Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4446    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (10 svar)   20 Mar 2009 - 18:20  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Anasazi
Vissa på det här forumet är så fullständigt totalt negativa mot ÖFK.
Det är så tråkigt att läsa. Visst ska man kunna ha åsikter och kritisera. Tyvärr låter några av er som gubbarna som gnäller när mjölken höjs med 50 öre, eller som tanterna över att man sjunger på "utrikiska" på bingolotto.
Jag ser fram emot att sitta på vår fina arena och se vårt duktiga lag spela, för varje mål ska jag hånle åt er som inte kan glädjas åt att ÖFK finns.
 
Svar av:
  Gäst: Claes Jönsson
20 Mar 2009 - 20:11
Jo men Anazazi, jag håller med dej, visst är det trist att det blivit så negativt mot ÖFK. Jag tror inte fotbollsälskare i Jämtland vill i grund och botten att det ska gå åt h..vete. Då är man inte en älskare av fotboll. MEN något har gått snett, jag rör mig i fotbollskretsar dagligen, det är spelare, ledare, domare, föreningsmänniskor och publik,överhuvudtaget. Pratar dagligen fotboll med någon, det som är gemensamt i alla kretsar är en massiv negativism mot ÖFK.
Då måste man ställa sig frågan VARFÖR ? Åtminstonde JAG har väldigt svårt att inse att det är fel på alla jämtar, vill inte acceptera det !
Hur ska vi vända denna trend, för den är inte speciellt rolig. Själv blir jag ofta förknippad som hatare av ÖFK, å jag kan inte mer än säga att det är jag inte. Jag vill se fotboll här så högt upp som det bara går, i dagsläget är det ÖFK, så varför skulle jag hata dom. Däremot säger jag ifrån om jag tycker nåt inte är bra i mina ögon, det behöver väl ändå inte betyda att man hatar något. Idén ÖFK är rätt !
 
 
  Gäst: Tony
20 Mar 2009 - 21:52
Men, alltså.ÖFK utger ju sig för å vara en elitförening som siktar mot superettan, om dom kämpar för sin överlevnad i botten på div1 så vill jag påstå att det är ett friskhetstecken om supportrar klagar å gnäller-det är väl en naturlig reaktion om man som jag tex faktiskt GILLAR ÖFK att man blir lite låg när det går dåligt, å nu inför denna säsong så ser det lite tunt ut i truppen, trofan att supportrar å övriga är oroliga å skeptiska, jag minns första året som Pelle Bäckman träna Modo, de gick tungt i början så folk ringde till honom på nätterna å klagade, han har berättat efteråt att han berömda alla som ringde för att dom visade stort engagemang.hur det gick sen för Modo under Bäckmans ledning minns säkert allihop, sug i er Kalle, Kindberg å alla andra, se allt gnäll å all negativ skepsis som nåt positivt å gå in nu å gör en kanonsäsong, lycka till!
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
20 Mar 2009 - 22:10
Jo, men det som irriterar mig är att så fort man tycker annorlunda, då gnäller man. Att vara en gnällspik är så känsloladdat. Om jag har åsikter om t.ex försvarsspelet, att det inte var bra, då är jag en gnällspik. Tycker jag det är fel att man värvar engelsmän, när man ska satsas på inhemskt, då är jag en gnällspik. Tycker jag att ÖFK jobbar fel, då är man en gnällspik. Så egentligen blir allt man inte håller med om, omvandlat till gnäll.
 
 
  Marko
20 Mar 2009 - 22:35
Brukar mest följa debatten från sidlinjen, men gör nu ett snabbt inlägg för att säga vad jag tycker i frågan.
Jag är trogen ÖFK-supporter sedan 9 år tillbaka.
Det är många som utropar att det är så mycket som är fel, men jag har egentligen inte hört särskilt mycket om VAD som är fel. Det skulle vara "kul" att höra mer konkret vad som borde göras bättre. (skit?)snacket om att löner inte är utbetalade väljer jag att inte tro på...
Är det dock sant, så är det ju inte bra alls...

Det är självklart att det inte är kul när det stormar i toppen, plus att inte resultaten inte har infunnit sig. Det är inte många som pratar om det här på forumet, men en sittande ledning är ju inte outbytbar. Det är ju upp till varje medlem att säga sin mening genom sin röst på årsmötet vad jag kan förstå?
För visst är det så, vill man att det ska gå bra för ÖFK så är man självklart medlem?

Jag tänker iallafall invänta på ett 09-resultat innan jag säger bu eller bä. För det är ju så, om resultaten går ÖFKs väg så är ju alla nöjda och glada.
Men om resultaten inte kommer, så kanske det är dags att nya krafter tar över?

Min tanke...
 
 
  Gäst: Säpo
20 Mar 2009 - 22:50
Då kan jag vara lite av hemlig polis marko. Det är löner som inte är utbetalda, inte bara från 2008, utan även från 2007, tyvärr får jag väl avslöja då
 
 
  Gäst: Truppen
21 Mar 2009 - 12:55
Säpo, nu låter du som en skvallerkärring.
Har du någon aning om bakgrunden till eventuellt ej utbetalda pengar ? Eller är det något du hört på byn i 2-3 hand, kan du ge oss lite mer kött på bena.
Eller är inlägget bara till för att kasta skit på ÖFK på lösa grunder.
Sen tycker jag inte man ska prata om LÖNER, för det är det inte i det absolut flesta fallen. Det är esättningar som ska täcka de kostnader som spelarna har för ta sig till träning, för förlorad arbetsinkomst mm
 
 
  gäst
21 Mar 2009 - 13:24
Säpo har rätt..det är mycket som borde komma upp till ytan vad gäller ÖFK.
Hoppas de åker ur..synd på spelarna men en käpp på näsan åt ledningen som tror sig vara fotbollkunnig i ALLA avseenden. Det är frågan om lovade ersättningar. Vet att spelare sen tidigare år fått vänta på pengar lääääänge..och man har varit tvungen att stöta på ett otaligt antal gånger. Ska det vara så? I det här fallen finns det ingen ursäkt för hur illa det sköts.
 
 
  Gäst: Truppen
21 Mar 2009 - 18:17
Ja är det på det viset som måste ni ju ha förståelse för att man sänker ersättningarna så att man har möjlighet att betala det man lovar. Inkomster & utgifter måste ju stämma. Det här är ett problem alla föreningar har idag att få det att gå ihop.
 
 
  Gäst: Brunflo Bob
23 Mar 2009 - 21:37
Inte konstigt att ÖFK-föraktet gror, när lik ständigt flyter upp till ytan (läs ÖP idag & 32 läsar-kommentarer).
Det tar tydligen aldrig slut på liken!
Undra när nästa lik kommer? Antagligen när det blir revision av Driftaren!
Kom ihåg vem som sa det.... ;-)
 
 
  Gäst: C
24 Mar 2009 - 01:35
Felkalkyleringen är alldeles för stor. Det gör folk misstänksamma. ÖFK har ju en anställd ekonom som sköter bokföäringen vad jag vet.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook