Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4426    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarEtt jävla gnäll...

Ett jävla gnäll  (5 svar)   15 Mar 2009 - 14:57  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Don Thomas
Jag har passivt läst och följt utvecklingen i diskussionerna här på fotbollz.se en längre tid.
Nu kan jag inte låta bli att lägga mig i......
Jag anser att det är ett jävla gnäll på många när det gäller ÖFK och JK arena.
1. Vi i jämtland ska vara jävligt tacksamma att vi fått en sån fin arena, trots att vintern håller i sig i 6 månader här uppe satsas det på sommaridrotten.
2. ÖFK är kanske ingen klubb med en diger historia eller en djupt rotad klubbkänlsa, men dock vår enda riktiga elitklubb i jämtland. Det är vår plikt att stötta "vårt" lag.
Vi har en väldigt meriterad tränare och personligen tycker jag att vi periodvis ifjol bjöds på riktigt bra fotboll av ÖFK. Tyvärr är det för många gnällspikar och för få som ställer upp för laget. Vi borde skämmas över supporterkulturen här uppe.
Ett exempel från en hemmamatch : 800 inlösta, 14 engagerade åskådare som hörs på lätaren, 30% går när det är 10min kvar för att det är så jäkla viktigt att vara först i bilkön därifrån.

Skärpning fotbollsjämtland, med den negativa attidyt som råder kommer vi aldrig att komma någon vart varesig klubben heter ÖFK, IFK Östersund eller Frösö IF.

/Trogen ÖFK-supporter
 
Svar av:
  Gäst: Bybon
15 Mar 2009 - 15:45
Huvet på spiken, Don Thomas!
 
 
  Gäst: C
15 Mar 2009 - 15:46
Min herre eller dam, du borde analysera varför det blivit sådant mostånd mot Öfk. Det är bra att Öfk finns, men det beror på vilket sätt man finns. Jag tror inte företeelsen Öfk retar upp folk utan det verkar vara folket bakom Öfk som gör det. JK arena är det bästa som hänt länet. Synd bara att den förknippas för mycket med Öfk,men kanske är det naturligt eftersom Öfk av kommunen fått en tredjedel av värdet i arenan, men det är väl inget att vara avundsjuk över, det är mycket jobb.
 
 
  teo
15 Mar 2009 - 16:08
Kul med en trogen ÖFK-supporter, det är inte direkt vardagsmat på detta forum. Jag håller med dig om att det finns mycket positivt att ta fasta på även fast inte ÖFK har uppfyllt alla sina mål.

Jag brukar ju påtala att jag är ganska nöjd om vi kan ha ett jämtländskt lag i denna divisionett-serie. Som mest less på ÖFK var jag väl när man harvade i division två norra säsong efter säsong. Tycker vi får se ganska intressant fotboll nu i Jämtland, och det skall vi tacka ÖFK för. Även fast vi givetvis kan ha synpunkter på hur de skall ta utvecklingen ytterligare steg framåt.
 
 
  Gäst: moses
15 Mar 2009 - 17:21
Teo, jag håller med dig i mycket men vet inte om jag tycker att vi ska vara nöjda med att ha ett lag i ettan. Eller kanske ska vi vara nöjda ifall ÖFK skulle vara ett stabilt ettanlag på den övre halvan. Som det är nu är ju inte nivån på ÖFK bättre än var det var innan seriesystemet gjordes om. Ett bottenlag i nya div.1 är nog ingen skillnad mot att vara ett topplag i gamla div.2. Utvecklingen i länet har ju inte gått framåt, utan ligger på samma nivå som innan ÖFK då Ope var ett stabilt topplag i div.2 och även var upp och vände i ettan. Däremot förstår jag inte alla som gnäller och tycker att, som det är nu Frösön eller IFK lika gärna kan satsa mot samma mål. ÖFK bildades av en anledning och det var att både Ope och IFK var på väg att gå under då man inte hade råd att spela på den nivån man gjorde. Så det är bara att svälja att ÖFK är den föreningen som man kan hoppas håller sig på hyfsat hög nivå för ingen annan förening har dom ekonomiska musklerna.
 
 
  teo
15 Mar 2009 - 19:52
med tanke på att de andra norrlandslagen åker ur den här serien ett efter ett så är det inte så dåligt av ÖFK att fortfarande vara med. Förra säsongen var ÖFK det fjärde bästa laget i Norrland efter Gif, Gefle och Umeå, alla tre från större städer.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
13
kommentarer
Varbeg -ÖFK 1-0
av Haldo Jonsson | 13 Apr 2024 - 15:49
VS  Varbeg - ÖFK 2-0 (1-
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 11 Apr 2024 - 22:43
Ytterhogdal nu trea i tabellen. IFK
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook