Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4500    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarKonstig prioritering....

Konstig prioritering.  (15 svar)   30 Mar 2009 - 09:09  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
Z Sport och simon Gunnholt gör en minst sagt konstig prioritering i dag. S Vipond får mycket text och flera bilder, Ante Björkebaum som gör tre mål får en liten bild och betydligt mindre utrymme i text för sina prestationer. En kille som Ante som i stort sätt varit borta från fotbollen länge och genomgått enligt vad jag fått veta två operationer ägnas inget som helst utrymme. Hade det varit en Engelsman eller en spelare från något annat håll som gjort tre mål hade de fått betydligt större utrymme på Z sport både bild och textmässigt, superlativen hade haglat.

Vill man hårdra de här så tycker man att S Viponds insats på plan med sina bakåtpassningar och i övrigt tämligen anonyma insats är viktigare att Ante Björkebaum gör tre mål.

De här visar bara på vad jag hävdat förut, sportjournalisterna fortsätter sin diskriminering mot hemmaspelarna som gör bra insatser, tre mål vad är de när man kan skriva om en spelare från utlandet som gör bra bakåtpassningar? Nej de här är beklagligt. För att återgå till S Viponds insats mot Anundsjö, varför fick i den matchen inte Tom Perman någon bild och text, Tom var ju klasser bättre än Vipond de kunde ju ingen undgå att se. Z Sport fortsätter på den inslagna vägen, diskriminering av hemmaspelare, men öser superlativ utlänska bakåtpassningar.
 
Svar av:
  Gäst: Milenko
30 Mar 2009 - 09:33
Appropå konstiga prioriteringar...

Så kan man ju tycka att det är en konstig prioritering att lägga så mycket kraft och energi på att totalt sänka en person som man sett 90 minuter i en juniormatch?
 
 
  Gäst: kul kille
30 Mar 2009 - 09:44
Örjans fotbollskunskaper vet vi är mycket begränsade, hans förmåga att bedömma spelare är likartat dåligt. Men så blir det med staketexperter som inte hållit på med fotboll på högre nivå. Det är inget fel att tycka och ha principiella åsikter men jag undrar varför inte örjan kritiserar Daniel Westerlund som tar plats för yngre lokala förmågor, han var utifrån sin erfarenhet och tidigare kunskap klart sämst på plan. Det kommer att bli bra för öfk i vår med två nya spelare idag och en rejäl tillspetsning på såväl träning som i start elvan. Om örjan och hans gelikar skulle förstå vad det betyder med tekniskt grundskolade spelare med proffsinställning på träning och i match så skulle de uttrycka sig på annat sätt. Hoppas det kommer någon spelare från Sundsvall också. Vi vill ta poäng i vår för vårat öfk. Ante är en fantastisk spelare den åsikten delar jag med Örjan, hoppas vi kan finna fler gemensamma uppfattningar i framtiden.
 
 
  Gäst: Milenko
30 Mar 2009 - 09:45
Man ser det man väljer att se märker jag,

Anters artikel är i princip huvudnyhet på zport med en stor centrerad bild på Ante.
Den första noteringen kommer nästan längst ner på sidan.. förvisso en större bild, men Shaun får dela den med två Anundsjöspelare.. men äsch Jösses jag fattar inte ans att jag orkar anmärka på detta... Örjan du har för lite tid.. skärp dig och fokusera på det som är viktigt.. stödj laget.. låt kalle stå för laguttagningar m.m det är ju trots allt han som är tränare.. och vem som får störst bild /mest text i tidningen!?? men allvarligt ?? och du.. ge engelsmänen en chans.. är dom inte bra lär dom inte få spela.. så sluta med din propaganda ett tag .. snälla?
 
 
  Gäst: Psykologisk gåta
30 Mar 2009 - 09:56
Örjan syftar på pappertidningarna. I LT tar bilder på Vipond upp 3/4 av en en dubbelsida. Rubrik: ÖFK:s engelman visade potential på ett snöigt Jämkrfaft Arena. Björkebaum har en mycket liten ansiktsbild.
Varför får en spelare som Vipond så stort utrymme utan att ha visat något? En psykologisk fråga. Tom Perman, som på alla punkter överglänste Vipond i samma match är inte nämnd över huvud taget. Jag börjar förstå varför det klagas på att vi inte får fram ungdomar från länet. Ingen ser dem. Jo, det är väl bara Björklund som ser dem. Ingen annan. En psykologisk gåta.
 
 
  Gäst: Milenko
30 Mar 2009 - 10:03
Perman överglänste Vipond på alla punkter?
Hmm då måste man nog bortse från bollbehandling passningssäkerhet positionsspel samt att inte sälja sig.. men annars så.. jo. Ingen skugga ska falla över Tom han har helt klart framtiden för sig,
 
 
  Gäst: GG
30 Mar 2009 - 10:11
Journalister skriver (helst) om det som intresserar det stora flertalet människor. Om det kommer en engelsman för att förstärka ÖFK vill man som läsare veta hur det gick. Det har inte lika stort nyhetsvärde att läsa om hur Tom Perman skötte sig.
 
 
  Gäst: Den Tålmodige
30 Mar 2009 - 10:33
När man själv inte har något att tillföra är det gott att klanka på andra.Det gäller ÖFK och dess ledare i synnerhet, utlänningar och som nu media.För detta eviga gnäll är denna sida ett fantastiskt forum.
 
 
  Gäst: Kattem
30 Mar 2009 - 13:02
Du Milenko klankar på Perman. Bollbehandling, position osv. Såg du inget negatvit hos engelsmannen. Var han bra på allt? Ursäkta, jag såg inte att han glänste. Alla våra miitttfältare är lika bra eller bättre, men han får flera chanser.
 
 
  Gäst: petro
30 Mar 2009 - 13:14
kattem, visst kan man vara bra utan att glänsa? Positionsspel och att inte sälja sig är ju saker som är ganska viktiga när man spelar på en relativt hög nivå.
 
 
  Gäst: jonny
30 Mar 2009 - 13:20
Är det jag som är dum eller vad menar du Örjan? När jag går in på zport så möts jag av en stor bild på Ante och rubriken "Björkebaum söndagens matchhjälte" samt en intervju med mannen ifråga. Vad är det egentligen du gnäller över?
 
 
  Gäst: Milenko
30 Mar 2009 - 15:11
Till Kattem

Jag tyckte jag gjorde det rätt klart att jag inte klankar på Perman, jag höll bara inte med om att han var bättre än Shaun
Jag tyckte inte Tom var dålig på något vis, utan han är en bra lovande spelare som gjorde en bra insats under matchen.. Sen skulle det aldrig fallit mig in att göra jämförelsen med Shaun, det är ju Örjan som gör den
 
 
  Gäst: Rätt skall vara rätt!
30 Mar 2009 - 22:19
Z sport finns inte!
Det heter ZPORT (zport.se)!
 
 
  Gäst: Kattem
30 Mar 2009 - 22:34
Vem bryr sig? Ingen.
 
 
  Gäst: Örjan S
31 Mar 2009 - 09:50
Shaun Vipond ni som tyckte han var så fantastiskt bra, vad var det ni såg? Jag såg ingenting som det finns anledning att lyfta fram honom. Jag vidhåller att han visade inget speciellt i matchen mot Anundsjö. ÖFK körde i pricip med div 4 laget, Shaun Vipond borde visat sig bättre. Han var definitivt inte bättre än någon annan i ÖFK. Han måste höja sig betydligt om det ska vara en startspelare. Är han ingen startspelare då anser jag inte heller han ska sitta på bänken då är en hemmaspelare att föredra både på kort och lång sikt. Då tror jag mer på dem här från Swansea, utan att ha sett dem SKA de ju bara vara bättre, så de kan nog vara förstärkningar men de återstår att se, vi måste ställa höga krav. De räcker inte med stabila debuter, och som i Viponds fall med att det är så mycket snö, planen på JK Arena lyser grön och fin även för Shaun V.
 
 
  Gäst: Milenko
31 Mar 2009 - 11:07
Örjan Nämn 1 bara ETT inlägg där någon har påstått att Shaun var fantastisk!?
folk ber dig sluta totalsåga honom efter en match, det är allt. Ingen har påstått att han är fantastisk


 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
4
kommentarer
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 11:01
Storförlust för Ope IF
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 09:44
Ytterhohgdal upp på kvalplats
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook