Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5831    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarGodkänt mot Brage...

Godkänt mot Brage  (17 svar)   6 Mar 2010 - 12:41  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: C
ÖFKs insats mot Brage var godkänd. Det blir nog en bra säsong. när alla bitarna kommer på plats och nyförvärven kommer
 
Svar av:
  Gäst: Hannes Andersson
6 Mar 2010 - 17:08
Såg inte matchen men 0-3 på 60 minuter känns inte som en jättebra insatts. Borde slå div 2 laget Motala med samma siffror.
 
 
  teo
6 Mar 2010 - 18:00
1-0 till ÖFK mot Motala
 
 
  Gäst: Örjan S
6 Mar 2010 - 18:24
Målet av Jakob Widgren, Jakob har sin givna plats i ÖFK, hoppas han får chansen och förtroende av ledningen och inte får stiga åt sidan när nyförvärven dyker upp.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
6 Mar 2010 - 18:43
Härligt ! Men bara för att man gjort mål i en match i Mars, så innebär det väl inte att man har en given plats.
 
 
  Gäst: jaja
6 Mar 2010 - 19:15
claes, örjan begriper inte bättre, bry dig inte om honom.
 
 
  Gäst: tarzan
6 Mar 2010 - 19:22
Det beror väl också på vad det är för nyförvärv som kommer. Jag misstänker att om det kommer någon som konkurerar om samma plats som Widgren som är bättre så får Widgren stiga åt sidan. Kommer det ingen som är bättre så får han inte stiga åt sidan. Det är ju lite så det brukar fungera, att man spelar med sina bästa spelare
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
6 Mar 2010 - 19:26
Nä, kanske det. jag tycker bara att man ska vara lugn med att dra förhastade slutsatser. Självklart vill jag att Jacob ska kunna ta en plats. Om en försvarare räddat 2 gånger på mållinjen, så skulle ju även han varit given, så simpelt är nu inte fotboll. kanske de ev nya från brittanien är riktigt bra. För mej är det viktiga att få se ett lag som vinner.
 
 
  Gäst: Örjan S
6 Mar 2010 - 20:24
Nä det var inte de jag menade Claes, men de ska vara en bra spelare för att slå ut Jakob. Jakob gör mål i mars och då går de inte att dra några växlar på de och betrakta Jakob som given, nä kanske de? Men då undrar jag hur man kunde låta en forward som Ross spela match efter match och gör inga mål ubder juli augusti september och oktober?
 
 
  Gäst: Örjan S
6 Mar 2010 - 20:28
Nu var Pontus Englund planens gigant, där har vi en till som fick för lite speltid och som fick kliva åt sidan för så kallade förstärkningar! Samma sak där, de ska vara en bra spelare som slår ut Pontus, men han får väl kliva åt sidan om de kommer nån alibispelare utifrån.
 
 
  Gäst: tarzan
6 Mar 2010 - 20:58
Samma sak där. Pontus kommer spela om han är bra nog, annars inte. Att han gjorde en bra match idag betyder ju inte att han borde fått spela mer ifjol. Förhoppningsvis har han växt och är ännu bättre i år och då kommer han också få spela mer. Som sagt, dom bästa spelarna spelar
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
6 Mar 2010 - 21:01
Nä det har du nog rätt i Örjan. Du har ofta en poäng i det du tycker om inhemska spelare kontra britter, helt klart. Det jag inte kan med riktigt hos dej är när du hänger ut spelaren. Jag tycker att det är i så fall ledare/tränare som borde få sig en skopa av din kritik.
 
 
  X
7 Mar 2010 - 07:09
Jag tycker att Claes stryker Örjan medhårs istället för att ge honom en välriktad spark i baken *ha, ha*
 
 
  Gäst: Z
7 Mar 2010 - 08:34
Träningsmatcher lördag. VSK - Sylvia 3-1, Syrianska K - Västerås IK (div 2) 4-3, Sleipner - Valsta S 2-1. söndags matcher: Dalkurd - IK Frej (div 2), Vasalund - Djurgården
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
7 Mar 2010 - 08:37
Medhårs nja ! Örjan har ofta skrivit om det med långsiktighet och att det finns spelare även här inom länet som besitter kvaliteér, å det tycker jag han har poänger i. Så jag kapar inte allt han skriver som många andra gör, bara för att det är just Örjan som har den åsikten.
 
 
  Gäst: Martin Nylander
7 Mar 2010 - 09:37
Såg matchen Syrianska - VIK (div 2) igår - 4-3 (1-3)

Om man bortser från målvakten så ställde Syrianska upp med ordinarie lag. Tror visserligen att tränaren Alan flyttade runt och labborerade en del, men spelet det fick man inte att stämma.

Syrianska spelade i första halvlek ett spel man inte behärskar - långa bollar från backlinjen upp på löpande forwards.

VIK backade hem, man låg väldigt lågt i banan och satsade på snabba omställningar. Det är väl känt att Syrianskas svaghet ligger i försvarsspelet, det blev än tydligare igår då VIK sprang Syrianska försvaret sönder och samman. VIK gjorde en annan sak bra också och det var att man låg mycket tätt inpå Syrianskas toppar, de fick inget utrymme att ta emot och vända upp.

1-3 i halvtid borde kanske varit 1-4 eller 1-5.

I andra fick Syrianska två billiga självmål med sig och vips var det 3-3. I andra lyfte Syrianska sig rejält, man spelade efter marken med snabba omställningar. Anser ändå att VIK var det bättre laget även i andra, så 4-3 var inte direkt rättvist.

VIK spelade igår som många av norrlandslagen kommer att göra, man ligger lågt i banan och satsar på snabba omställningar. Igår hade inte Syrianska något vapen mot detta, har man det i sommar.

Syrianska hade ett nyförvärv i Samuel Barlay (spelat i Sierra Leones landslag, Malmö FF, Örgryte mfl). Tror att Samuel spelade även mot Carlstad U, då visste jag inte vem han var, dock gjorde han en bättre match då. Barlay spelade defensiv mittfältare igår och gjorde inte mycket rätt. Alla bollar från backlinjen skulle passera Barlay och det gick alldeles för långsamt. Här måste Syrianska helt enkelt tänka om hur man skall spela och hur Barlay skall nyttjas.

VIK var duktiga på att ställa om snabbt, det skapade problem för Syrianska. Nästa helg möter Syrianska seriekollegan HTFF som är mycket duktiga på snabba omställningar, återstår att se om man klarar sig bättre då?
 
 
  Gäst: tarzan
7 Mar 2010 - 11:37
Det är stor skillnad Claes på att tycka det finns inhemska spelare som har kvaliteer och att per automatik tycka att en spelare som inte kommer härifrån är värdelös, alibispelare, tomtar och allt vad Örjan brukar kalla dom. Sen om man ska ha den diskussionen om långsiktighet så är det i mina ögon inte särskillt långsiktigt att bara spela lokala spelare för att dom kommer härifrån. Jag tror att det är viktigt att vi har ett lag i etten och att de lokala spelarna får chansen att slussas in, men inte förrän dom är bra nog ska dom vara ordinarie startspelare. Örjans förmåga att kapa utländska spelare samt höja lokala spelare till skyarna efter enstaka insatser är också nåt som är ganska stolligt. Om man t.ex jämför med basketen så händer det titt som tätt att en svensk spelare var den som var bäst i en match, men utan proffsen skulle dom ändå vara helt chanslösa.
 
 
  Gäst: Örjan S
7 Mar 2010 - 13:36
Utan långsiktighet blir ÖFK aldrig ett stabilt superettalag, värvningar ja, men då ska man direkt se att de är bättre än de som är tillgänglig, inte som de såg ut förra året, nu tror de anonyma experterna att ÖFK får ett bra år när förstärkningarna kommer, jag vill se dem först.
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
1
kommentar
Startelvan i dag
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 11:12
Arnold Origi, Kevin Jablinski, Ali
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook