Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4184    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarNyförvärv...

Nyförvärv  (17 svar)   4 Dec 2008 - 22:02  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: ÖFK:are
Däremot säger Ersbodas Adam Chennoufi med en viss besvikelse i rösten. att han inte något mer från ÖFK. När inte det blev någon provträning så skulle jag få ett bud genom hotmail, men jag har inte hört något. Jag skulle gärna vela att de hörde av sig.

Va trist att behöva läsa sånt här, inte hört av sig, vad är det frågan om inom klubben ?
Börjar bli för mycket att sånt.
 
Svar av:
  Gäst: Knut
4 Dec 2008 - 23:55
En spelare bryr sig inte om att komma på provspelning och har mage att bli besviken när han inte får ett erbjudande om att spela för den klubben...
Är man inte så intresserad att man ställer upp på en provspelning så klubben får träffa spelaren och se vilken person han är och om han passar in i gruppen riskerar klubben att köpa grisen i säcken. Det är en sak med en nyckelspelare och en annan sak med en ordinär spelare.
Kom in i matchen grabben!
 
 
  Gäst: Örjan S
5 Dec 2008 - 10:41
Jag håller med Knut, den här spelaren tycker inte att han behöver komma hit, klart han skulle åkt hit så man fått en chans att bilda sig en uppfattning.
 
 
  Gäst: ÖFK:are
5 Dec 2008 - 12:45
När inte det blev någon provträning så skulle jag få ett bud genom hotmail, men jag har inte hört något.

I vilket fall som helst så skulle klubben höra av sig tydligen, nonchalant tycker jag om man inte gör det.
 
 
  Clement
5 Dec 2008 - 14:19
Håller med om att de är lite respektlös att inte höra av sig åtminstone.
Okej om han inte kommer på provspel och ÖFK då inte är intresserade av honom kan dem åtminstone höra sig till spelaren i fråga och tala om de.
Annars är de helt enkelt respektlös.

Men ja tror faktiskt ÖFK håller andra alternativ öppna först och sen om de inte går kommer de höra av sig till Adam.
Men de är bara vad jag tror.
 
 
  teo
6 Dec 2008 - 11:34
kan vara farligt om ÖFK satsar på för många spelare samtidigt, risken är att det inte blir nått. Ge full uppmärksamhet till en spelare i första hand.
 
 
  Gäst: Anders Eriksson
25 Dec 2008 - 22:55
Jag tycker det är helt vansinnigt att inte ÖFK signar Adam Chennoufi. För mig är han en klasspelare. Vad mer kan man säga? Lägger ut två linkar från tuben här som är väldigt värda att se ... säger bara en sak, - njut !
http://www.youtube.com/watch?v=dAFf-lUI6Rk
http://www.youtube.com/watch?v=1AqGcoDiQKc&feature=related
 
 
  Gäst: Lee
26 Dec 2008 - 01:11
ÖFK är bara att gratulera om man har vassare anfallare på g än denne Chennoufi!
Problemet är snarare ekonomin... under 2009 regnar det knappast manna från herrar. Sundqvist/Paulsson.
Såg förresten att Lantto var i stan, han är nog billigare än Makel!
 
 
  Gäst: Realist, ja visst !
26 Dec 2008 - 01:19
ÖFK kan inte konkurrera med sina korvören mot andra föreningar, vem kommer hit och spelar för 2000 kr, sen skatt på det 30 % återstår 1400 i månaden som ersättning för en 5-6 gånger i veckan....ingen !
 
 
  Gäst: Lee
26 Dec 2008 - 11:03
När serien startade ifjol hade ÖFK tre heltidsproffs på lönelistan, varit i Valencia på träningsläger. Så var läget då. Ngn som vet hur budgeten ser ut för 2009?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
26 Dec 2008 - 21:57
Jag har ingen insyn i ekonomin för ÖFK, bara hört rykten, som säger att den är inte bra. Jag tycker fortfarande att ÖFK ska bestå av endast ett elitlag, ett seniorlag, där det ska vara tufft att ta en plats. Betala sisådär en 6-8 spelare bra som får utgöra stommen, skriv dessa spelare på 3 år. De "under" dessa har inte lika bra lön, men hyfsadt betalt, och är kommande yngre spelare. En trupp på inte mer än 18 spelare, de som inte platsar, spelar i IFK, Frösön i div 3. Behöver ÖFK spelare, så ska det vara en snabb övergång. Köper man som spelare inte villkoren, så får man söka sig bort. Vill man värva utifrån så ska man kunna konkurrera med andra klubbar om ersättning, få t.ex en bra spelare från Västerbotten. Pengar betyder, den som säger annat är ute och cyklar.
Det är i alla fall min tro till att ha ett lag som inte balanserar på linan år efter år, tills den brister. Jag vet att det är andra som har en helt annan uppfattning hur man ska klättra, de åsikterna respekterar jag, men min åsikt står jag fast vid. ÖFK ska vara ett elitlag enligt mej, ingen mesig halvblessyr, ekonomiskt och tillika kvalitets mässigt.
 
 
  Gäst: Lee
26 Dec 2008 - 22:43
Instämmer med C till 110%
För ett enat fotbollsjämtland!
 
 
  Gäst: ...Papi...
27 Dec 2008 - 13:09
Jajjamen, håller med. ÖFK plöjer ner massor av pengar på "ungdomssatsningen" vilket i mina ögon är katastrof. Övriga klubbar i länet kunde ha stått (inte minst ekonomiskt å med överlägsen bredd) för denna utbildning under ledning av ÖFK medans de kunde ha lagt sina egna pengar på proffs. Div 2 är nära nu. Kanske dax för ny styrelse? Vad säger ni medlemmar?
 
 
  Gäst: Fredrik
27 Dec 2008 - 15:23
Hej Claes ! Du säger att ÖFK skall vara ett elitlag och ingen halvmessyr.Varför är ÖFK inget elitlag vill dom inte eller vad beror det på ? En annan undran varför satsar ÖFK en massa pengar på ungdomar ? Är det för att ingen annan gjort det eller bara för att dom är dumma ?


 
 
  Gäst: Claes Jönsson
27 Dec 2008 - 18:33
Ingen är dum. man har bara olika tänkande om vad man tror vara bäst och vad man vill med sin fotboll. Ingen absolut ingen som vill ha bra fotboll gör något man inte tror på. Jag har min tro på vad som skulle kunna ge ett "riktigt" elitlag här. Å den är som jag beskrev tidigare. ÖFK A ska vara något riktigt attraktivt, pengarna ska läggas på ETT lag, ett seniorlag. Jag vill se ett ÖFK som krigar i serietopp, jag är inte som många andra nöjd med att man klarar sig kvar. Kom ihåg i nån intervju med Rolf Loose för kanske ett år sedan där han sa att, för att nå högre krävs pengar, det är nog sant. Därför vill jag att pengarna till ÖFK ska ligga på seniorlaget. Bättre betalda spelare på 3års kontrakt, ekonomi för att locka hit 2-3 attraktiva nyförvärv. Bara R-laget kostar säkert runt 400 000, vet inte det men gissar. Sedan tillkommer ett J-lag som kostar i ledararvoden, resor utrustning,domare etc etc, dessutom ett antal pojklag, som har samma utgifter. Visserligen får man aktivitetsstöd, men jag har svårt att detta täcker upp hela kostnaden för pojk och J-lag, där kan jag ha fel, vet inte vad aktivitetsstöd genererar. Vi får inte fram spelare i mängder till div1 och A-laget jag tror därför att de talanger kommer fram ändå, från IFK,Ope, Frösön m.fl. Nu erkänner jag att jag kan inte ÖFK:s ekonomi, men jag har svårt att tro att det INTE skulle ge mer till seniorlaget än i dagsläget.

Till sist ni som läser detta, ni som inte tror desamma som mej, skriv istället vad ni tror på ska göra att ÖFK skall kriga i toppen i stället för att enbart ifrågasätta det jag skrivit. Det är mycket mera konstruktivt, än att tala om vad illa man tycker om min tro.
 
 
  Gäst: dum
28 Dec 2008 - 19:28
Nån måste väl vara dum? Annars är ju dum ett riktigt onödigt ord
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
28 Dec 2008 - 21:06
Att nån har en annan åsikt än en annan, betyder väl inte att man är dum !
 
 
  Gäst: Pelle Pluring
30 Dec 2008 - 11:36
Så dålig ekonomi kan väl inte ÖFK ha ändå, om man kan anställa ytterligare en (Peter A) på juniorlaget.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook