Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4783    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerraröfk...

öfk  (8 svar)   21 Maj 2009 - 23:17  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Analys
En halv miljon back och minskade sponsor pengar låter inte bra. En befogad fråga är vad som händer i och med öfk om man åker ur i år.
 
Svar av:
  Gäst: Inte bra
21 Maj 2009 - 23:52
En halv miljon back ? Sa man inte inom ÖFK ledningen att man aldrig skulle sätta sig i skuld. Klubben som enl många räddade IFK och Ope från KK. Bildas det en ny klubb nu som ska rädda ÖFK ? Men vad härrör sig skuderna från ? De 3 engelsmännen från start i fjol, Valencialägret, flygresor 2008, eller varför 500 000 back ?
 
 
  Gäst: ...Papi...
22 Maj 2009 - 09:19
Men ungdomssatsningen har ju varit lyckad enl Lohse å andra klubbar har ju tagit efter..............öhhhh?.....kan någon ge exempel på detta ????
 
 
  Gäst: fredag
22 Maj 2009 - 09:35
Har snarare bidragit till att ungdomsfotbollen P13 & äldre i Ås upplösts, Frösö if & IFK har mycket färre lag.
Bredden har som förutsågs blivit mycket smalare, efter tappet på spelare & ledare i klubbarna.
Man kan undra vilka om det finns spelare till div 4 & 5 om sisådär 10 år.
 
 
  Gäst: Jante
22 Maj 2009 - 09:55
Ett lag i juniorallsvenskan, ett i pojkallsvenskan, ett u19-lag i div 4 samt två lag i ÖP-liret, laget fortsätter att flyga till bortamatcherna, flera utlänningar som kostar pengar.
Kraftigt minskade sponsor- & publikintäkter. Inga evenemang på JK Arena (sorry glömde Arena-Loppan).
Man behöver inte vara ekonom att fatta att ÖFK kommer att gå ännu mer back 2009.
Och det sorgliga är att sittande styrelse sitter kvar! Snacka om föreningen för inbördes beundran!
In med en ny styrelse som kan mobilisera & ena fotbollsjämtland till ett renodlat elitlag.
Satsa alla pengar på ett a-lag, så lyfter ÖFK så småningom.
 
 
  Gäst: Jörgen
22 Maj 2009 - 10:12
På vilket sätt har ÖFK påverkat Frösö IF's ungdomsfotboll?? Där är det snarare en inkompetent fotbollssektion som varit framme. Man erbjuder ju inget för ungdomarna på ön. Dåligt utbildade ledare. Sedan Kenth Staaf försvann har det bara gått utför och tyvärr ser jag inte slutet på misären. I Ås är det pga av "saft och bullar"- mentaliteten som spelare letat sig vidare till en vettig utbildning i antingen IFK, ÖFK eller OPE. Spelare med ambition kommer alltid att gå till föreningar/lag som har något vettigt att erbjuda. Vill man att spelarna ska stanna i sin förening så måste man erbjuda någon liknande. Det är sanningen som många har oerhört svårt att förstå och acceptera.
 
 
  Gäst: ja
22 Maj 2009 - 15:16
Det var intressant att läsa att Lohse säger att betalda utbildningsbidrag för spelare från andra klubbar har kostat mycket. Det ger svar på en fråga jag ställt förut, nämligen om ÖFK betalar till föreningar utanför distriktet. Men fortfarande lär det vara så att man inte betalat för alla spelare från Ope. Däremot tycks IFK och Frösön efterskänkt något utbildningsbidrag mot att få låna spelare från ÖFK. Det är intressant att ÖFK följer reglementet i vissa fall, och inte i andra. Ope verkar dock fortfarande visa förståelse, eftersom man inte dragit ärendet vidare till Fotbollsförbundet.
Det är alltså viktigare för ÖFK att bidra till utbildning av nya spelare i Skåne och Småland än till spelarutbildning i Jämtland.
 
 
  Gäst: TT
22 Maj 2009 - 19:05
Satsa på killar i norrland skicka hem proffsen.
 
 
  Gäst: ...Papi...
22 Maj 2009 - 19:56
Exakt Jörgen ! ÖFK har inte påverkat Frösön alls. Men det är vad ÖFK borde göra enl mig. Å vice versa. Om detta har jag efterfrågat och tjatat i detta forum sedan länge. ÖFK behövs för att hålla övriga klubbar levande i länet.....bla Frösön som inte orkat/prioriterat sin kärnverksamhet. Jag tycker ÖFK skall leda arbetet tillsammans med övriga klubbar å se till att det ständigt rekryteras och utbildas spelare och ledare på bred front med moderklubben som bas. Nu har ÖFK skapat denna konkurrenssituation som jag tror kommer slå ut fler spelare än om man haft ett bredare synfält vilket i slutänden kommer ge färre så kallade fotbollsspelare. Även rent etiskt med tanke på arenan så bör ÖFK sluta konkurrera då man tack vare kommunen (Jeans Nilsson å Ann-Sofie) gynnas å det grövsta å gör det ännu svårare för övriga klubbar. Det är också få klubbar (inga) som har anställda som kan ägna tid åt att kunna hitta en strategi för att själva växa. Det är våra eldsjälar som gör jobbet........men deras styrka och engagemang är också den svaga länken-allt blir hängande på skör tråd.
ÖFKs styrelse borde också åter igen ha representanter från övriga klubbar i länet. Styrelsen har förvisso gjort en bra jobb med skapandet av arenan men saknar förtroende .....fett.... Det är dock demokrati så vi medlemmar har alla möjligheter att tycka och rösta om hur vi vill ha det framöver..........ska vi ta den där träffen framöver å skapa något??....sist jag frågade nappade 0 (noll) st. Medlemskap går fortfarande lösa.
Påminner om följande; vi har idag ett lag som inte håller måttet i div 1.....fett.... Vi har 3 mediokra div 3-lag. Å vi har ett gäng div 4 lag med icke färdigbildade fotbollspelare som heller aldrig kommer förstå förrän det är för sent...........
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Idag - 10:48
På påskafton smäll
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook