Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4963    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarForward=3 p...

Forward=3 p  (28 svar)   22 Jun 2009 - 17:17  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Kal Tenberg
Tror ÖFK vinner i kväll, i matchtruppen har ÖFK en 8-10 spelare som var med i fjol el tidigare, det tror jag inte Forward har. Dessutom har man ett äldre och mer erfaret lag, det fäller avgörandet i kväll.
 
Svar av:
  Gäst: Carl S. Berg
22 Jun 2009 - 17:29
Äldre och mer erfaret?

Om den listade truppen stämmer har ÖFK tio spelare födda -88 eller senare. Alltså, 10 av 16 spelare var max 20 år när det nya året inleddes. Lägg till att Jacke och Alan är sena -87:or. Oscarsson och Svanberg, lagets riktiga veteraner, är skadad respektive allra troligast på bänken.

Jag har inte överdriven koll på Forward, utöver att backen Axel Kjäll har allsvenska meriter med Örebro. Men jag har svårt att se hur de skulle ha ett klart yngre lag än ÖFK.

Sedan vet jag egentligen inte om det är ett gott betyg att flera spelare har rutin från spel i den här serien - ettan är ju erkänt tänkt som ett skyltfönster. Rutin av att dansa på lina har visserligen ÖFK, det kan jag ge dig.

Jag håller också tummarna för ÖFK i kväll, men inte av de anledningar du nämner.
 
 
  Gäst: Kal Tenberg
22 Jun 2009 - 17:49
Jo men med Svanberg så har man ju 8 som spelade ordinareie ell näst intill ordinarie, det ger väl erfarenhet ? Alan,Bobo,Tim,Martin,Skogen,Widgren, Ghassan och Svanberg då som spelade med IFK men som har gjort många säsonger tidigare.
Klart yngre, vart har du hört det ? Jag håller tummarna av flera anledningar, men jag tror inte att man är ett bättre fotbollslag, så därför fäller rutinen avgörande, man har varit i såna här situationer tidigare, att ligga där nere, några i 3 år, några spelare under fjolåret.
Så av vilken anledning håller du tummarna...att alla spelare är snabbare än i fjol...eller ?
 
 
  Gäst: KHL
22 Jun 2009 - 19:57
1-1 i halvtid, tungt om det blir förlust men inte oväntat känns det som.
 
 
  Gäst: NHL
22 Jun 2009 - 20:41
2-4 i 79.e minuten!
Var detta den berömda spiken i ÖFK anno 2009?
De e över nu...
 
 
  Gäst: UGN
22 Jun 2009 - 20:51
Det är inte kört... men svårt blir det.

Glaset är halvfullt inte sant?
 
 
  Gäst: Martin
22 Jun 2009 - 21:07
Nej självklart är det inte kört, dock måste det till ett mirakel om ÖFK skall klara sig kvar.

Jag ser egentligen ingenting som stödjer möjligheten till en vändning, ÖFK håller helt enkelt inte div 1 klass, då ligger man naturligt sist och förlorar flertalet matcher.

Skulle ÖFK försöka värva sig ur detta måste minst 3-4 klasspelare in och det har man sannolikt inte råd med, även om man får hjälp från företag.

Bättre att ta nya tag och börja om i div 2 nästa år.
 
 
  Gäst: Nicosia
22 Jun 2009 - 21:14
Håller helt med, detta går inte. Det är kört - bara att inse sanningen. Kanske kan pressen släppa då? Nu väntar Västerås och Gröndal, två bra lag!
 
 
  Gäst: Jalla
22 Jun 2009 - 21:16
Håller med, ÖFK håller inte idag för spel i division 1. Framförallt saknar man mittfältsgeneraler! Tycker det inre mittfältsspelet är obefintligt, avsaknaden av Makel syns tydligt. För få som kan fördela bollar. Mycket av spelet sker på chans. Visst hade ÖFK ett par lägen att punktera matchen, tråkigt nog lyckades man inte.

Kört är det inte. Men något måste hända nu. Är rätt säker på att styrelsen agerar på nåt sätt inom kort. Kan tänka mig att tränarstaben ligger pyrt till, även om jag tror det är fel väg att gå. Men helt klart måste det in förstärkningar. Eloge ändå till grabbarna som försöker och fortsätter kämpa.

 
 
  Gäst: Qwerty
22 Jun 2009 - 21:23
Nu är det tungt, förlorar man mot Forward på hemmaplan så blir det tufft att hålla sig kvar.
En ledare saknas på plan, det märks att startelvan är ung just nu, många felbeslut som står sig dyrt.
Två tabbar av målvakten/försvaret vid två av deras mål och hörnan som föranledde straffen kunde man ha undvikit och därmed hållt 1-0 i paus. Det hjälpte ju inte heller att Niklas "Mr anti-ÖFK" Abrahamsson dömde matchen.
Vill man hålla sig kvar får man nog tigga i hop pengar och värva Makel till hösten eller rikta in sig på division 2 nästa år.
 
 
  teo
22 Jun 2009 - 23:33
Tänk er Kristian Ek och en formtoppad Aliris/Exposito i backlinjen. Jag kan garantera att ÖFK hade stått som vinnnare i minst två av de tre senaste hemmamatcherna.

För er inte som förstått det förut så är ett stabilt försvar grunden i alla fotbollslag. Framförallt i ÖFK som ju inte kan mäta sig med de andra division-ettlagen rent spelmässigt.

I fjol släppte man väldigt sällan in mer än ett mål på hemmaplan.
 
 
  X
23 Jun 2009 - 06:35
När säsongen var ännu ung skrev jag ett inlägg som i princip sade att ÖFK antingen måste värva en spelare typ Makel eller ligga under isen efter 13 omg. Claes gillade inte mitt inlägg och censurerade det i värsta Iran mulla stil.

Inte bra, vi ska ha ett högt tak för diskussioner här tycker jag. Kanske lika bra att låta det nuvarande manskapet kämpa till slutet med målsättnigen att inte bli jumbo, men om vi vill ha ett nytt kontrakt krävs omdelbara insatser.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
23 Jun 2009 - 07:21
Jag kan inte cencurera några inlägg !
 
 
  Gäst: ...Papi...
23 Jun 2009 - 11:08
Jag tycker precis som flera redan nämnt. Forwards å yttermittfältare håller bra klass (Andersson, Jacob, Björkebaum å emellanåt även Ghassan + Alan). Det är försvar å mitt som sviktar. Men att träna avslut 1 tim à 3-4 ggr veckan skulle inte skada.....gör man detta idag??
Mitt förslag: Planera för säsong 2010 ....tidigt. Försök behålla ovan nämnda spelare.
Målvakt: Isak Starlander ser intressant ut tillsammans med Lennart. Ge Isak speltid i moderklubb om han ej tar förstaplatsen.
Backlinjen: Spela in bröderna Fryklund + Tim. Lyft in tre talangfulla backämnen från U-18 eller övriga klubbar i länet. (Tom Perman? Alan? Bobo?)
Mittfält: In med Pontus Englund och Viktor Andersson med Martin Johansson som mentor. Mattias Nyman borde också övertygas att våga spela/träna på en högre nivå.
Forwards: Se ovan (+ Bl.a några talangfulla i Ope mfl). Speltid i moderklubb om speltid saknas.
Värva 2 centrala mittfältare/mittbackar.........om det ska värvas....alltid skönt å slippa allt för mkt inavel.
Styrelsen: KLIV AV......eller om vi medlemmar orkar/vill förändra.
Coach/tränare: Byt......aldrig sett en sådan röra kring spel å spelare före/under säsong. Bla den höga hårda pressen......mjau.......så otroligt tamt.
Prestationscoacher:.....inga kommentarer..........

Övriga klubbar bör få snurr på utbildningen tillsammans med ÖFK bla bla bla.........

BYE

 
 
  Gäst: ...Papi...
23 Jun 2009 - 11:18
Kanske ska förtydliga mitt tidigare svamlande.....blev lite yr av gårdagens match....
;Spelarna håller måttet till stora delar men spelidèn är hönshus särskilt försvarsmässigt + avslutningarna.
Div 2 blir perfekt för omtag å möjligheter.
 
 
  Gäst: Bent
23 Jun 2009 - 11:51
Ja Division 2 kan vara perfekt för vissa, hitta ny formtopp, känna på andra lag samt att inte få denna brännande känsla av panik som det är nu. Björklunds val att ställa Hansson i mål får han ta på sig helt och hållet som någon innan skrev. Sandahl har RUTINEN när det vankas sådana här sexpoängsmatcher. Sen att Ante sitter på bänken är en fullständig gåta! Man såg i matchen mot K/D att den killen VERKLIGEN kan göra både en och två gubbar med sin fina teknik.

Undrar om flera av de äldre stannar kvar och lirar tvåan om det nu blir det vilket det tyder på? Ska bli intressant.
 
 
  X
23 Jun 2009 - 16:25
Lennart har bänkat sig själv genom taskigt beteende utanför planen
 
 
  Gäst: Nej
23 Jun 2009 - 16:43
Tror jag inte på förrän jag hör vad han har gjort.
 
 
  Gäst: Bulle
23 Jun 2009 - 17:04
Ante var bra i division 4, jag såg också matchen. Men det enda han gjort i ettan så här långt är några helt okej inhopp. Skador har gäckat honom även i år och stört hans träning, tycker det var rätt att starta Jacke och Danne som bevisligen funkar bra i lag och skapar chanser. Antes möjligheter lär också komma.

Men generellt är det väldigt ofta spelare från lägre divisioner som ska vara lösningen, baserat på det de gjort mot andra spelare som inte har en suck i division 1. K/D fick 3-3 men var utspelade, många spelare otränade och/eller på helt ovana positioner. Finns de som menar att Decker i IFK ska ha chansen i rött och svart. Visst, han har varit riktigt bra. Mot lag som Alsen och Graninge.

Lövet och Emil Kvarnlöf fick chansen i år efter bra prestationer i division 3. De har inte varit nära att ta en plats i division 1.

Jag menar inte att vi ska sluta ta upp spelare från lägre divisioner, i länet är det ju svårt att göra på något annat sätt. Men argumentationstekniken "han gjorde några bra grejor i trean/fyran och ska därmed få chansen" är väldigt tunn.
 
 
  X
23 Jun 2009 - 17:14
Taskigt ölsinne, fråga vakterna på Marité
 
 
  Gäst: toivo
23 Jun 2009 - 17:15
Nej, du får tro vad du vill men så är det. Jag tänker inte skriva på ett forum vad det är han gjort men du tycker inte att det är konstigt att han plötsligt inte är med mot Skellefteå? Det stora frågan är ju om Kalle tycker att han fått sitt straff nu eller om han tänker fortsätta med Viktor även fast hans insats mot forward var lite tveksam. Jag tror att det finns risk för att han inte spelar mer, åtminstonde på våren
 
 
  Gäst: Carl S. Berg
23 Jun 2009 - 17:49
Taskigt ölsinne har ju bannlyst ÖFK:are tidigare, om det nu är så (Makin).

Jaja, Ghassan blev ju ställd utanför truppen en match på inställningsgrunder, nu är han tillbaka och gjorde en bra match i går. Om denna knapphändiga information nu är sanningsbaserad bör väl ändå Lelle vara tillbaka nu. Han har fått sitta ett tag nu och Viktor imponerade inte mot sämre motstånd.
 
 
  Gäst: Nej
23 Jun 2009 - 18:06
I holländska Eredivisie är det inga konstigheter om spelarna tar några öl efter match. i Div. 1 Norra är det bannlyst.

 
 
  Gäst: toivo
23 Jun 2009 - 19:42
Det finns i ÖFK inga förbud mot att ta några öl, däremot finns ett krav på att man sköter sig och det kan man ju tycka inte är speciellt konstigt
 
 
  Gäst: toivo
23 Jun 2009 - 19:42
Plus att det är ganska stor skillnad på efter match och inför match
 
 
  X
24 Jun 2009 - 06:45
Den riktige x är alltid uppe med tuppen och har annat att göra under arbetstid. Därför har jag inget att göra med påhopp på enskilda spelare och tar absolut avstånd från det. Det borde gå att spärra IP addresser från de som sprider falska rykten. Ha det.
 
 
  Gäst: X som skrev
24 Jun 2009 - 09:59
Ber om ursäkt om jag tog ditt namn, visste inte att det fanns ett X. Och falska rykten? Det får står för dig, jag VET!
 
 
  Usling
24 Jun 2009 - 12:25
Om ni registrerar er i forumet så kan ni skydda erat "Nickname" och undvika sånna här saker...
 
 
  Gäst: Jaså
25 Jun 2009 - 14:01
Svar till Nej. I Holland är det väl tillåtet med horor och hasch också...

 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
1
kommentar
Dominanten i försvaret - Ali Suljic - blev Trissvi
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 11:25
Ali Suljic Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook