Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4465    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarTomrum....

Tomrum.  (10 svar)   23 Mar 2009 - 11:22  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
"Tomrummet efter spelare som Makel, Smylie, Shields, Aliris, Ek, Blad och magnusson har visat sig så markant att det inte räcker med ungdonmlig entusiasm" står det idag på z sport, vad är det för tomrum Hasse Andersson pratar om? Det är en plats som man kan säga inte har blivit ersatt fullt ut och det är Le Makels mittfältsposition och möjligen Aliris. I övrigt är det heltäkt. Minnet är tydligen kort, Smylie, Shilds, Makel, Aliris, Blad, samtliga spelade ju under vårsäsongen, ÖFK var ingen segermaskin med dessa i laget heller, ÖFK låg sist när våromgången var spelad. Anledningen till att de inte gick bättre kan väl knappast förklaras med ungdomlig entusiasm och för unga spelare. Jag väntar på förklaring. Till hösten försvann Shilds, Smylie. ÖFK hade en betydligt bättre höst än vår. En stor del i att höstomgången blev bättre var att Jakob Widgren fick chansen, hårt arbete och att killen gjorde mål, vet inte men, ungdomlig entusiasm är kanske förklaringen, allt ligger ju på betraktarens ögon.
 
Svar av:
  Gäst: Wayne
23 Mar 2009 - 11:38
Nu får du väl endå ge dig Örjan S. Alla har vi förstått vad du tycker om de engelsmän som var här i fjol. Att ständigt upprepa detta, vad ger det för årets lag? Du måste ha skrivit runt 100 inlägg, om det stoppar, där du spytt galla över Shields och Smylie, något medhåll att tala om har du inte fått från alla tusentals läsare här på fotbollz. Gör oss nu alla en tjänst och sluta älta gammal skit och se fram emot årets säsong med nya spelare, och gör nu allt för att se på de nya engelsmän med friska ögon och utan fördommar, de är de värda.
 
 
  Gäst: Örjan S
23 Mar 2009 - 11:52
Jag ville bara i all min blygsamhet påminna om hur förra säsongen såg ut. ÖFK låg sist när vårsäsongen spelats med dessa spelare i laget uppräknade. Nu efter några förluster i träningsmatcherna börjar fötterna kallna och nerverna svikta på vissa och då ska de bytas ut spelare, det är mycket tveksamt om det är rätt väg. Det är rätt väg om de som kommer är mycket bättre. Men enligt Kalle Björklund så är det inte samma kvalite på de här som kommer nu som de som kom i fjol, utan unga utvecklingsbara spelare, de gör att tom att jag får kalla fötter, jag såg vilken kvalite förra årets engelsmän hade, ja jag får inte bara kalla fötter, jag blir knäsvag och svetten börjar sippra fram i pannan. Och till sist, det skadar aldrig med lite sanning.
 
 
  Gäst: pallet
23 Mar 2009 - 13:36
Örajn har redan bevisat vad han kan och står för, det är klart att Smylie var en oduglig spelare som nu spelar för svenska mästarna. Vi ska vara glada för alla spelare som vill och kan tillföra något kommer hit, Kalle vet inte vilken kvalité som kommer det blir upp till bevis på plan för de som kommer hit, detta gäller alla spelare i truppen. Det verkar dock som att det verkligen behövs förstärkas upp i truppen om ÖFK ska ha någon som helst chans i Div 1.
 
 
  Gäst: ...Papi...
23 Mar 2009 - 15:39
Engelsmännen höll hög klass. Inget snack om saken. "Kanske" låg det dem i fatet att deras aggressivitet (iallafall Shields å Smylie) inte är kultur här. Många mot/medspelare å framförallt domare i våran del av världen kan inte riktigt förstå å stå upp när fotboll går fort och blir en fråga på liv å död.........vissa insändare här på fotbollz verkar också ha missat detta.....blink blink.
Jag personligen älskar maximal tuffhet å tempo där lag på en grisblink bl.a kan flytta boll från kant till kant och som omväxling även från backlinje till forwards. En engelsman kan nog hjälpa till här, både för att kunna plocka poäng OCH utveckla våra "egna" spelare......tror jag.
Undrar hur Eneberg mfl skulle fixa en match på brittiska öarna ?.............många ostskivor då.......tror jag...igen.....om de nu hinner med å uppfatta matchen i huvudtaget.

 
 
  teo
23 Mar 2009 - 16:14
Det roliga med Makel var att han inte var någon typisk brittisk spelare. Tvärtom levde han på sin spelintelligens och passningsspel, men han var ganska lat defensivt och gick inte gärna in i närkamper.
 
 
  Gäst: jan nilsson
23 Mar 2009 - 16:52
En sak jag förundras över när man läser alla inlägg över spelare som man saknar är väl att ingen nämner Tomas meijer. Han var ju ändå en stor del till att öfk klarade sig kvar. Jag tror absolut att Lennart sandahl kommer klara sig bra men man vet ju inte.
iof hör man ju ryckten om att jens bergius skall komma tillbaka men de har man ju hört länge. Har varit och kollat på alla öfk:s matcher hittils och jag tycker egentligen inte någon har gått fram och visat någon framåtanda. men men nu skall vi inte faan på väggern. De har ju sett dåligt ut förrut och vi klarat oss. Vi håller tummarna.
 
 
  Gäst: Jeopardy
23 Mar 2009 - 20:59
Långsiktighet är viktigt, att man nu väljer att ta hit darryl och paul S tycker jag är rätt, också att man kompleterar med den välmeriterade Lee Makel är bra, plus en mittback.

Kan ni som läser här, gissa vem som sa detta för ca 1 år sedan ?
 
 
  Gäst: Jeorardy
23 Mar 2009 - 21:51
Ingen som gör ett försök till gissning ens ? Ni får en ledtråd.....han heter inte jan !
 
 
  Gäst: Fredrik
23 Mar 2009 - 23:23
Haldo ! Jag kallade Örjan för anglofil dvs englandsälskare och det tar du bort.Min lilla ironi är ju bara en mild smekning jämfört med all skit Örjan med jämna mellanrum slänger ur sig omförra årets britter.PINSAMT Haldo.Mycket Pinsamt.
 
 
  Klaus
23 Mar 2009 - 23:26
Det är jag som raderat dessa inlägg inte Haldo.

Sluta hacka på Örjan S. Det blir inte bättre av att ni håller på med detta.
 
Uppdaterad: 23 Mar 2009 - 23:26
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Idag - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook