Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5691    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarPositivt och spännande Kindberg...

Positivt och spännande Kindberg  (7 svar)   23 Dec 2009 - 08:38  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Martin Nylander
Kindbergs uttalande på ÖFK hemsida att 2010 kommer bli ett spännande år låter positivt och intressant, jag gillar detta sätt att utmana och sticka ut hakan!

"Så mycket kan jag väl avslöja att vi kommer inte att finnas i botten kommande säsong. Vi kommer att kunna bjuda på flera spännande och roliga nyheter under våren och det kommer att bli ett roligt ÖFK år".

Ser självklart fram emot nya ögonblick såsom när ÖFK gör 1-2 mot Syrianska och det öronbedövande ljudet från trummorna fullständigt dör. Eller när ÖFK flyttar fram allt man har och maler ner Forward, man går från 2-4 till 4-4. Eller varför inte matchen mot Gröndal i Aspudden där gubbarna sitter och kommenterar spelet och funderar över om det är ÖFK eller Gröndal som ligger sist i serien.

Till slut lite nytt från Syrianska IF, Oziris Kadic väljer att lägga skorna på hyllan, han skall ta över klubbens U19 lag. Våra tidigare spekulationer avseende om Chammoun Georges, Michel Aldemir och Melke Demir blir kvar i Syrianska börjar klarna. Demir blir det inte, Georges spelar troligen i en Södertäljeklubb 2010. Vidare ser Menhal Muqdisi vara förlorad då flera klubbar visat sitt intresse, försvårande är att han har 10 månader kvar på kontraktet.

Ser också fram emot 2010!
 
Svar av:
  Gäst: C
23 Dec 2009 - 09:23
Jag hoppas att inte Kindberg menar att Öfk skall värva sig till framgångar. Det är få som lyckas med det. Öster för jag tror tre år sedan värvade 13 utländska spelare och åkte ur. Boden värvade 6 utlänningar och åkte ur. Djurgården har starkt satsat på spelare från andra lände. Hur har det gått? Ofta ser föreningar som värvar inte sina duktiga egna spelare. Vad är det exempelvis som säger att Ludvig i Medskogsbron är bättre än Pontus i ÖFK? Andra lag i ettan satsar på egna spelare. Varför gör inte ÖFK det? Kalle Björklund ville det och fick sparken.
 
 
  Gäst: kunnighet??
23 Dec 2009 - 10:20
C, gör felet som många okunniga gör, tar ett dåligt exempel visar det och gör det till inteckning för att hans tes är riktig, men C, Enköping, Karlslund, Skellefteå åkte ur, de hade inte Lee eller någon skotte i laget, Östersund hade Lee och två Skottar, innebär det att alla ska skaffa tre britter då klarar man sig kvar? Nej det är ett idiotiskt resonemang särskilt ursprunget på fotbollspelare, det sperar ingen roll hudfärg, nationalitet, språk eller utseende, Fotboll är världens enda globala idrott. Det handlar och karaktärer teknisk, taktiskt kunnande, styrka och uthållighet samt positioner och förmåga att foga samman individer till ett spelande lag. Kalle var oduglig och den sämste tränare ÖFK någonsin haft, spelarna var mycket dåligt tränade och de hade inget spel överhuvudtaget. Lyft blicken och tänk klart.
 
 
  Gäst: C
23 Dec 2009 - 12:21
Kan du svara på varför ÖFK är det enda lag i ettan som värvar utlänningar. Makel är OK, men.. Dåligt tränade? Det nya tränarna tog bort ett träningspass...för att det var för mycket träning.
 
 
  Gäst: Dyrt
23 Dec 2009 - 12:35
Det är väldigt dyrt med inhemska spelare av klass, det brukar vara billigare att värva utomlands. Det fungerar lika inom andra sporter, som ishockey eller basket. Ska Jämtland Basket värva en svensk spelare av landslagsklass eller strax under kostar det massor, men värvar de en utländsk spelare som håller motsvarande klass blir det betydligt billigare. Jag gissar att ÖFK har samma problem och när det inte finns så många spelare av hög division ett klass i länet så måste man värva utifrån om man vill ha ett lag som inte ska kämpa i botten.
 
 
  Gäst: kunnig?
23 Dec 2009 - 20:58
om c tror att öfk är enda lag som värvar utlänningar så säger det en hel del, sluta med okunskap och kolla fakta. Diskutera utifrån fakta. Kalle är de sämsta tränaren i öfk:s historia det måste vaar kindbergs sämsta värvning någonsin. lee den bästa.
 
 
  Gäst: C
8 Jan 2010 - 09:42
Jag kan fortfarande inte så några andra lag i ettan än ÖFK som värvar utländska spelare. Möjligen Boden som är undantaget, men för dem har det inte gått så bra.Problemet är att det blir här en kort tid och sedan sticker de för alltid. Ingen långsiktighet. Makel är undantaget. Om det kunde vara kvar i exempelvis tre år skulle det vara annorlunda. Nu måste det vara dags att satsa stenhårt på egna spelare.
 
 
  Gäst: Valle
9 Jan 2010 - 07:58
Dalkurd, Valsta, Syrianska och Armeniska har utlänska spelare som kommit hit för att spela fotboll på heltid. Vissa av dessa har dock varit i landet flera år och spelat i olika lag.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook