Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5974    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarVarför spelar Makel?...

Varför spelar Makel?  (24 svar)   17 Apr 2010 - 06:48  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
"Vasalunds tränare undrar varför Makel spelar," Vasas tränare anser att Makel inte är Östersunds framtid". Han skulle satsa på en sjuttonåring istället. Kan konstatera att Vasalunds tränare har helt rätt, klok och framsynt tränare de har Vasalund, för det är klart att på lite längre sikt är det bra med en sjuttonåring, men här planerar man bara veckor och månader framåt, Vasalunds tränare planerar bortom femtioskyltarna.
 
Svar av:
  Gäst: Z
17 Apr 2010 - 08:24
Sånt där är ju bara skitsnack inför premiären. Vasalund kommer inte heller släppa fram någon 17 åring från start utan han vill bara försöka tjafsa lite med ÖFK. Alla spelar med sitt bästa lag. VSK har en tuff match mot dalkurd i dag. Filip Tronet född 1993 spelar från start men inte på grund av ålder utan eftersom han är nog bra.
 
 
  Gäst: jaja
17 Apr 2010 - 08:36
Z, det som du säger förstår bara de som kan något om fotboll, örjan har vid upprepade tillfällen bevisat sitt okunnande och för övrigt sitt nesliga och dumma sättt på detta forum, Han påstår att han är öfk supporter, men vid min fråga till flera nära öfk på en sponsor lunch så visste ingen vem han var. Det är säkert en anonym och bitter fotbollshuligan utan kunska och erfarenhet. Ålder har inget med vem som spelar bästa spelarna spelar det gäller även i vasalund. Ännu spelar Giggs.
 
 
  Gäst: Milenko
17 Apr 2010 - 08:51
Det är klart det är taktik herregud, om jag vore Vasalunds tränare skulle jag också föredra en 17 åring i stället för Makel som spelfördelare i östersund

Och du Örjan eftersom allt som ÖFK gör, eller inte gör är dåligt och fel enligt dig, så kanske du kan hänga på vasalunds forum i stället och sprida lite goda tips och positiva kommentarer till deras fantastiskt begåvade tränare och grymma organisation

Vad säger du ?.. det är ju en win win situation för alla =)
 
 
  Gäst: ?
17 Apr 2010 - 10:28
Det är väl klart att ÖFK-hataren Örjan vill att man ska spela med en 17-åring nu när det blir allvar av. Chansen att ÖFK ska ta någon poäng minskar då till ungefär noll.
 
 
  Gäst: UGN
17 Apr 2010 - 10:34
Gud vad den här sidan hade varit trevligare utan Örjan S.
Antingen är han en uttråkad pensioner som gillar all uppmärksamhet han får eller så är han verkligen så dryg och inskränkt. Vad tror ni? Jag tror på det första.
 
 
  Gäst: tarzan
17 Apr 2010 - 10:58
Nädu Örjan, du har så fel så fel. Först och främst kan vi kanske konstatera att utbudet på 17-åringar som går in och tar en plats i ett div.1 lag inte växer på träd. Sen kan vi nog konstatera att av dom som finns så har du betydligt större utbud av dom i stockholmstrakten. Sedan är det ju så att i ett stabilt etablerat lag med många ledartyper och rutinerade spelare är det enklare att hålla en plats för en junior medan det för ett lag som krigar för att inte åka ur är betydligt svårare att ha juniorer som inte riktigt håller måttet ännu som startspelare. Visst skulle man kunna göra som du förespråkar Örjan, men det skulle ju innebära att man skulle få spela div.2 nästa år och kriga för att hålla sig kvar där. Nu är det kanske det du vill?
 
 
  Gäst: tarzan
17 Apr 2010 - 11:23
Sen är väl just Makel helt fel person att ifrågasätta varför han spelar. T.om du Örjan.S har ju lovordat Lee Makel, eller Le Makel som du tycker att han borde heta
 
 
  X
17 Apr 2010 - 20:32
Örjan S. Sluta med SmÖrjan. Hur kände du dig ett år sedan efter 3-0 i baken mot Carlstad. Det var ju ditt drömlag som spelade då. Tror du verkligen att det laget skulle ha bärgat nytt kontrakt?
 
 
  Wark
18 Apr 2010 - 15:53
Jag håller helt med Öjan S. Istället för att fokusera på denna säsong borde vi sikta framåt. Vad är det för vits att ställa en överårig utlänning (Le) på plan när vi kan mönstra oerfarna tonåringar som behöver vara med för att se och lära för framtiden. För ett ungt sinne är det nyttigt och lärorikt att ta motgångar såsom förlustsviter och degradering.
För övrigt stöder jag Öjans krav på resultat från våra utländska sk "förstärkningar". Blir det inte seger med åtminstone 12-0 (där utlänningarna gör minst alla mål) bör vi betrakta detta som ännu ett praktfiasko. //Wark S

 
Uppdaterad: 19 Apr 2010 - 13:31
 
  Gäst: Curva
22 Apr 2010 - 15:21
Inte någon sport har så många olika åsikter som fotbollen. Det är ett av tjusningen
 
 
  Gäst: Örjan S
22 Apr 2010 - 15:59
Fjolårets premiär minns jag mycket väl, då åkte jag ner till Karlstad, men tyvärr så blev det förlust i premiären då som nu. Vad jag speciellt minns då var Chad Bonds krälande i naturgräset det är något som etsat sig fast i minnet, tyvärr! Han var usel. Men det är historia nu. Jag tycker att ÖFK ska satsa på fler juniorer ni förstår det är bästa utvecklingen. De handlar om att våga. Juniorerna växer med uppgiften. Förlust som sagt i premiären i år också. Ny match på lördag mot Hammarby TFF, allt talar för att ÖFK vinner, precis allt. Med tanke på britternas enorma kapacitet kan ÖFK inte förlora. Jag tippar 4-0 till ÖFK, jag är alltid optimist. Kanske lite snålt men jag tror på 4-0 med hänsyn till vad de visade mot Vasalund så tycker jag 4-0 är ett bra tips. Eller vad tycker ni anonyma? Egentligen finns ni ju inte men visst blir det seger? Ännu en förlust vore en chock.
 
 
  Gäst: Örjan S
22 Apr 2010 - 16:15
Vad gäller matchen mot Häcken så vinner ÖFK med 2-1. De gäller att vi verkligen tror på ÖFK nu, och verkligen ger allt, hittar positiva saker, inte fokusera på negativa saker, och sist men inte minst att vi håller en behaglig nivå på det här forumet. Jag vill inte bli kallad Smörjan då tycker jag det spårat ur. De känns inte bra att bli skändad och nervärderad av några anonyma personer, de känns faktiskt ganska olustigt! Kryp fram ur era grottor, då blir allting mycket trevligare. Trevlig helg på er alla.
 
 
  Gäst: Hakkepelitta
22 Apr 2010 - 20:38
Om inte ÖFK slår Häcken, så måste vi betrakta britterna som ett praktfiasko!
 
 
  öfk
22 Apr 2010 - 20:53
förstår inte hur du tänkte där 'hakkepelitta', om du ens tänkte överhuvudtaget ..
ska 4 britter (+ makel), vinna över ett häcken som går som tåget i allsvenskan?(även om det har gått sisådär på sistonde)
tycker det är lite höga krav
 
 
  Gäst: Hakkepelitta
22 Apr 2010 - 21:26
Skämta bara.... ville bara uppleva känslan att göra en Örjan ;-)
Enkel biljett hem!
 
 
  Gäst: Milenko
23 Apr 2010 - 08:40
Jodå nu ska vi få se.

Här kommer Häcken, och precis som alla andra framgångsrika lag i allsvenskan så är det ju ett lag byggt på enbart egna talanger, som alla fotbollskunniga vet så har häcken inga utlandsproffs. Dessutom så vet ju alla att häcken håller betydligt höger klass än Soplaget Wigan som kommer hit i sommar .. så sanna min ord vänner detta blir en fotbollsfest utan like
 
 
  Gäst: Orgin
23 Apr 2010 - 09:35
Så kan man ju välja att jämföra med Mjällby om man vill där i stort sätt alla kommer från just Mjällby (1000 inv.) och Sölvesborg med omnejd
 
 
  Gäst: Milenko
23 Apr 2010 - 11:27
Ja det kan man ju, om man tycker Mjälby är representativt för resten av fotbollsverige, eller europa med för den delen, själv skule jag kalla dem ett undantag.
 
 
  Gäst: Orgin
23 Apr 2010 - 14:34
Dom kan ju kanske vara förebild för dom lag som inte har den största plånboken.
 
 
  Gäst: Orgin
23 Apr 2010 - 14:47
Poängen: Allsvenskan, stora europaligor, superettan u name it. Gemensamt har dessa ligor att de med störst plånbok vinner och de med minst plånbok kommer i en dalande skala sist.
Undantag typ Mjällby finns i alla ligor
Mig veterligen så har ÖFK aldrig haft den största plånboken och tyvärr kommer dom aldrig få den heller, så vad göra för ÖFK? fortsätta söka förebilder i lag med stor plånbok eller börja titta på framgångsrika lag med liten plånbok?
 
 
  Gäst: UGN
23 Apr 2010 - 15:21
Undantaget är ju lån av spelare, vilket ÖFK utnyttjar ganska friskt.
 
 
  Gäst: Orgin
23 Apr 2010 - 15:56
Ja och det är både bra, intressant och förmodligen helt nödvändigt för att klara sig kvar i serien, men inte hållbart och intressant i längden.
 
 
  Gäst: UGN
23 Apr 2010 - 18:18
Origin: Intressant eller inte? Du får bestämma dig :)

Som jag ser det så är det ju oerhört svårt att kunna vara långsiktig på ÖFK:s nivå, även om man satsar enbart på lokala spelare så är det inget som säger att de själva kommer fortsätta. Familj, utbildningar och jobb bl.a. Hur många är det inte som slutat i ÖFK under åren?

Många pratar om att de ska skriva långa kontrakt med dessa spelare och få kontinuitet och allt sånt. Det är också oerhört svårt, för båda parterna. ÖFK kanske inte vet hur deras ekonomiska och sportsliga situation ser ut om typ 3 år. Spelaren vet inte alls hur deras liv ser ut om 3 år, av anledningar som jag skrev förut. Det krävs mycket motivation att träna så mycket och som många ha ett heltidsjobb samtidigt.

Jag tror att för ÖFK så är nog en balans av de båda det bästa. Som det ser ut är det ungefär vad de gör för tillfället.

Bara för att få det undan så NEJ jag jobbar inte med ÖFK...

Är det någon som vill diskutera detta så snälla, läs noga och anta inte för mycket.
 
 
  Gäst: Milenko
23 Apr 2010 - 21:23
Vad jag kan förstå har Mjällby lika många utlandsproffs som ÖFK d.v.s: 5
sen bör man betämka att "sölvesborg med omnejd" innefattar karlskrona, Ronneby Karlshamn sölvesborg,bromölla kristianstad samt Häsleholm allt inom 30 minuter med bil
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
1
kommentar
Startelvan i dag
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 11:12
Arnold Origi, Kevin Jablinski, Ali
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook