Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5942    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (15 svar)   8 Apr 2010 - 11:34  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Bob
Logiskt att Jämtlands bästa lag möts i DM-final!
 
Svar av:
  Gäst: tarzan
8 Apr 2010 - 11:41
jaha?
 
 
  Gäst: UGN
8 Apr 2010 - 12:21
Alsen-fans verkar likt Barcelonas ha ett stort behov av att verkligen trycka in i allas huvuden hur stolta de är över sitt lag.
 
 
  teo
8 Apr 2010 - 13:49
Har ändå större respekt för Alsens fans

Är rätt less på alla svenskar som säger sig älska Barcelona, och belånar huset för att åka och se Zlatan så många gånger som möjligt. Kan inte vara någon direkt djup kärlek när man börjar hålla på ett lag som verkligen är bäst.

Ett roligt fenomen med dessa "Barcelona-fans" är att de allt som oftast ser ner på all fotboll. De vägrar att följa allsvenskan för att den är för dålig i jämförelse med Barcelona.

Jag ställer mig frågan om man är fotbollsintresserad i huvudtaget, när det enda man följer är själva cocktailbäret i hela den spretiga fruktsallad som vi kallar fotboll.
 
Uppdaterad: 8 Apr 2010 - 13:50
 
  Gäst: .
8 Apr 2010 - 15:35
Bra skrivet!

Men jag förstår ändå de som brukar titta på någon av de 4 störsa ligorna och blir besviken över standarden på allsvenskan.
Jag följer allsvenskan genom statistik och artiklar för de få gånger jag bestämmer mig för att se en match på TV blir jag så besviken, varje gång.
Är man van att se la liga ter sig allsvenskan mer som div 5...
 
 
  Gäst: --vv--
8 Apr 2010 - 16:51
då blir ÖFK ett div.7-lag...kan ju bli marigt med publikflödet till JKA med den logiken
 
 
  Gäst: BArcafanatiker
8 Apr 2010 - 22:20
Men det går juh för fan knappt att hålla på barcelona längre. För så fort man är de så är det för att Zlatan spelar där och för att dom är bäst, det går inte att va de utan att de är för att dom är bäst elr att Zlatan spelar där? otroligt irriterande att alla tror att man håller på Barca pga de.
 
 
  Gäst: .
9 Apr 2010 - 07:49
Till: --w--

Det var du som sa det!
Om ÖFK spelade i Allsvenskan skulle man säkert ha några tusen i publiksnitt.
Om ÖFK spelade mot något lag i de 4 största ligorna skulle det garanterat vara fullsattt.

Nu är det snarare div 7..
 
 
  Gäst: KM
9 Apr 2010 - 12:27
Har Alsen mött och slagit alla jämtska Div 3 -lag ( ej IFK,va?) under försäsongen. Vad säger det om dom lagen. Är Alse bra eller är det urkassa lag som vi har i 3:an?
 
 
  Gäst: Ropa inte hej! :)
9 Apr 2010 - 13:14
Jag tror svaret ligger mitt i mellan!
För 7-8 år sedan slog Ope både IFK (som vann trean?) och Ytterhogdal (med tony g) på försäsongen. Favorittippade till seriesegern slutade laget sedan sjua i division 4 jämtland/härjedalen.



 
 
  Gäst: Dan-fan
9 Apr 2010 - 21:06
Frösön skulle aldrig släppt iväg Daniel Knutsson. Det kan straffa sig
 
 
  Gäst: IFK forever
12 Apr 2010 - 16:33
Är det så bra att välja Alsen som motståndare igen för Frösön? Sådant kan sätta sig på psyket. Inte bra för självförtroendet när man tex ska möta; IFK Östersund i serien
 
 
  Gäst: ...Papi...
12 Apr 2010 - 19:43
Frösön har tagit allt för få poäng i div 3-derbyna senaste åren. Jag tycker dock det är rätt medicin att kasta sig över Alsen igen; Bara mobilisera och på`t igen ......å försöka vända trenden. Övriga länslag är lite vassare på vilja. Kanske måste Frösön ställa över de "bästa" spelarna (de rent tekniskt/spelläsande) och hellre välja spelare med utpräglat krigarhjärta. Men finns dessa i Frösön? Upp till bevis säger jag......
 
 
  Gäst: Stefan Nolervik
12 Apr 2010 - 20:35
Det här är intressant läsning - som om det är nu det hela ska avgöras, det är nu länets tvåa efter ÖFK ska koras. Prestigen är hög och det snäva bytänkandet går före den mycket sundare inställningen att utbilda och utveckla spelarna - och spelet.

Matchresultat borde väl vara av helt underordnad betydelse just nu, tränare och lagledningar med en genomtänkt strategi och en plan med sitt lag fortsätter tvärtom jobbet med att öva,öva,öva och - pröva - för att komma bäst förberedd när serien startar. Det är då det avgörs. Alsen och Frösön kan spela hur många träningsmatcher de vill, men några poäng delas inte ut hur resultatet än blir.
Här finns i stället möjligheter att nöta in spelsystem och olika spelaralternativ för de båda lagen. Det gagnar på lång sikt även jämtländsk fotboll.

 
 
  Gäst: ...Papi...
13 Apr 2010 - 18:01
Vet inte om din text var riktad till mig....men..............................Ibland måste man titta på ALLA bitar Nolervik. Viljan, psykologin och inställningen anser jag vara 50% av resultatet/spelet. Den skall också utvecklas. Den kan man dessutom ta med i övriga livet, exempelvis arbetslivet. Det kan vara svårare att ta med ett bra passningsspel till jobbet och genom detta utvecklas. På något sätt handlar fotboll om kamp, viljan att vinna och att se/känna möjligheter. Personligen tycker jag då att det är rätt att även angripa denna faktor. Exempelvis genom att lyfta in s.k karaktärspelare. Nu lyfte sig Frösön betydligt i sin andra match mot Alsen iallafall.......å visst....jag skrev förra inlägget som en liten provokation....kanske kanske har man kommit lite närmare efter gårdagens match för att förstå vad som krävs för att nå sina mål; att vinna varje match man står inför. Jag tror Frösön har detta som målsättning.
 
 
  Gäst: heja heja
15 Apr 2010 - 11:43
till Nolervik; finns det nån motsättning i att vilja ha ett lag att heja på /och att utbilda och utveckla? Nationelltl är det Ok att höja, tex ditt skötebarn Charlotte Kalla till skyarna, men fult att visa glädje när tex Alsen spöar KD. Varför?
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook