Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5307    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarÖFK U19 - Stugun...

ÖFK U19 - Stugun  (28 svar)   7 Sep 2009 - 19:46  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: !!!
Har hört rykten om att det bara blir en A-lagsspelare med i matchen mot Stugun!
Satsa en 2:a kanske =). 2.15 ggr pengarna, kan definitivt vara värt ett försök!!!
 
Svar av:
  Gäst: Ope mot trean
7 Sep 2009 - 20:15
Oschysst av ÖFK mot de andra lagen i serien och då framförallt Ope, då ÖFK spelat med 5-6 a-lagspelare mot dessa lag!

 
 
  Gäst: Ope mot trean
7 Sep 2009 - 20:17
Kanske taktik av ÖFK att hindra Ope att gå upp för att slippa spelartapp till Ope nästa år!
 
 
  Gäst: Nja
7 Sep 2009 - 20:23
Står på ÖFK:s hemsida att Viktor Hansson, Christoffer Fryklund, Ghazan Talosi, Björn Carlsson, Petter Skogen, Ross Campbell, Daniel Andersson och Pontus Englund från a-laget är med öfk u19 imorgon. Snacka om att vilja få upp Ope istället!!

Då kan vi ta död på allt snack!
Hur man än vrider och vänder på detta tycker jag det är bedrövligt hur man i öfk kan välja vilka lag som ska gå upp-
 
 
  Gäst: Nja
7 Sep 2009 - 20:25
Halva laget består av a-lagsspelare. Lär ju blåsa upp en del det här garanterat.
 
 
  Gäst: Ope mot trean
7 Sep 2009 - 20:32
Ok........ får verkligen hoppas att ÖFK spelar för vinst!
Vill se Perman & några till i Ope nästa år.
 
 
  Gäst: Tamy
7 Sep 2009 - 23:38
Spelar ingen roll hur många spelare från a-laget det är med. Mer kol på elden till Stugun bara!
 
 
  Gäst: Ulan Bator
8 Sep 2009 - 01:00
ÖFK lär ju ha ganska många a-lags spelare mot Ope när dem möts om någon vecka eftersom dem har haft det de senaste matcherna.

Tror fortfarande att Stugun kommer gå upp i trean i år. Dom spelar jämnare än Ope
 
 
  Gäst: Pepsi
8 Sep 2009 - 02:19
Bara att inse att ÖFK skulle få skit hur de än gör i denna fråga.

Nu kommer konspirationsteorierna om att de "toppar" division 4-laget för att, i detta fall, styra bort Ope från trean.

Om ÖFK skulle bestämma att låt säga tre a-lagsspelare skulle spela i fyran varje match skulle det också resultera i skit. "Spelare i ÖFK får ingen matchträning, spelarna ruttnar på bänken" och så vidare.

Härligt att se att ÖFK-frågan är så infekterad att det fokuseras mer på vad ÖFK eventuellt kan tänkas göra i direkt syfte att förstöra för Ope, än vad Ope själva kan göra för att gå upp. Exempelvis blev det torsk 0-2 senast mot Brunflo. Vinst och Ope hade varit i ledningen med allt i egna händer...
 
 
  Gäst: Talangutveckling
8 Sep 2009 - 07:04
Jag tror ÖFK ser ett ypperligt tillfälle att ge så många spelare som möjligt chansen till bra matchträning. Mot Bräcke etc så ger det inget för ÖFKs A-lagspelare att spela men mot Ope/Stugun/Björnen kan det vara bra.

Men fanns det ingen begränsning i hur många som skulle få vara med eller var det tidigare år?
 
 
  Gäst: Gretzky
8 Sep 2009 - 07:11
Pepsi//

Vad å "styra bort Ope från trean"? Men hallå, det verkar ju som att det är Stugun de vill styra bort. Räknar jag alla de som tidigare skrivits är det minst halva laget med a-lagskillar med ikväll. Dessutom finns det flera stycken med Opeanknytning i ÖFK U19 (både på ledarsidan och spelarsidan). Mycket möjligt att känslorna att "ta i det där extra" i speciellt matcher som Ope och Stugun innebär omvänd inställning. Jag hoppas verkligen INTE det är så. Oavsett hos vem jag/man har sympatier vore det fruktansvärt om man planerar lag efter motstånd för att gå upp!

Inte alls säkert att ÖFK har bra lag mot Ope när de möts, sånt där vet man aldrig. Hur som helst så innebär detta garanterat diskutioner och människor/spelare som blir förbannad. Men så är det i fotbollsjämtland.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
8 Sep 2009 - 07:23
Inte tror jag ÖFK medvetet styr antalet A spelare efter vilka man möter. Det mesta hänger nog på hur div 1 matchen varit innan, har man haft flera inlån från Giffarna, så blir det ju helt klart fler över från a truppen så måste få matcha, å då blir det olika antal i div 4 laget. Det här var en väldigt het fråga när ÖFK u startades, flera föreningar var tveksam minns jag. Några ansåg att ÖFK:s poäng inte skulle räknas. Leffe Widegren var dock väldigt tydlig då han hade ansvaret för ÖFK U. Så rättvist som det bara kunde skulle det vara mot övriga div 4 lag, det var en principfråga hos honom. Tittar man på år 2 då vi vann serien, så hade vi Micke Berg (som då slutat i a-laget) som lite av "pappa på plan" med i de flesta matcher, men sen var det 86-87 och 88 or som inte tillhörde a-truppen. På den tiden var inte a-truppen lika stor, inte heller U-truppen. Nu upplever jag det som att man inte haft någon idé eller organisation inom klubben hur det ska se ut, de senaste åren, därför blir det som det blir, många a-spelare i U-laget och jag förstår att det blir irritation bland andra. men att man medvetet gör olika mot olika klubbar tror jag inte på.
 
 
  Gäst: Gretzky
8 Sep 2009 - 07:42
Jag får hoppas att du har rätt Claes men jag är ändå lite tveksam.
Viktor Hansson, Christoffer Fryklund, Ghazan Talosi, Björn Carlsson, Petter Skogen, Ross Campbell, Daniel Andersson och Pontus Englund är inga dåliga lirare.
Andersson och Melander på topp (en a-lagskille)
Ghazan, Carlsson, Ross, Englund på mitten (4 a-lagsspelare)
Fryklund, Skogen i backlinjen tillsammans med två andra från U-laget plus Hansson i mål som också är från a-laget. Skulle kunna tro att det ser ut någorlunda på detta sätt för inte börjar man med en a-lagskille på bänken va?

Nog finns det anledning att tror att man tagit ut laget i och med att det är Stugun man möter. Men OM SBK klarar sig igenom denna match är det bara att ta av hatten, i såna fall är det riktigt bra gjort! Eller vad säger du Claes?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
8 Sep 2009 - 08:16
Jo, det kan ju bli en jäkla tändvätska hos Stugun om de upplever det som att ÖFK vill hjälpa Ope. Samtidigt så kan det skapa ett agg och iiritation mot ÖFK som klubb, å det är väl minst av allt ÖFK behöver. Det enda jag kan tänka mig är att man anser att Stugun är ett bättre motstånd för gränsspelarna i ÖFK att möta, än exempelvis mot bottenlagen. Alltså att det blir tuffare motstånd.
 
 
  Gäst: Ope vs SBK
8 Sep 2009 - 08:33
Kolla upp hur många A-spelare som var med mot Ope på våromgången? Är inte helt säker men har för mej att det var noll!! När ÖFK mötte Stugun på våren var det också då med ett helt gäng A- spelare. Antingen tycker ÖFK att Ope är ett uselt lag eller så vill man vara med att påverka utgången av div 4 vilket i så fall är horribelt.
 
 
  Gäst: Gretzky
8 Sep 2009 - 09:03
Precis, det är det jag menar. På torvallen var endast Elis och Tom med från a-laget. Så jag blir mer och mer övertygad om att man spelar lagen ett spratt och vill ha upp Ope. Bli INTE förvånad om man vips kommer med dåligt lag mot Ope. I såna fall är det skandalöst av ÖFK. Det hade varit exakt likadant om man hade gjort såhär mot Ope istället.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
8 Sep 2009 - 09:43
Jag kanske upplevs som blåögd, men jag tror det är en slump, att det blivit olika uppställningar Stugun kontra Ope. Har svårt att tro att man kan vara så jäkla utstuderad, jag tror helt enkelt att man inte överhuvud TÄNKT från ÖFK:s sida, att man ev påverkar utgången av div 4. Jag kan bara hoppas att jag har rätt, är det som ni tror, ja då har ÖFK "sålt taska åt räven".
 
 
  Gäst: fundersam
8 Sep 2009 - 10:27
Är det någon som vet hur det ligger till med reglerna för uppflyttning ifrån fyran till trean?
För om vi ponerar att öfk u19 slår både stugun och ope, och björnen sedan vinner resten av sina matcher, visserligen måste man själv då besegra öfk, så hamnar då ope och björnen på samma poäng. frågan är i alla fall om det är målskillnad är eller inbördes möten som gäller då?
 
 
  JHFF
8 Sep 2009 - 10:30
Bästa A-lag är det som går upp.
Poäng, målskillnad, mest gjorda mål, inbördes
 
 
  Gäst: Göran
8 Sep 2009 - 10:40
om det skulle bli som du skriver "fundersam" så vinner stugun serien efter som de i det fallet har 2 poäng mer än både ope och björnen
 
 
  Gäst: !
8 Sep 2009 - 10:41
Ope hade turen förra matchen att spela mot öfk strax innan a-laget hade match. Innan atruppen spikats så ville de väl inte stänge någon ute pågrund av en "b-match" för det måste väl gå visst antal dygn efter man spelat div 4 för att köra i 1:an?
 
 
  Gäst: Göran
8 Sep 2009 - 10:41
sorry, missade att björnen och stugun möts.
 
 
  Gäst: jo
8 Sep 2009 - 10:45
Att stugun är bättre än ope är ett skämt.. utspelade på hemmaplan och kolla målskillnaden.
 
 
  Gäst: fundersam
8 Sep 2009 - 10:48
Jo, det är ju så pass att björnen och stugun möts. det blir ju såklart väldigt svårt för björnen att besegra öfk och stugun, men helt ute ur racet är dom inte. men som sagt, mycket hänger ju faktiskt på vad för lag öfk ställer upp med, öfk möter ju som skrivet ovan, alla tre lagen i toppstriden
 
 
  Gäst: Farmarn
8 Sep 2009 - 10:51
Tror ni verkligen att björnen skulle kliva upp? Utan farmaravtalet kanske de får svårt i en förbundsserie och med alla de kostnader det innebär.
 
 
  Gäst: $
8 Sep 2009 - 10:56
Jag tror att Ope till och med har gått med på att flytta matchen mot ÖFKu19, antagligen för att ÖFK ska kunna ha med A-lagsspelare.

Den skulle egentligen ha spelats 25 juli iaf.
 
 
  Gäst: Kalle
8 Sep 2009 - 10:58
kolla på poängen ist, den brukar visa vilka som har varit bäst över hela säsongen. inte bara i enskilda matcher så som den för ope borta mot stugun och de mot bräcke (2x 10-0, tror jag)
 
 
  Gäst: fa
8 Sep 2009 - 11:19
Sant, poängen ljuger aldrig men tror dock att ope rinner förbi i slutet då stugun har både bkb borta och öfk borta.
 
 
  Gäst: Bubbla
8 Sep 2009 - 11:26
Stuguns match borta mot BK Björnen går samtidigt som Frösöns match i deras serie så räkna inte med överdrivet mkt hjälp från Frösön där.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook