Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4798    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarÄntligen....

Äntligen.  (8 svar)   24 Maj 2009 - 11:03  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
Ja de var på tiden att Bond o Burgin visade något och uträttade något bra, Bond o Burgin har ju inte precist glänst tidigare. Tränarteamet är att gratulera att de fått stil på britterna, hoppas de håller i sig, men det är kortsiktigt med de här killarna, de åker ju hem, de skulle ju bara vara här tre månader, förmodligen är de som bäst när de åker hem, synd, men så blir det med ett kortsiktigt tänk.
 
Svar av:
  Gäst: Goofy*
24 Maj 2009 - 13:10
På tiden? Detta var sjätte omgången och de har väl fått sitta en hel del på bänken och på läktaren. Matchen mot Karlslund gjorde båda bra inhopp. Sett över säsongen hittills hör de väl till de allra bästa i laget. De är båda klara förstärkningar av laget.
 
 
  Gäst: valla
24 Maj 2009 - 14:26
Ja örjans kompetens som fotbollstyckare känner vi väl på detta forum, denna kompetens grundar sig säkert på en lång spelar- och tränar karriär. De båda britterna är ljusår före de inhemska spelarna i spelförståelse och grundteknik, deras spetskvaliteér ligger långt över de spelare som örjan försöker promota fram. så här hade det kunnat sett ut från början av serien om kalle spelat med det bästa materialet från början och inte envisats med otränade föredettingar som petter,jonas och särskilt wesslan som till och med fick speltid i träningsmatcherna före seriestart. Kom inte och påstå att kalle gjort något med dessa spelare utbildningsmässigt, de fick sin utbildning i storbrittanien, och kommer från en klubb där ingen av öfk spelarna ens är nära att vara med i en 40 mannatrupp. Hoppas att Klubben försöker få behålla dessa spelare eftersom de är mycket bättre och enligt uppgift är utlånade utan att öfk behöver betala lön. Varför överbetalda egna föredettingar, när det finns gratis kvalitespelare? Vakna örjan du har haft fel om dem hela tiden och du har fortfarande fel.
 
 
  Gäst: Örjan S
25 Maj 2009 - 16:16
Goofy och valla för övrigt sign som inte vågar skriva vad dom heter ens förtjänar inte att få något svar egentligen men att Bond och Burgin skulle vara bäst i truppen faller ju på sin egen orimlighet, jag är inte imponerad, Bond gör två mål, bra gjort men i övrigt var det inte så mycket, och jag har sett Bond tidigare då har han varit totalt värdelös. Ex i bortamatchen mot Carlstad U ja utan minsta tvekan sämst på plan Bond uträttade inget som helst av värde, överlägset sämst på plan. Men bra att han utvecklats sen dess de ska Kalle B och Dala ha all heder av, bra jobbat med en spelare som började från noll. Nu får vi se hur Bond är mot Degerfors de gäller att han fortsätter produsera, en fluga gör ingen sommar, Syrianska var ju dessutom mediokra försvarsmässigt. Vad beträffar Burgin så är det väl samma sak där en spelare som utvecklats i sin nya miljö och som därmed tillför laget något.

Men det är kortsiktigt, de ska vara här tre månader och sen åker de hem om de inte blir ändrat. Jag vidhåller att de här är en dålig lösning att låna spelare på tre månader är för kortsiktigt. De hade varit bättre om de spelare vi har fått chansen i stället, spelare som Tom Perman, Daniel Andersson, Pontus Englund, Viktor Ros de hade inte gått sämre sportsligt. Nu gal i stort sett alla lika, Agne Svärd, S Nolervik och alla experter att herregud va bra! Ingen tänker långsiktigt, man är hänförd över dessa Britter som för en enda gång på snart två månader lyckas med något.

Denna patetiska och sorgliga skara tänker kortsiktigt och bländas av tillfälliga framgångar med två britter som äntligen gör en insats för ÖFK. Nu har snart tre månader gått och de åker hem, hur blir de då? Kommer två nya som behöver två månader på sig för att ta en plats? Nej jag måste säga att jag är orolig för fortsättningen. De hade varit bättre om man nöjt sig med att låna Ek men i övrigt kört med den befintliga spelartruppen och låtit de spelare som jag nämnde förut fått spelat de hade varit mer rätt och framförallt långsiktigare vilket är viktigt. Nu valde man en annan väg, man valde kortsiktighetens väg.
 
 
  Gäst: Signatur
25 Maj 2009 - 16:24
Goofy* är ingen okänd signatur. Om du följt med lite utan att spy galla på allt och alla som inte tycker som du så visste du vem detta är.

Tänk positivt istället att andra kanske växer om de omges av spelare som också är här för att lära. Det är inget fel med detta. Ijol när Smylie & Co försvann så växte andra och fick visa att de kunde de också.

Om nu James Bond & Co åker hem efter Swansea's besök kanske andra tar/får chansen att visa vad man kan, precis som Pontus gjort.

Lugn nu och njut av att det verkar vända lite oavsett om motståndarna är bra, bättre bäst.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
25 Maj 2009 - 16:54
Om du nu tycker dom är så värdelösa och om du tycker det är så fel att inte ex Perman och Daniel Andersson får spela. Då är det ju faktiskt ansvarig laguttagare du ska ge dej på Örjan, om du nu känner sånt stort behov av att göra det. Visst ska spelare tåla kritik, men man behöver inte kalla dom värdelösa. Du säger att Bond inte gör mer än de 2 målen, att du inte ser det måste bero på din negativa attityd mot honom som gör att du inte ens vill se något bra. Han (Bond) får i alla fall 3 plus av mej och jag tycker han förtjänar det oavsett målen. Så om du nu absolut måste vara kritisk, så ge kritiken till ansv tränare. Om han hade tyckt som dej, då hade du sluppit se britterna i lördags. Kalle tog ut rätt lag inför Kerburan matchen, tycker jag i alla fall.
 
 
  Gäst: Jalla
25 Maj 2009 - 17:17
Stora motorsågen hela tiden! "värdelösa", "patetiska", "sorgliga". Ordval som jag klassar som mellanstadienivå och som definitivt inte hör hemma mot den klubb man gillar!

Vem vet vad som händer efter dessa 3 månader? Kanske finns det en möjlighet till förlängning? Tycker både Bond och Burgin visade klass.
 
 
  Gäst: Carl S. Berg
26 Maj 2009 - 00:02
Finns det ingen ignore-funktion mot vissa skribenter? Skulle vara skönt att kunna välja bort Örjan S och hans plågsamma, utdragna raljerande med nya sågningar av nya personer varje vecka. Självklart ska man kunna framföra kritik, även vass sådan, men det här har tagit skepnad av en evig följetong som helt verkar sakna slut. Alltid är det någon ny som är "patetisk" eller "värdelös". Spelare, ledare, eller någon helt annan.

Hur orkar man som människa vara så negativ och bara mata, mata, mata gnäll, gnäll och ännu mera klagomål?
 
 
  X
26 Maj 2009 - 07:12
Om Örjan S anses allför destruktiv för klubben kan hans IP address spärras. Jag gissar att han sitter på bubblan just nu.
 
 
 
4
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet idag kl 09:39
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook