Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4384    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (11 svar)   6 Mar 2009 - 06:17  
Svara
  Inlagt av:
X
ÖFK behöver en eller 2 spetsspelare, annars blir det att slamsuga på botten av serien och hälsa Div 2 välkommen i 2010. Några pulver på gång?
 
Svar av:
  Gäst: Örjan B
6 Mar 2009 - 06:48
Tror också det! En riktig målskytt, Paul Shields t ex.
 
 
  Gäst: Fotboll!
6 Mar 2009 - 07:18
Det fattas nog inga spetsspelare i ÖFK. Laget har duktiga spelare gäller bara för Kalle att sätta ihop laget på rätt sätt så kommer resultatet med tiden. Startelverna han satt ihop 2008 var oftast fel kombinerade. Finns spelare som passar bättre ihop än andra. Fast ska erkänna att det vore skönt att få haft Lee ett år till.
 
 
  Gäst: Budda
6 Mar 2009 - 07:51
Vad naiv du är. Klart att ÖFK skulle behöva fler bättre spelare. Inte ens Kalle kan göra guld av gråsten. Truppen ser betydligt sämre ut i år än ifjol. Men jag tror att man kan klara sig kvar ändå eftersom det verkar finnas fler lag med problem i år.
 
 
  teo
6 Mar 2009 - 08:56
Förutom Lee Makel tycker inte jag det ser så mycket sämre ut. Visst har man tappat en del spelare, men många glömmer att man faktiskt har ersatt dem ganska bra.

Per Magnusson har ersatts av Fredrik Lövgren
Benny Blixt av Robin Fryklund
Tobias Blad av Ante Björkebaum(inte samma position men offensiva spelare)
Fredrik Alliris har ersatts av en hel del yngre spelare med Christoffer Fryklund i spets

Summa summarum kommer kanske inte spelet se exakt likadant ut utan Lee Makel. Man kanske får spela på ett annat sätt med två anfallare, men jag ser faktiskt inte varför det skulle behöva bli så mycket sämre.
 
 
  Gäst: Easy
6 Mar 2009 - 09:55
Precis teo ! Va fasen, låt spelarna lämna ÖFK, är ju bara att ta in nya, vad spelar det för roll. De som pratar om kontinuitet är ju ute och cyklar. Om Martin el Tim skulle bli skadad är väl inga problem, bara att ta in två andra.
 
 
  teo
7 Mar 2009 - 09:41
jag anar en sarkasm. Och visst förstår jag din poäng, visst hade det allra bästa vara att få behålla dessa spelare. Som du säger är kontinuitet viktigt.

Samtidigt vill jag ändå lyfta fram det positiva. Att laget ändå fotbollsmässigt inte tappar mycket. Man tappar Makel, men jag tror man kan kompensera det med ett annat sätt att spela. Folk tenderar ofta att överdriva en enskild spelares roll i ett lag.

Det är som det är med ÖFK, man skall träna i princip lika mycket som ett proffslag samtidigt som man måste jobba med något annat vid sidan av. Det är en verklighet som gör att jag tror är begränsande när man skall försöka ha en kontinuitet.
 
 
  Gäst: Örjan S
7 Mar 2009 - 10:32
Tycker det är alldeles för tidigt att säga hur de kommer att gå för ÖFK i år, som vanligt är man böjd att säga är det alldeles för många pessimister som har gett upp långt innan serien börjat. Vilken jävla inställning! Jag tycker vi ska vänta och se hur de ser ut när ÖFK spelat sina träningsmatcher och seriestarten börjar närma sig innan vi säger något. Det är en tråkig diskution, två spetsspelare ja, skulle vara bra förstås men ekonomin säger förmodligen något annat.

Hur hittar man två spelare som är bra och mycket bättre än de som finns? Ska de vara någon mening ska de vara spelare som totalt dominerar på träningar och matcher om de ska kallas förstärkning. Jag beklagar att inte Lee Makel kom, och jag anser också att om de nu kommer någon SKA den spelaren minst hålla Le Makel klass om de ska vara någon förstärkning. Av tre engelsmän var det bara en spetsspelare som kan säga dominerade och höjde nivån. De andra två orkade ju inte med träningen när de kom, de stod och flåsade dubbelvikta under de träningar som jag såg, för dålig ork.


Men det är kärva tider så knappast att de kommer någon till ÖFK med den kvaliten.

Så jag tror det är bara att glömma snacket om två spetsspelare.
 
 
  Gäst: Klurigt
7 Mar 2009 - 21:43
Vad är skillnaden mellan att vara pessimist/optimist och relist Örjan ? En relist kan ju låta som en pessimist i den optimistiskes ögon, eller hur ?
 
 
  teo
7 Mar 2009 - 22:36
Kommer det några spetsspelare tror jag definitivt att de kommer från Gif Sundsvall. Kristian Ek som exempel ser inte ut att få särskilt mycket speltid i år heller. Kan mycket väl tänka mig att han går till ÖFK.
 
 
  Gäst: Curva middle
7 Mar 2009 - 23:31
Nu brinner det i knutarna. In med ett par utlänningar. Lohse har sagt superetten 2010
 
 
  X
9 Mar 2009 - 04:40
Historiskt sett har alla spetsspelare kommit från UK. Afrika, Brasilien und so weiter har floppat. Antingen grejar vi en spetsspelare nu eller så blir det när vi ligger under isen efter 13 omgångar.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
4
kommentarer
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 11:01
Storförlust för Ope IF
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 09:44
Ytterhohgdal upp på kvalplats
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook