Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5506    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (12 svar)   19 Okt 2009 - 14:35  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Fimpen
Hej alla fotbollsälskare!

Som alla andra forum inom idrotten, där man för övrigt inte behöver stå för det man säger, så tenderar även detta att urarta. Jag kan försäkra Er att flera av våra spelare läser vad ni skriver, och det tycker jag ni skall tänka på framför era datorer! Jag kan lova Er alla, att vi gör allt vad vi kan för att ordna ett fortsatt Div 1 spel,, och därför skulle vi uppskatta om tonen mot varandra blev lite lenare. Vissa av spelarna blir hårt ansatta av några av Er, och det är nog inte vad vi behöver just nu! Vad vi behöver nu är att alla kommer till Arenan på Söndag och visar att vi hjälps åt mot vårat mål!!

Missförstå nu inte mig i detta, jag tycker att det är bra med folk som har åsikter och är intresserade, men diskussioner i forumet tenderar som sagt att bli påhopp och ilska och då undrar jag vad det ger i slutänden?

Väl mött på Arenan!
Fimpen
 
Svar av:
  Gäst: UGN
19 Okt 2009 - 14:59
Klarar man som spelare inte av att läsa om sig själv eller sitt lag så bör man låta bli att besöka den här sidan. Jag hade personligen aldrig läst här om jag spelade i ÖFK och som du säger när folk kan vara anonyma så blir det ofta en massa strunt, inget att bry sig om egentligen.

Jag förstår dock vad du säger och jag kommer att lugna ner tonen men ibland går det överstyr med felaktiga åsikter och då måste jag ta och argumentera tillbaka.

Extremt bra jobbat med ÖFK däremot, ni tränare och självklart också spelarna.

Jag kommer förhoppningsvis dra med mig ca. 10 st extra till matchen på söndag och hoppas på att det blir mycket folk!
 
 
  Gäst: evig öfkares andra brorsa
19 Okt 2009 - 18:19
De allra flesta forum inom idrotten (och då syftar jag inte på Aftonbladets, Expressens eller Fotbollskanalens) som jag frekventerar (och det är många) är i högsta grad städade. Att diskussionens vågor ibland går höga gör att någon spelare eller annan deltagare i diskussionen ibland får lite stryk. Det hör till ett ämne som engagerar deltagarna så starkt. Jag tycker att det vore så mycket tråkigare och ganska trist om så inte var fallet.

Från både högljudda och turbulenta diskussioner med en del pajkastning till att gå till överdrift på ett eller annat vis gör väl att en sax som tar bort de värsta avarterna är så betydelsefull i den här typen av diskussionsfora på samma sätt som moderatorer i andra forum för diskussion och debatt är det.

Däremot att mer eller mindre officiella representanter för diskussionsobjektet slinker in och talar om vad som ska och får sägas är trist och inte så lite beklämmande.

Låt supportrarna ha sitt forum för sig själva och ifred från klåfingriga funktionärer som säger hur och vad som är rätt. Om spelare (vilket jag inte tror) och vissa officiella representanter (vilket jag tror) tar så illa upp av en del av det som skrivs - var inte här så slipper ni fara illa. Försök att vara professionella som en förberedelse för en mer professionell framtid högre upp i seriesystemet.

Ingen kan dock, hur mycket man än försöker, få mig och kanske också andra supportrar, att både sluta lida och ibland också förlustas av laget i vårt hjärta. Att evigt vara öfkare.

Nu är det ledigt på toaletten. Brorsan är klar. Jag måste gå på toa.
 
 
  Gäst: Gandhi
20 Okt 2009 - 00:13
Det går inte att kväsa det fria ordet & yttrandefriheten.
Ordförande Lohse gjorde ett försök genom att över huvudet på web-mastern stänga ned forumet på ÖFK:s hemsida.
Resultatet vet alla, fotbollz kom till och har flera tusen besökare varje dag, och ÖFK:s hemsida, ja den har sannerligen inte många besökare idag!
 
 
  Gäst: Ingvar
20 Okt 2009 - 08:39
Det är väl som Mona Sahlin sa en gång -"Självklart så är det folkets åsikter som räknas i en demokrati men skulle dom ha fel åsikter så får man väl gå in och styra upp lite".

Vi ses på söndag!
 
 
  Gäst: :)
20 Okt 2009 - 09:32
Men va fan, om Fimpen säger att det skulle hjälpa om diskussionerna var lite lenare nu under slutspurten så tycker jag att man kan ta det till sig ist för att börja tjata om yttrandefrihet osv.

Visst kan spelarna hålla sig från forumet men de är inte mer än människor och de är nog lite nyfikna på vad som skrivs. Skulle det vara så olyckligt att någon råkar läsa ett inlägg där spelaren i fråga sågas vid fotknölarna så kan det säkert sätta sig i huvudet. Visst, de får skylla sig själva men samtidigt vad ger en sån sågning skribenten i fråga? Inte mkt skulle jag tro, gå ett varv runt kvarteret så ska du se att känslorna lägger sig.

Jag tycker iaf att det inte är för mycket begärt. Vi ses på Arenan på Söndag gott folk!

 
 
  Gäst: Blåst
20 Okt 2009 - 10:57
Men ärligt, forumet kan ha flera 1000 besökare per dag, hur många har skrivit som kan betraktas som påhopp på spelare här ? Storm i ett vattenglas Fimpen, säg istället till spelarna att det finns nån enstaka som skriver med påhopp och säg åt spelarna att...va fan det är väl inget att bry sig om.
 
 
  Gäst: Gefvert
20 Okt 2009 - 14:13
Fyfan vad löjligt. Det här måste vara det löjligaste någonsin. Klarar inte "storklubben" ÖFKs spelare och ledare av att få kritik riktat mot sig ska man kanske inte gå in och läsa vad som skrivs på ett forum för fans heller. Hur tror ni det skulle vara att spela i t.ex Hammarby eller Djurgården just nu? Där kan man snacka om kritik av spelare och ledare. Här är det väl bara en användare som sågar spelare och dom han sågar förstår ju ändå inte svenska. Bergman sågar han iofs också, men har svårt att tro att han ens känner till det här forumet.

Några andra spelare har väl inte blivit sågade? Det var iofs någon som dömde ut Widgren för ett tag sedan, men det inlägget försvann ju senare mystiskt...
 
 
  Gäst: ruffs
20 Okt 2009 - 14:27
Håller fullt med föregående talare. Klarar man inte som spelare av detta är det faktiskt patetiskt. Gråter man ut hemma eller? Skärpning och fram med ryggraden!
 
 
  Gäst: Kent B
20 Okt 2009 - 15:46
Jag är ofta inne på engelska fora (ja, det heter faktiskt så; ett forum, flera fora - jämför: ett faktum flera fakta, orden har ursprung i latinet.) I alla fall, det här är nog det snällaste forum jag läst.

Ett fotbollsforum utan spelarkritik, positiv såväl som negativ, blir ju bara löjligt. Ska vi bara skriva hejarramsor kanske?

Heja grabbar, friskt humör!!
 
 
  Gäst: Goofy*
20 Okt 2009 - 17:07
Jag är ju väldigt aktiv i QPRs forum på Svenska Fans och det förekommer aldrig att vi sågar egna spelare. Visst kan vi vara sura ibland när det går dåligt men spelarna blir aldrig (eller nästan aldrig) sågade. Vi hade väl en mer eller mindre hopplös back ett tag, Rehman heter han, som några var lite gramse på emellanåt men så länge han spelade i Rangers vackra tröja skulle han ändå stöttas, vilket var de flestas uppfattning. Här är tonen ganska mycket elakare från någon eller några men visst finns det värre. Hur som helst har jag svårt att förstå varför man vill håna, förlöjliga eller föringa spelarna i det lag som man håller på. Det kan man väl i så fall hellre göra med motståndarnas spelare...?
 
 
  Gäst: !1
21 Okt 2009 - 08:06
Skillnaden är nog att detta inte är ett forum för ett enda lag. utan för typ alla lag i jämtland
eller vad tror ni?
 
 
  Gäst: LED
21 Okt 2009 - 12:42
Det är viktigt att vi får tycka till både positiv och negativt,men håller med fimpen man kan ju välja sina ord,dock bör man på denna nivå tåla kritik det är ett måste om man vill vidare i högre serie system.
Just nu inför söndagen så skall vi vara positiva den kraften behöver killarna.

Lycka till ÖFK !
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
1
kommentar
Dominanten i försvaret - Ali Suljic - blev Trissvi
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 11:25
Ali Suljic Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook