Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5609    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarGöra en Brage...

Göra en Brage  (9 svar)   26 Nov 2009 - 22:17  
Svara
  Inlagt av:
X
Om ÖFK kan fortsätta nästa år som man slutade i år finns det möjligheter att man kan göra en Brage. Lee blir livsviktig om det ska vara möjligt. Vad tror ni andra?
 
Svar av:
  Gäst: UGN
26 Nov 2009 - 23:46
Jag tror och hoppas att ÖFK kommer att göra det bättre nästa år, kanske inte lika bra som Brage men åtminstone slippa slåss för en nedflyttningsplats. Lee är definitivt nyckeln till att det ska gå och han verkar ju ska träna ÖFK nästa säsong tillsammans med Tjärnström och Exposito.
Jag skulle tro att ÖFK vill ha in någon mer defensiv spelare, en högerback och en mittback, beroende på om Rune fortsätter. Jag älskar Petter Skogen och hans spelstil men jag tycker han platsar bättre på mittfältet.
Fortsätter Björkebaum på samma sätt så kanske det inte blir någon forwardsvärvning, kanske Daniel Andersson kan ta nästa steg och slåss om en plats i startelvan?
Mittfältet beror ju mycket på hur de spelar men Makel och Martin gör att grunden blir urstark. Ytterpositionerna är ju ett frågetecken, många spelare som har försvunnit. Kanske något lån från Giffarna?
Sandahl är ju en solklar etta som målvakt och var väldigt bra och stabil.
 
 
  Gäst: Pepsi
27 Nov 2009 - 14:18
Vårens lag höll division 2-klass, höstens lag god division 1-klass. Bygg vidare på hösten och det kan mycket väl bli övre halvan, om än ingen Brage.

En bit som jag tror är jätteviktig är att Ante blir kvar - och förblir skadefri! - samtidigt som Daniel tar ett steg. Om bitarna faller på plats finns där en potentiellt jävligt giftig duo, ett inhemskt odlat anfallspar av klass. Något som ÖFK inte haft på länge, länge.

Så många gånger har ÖFK tvingats kasta tärningen med ett eller två nyförvärv utifrån eftersom det inte funnits målgörare i truppen. Nu finns det sådana, och då kan man lägga förstärkningarna på andra positioner där det behövs.

Det man ännu inte kan veta är hur stor inverkan Fimpen och Peter hade och vilka egenskaper de tillförde, kontra vad Ulf och Miguel kommer att tillföra.
 
 
  Gäst: UGN
27 Nov 2009 - 14:47
Pepsi: Ja, det ska bli väldigt intressant att se hur förlusterna av Fimpen och Peter kan komma att påverka. Enligt Makel så stog han för de mesta av valen och var den som var ytterst ansvarig. Men som sagt svårt att
spekulera i...

En annan sak som ska bli intressant att se är om ÖFK fick fler fans efter Carlstadmatchen, hela den händelsen var ju så extremt underhållande. Fortsätter de spela så underhållande, effektiv och vinnande fotboll så kommer publiksiffrorna att öka, lite på det.
 
 
  Gäst: Xact Bull
27 Nov 2009 - 19:03
Jag tycker att det är fantastiskt att det finns en chans att nå en fin placering i 2010 och kanske tom att avancera till SE. Vem hade trott att det var möjligt i våras? Jag tycker definitivt att Ante ska stanna i laget och utveckala sig vidare istället för att sitta på bänken för Giffarna. Han blir en otroligt viktig kugge om vi ska nå en topplacering i 2010. Det verkar som vi alla lider av fotbollsfeber nu även om vi är mitt i Silly Season.
 
 
  Gäst: Kyxel
27 Nov 2009 - 19:19
Allvarligt, är det samma person som skriver den här tråden men med olika nick? en med extremt ÖFK-PR intresse
 
 
  Gäst: Xact Bull
27 Nov 2009 - 20:09
Jag har ingen aning vilka de andra är bara att de håller på ÖFK i vått och torrt. Jag tycker att Kyxel luktar litet Örjan S men jag kan ha fel i det.
 
 
  Gäst: Kyxel
28 Nov 2009 - 00:14
Haha aaa det kunde du
 
 
  Gäst: Tony
28 Nov 2009 - 00:15
Håller med UGN, Jose Mourinho sa en gång att "Två lag som spelar en fotbollsmatch får aldrig mer publik än dom förtjänar", tror det stämmer faktiskt, så ÖFK...fortsätt nästa säsong som ni avslutade denna, Good Luck!
 
 
  X
28 Nov 2009 - 06:16
Jag gillar att vi alla håller på ÖFK i vå tt och torrt. Jag tycker att Haldo och Claus ska radera allt som är skadande och lätt att se, men inte censurera konstruktiva kommentarer.
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Idag - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook