Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4203    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarZ tar över VSK...

Z tar över VSK  (8 svar)   19 Dec 2008 - 17:50  
Svara
  Inlagt av:
Jazz_devil
Hoppa till http://www.vskfotboll.nu/index.php?fot=nyh&newsno=1886
Oj, Z blir visst a-lags tränare för Västerås SK nästa säsong.
 
Svar av:
  Gäst: Brolin
20 Dec 2008 - 23:58
Jag har alltid upplevt dig Z:a som ett pratorakel när det gäller fotboll, en expert i kulisserna som aldrig riktigt fått pröva dina vingar i praktiskt skarpt läge, men nu verkar det som du ska sätta din oskuld på spel, jag hoppas du täpper till truten på mig genom att vinna serien nästa år med VSK, lycka till...!
 
 
  Gäst: Z
21 Dec 2008 - 06:23
Jag trivs bäst med att jobba med talangutveckling och har därför alltid valt den typ av jobb före att träna de a-lag på framförallt div 2 nivå som varit aktuella. Givetvis vore det otroligt kul om vi kunde göra ett bra resultat redan i år men min viktigast uppgift blir att föra gruppen och spelarna framåt. Vi har en rekord? ung grupp med 19 spelare i truppen som är 20 år eller yngre. Många av dessa spelare är givetvis talangfulla men nästan alla saknar erfarenhet av att spela seniorfotboll så risken är stor att prestationerna kommer variera mycket. VSK har medvetet valt att inte förlänga kontrakten med hela den äldre stomme som man haft under flera år och ge de yngre talangerna chansen att växa. Ex kommer våra två målvakter nästa år vara en 19 och en 18 åring. Dessutom har vi en otroligt bra 15 åring (född 94) som inte är uppe i a-laget ännu men som jag tror hamnar där under våren. Skulle inte förvåna mig om han gör debut under hösten om han är kvar i Sverige då. Finns redan flera klubbar som rycker i honom.

Skulle faktiskt tro att matcherna mot norrlandslagen blir de svåraste. Brage, ÖFK och Umeå som alla spelar med en stark defensiv och bra organisation. Den typen av lag brukar klara sig bra mot ungdomliga lag som bjuder på misstag i sin iver att anfalla lite för mycket ibland.

Degerfors och Carlstad är de lag som jag just nu tror blir favoriter. Valsta är en outsider som har en bra trupp med många bra spelare i men som jag tycker har underpresterat flera säsonger. Gröndal har tappat många bra spelare men beroende på hur många BP killar som kommer så kan man ev bli ett topplag även nästa säsong.

Hurvida jag kan fortsätta skriva här vet jag inte. Kommer nog inte framföra personliga åsikter mer men kan givetvis skriva ren fakta om hur vår verksamhet ser ut om någon skulle vara intresserad av det.
 
 
  Gäst: Kurre
21 Dec 2008 - 21:00
Z, känns nästan som att du garderar dig redan nu med att flera gånger påpeka att VSK har ett rekord ? ungt lag. Du har ju påpekat hela säsongen hur fel det är när Kalle tex sagt att ÖFK startat med unga spelare. Åldern har väl ingen betydelse? prestationen räknas alltid. Kan ha missuppfattat dig här. Eller är det ung i sammanhanget erfarenhet du pratar om?? Utveckla gärna!
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
21 Dec 2008 - 21:12
Nu Kurre har du nog missuppfattat det Z sagt om Kalle och unga spelare. Z har aldrig sagt att det är fel, det skulle han dessutom aldrig säga. Z har däremot sagt att det är inget speciellt ungt lag Kalle ställt på benen, å det är det ju inte heller om man jämför med övriga lag i div 1 norra.

Jag har mycket kontakt med Z per telefon och han har aldrig nämt då heller om att Kalle gjort når fel.

Stort lycka till Z, hoppas du lyckas bra i VSK.
 
 
  Gäst: Kurre
21 Dec 2008 - 21:15
OK! Då är även jag med i matchen!
 
 
  Gäst: jonny
21 Dec 2008 - 23:25
Visst har det nämts att det är att skylla ifrån sig att säga att man har ett ungt lag?
 
 
  Gäst: Z
22 Dec 2008 - 05:53
Du har helt rätt Jonny att jag kommenterat att jag ofta tycker att man skyller förluster på att man haft en eller annan ung spelare med på banan. Dels tycker jag att det är dåligt gentemot de spelarna som på något sätt får bära ansvar för dåliga resultat och dessutom tycker jag att på seniornivå ska de bästa spela oavsett ålder.

Sorry om det jag skrevs missuppfattades, att jag skrev om vår unga trupp var för att visa varför jag tog på mig uppdraget och varför jag tror att vi har ett lag som är utvecklingsbart. Jag vet att vi inte har samma erfarenhet som många andra trupper i serien men vi har garanterat mer talang än de flesta.

Vare sig vi vinner eller förlora så gör vi det på grund av vår prestation och inte på grund av ålder. Är vi bara nog skickliga så kommer vi klara av alla lagen. Men för den skull så ser jag oss inte som favoriter utan realistiskt är att vår orutinerade trupp kommer ha en tuff start men komma mer och mer ju längre säsongen lider.

Nu tar jag jul lov och kommer inte tänka mer på fotboll förens efter nyår någon gång så den som tänkt kommentera mera kan inte förvänta sig något svar.

GOD JUL på alla vare sig ni hoppas att det kommer gå bra för mig eller ni som hoppas på nedflyttning till div 2.

Extra GOD JUL till Claes som alltid törs säga vad han tycker utan att gömma sig.
 
 
  Gäst: Goofy*
22 Dec 2008 - 12:13
För min del önskar jag att det går bra för dig men naturligtvis hoppas jag att ni hamnar efter ÖFK i tabellen :)

Från en som tävlat mot Z en-två gång(er), fast inte i fotboll. :)
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
4
kommentarer
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 11:01
Storförlust för Ope IF
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 09:44
Ytterhohgdal upp på kvalplats
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook