Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5131    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarMittbacksproblem....

Mittbacksproblem.  (14 svar)   4 Aug 2009 - 08:49  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
ÖFK ser ut att ha ett bekymmer när det gäller mittbackarna, Bobbo, avstängd och Tim lite osäkert med också men spelar ju om han inte har feber, Ek inte tillgänglig! Så där blir de när ledningen inte har förmågan att förutse saker och visar hur sårbar ÖFK blir när man lånar spelare, nu hade ju Ek behövts men då är han inte tillgänglig! ÖFK hade inte haft de här problemet om man sett till och ha kvar Viktor Roos en bra mittback, här släpper man iväg ett mittbacksämne som är något utöver de vanliga. Dumheterna och kortsiktigheten härjar fritt i ÖFK.
 
Svar av:
  Gäst: Claes Jönsson
4 Aug 2009 - 09:07
Jo det är väl det idagens match att hitta rätt i ett mittförsvar el ett försvar överhuvudtaget. Bobo och Tim har flera matcher tillsammans, bara det att ha 2 mittbackar som kan varann är viktigt. Så jag tror man gör rätt i att spela Runesson, har har ju trots allt många matcher i den positionen genom åren och är bra på att prata i spelet. Sedan ligger ju Tim på 2 varningar så det gäller att hitta alternativ redan nu.
 
 
  Gäst: Örjan S
4 Aug 2009 - 09:30
Annat var det på Stefan Regebros tid, han ville ha en forward men fick en mittback om jag fått det korrekt återgivit av den som berättade de, nu finns de en uppsjö av offensiva krafter, Ross, Ante, Daniel A, Robin B, Gassan, mfl men tunt med mittbackar, men jag håller med om att Jonas är ett alternativ som mittback i dagens match.
 
 
  teo
4 Aug 2009 - 16:43
försvaret blir nyckeln för kvällens match. ÖFK har inte visat upp stabiliteten där på hela säsongen. Idag måste de gaska upp sig rejält på den fronten om det skall finnas någon chans. Det funkar inte att släppa in två mål eller mer.
 
 
  Gäst: Gefvert
4 Aug 2009 - 17:01
Centrallinjen ser riktigt stark ut ikväll. Är väl bara Ek man saknar som mittback. Centrala mittfältet med Martin, Lee och Michael känns kompakt och spelskickligt. Blir det så att Gröndal kommer styra spelet har vi snabba kontringsspelare i Bergman, Ghassan och Ross som alla dessutom vet vart målet står.

Jag saknar iofs Ante, men förmodligen är det hans förkylning som sätter stopp. Sen vet jag inte om det hade varit så smart att klämma in både Ante och Ross på topp heller och på så sätt förlora en spelare på mitten.

 
 
  Gäst: robert
4 Aug 2009 - 17:31
Vad skönt att örjan är tillbaka, vad vore världen utan krig,sjukdomar och svält, örjan tillför lika mycket konstruktivt och positivt som allt det tråkiga man möts av via löpsedlar på stan. Det positiva är att alla vet vilken ickefotbollsbakgrund örjan har så hans tyckanden möter mest flin och huvudskakningar, han verkar driven av vad han har "hört" snyggt jobbat örjan. Ring de ansvariga i ÖFK men det är du väl inte man till, redovisa sen svaren på alla dina frågor och påståenden.
 
 
  Gäst: Till robert
4 Aug 2009 - 17:38
Örjan S står i alla fall för vem han är och alla vet vid det är laget vad Örjan Sundvinsson tycker, även om det inte är många som säger att man håller med.

Han döljer sig inte bakom ett alias som t ex 'robert' .

 
 
  Gäst: Heja Örjan
4 Aug 2009 - 17:40
Jag har börjat ändra uppfattningen om Örjan S.
Karln är ju kult för fasiken!
Han står på sig i ur & skur, dessutom är han inte anonym som sin fega belackare!
Stå på dig Örjan S.
 
 
  Gäst: robert
4 Aug 2009 - 18:40
men "till robert" och "heja örjan" ni är anonyma eller? hur i allsin dar kan ni ha synpunkter på andras anonymitet när ni skriver under nick eller det kanske ser konstigt ut om ni använder er vanliga signatur! dubbel dålig stil.
 
 
  Gäst: Goofy*
4 Aug 2009 - 18:45
Örjan står för vad han tycker ja, det är ju bra. Men varför anser han sig behöva tala om vad det är han står för om och om igen? Alla vet att han tycker att Shields och Smylie var otränade och inte tillförde något. Alla vet att han tycker att Bond och Burgin inte var bra och att det finns bättre spelare i länet. Så varför tala om att han tycker det igen...och igen i all oändlighet? Jag kan gå in och svara Örjan varje gång att Smylie och Shields var mycket bra och att Bond och Burgin hittills varit de två som presterat bäst i ÖFK men vilka skulle orka läsa det i inlägg efter inlägg? Det blir ju bara tröttsamt och inte tillför det diskussionen något heller att upprepa vad man redan tidigare sagt.


 
 
  Gäst: till robert
4 Aug 2009 - 18:48
Du kan ju inte anklaga Örjan att inte vara man nog när du själv inte är man nog att stå för vem du är för att kalla sig 'robert' innebär inte att alla vet vem du är.
 
 
  Gäst: GG
4 Aug 2009 - 20:25
Vad är det för trams? Vad ska man behöva skriva för att man ska vara "man" då? Robert Persson, Storgatan 14? Personnummer?
 
 
  Gäst: Curva
4 Aug 2009 - 22:52
Jag är förvånad över att inte Alan fick starta som back
 
 
  Gäst: Gefvert
4 Aug 2009 - 23:44
Kan hålla med Curva om Alan. Förmodligen resonerade tränarna som så att Gröndal skulle pressa hårt på sin hemmaplan och då valde man Fryklund istället som är ett säkrare kort i defensiven.

Matchen på lördag kommer det bli tvärtom. Då kommer förmodligen VSK att ligga lågt med laget och spela tight. I en sån match kommer Alan komma mer till sin rätt. Men man vet aldrig, Fryklundarna verkar ha gjort en bra match!

Men visst känns det som att ÖFK är på gång nu? Fan tänk om dom skulle klara kontraktet? Bragd isf med tanke på den våren dom gjorde.
 
 
  x
5 Aug 2009 - 04:48
Det ser hyfsat ut nu. ÖFK måste vinna alla hemmamatcher mot lag inom 3 pinnar, ta i genomsnitt en pinne mot resten hemma och ta en pinne i genomsnitt på bortaplan mot alla andra lag.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
13
kommentarer
Varbeg -ÖFK 1-0
av Haldo Jonsson | 13 Apr 2024 - 15:49
VS  Varbeg - ÖFK 2-0 (1-
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
3
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 13:33
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 11 Apr 2024 - 22:43
Ytterhogdal nu trea i tabellen. IFK
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook