Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5723    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarnykterhet...

nykterhet  (8 svar)   13 Jan 2010 - 19:57  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: fakta
Hur i allsin dar kan leif och Kalle säga att det är bra och fantastikt att vi har några lag i div 3 herrar? div 3 herrar är den femte nivån i sveriges seriesystem för fotboll herrar. I alla andra norrlandslän finns div 2 lag allt från 1-6 lag i div 2, vi har 4 lag i div 3. Att john bauer skulle ha något med fotbollsutvecklingen resultatmässigt är ett skämt, Att IFK och Frösön har som mål att gå upp en division istället för att satsa på sin ungdomsverksamhet är patetiskt. För övrigt kommer ingen av våra div 3 lag ens vara nära att gå upp till div 2, kom ihåg var ni läste det först.
 
Svar av:
  Gäst: Fukta
14 Jan 2010 - 07:45
Dom motiverar ju varför dom tycker det är bra, problem att läsa innantill? John Bauer??? vad är det för problem med det nu då???
Har IFK avbrutit sin U-satsning? när hände det???
Om du inte ser värdet av att något lag går upp i Div.2 så är det ditt problem, nä det/den enda patetiska i detta sammanhang är din/er okunnighet
 
 
  Gäst: CC
14 Jan 2010 - 08:27
Det bäst som hänt z-fotbollen på överskådlig tid är John Bauer men då måste man ta vara på de talanger som produceras där och det tror jag inte Öfk är kapabel att klara av.
Eller i varje fall har man inget till övers för egenprocucerade spelare. Trots att man haft U 19 i flera år så är det bara Widgren som har spelat där nån längre tid som gått upp i A-laget. Det är väl därför Kalle har tagit över IFK för sttt låta talangerna fortsätta där sen dom har gått ut skolan. Det skall bli intressant.
 
 
  Gäst: fakta
14 Jan 2010 - 08:59
Alla öfk lokala unga spelare har varit i u19 vakna upp, den enda föreningen som kan träna ungdommar med kvalite och kvantitet är öfk, ope är det lokala undantaget i en åldersgrupp. öfk genomför träningen i tre ungdomsgrupper och satsar mer pengar på det än de andra föreningarna tillsammans. De andra föreningarna, särskilt IFK har problem att finansiera alla fyra tränare i A-laget + allt som går till spelarna
 
 
  Gäst: Eh
14 Jan 2010 - 09:10
Konstgräsplanerna och fotbollsgymnasierna har bara funnits i några år. Det kommer ta några år till innan vi kan se resultaten och det handlar om att bygga upp en träningskultur som aldrig varit särskilt bra men som varit usel de senaste åren.
Nu finns det bra förutsättningar för de ungdomar som vill satsa men faktum kvarstår; vi har väldigt få licensierade fotbollsspelare jämfört med andra distrikt vilket "fakta" verkar blunda för.

Läs Jimmy Anjevalls 2 år gamla krönika ang träningskultur:

http://www.fotbollz.se/inlagg.asp?Writer=21
 
 
  Gäst: Lolasto
14 Jan 2010 - 12:29
Men fakta, vad går du på?
ÖFK har gjort EN riktig u-satsning det var för ca 10 år sedan, det som sedan gjorts görs av alla andra föreningar hela tiden. Vad är skillnaden? vad konkret gör att ÖFK som du säger står för kvalitet? Enda skillnaden mellan andra J/H föreningar och ÖFK generellt sett är att ÖFK-tränarna i stort sätt alltid lyser med sin frånvaro vid tränarutbildningar etc. (men ni kanske har "internutbildningar" :D )
 
 
  Gäst: MMDT
14 Jan 2010 - 16:35
Vad är det som säger att dom utbildar sig här?? Vad jag vet så ligger nivån här i Östersund på Bas 1, möjligen några Bas 2 kurser just nu. Ingen har gått igenom hela Baskursen och tillhörande diplomkurs. Ingen går avancerad kurs heller, så jag vet inte vart du vill komma Lolasto..?? Någon stjärna till tränare är du inte efter några Bas kurser..tyvärr
 
 
  Gäst: lolasto
14 Jan 2010 - 16:51
"Vad är det som säger att dom utbildar sig här??" ingen aning jag har heller aldrig påstått det

Vart jag vil komma? ja om man gört anspråk på att vara den enda föreningen med kvalitet så bör ju det bla. innebära utbildade tränare...antar jag

 
 
  Gäst: MMDT
14 Jan 2010 - 17:09
Jag gick på din kommentar "Enda skillnaden mellan andra J/H föreningar och ÖFK generellt sett är att ÖFK-tränarna i stort sätt alltid lyser med sin frånvaro vid tränarutbildningar" , och läser jag mellan raderna så menar du att andra föreningar utbildar sig medans ÖFK inte gör det.
Jag blev även nyfiken på de du skriver om att dom gör anspråk på att vara enda föreningen med kvalitè. Jag skummade igenom deras hemsida och kunde inte sådär direkt hitta något, men vart hittade du det??
Menar du på seniorverksamheten eller på ungdomarna?
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Idag - 10:48
På påskafton smäll
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook