkna alla felpass och felbeslut. Men, frågan är om inte Falun hade än mer felpass. Med andra ord, ingen vidare fotbollsunderhållning. Däremot lyfte sig speciellt ÖFK i andra och spelade klart godkänt. Två fina mål också. Tur att inte Guds hand, denna gång Tims, sågs av domaren. Då hade det blivit straff, frilägesutvisning samt förmodligen 1-1. Det var nog bara de tre domarna som inte såg handsen.
 
 
  Gäst: Jalla
21 Sep 2008 - 18:57
härligt Rutte med lite uppdateringar! jag hade nog också solen i ögonen för jag missade straffsituationen som nämndes här. Däremot tycker jag inte ÖFK behöver tacka någon för denna match förutom sig själva. Med lite tur hade vi kunnat göra nån balja till.
 
 
  Gäst: Jag
21 Sep 2008 - 19:00
Hur mkt folk var det på matchen?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
21 Sep 2008 - 19:10
Ja, jag tror nog första halvlek var den sämsta jag sett i år. Falun trillade på rätt bra men som tur var, va dom alldeles för ineffektiva, det hände inte mycket framåt för masarna. Nu fixar man det här.

 
 
  Gäst: Sigge
21 Sep 2008 - 19:44
Tack för tre pinnar och hyfsat spel, om än i ett lågt tempo stundtals. Kul ändå att se ett fint kortpassningspel och god teknik emellanåt. Nu till det som jag m.fl.tycker är riktigt dåligt kring själva arrangemanget:
1. Varför ingen redovisning av övriga matcher på tavlan?
2. Varför tas det betalt för parkering när logistiken, vid framför allt hemfärden, är under all kritik? Ok att ta betallt, men då bör en viss service ingå. Den fina vägen som asfalterats framför arenan, ska den tas i bruk 2011 eller nåt? Vad händer?

 
 
  Gäst: Jalla
21 Sep 2008 - 19:51
håller med om att en utfart är under all kritik. men mitt tips är, vänd dig till ÖFK med dessa frågor. resultatservice är ju bara ett måste. nu är det ju digitalt så ingen behöver ju stå där som på hofvallen. det kan ju bara handla om ett knapptryck. resultaten uppdateras ju snabbt via nätet.
 
 
  score
21 Sep 2008 - 20:30
Familjedag..ja, allt gratis..stackars killar som måste ta betalt för parkeringen..slopa det ! ponnyridningen är man för tung för...Straffar för gammal och gissade fel på skidan och staven..och vart var spelarna vi skulle så stort få träffa..såg inte en enda!!? kanske behöver glasögon ja det kan jag ju förstås ha fått om jag ställt mig i kö för ansiktsmålning..det enda på himlen som var bra var solen och trevliga tjejer som serverade gratis kaffe..kan man kalla det för familjedag nä tror inte det..
Grattis ÖFK för tre poäng..till er som annonserar att det är familjedag ändra annonsen nästa gång till små, små kringaktiviteter för de allra minsta..Ha de
 
 
  Gäst: Jalla
21 Sep 2008 - 21:40
Score! Vad skulle du vilja haft för aktiviteter för att ha känt dig riktigt hemma?
 
 
  score
21 Sep 2008 - 22:02
Varför inte lite levande musik, pilkasning olika "små" tävlingar. Lotterier, i år har de ju tom tagit bort nummerutlottningen på matchprogrammen..de kostar ändå 10 spänn..med lite fantasi kan man få till en hel del skoj..det verkar inte riktigt genomtänkt..sorry om jag är kritisk men om man är seriös så tar man också emot ris.
OK att man satsar på barnen det är BRA!! Hade med mig barnbarn och det ,som var något, var ponnyridning för en av dem, de andra tyckte att vi kunde åka hem ..
det som sedan var i pausen e ju faktiskt lite pinsamt. För vem var det intressant att titta på fyra som slog en boll i mål..jattekul..!!
Nu vart jag petig..men som jag sa så hoppas jag att man lyssnar på kritik och lär sen av den..har själv varit engagerad som ledare i många år och vet att med planering och engagemang lyckas man ..tur att man är för gammal och snart orkar man väl inte besöka fotbollsmatcher heller då ere tur att nätet finns...gonatt!!
 
 
  Gäst: C
22 Sep 2008 - 09:03
Varför används inte den elekroniska resultattavlan på arenan när det är storpublik och allt. Klarar man inte av skötseln?
 
 
  Gäst: Observer
22 Sep 2008 - 09:43
betala du då; Sigge? Jag tyckte du snacka dig ur situationen.
 
 
  score
22 Sep 2008 - 14:01
Idag kom jag på världens idè..låt Mats Sundkvist köra allsång före match och i pausen..alla kan vi lära oss ÖFK-låten..dela ut texten så sjunger vi..vilken stämning!!!
Ha de
 
 
  Gäst: Klabbe
23 Sep 2008 - 16:44
Kass högtalaranläggning. Om man inte befann sig på läktarn hördes inget. Hört talas om surround? Men Tifot var alldeles utmärkt. Mer sånt. Oootroligt!!
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook