Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4895    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarDe va värst !...

De va värst !  (16 svar)   9 Jun 2009 - 00:24  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Nätläsare
Hos Daniel Kindberg i styrelsen är tonen en annan.

James Burgin går inte att ersätta, tycker han.

- Det har ju alla sett - att James har spetskvalitéer som ingen annan har i truppen.

Schysst uttalande mot övriga spelare av en sportchef. Är han verkligen så överlägsen ?
 
Svar av:
  Gäst: Uppe med tuppen
9 Jun 2009 - 01:14
Inte enligt Dala som anser att det finns alternativ i truppen, men jag tycker vi bollar frågan vidare till Örjan S!
 
 
  Gäst: Mattias
9 Jun 2009 - 01:16
Jag tycker att Daniel Kindberg ska avgå från sin roll om han fortsätter att kritisera sina spelare sådär, sedan har jag hört under matcher att han är bland dom "stora" staketproffsen, nej, han passar absolut inte in som sportchef. Det verkar som att han försöker sänka laget när han säger sådär! patetiskt!
 
 
  Gäst: gloosy
9 Jun 2009 - 01:17
Klart det finns altenativ istället för James, truppen är ju riktigt bred och finns mycket altenativ!
 
 
  Gäst: humor
9 Jun 2009 - 08:27
När kritiserade Kindberg spelarna? han är väl den av alla ledare i ÖFK som inte varit negativ mot spelarna, att han talar gott om Burgins kvalitter är väl positivt och det är rätt att han har kvalitter som ingen annan har, det såg väl alla som varit på matcher där han spelat. Det är väl klart att det finns alternativ i truppen men inte samma alternativ eftersom burgin är skadad. Vad jag har hört så är Kindberg mycket omtyckt av spelarna och känd för att var rak och omtänksam där han alltid försöker hjälpa dem på bästa sätt. Om den som ser till att vi får spelare som är skillnaden mellan att åka ur eller vara kvar i ettan skulle sluta då är vi ute på hal is. Kolla istället vilka som är negativa i pressen och på dessa forum mot spelarna. För övrigt tycker jag att vi bollar över tyckande till vår proffs tyckare Örjan.
 
 
  Gäst: ?
9 Jun 2009 - 08:33
Hur många nick har du humor, bollar över till Örjan, har du ju redan skrivit, men då som uppe med tuppen.
 
 
  Gäst: Ops !
9 Jun 2009 - 08:53
Klantigt uttalande Kindberg, speciellt när man har 5 förluster och ligger nästjumbo. Inte direkt så det höjer självförtroendet hos övriga -"spetskvaliteér som ingen annan i truppen, -oersättlig. Tur att Dala tycker tvärtom och är nyanserad.
 
 
  Gäst: TT
9 Jun 2009 - 10:57
Sluta lägg energi på Kindberg han vill väl med detta uttalande ge legitimitet till en av honom inte allför lyckat värvning. Burgin har varit hyfsad, nu på slutet, inte mer. Att en sportchf gör ett sådant här uttalande skulle såklart i en annan klubb uppfattas negativt men nu har inte Kindberg den statusen i truppen ("humor" måste pratat med någon av engelsmännen :) ) Vet att de flesta i truppen inte bryr sig i detta uttalande från honom, inte många andra uttalanden heller för övrigt.
 
 
  Gäst: Örjan S
9 Jun 2009 - 12:37
Man tackar, jag håller med Dala, de finns alternativ James Burgin är inget utropstecken, ingen som glänser. Var finns långsiktigheten? ÖFK måste upphöra med att låna spelare på kort sikt. Vad har ÖFK fått ut av de här spelarlånen det är den första frågan man måste ställa sig? Inte mycket tycker jag, nej de här ingen bra modell, de här utvecklar inte ÖFK tabellen talar sitt tydliga språk. Jag vet att ett annat lag i Norrettan har blivit erbjudna att de skulle få låna spelare av GIF men avböjt därför att de ansåg att de inte är bättre än de egna o då tycker man det är bättre att satsa på sina egna. Ett klokt beslut, men ÖFK lånar spelare inte från ett håll utan två! Swanseaspelarna har haft en lång anpassningsperiod och först nu börjar konkurera då åker man hem den 29 juni! De två gifspelarna är med på de villkoren att GIF kan ta tillbaka dem när de vill! Det är klart att det är Gif som är vinnarna i slutändan och ÖFK är förloraren.

Hur blir de på höstsäsongen? Kommer två nya från Swansea? eller kommer Burgin och Bond tillbaka? Kommer det två nya som behöver två månader för att annpassa sig och först de sista matcherna kan konkurera om en plats på allvar?

De ska byggas för framtiden, långsiktigheten måste in i planeringen, bygg ett lag på lång sikt då kommer också framgångarna.
 
 
  Gäst: spänning följer
9 Jun 2009 - 14:17
Örjan har rätt i att det måste finnas en långsiktigt plan för hur Öfk ska ta sig upp i superettan, den bör gå från att utbilda våra ungdommar i regionen mer och bättre såväl i klubbarna som i Fotbollsgymnasiet. Nu är de korta lånen av spelare av godo eftersom våra egna inte tillnärmelsevis håller den kvalitén som de gör. Utan en kombination av kortsiktiga resultat och långsiktigt byggande så åker Öfk ur denna serie och kanske även nästa (se lag som varit i ettan men åkt ur två serier) ÖFK utan förstärkningar åker ur. Dessutom kostar de inget för klubben i jämförelse med föredettingar som Wesslan, Lasse, Skogen, jonas, Bergius varför är de kvar och tar lönemedel från unga och hungriga spelare. Jag vet inte vilken tränar och spelar erfarenhet Örjan har men det är inte vidare svårt att se skillnad på kvaliten på Burgin och sippuri eller alan. Det är inte svårt att se skillnad på Chand och jacob eller Daniel A. Gratis spelare som ger poämg ger andrum till vi får utbilda våra egna till blivande elitspelare men de är föddda 95 och yngre.
 
 
  Gäst: Hmm!
9 Jun 2009 - 16:38
Vad är det för skillnad mellan Burgin, Sippuri och Alan? Samt Chad, Danne och Jacob?
Vore intressant att höra :D
 
 
  Gäst: Klovar på !
9 Jun 2009 - 17:14
Uttalandet av Kindberg idag var en klar markering mot Kalle och Dala. Kindberg är drivande i sammarbetet med Swansea, Swansea i sin tur skickar hit spelare som ska spela. Kalle och Dala tycker inte Irländarna är självskrivna. Då säger Kindberg, att Burgin har spetskvaliteér som ingen annan i truppen, för det måste han säga/tycka eftersom Swansea har krav på ÖFK, en klar markering till Kalle/Dala. Så både Kindberg och Kalle/Dala sitter med bakbundna händer. Ingen dröm situation precis. Så tror jag det är.
 
 
  teo
9 Jun 2009 - 17:46
Möjligt att Kindberg vill se sina förvärv spela. Påminner lite om hur Berlusconi propsar på att Ronaldiniho skall spela i Milans startelva.

Men ingen kan säga att Kalle har givit Bond och Burgin någon räkmacka. Han har i vissa matcher inte ens låtit dom varit med i truppen

Jämför det med när Suat Sari fick spela från start direkt. Eller när mediokra spelare som Scott Evans och Kerry Morgan fick överdrivet mycket speltid.

Så länge Kalle står på sig och inte låter sig påverkas gör det ingen skada om klubbledningen har synpunkter.
 
 
  Gäst: gibben
9 Jun 2009 - 21:47
Swansea är från Wales och inget annat. Dessutom har klubben idag ställt in sin resa till Östersund i sommar, så ni kanske slipper bli "påtvingade" fler walesare om samarbetet läggs på is.
 
 
  Gäst: Dick
9 Jun 2009 - 22:50
Kommer inte Swansea??????
 
 
  Gäst: gibben
9 Jun 2009 - 23:14
Dick, tyvärr är det så. Haldo har skrivit om det på nyhetssidan.

Ber om ursäkt till trådskaparen om att jag tog upp detta i din tråd som egentligen handlade om annat.
 
 
  X
10 Jun 2009 - 08:03
Swansea kommer inte? Njaa.Upp till bevis!!
 
 
 
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
3
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook