Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4197    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarSipuri?!...

Sipuri?!  (12 svar)   16 Dec 2008 - 01:57  
Svara
  Inlagt av:
Hamberg
Kan någon som har sett Sipuri spela berätta vad han egentligen är bra på? 14 mål i division 4 skulle han väl knappt komma topp-10 här i jämtland så det säger just ingenting. Men det som jag har svårast att förstå är hur ÖFK kan ha värvat hit en sådan spelare efter att ha sett killen på två (!!!!!) träningar? Hade jag vetat att han provtränat en månad så hade jag också vetat att lagledningen hade haft god tid på sig att gjort en klar analys av han, men efter TVÅ träningar har han både blivit erbjuden ett kontrakt och fått en lägenhet fixad. Och då ska jag minnas att dom inte ens kan höra av sig till tidigare provspelare (Läs; Ersbodas Adam Chennoufi). Det är dålig respekt!

Vet någon ens vad det är för kvalitet i Edsbyns serie? Han säger han spelat target i år men samtidigt verkar han vara en liten kille, i mina ögon är det en storväxt targetspelare med en näsa för mål, och då pratar jag inte om division 4 spelare utan från en betydligt mycket högre nivå. Man behöver inte alltid kolla sig mot storbrittanien utan det finns gott om målskyttar runt om i högre svenska serier som säkerligen skulle vara intresserad av att spela i ÖFK. Idag finns det en forwardsbesättning av Emil Alriksson (på väg bort), Ante Björkebaum (Skadeförjöljd och oprövad i Div 1), Patrik Lindgren (har inte vuxit in i Div 1 kostymen än), Erik Plantinger (Skadeförföljd och oprövad även han), Bobo Sollander (Ser han som en mittback mer än en forward) och Jakob Widgren (hade fantastisk säsong och det är bara att hoppas han utvecklas än mer) och "Wesslan" (bra lr an*s?)

Jag tycker jag ofta får läsa att ÖFK inte har några pengar och rådande finanskris kommer definitivt inte göra det lättare att ragga in sponsorpengar, så varför inte lägga dom slantar som finns på etablerad/e spelare och plocka upp yngre lokala förmågor som "truppspelare".

Jag var bara tvungen att få det ur mig MEN jag önskar ÖFK all lycka och att Sipuri visar att jag har fel genom att vinna skytteligan.
 
Svar av:
  Gäst: jonny
16 Dec 2008 - 10:30
Tror du att etablerade svenska spelare från högre serier är billiga och vad får dig att tro att det finns såna spelare som säkerligen skulle vara intresserade av att spela i ÖFK?
 
 
  Gäst: Örjan S
16 Dec 2008 - 12:24
Det är ju de man gör att man plockar upp lokala förmågor, de hindrar ju inte att man värvar någon som i de här fallet en spelare som visat sin målfarlighet och är i rätt ålder och som kan utvecklas. Adam C har mig veterligt inte varit och provspelat för ÖFK. Han tyckte inte att de behövdes. Det här ju också en billig spelare jämfört med många andra som varit här. Han har ju ett arbete att gå till. Det är ju många som inte ens provspelat i ÖFK som kommit hit, Sipuri är ingen före detting utan en spelare som är på väg upp och som förhoppningsvis utvecklas. Bra är också att han kommer hit och deltar i försäsongsträningen och i träningsmatcherna och ingen som dimper ner en vecka otränad och orörlig som man kan ha sett förut. De här kan visst vara en bra värvning.
 
 
  Gäst: Björn Ferry
16 Dec 2008 - 13:17
Är det nån som inte visat sig okunnig här på fotbollz så är det Örjan S. Han vet vad han pratar om. NOT!
 
 
  Gäst: HO
16 Dec 2008 - 14:35
Vem/vilka är det som kommit och varit otränade Örjan?
 
 
  Gäst: Eje
16 Dec 2008 - 16:31
Åh nej HO, starta inte den diskussionen med Örjan igen, jag orkar inte!!!
 
 
  Gäst: Örjan S
17 Dec 2008 - 06:55
Förstår att det är någon som inte är insatt som ställer frågan, men jag skall artigt svara, Paul Shilds, Darryl Smile, Bina Ajuwi, Radoslav Becalik för att ta några exempel var inte bra tränade när de kom. Darryl S kom dock igång på slutet, här fick han bra träning och visade lite av sitt kunnande innan han försvann.
 
 
  Gäst: jag
17 Dec 2008 - 13:13
vem är bina ajuwi?
 
 
  Gäst: Örjan S
18 Dec 2008 - 06:43
Bina Ajuwi är en nigerian som var här för ett antal år sedan, som kom från Portugal där han från början värvades till Benfica, men som var utlånad till en div 2 klubb, om jag nu minns rätt? Bra teknik men räckte inte till i ÖFK.
 
 
  Gäst: GG
18 Dec 2008 - 11:10
Han menar Bina Ajuwa
 
 
  Gäst: Jag
18 Dec 2008 - 12:36
Binawari Williams Ajuwa spelar just nu i FC Progresul Vulcan Bucuresti i rumänska andra ligan, den borde hålla högre klass an d1 norra....

 
 
  Gäst: Så !
18 Dec 2008 - 12:58
Och ? !
 
 
  Gäst: .
18 Dec 2008 - 14:13
Vadå "och?!"

Förtydliga, tack!
 
 
 
4
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet idag kl 09:39
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook